19775
-
unrealnoise #775 valszeg egy pár héten belül pénzért be lehet lépni a bétába. ez olyen mint egy pre-order lehetőség. ha a béta alatt fizetsz, akkor 12 hónap helyett 18 hónapnyi online támogatást/accot/ kapsz rF2 mellé. az időpont egyedül kérdéses, de már mint mondták egyesek, tesztelték a fizetési rendszert is. -
unrealnoise #774 Monjduk jogos, bár tényleg meglepődnék ha nem menne az rF2 normálisan. Sok függ ugye persze attól, hogy optimalizálnak... az engine részben régi, így talán nincs akkora szarban a motor. Viszont azért mérges lennék ha nem menne, most már lassan történelmi mélyponton van a forint (1 EUR = 316 HUF), ilyen árfolyam mellett meg vegyen az technikai kütyüt, akinek három jó állása van... :/ :)
Igazából az a baj alex, hogy amit promoznak azt rosszul teszik, nem lenne nagy cucc pl. majd az összes pályát bemutatni, pályabejárókat csinálni, meg ilyesmi. Csak hogy lássuk, mutassák, ot legyen a hírportálok címlapján ez is. Mivel a pályák már rég kész vannak, így ennek kurvára nem lenne akadálya. -
atiwrc #773 Mi ez a nyílt béta?
Erről még nem hallotam... -
#772 A videokartyak sebessege, sose nott drasztikusan, ahogy irtam, csak ket evente erte meg lecserelni. De akkor megerte a legnagyobbat, vagy legalabbis az alatt eggyel (a toppos felesleges, az csak gyarilag huzott, tuningolt, duplazott penzlehuzas). Vagyis a GT/GTX sorozat a nyero, abbol is a x800/x80. Persze ezek altalaban 100E kornyeken vannak, de kihuzzak 2-3 evig, sot... Latszik is, hogy pl. az 500-as sorozat kozepe (plusz 3. generacio), ami fele annyiba kerul, mint amennyi a GTX285 volt akkoriban, ugyahogy ugyanazt a sebesseget hozza, max kissebb csikszelesseg, kevesebb fogyasztas stb.
Az hogy az rF2 min fog elfutni maxon, az nem tudni;) Valtozott a fizika, gumi, bekerult az animacio, idojaras, ami eleg sokat zabalhat, foleg hogy a procikat sem hasznaljak ki rendesen (allitolag csak 2 magot tud?!). Vagyis ne lepodj meg, ha full dh-ben, maxon, elelmosassal diavetites lesz;)))))
Az hogy ennyire minimalis es "gagyi" informaciot csurgatnak, lehet az oka az is, hogy csak feluletesen foglalkoznak a programmal es/vagy messze nem hozza azt a szinvonalat, tartalmat amirol az emberek almodoznak;) Lehet, hogy mikor kiadjak, szinte semmi ujdonsag nem fog benne mukodni, csak a frissitett fizika es gumi. A tobbire majd azt mondjak: beta, meg varjatok! :)))) -
unrealnoise #771 OFF C.A.R.S. tudom hogy béta sincs még, Q9400 lehet régi, de azért csak 3200 Mhz-n megy. húznám tovább, de sajna nem tudom, nem megy, annyira meg nem mélyedek bele, hogy mégis hogy tudnék 3,6-ot kihozni belőle, inkább majd lap, mem, meg proci csere lesz.
560ti pedig oké, hogy nem eget rengető kártya, de 65.000 körül szórták így is, ennél többet pedig nehogy már adjak azért (csak videokártyáért...), hogy valami tényleg jól fusson. (mondjuk tény, hogy a forint sem túl erős mostanság, ezt a kártyát 50 körül kellett volna ideális esetben megkapnom...) mellesleg oké, hogy 560ti, de azért csak egy msi hawk az, elég szépen emelt órajelekkel, ami azért megint csak jó pár százalék.
Viszont a kártyák sebessége tényleg lol, nem olyan drasztikusan nő mostanság a teljesítményük, inkább a fogyasztáson, és hőtermelésen csökkentenek, miközben azért próbálnak valamennyi plusz teljesítményt is kisajtolni a cuccból. nah mindegy, kicsit pangás van a VGA piacon, bár talán jobb is, hogy nem minden félévben ugranak egy másik szériára, típusszámra. :D
2700k ütne, tuti, de egy 2500k bőven elég lenne húzva, be is van tervezve, de még várok vele, mert az rF2-höz a gépem maxon szerintem bőven elég lesz - ahogy te is várod. :D
ON
rF2-es srácok nem tudom mit akartak ezzel a három képpel. ez már tényleg mindennek a teteje. mindenki ingame képeket, hangokat, esőt, őj pályákból részleteket akar látni, erre idebasznak egy ilyet egy-két+három héttel a nyílt béta előtt. ejjjjjj... -
Szabi1991 #770 pedig nagyon jó, [szpojler]főleg a végén amikor a kisrácot meg a csajt elviszik a zufók....[/szpojler] -
#769 Kösz a Knowing film tippet még nem láttam :) -
Roland0 #768 fapados bliccs dödöm töm.
-
Roland0 #767 eben a részben már lesz sztory is meg rádió is?
mert akor szivesen emghalgatnám madonától a fapados bricset. -
#766 Minden esetre egy-két volt főnököm ráb...szik, ha valóban igazad van !
-
#765 Most mar ON:)
FFB in real life VS current sims -
#764 Nah, uccso, mert meg KV-zom, aztan bannolom magamat egy idore, mert dolgom van (a fold alatti bunkerem betonozom);DDDDDDDDDDD
Ennek is csak a csillagaszati resze erdekes, a tobbi spekulacio, azokkal nem erdemes foglalkozni. Pl.:
- Mivel ez csak nehany eve "publikus", igy kitalaltak, hogy azert van valsag, hogy penzeket tuntessenek el az epitkezesekhez:DDDDDDD
- Ez nem becsapodos, aszteroidas buli, mint amivel korabban remisztgettek, igy a filmek is azokhoz keszultek (Armageddon, Deep Impact stb.), hanem a "ket csillagrendszer" miatti sugarzas, igy a filmekben is attertek a temara (2012, Knowing stb.) :DDDDDD
- Mivel mostanaban furcsa alacsony erossegu sugarzasokat mernek mindenhol, ezert "kitalaltak" egyesek, hogy a nagymagassagokban szetszort "nehezfemek" miatt van, amivel azert kiserleteznek, hogy jovore megprobaljak visszaverni/elnyelni az ideerkezo sugarzasok nagyreszet:DDDDDDDD
Es meg ilyenek tucatszam, amivel nem erdemes foglalkozni:DDDD
Es most bannolom magam... :) -
#763 Lehet, hogy a majaknal is vallas alapu (vagy utana az lett), de ami fontosabb, hogy ok sokat "csillagaszkodtak", bennuk "megbizom" :)
Amugy engem sem erdekel, foleg nem, amikor pontos datummal fenyegetoznek (2012.12.21.), semmi ertelme, ha van is valami alapja, akkor ez ugy is tobb honapos atmenet lesz (de teny, hogy 21-e nevezetes datum a nap kozelseg miatt, valszeg azert tapadtak ra:P).
Csak azert erdekelt, mert junius ota egyretobb a normalis videofelvetel, tv-hir, csilagaszati ertekezes stb.
Most mar ON, sorry! :) -
#762 Off. Nagyon nem foglalkozom ezekkel, de ha jól tudom ez is vallási alapú, maják vagy kik szerint ezen a bolygón laknak az istenek ...
Kevés az idő, ha még egy év lenne, már rég látná mindenki azt a bolygót nem lehetne elsimlizni ;)
De amúgy minek megtudni ha tényleg így van ? Se előbb se később, semmit nem tehetünk ellene :) -
#761 Ahh, azokal nem foglalkoztam, ami vallasos meg kulonleges datumhoz kotott, az baromsag;) Ez is csak azert erdekes, mert csillagaszati alapjai vannak, de a tutit ugy sem tudjuk meg soha, csak elotte, amikor mar ugy is mindegy;)
De az egesznek a lenyege, foleg "itt", hogy addigra eleri-e az rF2 a vegleges stadiumot, vagy meg akkor is beta-ban fogjuk tolni:DDDDDDDDDDDD -
#760 jó hagyjuk már ezt...2000 óta várom mikor fog a Gellért hegy a Dunába csúszni mert a japcsik mondták..közben majdnem japán tűnt el a térképről.. -
#759 Már megint ? :) -
#758 persze 8 giga ram meg Win8.. -
#757 beszippant a média hülyesége? :)
A milleniumra is ezt mondták anno :)). -
#756 Valszeg sokkal reszletesebb lett, raadasul ez nem SimEd megjelenites.
Amugy reszletessegre az lenti rF2 Monaco palya is jo, csak hat azonkivul nincs rajta semmi, teljesen steril. -
#755 OFF
Nem kellene ilyeket neznem, de most lattam nehany videot, amiben arrol ertekeznek, hogy jovore valoban meghalunk... Remelhetoleg kamu, es ez mar a jovoevi "mindmeghalunk" panik eloszele, de tul sok az info.
Ezekre erdemes rakeresni YT-on: nibiru, x planet, duble sun, brown dwarf
ON
-
atiwrc #754 Simedbe közel sem tűnt ilyen szépnek az f1 2010-es pálya, ennyit javult volna egy év alatt a game? -
Héeder #753 Már kezdtem megörülni :D -
#752 Nem. Az Codies F1 2011 :) -
Héeder #751 Nekem is úgy tűnik -
atiwrc #750 Rf2 Hungaroring? -
Solt #749 8GB-ram?? Az komoly... -
#748 rF2-höz ajánlott a 8G ram, ha jól tudom...
Levenni meg mindig lehet ...:) -
#747 Megnézném 24 élő játékossal egy szerveren ilyen graf mellett kinek nem szaggatna a rendszer :). 4 magos proci 8 gb rammal stb...felszereltségekkel talán nem :))))). -
#746 Az a baj, Codenmasters F1 után nehéz szépnek lenni :))))
-
#745 RF2-re gondoltam :) -
#744 Valoszinuleg az rF2-vel nem lesznek ilyen gondok, mivel a regi engine-t piszkaljak, maradnak a DX9-nel, semmi post-process es csicsa (egyelore beta, majd talan jovore valamikor), nehany alap cucc, ami mar 5 eve is mukodhetett volna, es inkabb a reszletessegre mennek ra, mert azt ma mar izombol kiszamolja minden;)
Es ez nem rossz, ettol meg lehet ugyanolyan jo, latvanyos es szep.
Persze, mozgasban meg nem lattunk semmit normalisat: az idojaras megoldasuktol, az "uj" ai-tol es fizikatol fuggoen, lehet hogy meg sem fog moccanni (ha ezzel is mindenki azonnal full beallitasokon probalkozik):) -
#743 A CARS erosen beta, fejlesztes alatt, raadasul megprobalja a legujabb dolgokat hasznalni (DX11 es full postprocess). Ez igy mindenkeppen lassu, foleg ugy, hogy az igenyek is folyamatosan nonek (ma mar mindenkinek full HD felbontas kell, mindenfele elelmosassal:P).
Az a Q9400-es proci mar reginek, lassunak szamit - sajnos. Mar az enyem is lassan 4 eves (Q9550).
Es az a videokartya (560ti), lehet hhogy frissnek szamit (5-os sorozat), de sajnos nem:/ Az nVidianal, a sorszamozasnal, mindig az utolso 2 szam szamit.
Pl. x60-hasznalhato, x70-jo, x80-gyors, >x90-tuti :)
Raadasul, generacionkent, ugyanaz a sorozat csak 10-15% fejlodest er el. En mindig ketgeneracionkent vettem kartyat, csak paros fejlesztest (2-, 4-, 8-, 2- stb.), es abbol is a legnagyobb alatti egyel;) Csak az erte meg hosszutavon (2-4 ev).
Igy pl., az az 560ti 1-2 funkcioban 5-10%-kal gyorsabb mint az enyem, a legtobb helyen ugyanaz, de van amiben meg mindig gyorsabb vagyok (GTX285 - es mar ez is lassan 4 eves).
Vagyis igazabol, egy bo 3 eves sebessegu technikaval szeretnel hasznalni, egy jovore elkeszulo, meg erosen beta programot, igy termeszetesen lassu;))))))
Ha korrekt eredmenyt szeretnel elerni, akkor ajanlok egy Intel i7 2700k procit, egy GTX580-nal :) Es ez sem a jovo technikaja (nem top cuccok), amire a program megjelenik, ez is csak a jelen;D
-
Pitti #742 Jaj de telhetetlen vagy,
alig egy hónapja indult csak a fejlesztése a cuccnak, ez még csak egy kezdetleges egyszerű grafika -
#741 Mondjuk egy Shift2 szerű fény-árnyék-effekt szintet azért vártam volna ....:) -
Pitti #740 Nálam a native fullhd alap, ugyanis minden más felbontáson nagyon ronda egy fullhd lcd monitor. Szóval ha kell visszaveszek a graf beállításokon de a felbontáson soha. Amúgy medium beállítások mellett van a 40fps átlag és ez 15 AI autóval. Valóban imola célegyenes néha 27fps, és még távol sincs az élő környezet illetve időjárás, de mint mondtam ez egy régi gép. És a CARS részletes grafikáját jelenleg egyik játékhoz sem lehet hasonlítani.
Pl conn hill-en 50fps fölött vagyok általában, AI-val. -
#739 Mikor kijött GTR2 mindenki csak próbából nézte a full grafikát
főleg monszunra állítva a szervert :D -
#738 Cars legalább két év mire lesz belőle valami, akkor már szerintem lazán viszi egy modern konfig .Vagy kicsit később :)
Mikor kijött GTR2 mindenki csak próbából nézte a full grafikát :) -
unrealnoise #737 jah, de milyen felbontáson és beállítások mellett? jah, hogy 40 FPS. csak az C.A.R.S.-ban lókuki, ha átlag negyven, akkor imolában a célegyenesben 25. vagy annyi sem. jah és C.A.R.S.-ban nekem a 40 is rohadt lassú, szaggatós, nem folyamatos, 60-nál érezni már a sebességet, más kérdés, hogy ilyen FPS-t nem nagyon tudok fullHD-ben elérni nem csontig butított grafikával, egy Q9400-ason, és egy 560ti-vel. persze még alfa, de igen, nagy a gépigénye, rohadt nagy. (add hozzá, hogy esőben sem mentél, és a pályák is alapon vannak csak, nincs zászlólengető közönség, vakuzó fotósok, meg boxszemélyzet minden pitbe... -
Pitti #736 Szerintem nem kell a cars-nak olyan hűdenagy gép. Az én gépem több mint 2 éves és 40 körül van az átlag fps.
lga775-ös alaplap, qx6700, hd4870, nem mai darabok ezek.