már 1 ideje open beta van xD
jó kérdés, fogalmam sincs, szerintem összeadja de passz.. én scutnak csak kis burzit raktam még ( piros kard ) szóval nem tudom, #456 jah csak az almák sajnálják a pénzt gemre, wardra és dustra, rajtam kívül nagyon ritkán vesz más, ezért nekem elég sokszor kell vennem. #456 hiába van meg a skill ha faszláma a pick xD
felőlem esténként nyomhatnánk 21.30után, hétvége nekem teljesen kilőve, max vasárnap este jó
most is nyomtam denyával olyan gamet hogy huu..
úgy kezdődik, souct vagyok, ward alap, beírom i go bot, elindulok föl, lerakoma wardot, megyek le erre a faszláma pudge nem lent van denyával mondom kurva anyád, írom neki takarodj már anyádba, nem csinál semmit, lerakom a wardot aztán elmentem fentre, eltellik 20perc, pro pudge 1:6, arachna 0.7 zsír..
pucge kilép, 5v4, 10perc mulva kb 35.10 az álás ,nyomjuk a concedet már vagy 10perce erre nem szavaznak, erre kilép egy viszonylag értelmes player, maradunk denyával meg arachnával, nyomjuk concede erre no, mondom anyád, megy midre, 1v5be legankolták, nem is tudom mit hitt majd ő lehozza xD azután kilép, majd benyomjuk 2en a concedet és íme egy csodálatos játék.