6177
-
#652 hurá...
imádom a publikot mondtam már..?
kipickeli a faszláma a scoutot, játszani nem tud vele, felfeedeli pupetet...
--> lvl19 pupet lvl9 scout.. n1 -
petecz #651 Most néztem, ugye van a honleague, csinál egy versenyt. És nicsak:
Loda -
petecz #650 szépet oszt a sven amugy:D -
#649 lol te ennyire?......
Abaddon vagyis honban Accursed...
1000éve benne van. -
petecz #648 accursed -
donatus13 #647 Ebben a videóban melyik az a hős ami az elején jön ilyen lovag szerűség ha csak nem az:D -
petecz #646 jo volt, 4 str mellé pollyztam :D, szépen forditottuk meg a szar lanelést. -
#645 invoker az egy köcsög ribanc :D
1. hogy néz ki
2. köcsög spelljei :D atom support :D
nah most egy 14:2es gamet fordítottunk meg :D
mondjuk végén 4srt nagyon adta.. de az elején ... :S :D -
donatus13 #644 Kael néztem még elég erős heronak tűnik az invoker:D:D -
donatus13 #643 Nekem wildsoul a kedvencem :D azzal néha elég jól megy ha jó stuner a társam -
SipKab #642 életbe nem toltam még azzal -
petecz #641 nekem nem tetszik, jobb lett volna ha portolják a stormot :) azt imádtam -
SipKab #640 panda viszont imba ha jó kezekben van -
petecz #639 persze tudom milyen király a ministun nem arról van szó. -
petecz #638 ja pharao jo attól még, de az első skillje alig ér valamit, dotába viszont elégé félelmetes. kösz a linket :o -
SipKab #637 http://dotaportal.hu/hoslista/hos/62 -
#636 oké
baraa -
#635 bara az az imba disznó ami lámpást fog, imba ulti imba spell,
-
donatus13 #634 Én dragon knightot szeretném ide nagyon:) amúgy, én nem nagyon dotáztam de azért próbálok belerázódni de nagyon utálom a sok parasztot aki állandóan ugat ha valami nem sikerül jól... -
SipKab #633 ja és tocsek ne olyan fos fotót csináljál mint amilyet szoktál hanem olyat mint az enyém.. normális endscreent.. többet elárul -
donatus13 #632 barát az melyik?:P -
SipKab #631 http://heroes-ofnewerth.blogspot.com/ -
SipKab #630 hag? a fast gyenge qop volt dotába a xar.. pharao is jo csak használni kell tudni öket -
petecz #629 Egyébként én nem hallottam róla hogy azt akarnák csinálni. Az tuti hogy spectre lesz. Csak kis gond van a megírásával. -
petecz #628 bara? fujj :D, mondjuk én int mániás vagyok... Pl nézd meg dotána qop mennyire komoly pick. Itt meg hulla gyenge a hag. Pharao első skillje is nagyon gyenge, a clockhoz képest. de még lehetne sorolni. De s2 dolgozik rendesen szerencsére. -
SipKab #627 barát fogják legközelebb kidolgozni, már várom kedvenc herom:) -
petecz #626 hát ja, probáják a hősőket verseny pickre is alkalmassá tenni. Azért volt ez a magebane rework. Pár hősre ráférne még szvsz. -
SipKab #625 a magint azért pickeltem mert már ki akartam próbálni az uj skillet és mert itt volt értelme. persze alap h nem pickelem ki 3adik carrynak
a torturert meg ugy értettem h itt lenne xar pick
a codex meg arra jo hogy levadásszuk vele ellent, midgameba van értelme, lategame xar ott is már 50edik percben volt már mindekinek 2k hpja nemvolt sok értelme ezért kell megnyerni 35 percig
a pub gameket meg most nem jellemezném
a maginát ne oltsátok 340 creeppel inkább a nymphet 0-9-2-vel divine rapierrel(doombringer) -
#624 mi mindig értelemsen pickelünk, nem úgy mint a sok faszláma nyomorék, vágod kihoz 4agit meg e1 intet... gg -
petecz #623 amúgy az a "xar" torturer verseny pick... -
petecz #622 Nem tettem, amúgy sokmindenbe igazad van. Persze tudom nem hiszed el, de ezeket én is tudom. Amúgy meg szimplán nem szeretem azt a dolgot ami pubba elég rendesen megy hogy: "hozok valami carry herot és elimbulok és jujj én vagyok a fasza gyerek", aztán mindenki hozza a carry herot és ott vége is van a dolognak. Codexes dolog, az hogy hirtelen bebaszol sok dmgt, attól nem leszel carry sztem, lásd pyro.
DE! gyere gameljünk eggyet... -
#621 ajnye sipka, ez a végére nem kellett volna te proo
de jóhaver vagy, jókat gémeltünk eddig és jókat is fogunk :D
birom amikor ordibálsz a ks miatt xD
de a lényeg hogy skill-ed az odavág mindenkinek :) -
SipKab #620 ezt most úgy írtam ahogy jött, helyesírásba nem kell belekötni -
petecz #619 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
SipKab #618 nézegettem már egy ideje ezt a fórumot de ezt meglátam?
Sipkáról meg annyit hogy engem nem érdekel a statja, amikor ugy játszott régen ellenünk hogy scout + codex.
és nem birtam ki h ne mondjak véleményt.
előszöris a codexes scoutot nem kéne oltani, mert a régi verzióban elég faszimba volt egy lvl5ös codexal lvl16-on =800+655=1455
1455*0,75=1091 INSTANT dmg(persze ha az illetőnél nincs hood vagy magina)
ha kivardozzuk az erdőt akkér elég gyors killeket lehet bevadászni, mivel ha jól farmoltunk akkor 25. percben simán meglehet ez a felszerelés(persze ehhez kell egy kis skill), másrész akkor a hősök nagyrészének kb 1200-1300 hpja van(kivéve axe meg ilyen szarok) amit 1-2 ütéssel gyorsan le lehet kapni.
Ha pedig egy kis gondolkodás után megtanulnád mit kéne rakni egy heronak, akkor te is jobban játszanál;) (a codexes scout egyik variáció persze máshogy is lehet játszani)
ja és a rekord:
ha pedig már a statokról beszélünk akkor jolmondod tényleg nam az számit. vajon melyik jobb:
10-2-1
vagy
2-5-9
jol láthatóán valószinüleg az elsö egy carry második pedig vmi support hero lehet de ez játékstilustól is függ igy akár forditva is lehet
a két stat kb ugyanolyan. nem az számit h hányat ölsz, hanem az hogy a K+ADR(gyk: kill+assist:death arány) menyni.
ha ez kb olyan 0,2-6 akkor mondjuk h feedelsz, az egész gamet végigfarmolod leszarod a többieket.
ha ilyan 0,8-1,3 akkor jo vagy teamgamer
1,3+ akkor jol tolod gankolsz farmolsz együtt stb.
de ez még kb mindig szar ha a csapatnak van 50 killje de neked a statod 4-2-1 mert kb 5 killnél voltál ott
de mint pl az én maginámnál: 59 killbúl 52nél voltam ott az sztem elég jo arány.. ha meg az egész gameban nem lettem volna ott, v agy hozok egy torturert vagy vmi xart ami épp nemkell akkor beszopjuk az egészet 15min concede.
na kb ennyi lenne izelitöként, szivesen 1v1 om-t tolok akárkivel;) és pl l2p -
#617 volt benne kb 4x 10hps menekülés :D -
#616 nah erről visszanéztem volna egy demót :D -
#615 jah, aztán concede és 2en kongort nyírtunk :D -
donatus13 #614 epic fail:D:D -
petecz #613 Ehez annyit hozzát tennék hogy tényleg hülyén nyirt ki, pattogó plague ulti ftw, és utánna bocsánatot kértem tőlle. :)