6177
-
#532 *tank -
#531 az csak akkor jó ha van 3tamk, vagy minimum 4stun. -
#530 stipi-stopi magebane -
donatus13 #529 Tolhatunk egyet most is addig mert én fent vagyok -
#528 jaja -
#527 ma 21:30? -
donatus13 #526 electrician stunjára ráférne egy hatalmas nagy nerf kúrva imba túl nagy a range is. -
donatus13 #525 Kíváncsi leszek, kár ,hogy a nomad nem lesz benne a játékba megnéztem volna élesben -
petecz #524 na megjöttem, ugynéz ki ma(azaz holnap) hajnali 1 körül újra játszható lesz a másik kliens, egy új patchel, remélem lesz benne új hős. Szóval ma éjszakázni fogok >.< -
#523 yepp -
Soulstorm #522 Szóval esténként ezen a Clan Hungary-n szoktatok lenni? :) -
#521 kár hogy doom bringerre nem juttott már idő, hogy megvagyem.
-
#520 én tudom ^^
végén volt még kék cipőm, meg behe szivem,
és nem feedeltek el :D végén statom 3.0.9 volt. -
petecz #519 A panda melett arra tippelek hogy a másik hős a Sand Wraith lesz (Spectre).
Valami ilyesmi lesz: -
donatus13 #518 Panda skill -
petecz #517 amit azóta se tudom hogy csinálhatott -.- -
#516 nah volt az az első game,
aztán bejött egy 20perces concede win ami fos volt,
aztán egy feedel teli szuper szar 40perces szenvedés 40:10es lossal kb...
rikinek 20percben radija volt, aucs... -
petecz #515 gyere Clan Hun-ra -
Soulstorm #514 Benne lennék én is... kéne egy Hungary vagy hasonló channelt csinálni és ott összegyűlni. Mert van egy hun de ott nincs senki. :/ -
#513 aki akar majd jönni ts-re, az küldjön egy privit. -
donatus13 #512 nekem 8 csak használjuk azt a voice ot és valami csapat work legyen:D -
#511 én 21.20től érek rá csak -
#510 ok -
donatus13 #509 én benne vagyok akár most is. -
petecz #508 ma este valami közös játék? -
petecz #507 dodzy, ugy tudom nomad csak egy fun hero a s2tol, nem tervezik berakni. Az hogy nem számolja a statot bármelyik create gamenel belehet állitani, csak nem müködik, számolja. Mondjuk rég probáltuk. A practice teljesen más. -
#506 lol? :D
egyről beszélünk?
practice nekem simán megy egymagam :D -
donatus13 #505 Nekem azt mondták valami dev mode kell hozzá... az volt írva a game mode hoz de nekem az nincs meg:S -
#504 egymagad biztos nem, mert próbáltam többször is.
gondolom úgy működik, mintha egy alap game-be bepipálnád a private game-t. Senki nem látja, a tagok csak invitálás után jöhetnek. De ki kell próbálni ofkorz. -
#503 de én azt úgy tudom hogy csak egymagad lehet, vagy lehet invelni havert is? -
#502 lehet ilyet... amikor szervert választasz, akkor van olyan, hogy practice. -
donatus13 #501 petecz azt mond meg nekem nomadot mikor teszik be? múltkor voltam egy meccsbe és ott nyomták vele de ez már majd 3 hete volt vagy még régebben. -
donatus13 #500 Én támogatok minden közösségi dolgot :D legjobb az lenne sima gyakorló meccset lehetne csinálni pl amiért nem veszítesz pontot mert ha nem is állítod be a record stat ot mi akkor is buktunk pontot szóval :S gyakorolni kéne a teamworkot mert tegnap szerintem csak ott buktuk el.Amúgy láma nem láma valahol el kell kezdeni a játékot:) -
petecz #499 ja nekem is kéne.:) -
#498 hát jah nem ártana egy xD -
petecz #497 tocsek, a lámákról annyit hogy ezért kell klánosdizni :) -
petecz #496 hát még ki kell tesztelni, elég bugos. A panda reggel nem volt elérhető, őt nem tudom mikor rakják bele. Elképzelhető hogy a patchel jön ő is. Sztem jó esetben most hétvége. -
#495 ha eljön az ideje :D
általában hétvégén szokott jönni. -
Santata #494 Valaki nem tudja mikor jöhet az új patch? -
#493 mind1 nem fogok vitatkozni :D
dota sux hon power :D
bár kezd el menni a kedvem a faszlámáktól..