6177
-
#692 megy a játék win 7 x64-en? :D -
#691 jól eltűntetek, mint szürke szamár a ködben :/ -
donatus13 #690 nekem is ilyen nap van ma -
#689 úgy látszik az a nap a szar gamek napja, én is szar vagyok --> szar a csapat--> persze hogy az ellen simán nyer... :/ -
#688 what a carry hero?
its means the hero who will carry your team to victory
also, the carry hero is which the support hero supports -
Dns5000 #687 mi a carry? -
#686 andronak azt szoktam vennit mint anno dotaban, 4 bracer, vmeik cipo/megint varialtak rajta/, es skadi. meg nem volt vele problemam :D bar biztos van jobb build is -
Soulstorm #685 Erre is 3 epix fail gém... valamiért lámokat kikapom mindig. =( -
#684 amúgy meg mit vegyek? nem vagyok hülye hogy support szart csináljak androbol.. -
#683 5 epic fail game egymás után.
voltam olyanban is, ahol a carry nem beszélt angolul. -
#682 báz én pickelek midngi elsőnek szal.. de vissza kell szoknom hogy utoljára csináljam, amúgy meg csak olyan itemekt veszek ami a recondamned szóval.. :D nah jó a heal lehet nincs ott xD -
SipKab #681 igazi pub game.. andromeda madman arachna mq.. ennél jobban már csak 5 carryt lehet pickelni -
petecz #680 de tocsek báz, nem basztatás képp de ott volt egy madman és egy arachna a csapatoba erre carry cuccokat veszel andronak... -
#679 mostanában én is sokat látom. -
#678 nah sd gameben csak összejött az első chronos gameplayom :) ibma hero nagyon :)
-
#677 Ha itt beírod a mail címed, beírod a képen látható kódot, és rákattolsz a submint email akkor kapsz max 1 héten belül 1 betakeyt -
Soulstorm #676 Bocsi... javítok :DD nem én osztogattam, hanem osztogattak akart lenni! :) -
Soulstorm #675 Én voltam solika.. és tegnap megint csak osztogattam, viszont ismét nagyon hamar elfogyott az a 15.000 kulcs. :) Tegnap este fele volt még olyan.. 780 de esélytelen.. és most nem frissítették, hogy jövőhéten is adnának ennyi kulcsot. :/ -
3 aura odabaszott rendesen :D -
#673 ezt kérdeztem.
de kényelmesebb volt fröcsögni amíg ki nem kapunk. -
#672 jah, csak oda nem tudsz scout wardot rakni... -
#671 Én erre gondoltam
meg erre
-
solikka11 #670 Valaki itt nemrég bétakulcs osztogatásról beszélt az Alienwarearena-n. De mégsincs róla sehol semmi hír. Most akkor fognak osztani vagy nem? -
#669 ward scuttal, és ward wardal, remélem hasznos lesz valakinek.
3
4
5
6
7
8
9 -
#668 FORDZS JA HED -
petecz #667 -
petecz #666 én meg azt szeretem benne hogy: LETS ROLL THE DICE! -
#665 hát én eddig bármennyiszer voltam vele, mire kiraktam a mana regen, meg a disabler tárgyakat, addigra simán nyertünk :D -
Hugh Hefner #664 én azt nem szeretem benne, hogy igazából ha már nem nagy gond neki a varázslás onnantól kezdve rengeteg tárgy kell neki, hogy egy használható melee hőst hozz ki belőle -
#663 ez a blacksmith egész jó :) -
#662 hát nem tudom, minde a csapaton múlik..
ha lestunnolnak vagy silencelnek ulti közbe akkor meg csak a szopás van :D -
Soulstorm #661 Hát nemtudom.... Devouer aka. Pudge-val ebéd a scout meg a többi társa.. :) -
SipKab #660 csak kb értelmetlen volt odairni h béta állapotban -
#659 mi bajod tán nobokkal játszottál aztán el ks-elték a killjeid..
nem értem, 25perc alatt hogy tud lvl9en megmaradni a kibaszott noob axe.. -
SipKab #658 tényleg béta állapot?? azta. ezt eddig nem is tudtam -
#657 hm. nálam minden jó.
amikor elindul a game, jobb alsó sarokban írja a verziót :) jelenleg 0.1.47.1 a béta állapota :) -
Hugh Hefner #656 hm, nem látok egy játékot sem... hol tudom egyáltalán megnézni, hogy melyik verziót futtatom épp? elég idegesítő, hogy pár naponta át kell bújnom a fórumot, hogy most éppen mit basztak el az s2-nél. és most nem is találtam ott megoldást... -
Dns5000 #655 hmm ez mi?
dota clone? -
donatus13 #654 jah ennyire ,már mondtam ,hogy nem nagyon dotáztam honnét tudtam volna melyik az ? -
petecz #653 van erre megoldás :)