6177
-
#452 ez a játék egyszerűen hihetetlen, nem lehet egy 5v5öt lenyomni, persze hogy tőlünk megy el mindig az ember, aztán 5v4ben a 4. meg 70% feeder szóval 5v3 aztán hajrá...
i <3 hon. -
coltos #451 Csak a kill-death arányt nézi, az assistot nem számolja bele. Nem is igazán lehet vele számolni, mivel ha 1%-ot ütsz le valakiről, akkor is kapsz egy assistot, meg ha 99%-ot, akkor is. -
donatus13 #450 Havert is most nézem kb 700 halál meg 1200 assist és ugyan úgy 1,1 be van ha d be van ugyan ez akkor meg ez már vagy 3,1 nek számít -
donatus13 #449 Szerintem bugos vagy én nem tudom ,hogy a szarba számolja ez a fos a K.D.A arányt mert egyre jobban közelítem a d számát az Asisstal és tegnap felment 0.5.1 re 0.4.1 ról amikor már közelebb vagyok mint bármikor... -
Zolika981 #448 Hali!
Ha valakinek van egy HoN beta kulcsa, amit nem használ, legyen szíves elküldeni, mert nem tudok sehonnan szerezni és nagyon szeretném kipróbálni a game-et!
Előre is köszi!
E-mail : [email protected] -
coltos #447 Letoltam az első meccsem, az elején nagyon gáz volt, amikor keresgettem a cuccokat, na meg nem is beszélve arról, hogy új herot választottam és a skilljeit nézegettem... de csak nyertünk a végén. :) -
donatus13 #446 De :D vevő vagyok rá csak már este van :P:D jó csak vissza küldtem base re cuccért és addig tettem át:D -
#445 ha nem rakod át akkor is tölt mindenkit aki közelbe van..
amúgy csak hülyültem, de látom te nem vagy vevő rá -
donatus13 #444 Medvén van rajta csak míg vissza ment áttettem magamhoz mert addig is tölt de neked is mindig bele kell kötni valamibe. -
#443 azzal az itemmel nem dicsekednék :D
support wild -
donatus13 #442 Mekkora gyors tower leverés volt :D wildsoul kemény :P
-
coltos #441 Köszönöm szépen, kár hogy ma este nem nagyon érek rá, mert le kell lépnem. Holnap viszont mindenképpen nekiállok. :) -
#440 az egészet számolja :)
nekem kedven herom a tree :) ma délután nyomtam egy 10.1.15öt :D
szétwardoltam mindent xD -
donatus13 #439 Valaki megtudja nekem mondani ,hogy működik a K.D ratio? most pár meccs után számolja vagy az összes K.D.A ból? amit eddig csináltam vagy monjduk 5 meccsenként számolja. -
donatus13 #438 Am ha resetelem a nevem a statom resetelődik?:D -
donatus13 #437 coltos kaptál tőlem kulcsot. -
coltos #436 Igaz, hogy nem jó a jelenlegi PSR rendszer, viszont a játékosok bugyuta hozzáállása is nagyon sokat hozzátesz a dologhoz. Egyébként meg csinálni kell egy 5 fős csapatot és már sem lesz több probléma. :) -
donatus13 #435 Amúgy ez a psr totál felesleges arra jó megmutassa tudsz a jól joinolni a játékokhoz és mindig olyan meccsbe mész ahol nyersz... -
donatus13 #434 Remélem soha így is teli van az egész játék retardáltakkal psr em már 1200 alatt és nem tudok mit csinálni mert normális játékból kibasz a sok faszkalap a szar psr miatt de legalább a statom már javulgat... még így is. -
KMKM #433 mikor jön az open béta?? -
KMKM #432 pls írjon rám -
coltos #431 Nem hinném, szerintem te is ugyanúgy lecsúsztál róla, mint én. Bár az open beta viszonylag közel van már, szóval fel a fejjel. ;) -
KMKM #430 Valaki rendelkezik mgé béta keyel?? -
donatus13 #429 Lehet igen :) most pl 1 0 1 lett a végeredményem vele 17 perces meccsünk volt föladták 15 0 lett a végeredmény a csapatnak:D -
Hugh Hefner #428 itt is lehet macinak cuccokat adni? -
donatus13 #427 Nekem is meglett a kedvenc hősöm wildsoul lett az :D nagyon jó ! fejleszthető gyilkolo gépnek tanknak midre is jó legmultifunkciónálisabb hero szerintem -
Hugh Hefner #426 mit ír ki?
csinálsz egy accountot, és ott megadod a beta keyt...
necro (soul reaper talán) nagyon durva, én mekasmot (nemtom) szoktam neki rakni, azzal az elején nagyon gyógyítsz, aztán agahnimmal (staff of master talán) szanaszét szeded a szétvanguardozott, hp-val teli axe-t.
rhastát bírom még nagyon, 3 ellenfelet tud kiszedni a csatából egyszerre... -
tzjh89 #425 Helo
Segítséget szeretnék kérni! Kaptam egy ilyen e-mailt de valahogy nem tudom aktíválni a kulcsot! Tudtok segíteni?
Ezt kaptam:
Dear xxxxx,
Contained within this email is your Beta Key used to create a Heroes
of Newerth Beta Account. You can redeem this key to create a Beta
Account at http://beta.heroesofnewerth.com
Key: xxxxxxxxxxxx
The NDA has been lifted so share as much as you like about this beta and spread the word.
Regards,
S2 Games
To unsubscribe from future mailings, visit http://www.heroesofnewerth.com/optout.php
A választ előre is köszönöm! -
#424 durva is az :D 1659sebzés :D -
RaSzTaH #423 +staff of the master -
RaSzTaH #422 dota necrolyte :) str ellen tökéletes -
Kiado #421 Megvan kedvenc herom, ar-ben kaptam, nemtom nevét, de vannak olyan skilljei, hogy ellent sebzi + magát meg allykat gyógyítja, killnél kap manát meg ultinál .4, .6X hiányzó hp sebzés stb. :D -
#420 valaki ar most? -
donatus13 #419 Az az egyetlen baj velük ,hogy beállítanak ide játszani ők prok a királyok a sztárok aztán ha kikapnak akkor mindig más a hibás ami elég sokszor igaz is de ha nem bírja a vereséget akkor menjenek 1 v 1 ezni és akkor nem lesz olyan aki tönkre teheti a meccsedet... -
Hugh Hefner #418 kikaptam scoutot. tényleg paraszt egy hős, de igen könnyű legyőzni, úgy kiszívtam vele, hogy nem igaz.
egy gondolom német játékos kikapta puppetmastert, vett gemet, és az egész játék alatt semmit nem csinált, csak engem szopatott, persze meg is ölt. volt még pestilence, szóval a láthatatlanságom ugrott. természetesen nyertünk, ha valaki olyan hülye, hogy direkt elkezdi szivatni az egyiket, akkor jó hogy vesztenek, de még nekiállt ugatni.
van azért bőven baj a dota communityvel... -
donatus13 #417 Ez nálam már minden napos :D néha én is balfaszul játszom de elég sok a szar csapatos dolog a psr tényleg nagyon szar szerintem mert minden honnan kickelnek ha kicsi a psr -
Hugh Hefner #416 ez a játék egyre jobban idegesít. igazából a psr idegesít, mert ha nem lenne nem lennék feszült egy vereség miatt. (de így esélyem sincs hogy feljebb jussak).
jeraziahal szoktam mostanában játszani, omni mindig is tetszett, de itt valahogy mindig vesztek vele, pedig healelek, ultizok, ütök, szerintem jól játszom vele (egyszer pl 4v5, mi vagyunk 4-en, egyik gyerek 1 percenkent leoleti magat 1v5-ben, de nyertunk, mert a vegen nagyon elimbultam, de ilyen nehez nyeresegem meg sosem volt), de mindig kifogok egy balfasz tarsasagot, akiknel jo hogy support vagyok, de ha nincs kit tamogatni, baszhatom... -
#415 ez az új sacc lofos, lebalancolták de nagyon, semmit nem ér max annyit ha meghalsz haverokat healeli. de azon kívül xD
egy vicc -
#414 -
Pintyőke #413 Minden elismerésem a készítőknek mivel van linuxos installja is ami tökéletesen működik! Van még mit csiholni rajta, de ha azt nézzük, hogy beta verzió... Hajrá csak így tovább!