6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • ToCsEk
    #568 annyi a cél hogy győzz. meg nm tudom mi a bajod a hősökkel, akkora különbségek vannak köztük hogy ihaj.
  • Hugh Hefner
    dumdidum
  • Hegi90
    szóval neked az a problémád,hogy amit a játékban megszerzel pénzt meg cuccot, nem viheted tovább a másik játékba?

Ember, ez nem egy MMO....
  • Borgi
    ez nem wow :C
  • KMKM
    kösz hogy így segítetek de még sztem így sincs értelme a játéknak legalábbis abétának mert miután vége semmit nemtufsz csinálni a pénzedel ami vana játékba cska amikor jáccol,és remélem ahogy rendesen emgnyílik a játék már lesznek célok stb. mert így túl könnyű legyen követelményhez kötve X hős és legyenek jobb hősők roszabbak lehetne nagyobb különbség is...
  • Hegi90
    ugyanaz mint az összes többi játékban: győzd le az ellenfeled, taposd ki a belét, alázd meg.
  • ToCsEk
    egész egyszerű, 10en játszák, általában 5v5, de lehet kevesebb, 2 oldal van, mindenki választ hőst, aztán annyi a cél hogy leverd az ellenfelet.
  • donatus13
    Lényeg , elindul a játék és az ellenfél bázisát elpusztítani, ez egy béta játék , miután kiadták valószínűleg lesz rengeteg verseny, liga stb ott majd értelmet nyer a játék:)
  • KMKM
    áh én nemtom regisztráltammegvan béta minden jáccok de egyáltalán nem látom az értlemét ajátéknak... tudomhogy velem vna a hibade valaki magyarázza el pls a lényegét mert már azon vok hogy törlö ma game-t
  • petecz
    chronos gyenge hős xD, kiprobáltam az új pandát. nagyon poén :DD
  • ToCsEk
    #560 hát igen choronosnak kell 40-50perc mire érjen valami, de azért nem rossz az..
    #561 igen, most pl. 20tól már ott voltunk 11ig, clan hun-on.
  • Soulstorm
    És mégis hol nyomjátok? :)
    Gyülekező Clan Hun channelen? Mert ott van 1 ember ált.
  • donatus13
    Én most toltam egy utolsó meccset hihetetlenül szar ez a chronos egyszerűen marha gyenge igaz pesti-accursed ellen semmit nem értem vele de hát ez van egyszerűen semmire nem jó ellenük...
  • ToCsEk
    köszi az esti gémet, petecz, one, ls denya :P nah meg a 1200psres behemoth is kurva jól nyomta :)
    jó kis nypmhora ownage volt :D, én meg szétvardoltam mindent xD
    azt hiszem kedvenc herom a tree :D
  • donatus13
    Én mióta nem játszok magyarokkal jövök fől :D 80 psr jött mostanában egész jókat nyerek néha jó a stat is majd akarok játszani magyarokkal is de nem ilyen bunka parasztokkal már beleuntam a sok nagy képű hülyébe aki azt hiszi pro csomó ilyennel össze lehet akadni ezeket kerüljétek el.
  • Hegi90
  • ToCsEk
    nekem, 1-1.1gb használ. :S
  • petecz
    okosan kell állitgatni :P nekem a memória használatával vannak gondjaim, amikor 800-900 megát eszik futás időben, egyszer csak megtelik a memória :(
  • Hugh Hefner
    próbáltam, nekem ugyanúgy 10 fps-em van minden lowon meg minden highon
  • ToCsEk
    még jó hogy nem voltál ott, mert akkor téged szidnánk most
  • Hegi90
    sztem ezt a játékot is le lehet butítani war3-szintű grafikára.
  • Hugh Hefner
    te tényleg túl hülye vagy, hogy felfogd amit mondok? ik, lol
  • petecz
    bár biztos jobb lett volna ha patkány megy midre :DDD legalább akkor az sw nem lesz feedelve.
  • petecz
    slither megfogtam az elején, pedig beakarta wardolni a mid towert.
  • ToCsEk
    jaj joh, csak mi vagyunk a szarok mi, de alap hogy egymást szidjuk, nagy az ego hogy bevalljuk hogy szarok vagyunk, (tudjuk hogy azok vagyunk de nem mondjuk ki ezért másikat cseztetjük) alap.
    hát nekünk nem nagy veszteség he elkerüljük egymást, eddig is jól megoltunk.... de az gáz hogy 1 óra altt nem volt staff..
    én meg ugye mentem tankolni, ahogy lejárt a magic immune kaptam a sw ultit meg a stunt, jo hogy meghaltam, közben meg nekem kellett volna hoznom mindent, de sw meg slither kurvául elimbult.. ennyi.

hm, valamit akartam még de elfelejtettem, nah mind1 majd eszembe jut.
  • petecz
    Nos, kit érdekel hány fpse van? egy gomb megnyomása egy majomnak is megy. Kit érdekel mennyi ideje dotázik, szarul játszott. Az hogy az anyázástól rosszabbul játszol, csak téged minősit. De ha nem akarsz játszani akkor viszlát.
  • Hugh Hefner
    hallod gyerekek, ez szörnyű volt...

egyrészt, elkúrtuk az elején, ez jogos. Patkány amúgy azért nem castolt, mert 5 fps-e van egy nagyobb csatában, de megjegyzem régebb óta dotázik mint ti

de ez annyira tipikus magyar mentalitás, ami folyt, ezért is kerültem évekig wowban a magyarokat. vesztésre álltunk, azonnal elkezdett mindenki nyafogni. nem részletezném, a társaság egy része túl fiatal ahhoz, hogy felfogja, a másik meg még 19 évesen is túl hülye hogy felfogja.

tudjátok mennyire nem lehet játszani úgy, hogy folyamatosan azt kell olvasni, hogy anyázzátok egymást? komolyan mintha cs-znék, vagy nem is tudom.

felejtsük el egymást, se magyarokkal, se kicsikkel, se gyökerekkel nincs kedvem játszani
  • ToCsEk

succu ulti fail
  • donatus13
    Szerintem ez az update hétvégén fog jönni :D várom már a pandát kíváncsi leszek jó e.
  • Hegi90
    pedig madman az elején használhatatlan szinte.
    scout meg már lvl 1-en is tud okozni meglepiket.
  • ToCsEk
    jönnek a lovak!!

tegnap esti random sd gém, mert prok vagyunk

• Hugh Hefner
    próbáltam én, de egyszerűen nem tudtam összeszedni. Isten tudja miért, bementem egy em-be, ami egy akkora szar, hogy nem igaz, én nem tudtam összeszedni, mert ő annyira felerősödött, hogy folyamatosan levadászott... mire összejött már mindegy volt
  • ToCsEk

ez az item csodákra képes.
  • Hugh Hefner
    nagyon nagyon kell a balance ebbe a játékba... magmussal voltam, madman csak arra ment rá, hogy belestunolt az ultimba, végig ott kummantott. vesztettünk persze. madman ha elimbul még scoutnál is parasztabb
  • Hugh Hefner
    van valakinek beta keye még? egy ismerősömnek kellene
  • Hugh Hefner
    höhö, ez vicces volt. én magebane, ellenfél csak int. vicces volt na : )
  • Hegi90
    de érted ilyen csapat mellett hogy lehet hagyni elimbulni egy scoutot is?

pharaoh: stun, csapda
    zeus (ez voltam én, mondjuk én kis is nyírtam vagy 4x)
    dark lady: ultijától nem tud a scout ultizgatni
    bh: ha fut a scout, meghal.
  • ToCsEk
    tipikus retard gém :D én már megszoktam xD
    volt hogy 5v3 !!! 3at nem bírtunk kinyírni 5en!! viccc...
    #534 blockereket én is imádom xD
  • Hegi90
    meg ilyenek, hogy futok, mert egyből az mert kevés a hp-m, jön velem szembe pharaoh csapattárs. Scout rohan mögöttem, pharaoh beáll elém, és BEZÁR. ez kb 3x megtörtént.

dark ladytől egy ultit se láttam....
  • Hegi90
    basszátok meg ennél szarabb meccset... még a tegnapinál is szarabb volt.

midgame-ig ownolunk mint a picsa. 10-2-8-as statom volt. az ellenfélből kilép 2 ember, mert elegük volt a többi csapttársuk balfaszságából. (mi alapból 4en voltunk, mert 1 már az elején lelépett). Oké mondom ez tuti győzelem. Nah, azóta 1 tornyot se bírtunk leütni. 15 percen keresztül szenvedtem, villogtattam a mapot, hogy ott van mid barracks üresen, csak le kéne ütni, de neeem.... farmolnak, stb. Végre összehozom a csapatot mid-re, ott vagyunk a bázis előtt, erre mindenki elmegy a felső részhez, mert ott van EGY ellenfél. Mondom ez vicc. Persze, hogy én szívtam meg. 12-9-es statnál meguntam azt kiléptem. Ja, és még azt mondták, hogy én vagyok a retard, mert a stat mindent elmond. Hát persze.