19775
-
#816 Allitolag meg az iden. -
#815 Mikor lehet előrendelni??? -
#814 -
f1andris #813 rFactor 2 Monaco gameplay! -
#812 Közeben nekem is beugrott :)))
hiába, nem is emlékszem mikor láttam utoljára rF-et :) -
#811 Igen;)
Az os ISI cucc (pl. F1C) volt a gMotor1/pMotor1, az rF1 lett a gMotor2/pMotor1.0, es az rF2 lesz a gMotor2.5/pMotor2 (talan) ;)
A Simraceway-hez en is mar 3 eve regisztraltam, bar nem foglalkoztam vele. Csak most akartam kiprobalni, amikor a beta megjelent. De eleve csak a tucatkivancsisag miatt, mert az rF1 engine miatt, mar igazabol nem erdekel a dolog. -
Szabi1991 #810 nem tetszett, nem tetszett, nem tetszett a rendszer.. -
#809 Jah, lehet hülyeséget írtam, GMotor2 az a sime rF ?
akkor bocsi :))))) -
#808 Ezt ki mondta?
Simracewaynél voltam vagy fél évet és sokat beszélgettem velük. De már rég nem vagyok ott mert nem tetszett a rendszer a korábbiakhoz képest. Nem rF2 motor van alatta hanem sima rF. -
#806 Logitech DFGT-hez hol tudnék alkatrészt venni ?
Egy kis műanyag vacak kellene, ami az optokapu között forog .... -
#805 Engem meg az érdekelne, hogy ez milyen festés?
2012-es :DD -
#804 Jah, crc hány éves és máig szuper a törés ...
Amúgy meg emlékszem milyen állapotban adták ki az rF -t, és hány évig vártunk javításokra :)))) -
#803 Semmit;)
Igazabol a hir hallatan, csak remenykedni lehet, hogy bizonyos modderek mar korabban megkaptak az rF2 engine-hez tartozo devkit cuccokat (max plugin-ek, shaderek, uj technikai, fizikai leirasok stb.), igy amire megjelenik a beta (vagy a vegleges), addigra mar korrekt, rF2-re optimalizalt modok fognak megjelenni.
Pl. jo lenne, ha az autok, mar valodi alkatreszekbol lennenek osszerakva, nem csak bump-mappokkal jelolve, hogy az mas-mas epitoelem (ablakok, ajtok, kilincsek, motorhazteto mittudomenmi).
Persze, itt sose lesz olyan tores, serules, mint mar tiz evbe mas programban, hogy fizikabol szamolva fityegnek az ajtok, alkatreszek (tudom, tudom, az itt talalhato sorozatok nagyreszeben nem fityeg semmi, meg ajto sincs a legtobb helyen:DDD).
De legalabb a lehetosege legyen meg, ahol olyan a mod, amiben elofordulhat egy utkozesnel, borulasnal, gurulasnal, hogy leesik ez+az az autorol;)
Nem mondom, hogy fizikalis csatolo helyeket szamoljon, de legalabb essen le, es ha neki megyek, az fajon egy kicsit;D
-
PacsutaTibi #802 Engem meg az érdekelne, hogy ez milyen festés? Mikor ment ilyennel Tomi? Tudtommal egész évben a feketével ment, év elején vagy tavaly meg kékkel tesztelt.
Egyébként nagyon jó a skin, a modell és a render is. De nemhiszem, hogy ennek az SMT-nek (ami állítólag most alakult - nemtudom kik alkotják a csapatot) már lenne Rf2es devkitje. -
#801 Ezen mit kell most nézni ???
(Kicsit én is károgok, hátha ....) -
#800 Kivancsi lennek, hogy ezt mar az rF2 devkit-tel keszitik (uj modell, grafika, tores, tukrozodes, onarnyekok, fizika, gumikopas, -torzulas stb.)?! :) Mert ha nem, akkor az osszes most keszulo vagy letezo mod is rF2-es:) Persze, az hogy rF2-re keszul, igazabol azt is jelenti, hogy csak arra, vagyis nincs vele semmi gond. :) -
#799 -
#798 -
#797 GP3 Series for rFactor 2 – New Previews -
#796 Igen, ez benne a legnagyobb pozitivum.
Remelhetoleg, a beta is ugy fog mukodni, hogy folyamatosan jnnek hozza a javitasok, valtoztatasok, ujdonsagok, esetleg meg plusz tartalmat is tolnak bele:) -
Szabi1991 #795 de ez egy bármikor könnyedén frissíthető játék lesz, csak nincsenek benne hatalmas elvi hibák.. kisebb javításokat meg bármikor letölti a kliens progi megjelenés után :D -
#794 A beta eleve erosen korlatozott tartalommal jelenik meg (1-2 sorozat, es hozzajuk 1-2 palya). Valszeg valamelyik kissebb formula es valami turaauto.
En kinezem belulok (az eddigiek alapjan), hogy a beta elott semmilyen erdemleges video, info nem lesz elerheto;) Lehet, hogy meg beta sem lesz ebben az evben. De ha lesz, meg az is belefer, hogy kepesek minden ujdonsagot, uj dolgot, funkciot kiszedni belole, hogy tesztelhessek a beta-ido alatt;)
De ha lesz is beta, 2 het mulva december, az ezevi megjelenes szerintem eselytelen. Ha az emberek raugranak a betara, annyi visszajelzest fognak kapni, hogy keptelenseg feldolgoznijuk. Foleg ugy, hogy ez nem egy tobb tucat embert foglalkoztato ceg, ami egyhelyen, egy irodaban/studioban van osszeszedve.
De azert a beta jo lenne ebben az evben, ha masra nem is, legalabb tesztelgetni, piszkalni egy kicsit;)
(Ilyenkor szokott az tortenni, amikor karogok, hogy szinte utana azonal, bekovetkezik az, amit mar leirtam:DDDD) -
unrealnoise #793 persze, csak hát szó--szó, volt olyan pálya amelyiken meglehetősen érdekes FFB volt egyes kanyarokban, nem az igazi, jobban örülnék ha az ISI tényleg folyamatosan jönne ki ezzel-azzal. a C.A.R.S. is ezért tetszene többek közt, magas színvonalú cuccok jönnek ki hozzá végig... -
#792 Szerintem is idővel adagolják majd a pályákat és modokat, amik nem házilag moddolt dolgok lesznek. Vagyis bízok benne. -
#791 majd lesznek ehez is modok meg palyak, persze nem olyan profi mint amit az ISI csinal de sok jo kesobb kiadott palya van RF1-hez is ami nagyon jo lett -
unrealnoise #790 pontosan. :D
egy bajom lesz az rF2-vel szerintem. a kevés korhű tartalom. oké, hogy lesz pár klasszikus pálya, mmonaco, vagy a német pálya, de ennyi (vagy max még egy két pálya, esetleg minden kategóriának 2-3 db)? így tök jó versenyeket tolhatok, de bajnokság... ááá. pedig nyilván biztos lehet majd azt is... oké, hogy nem elsősorban erre készült a game, de engem ez is érdekelne..
arról nem beszélve, hogy kurva érdekes lenne, ha nem jelenne meg még több esős promo a béta előtt. -
#789 Az összes F1-es szim / vagy nem szim fan humorral nem rendelkező idióta? Eddig úgy fest a téma... -
unrealnoise #788 hát itt kurvára nem az a lényeg, hogy mi, hanem hogy hogyan. azokra is ugyanúgy vonatkozhatnak és vonatkoznak az említett dolgok. -
#787 (Y) -
#786 Kit érdekel az F1? Túraautót a népnek! WTCC-t, DTM-et, V8-at, Nascart, aztán hadd szóljon! -
unrealnoise #785 hát igen, de az ilyen apróságok egy ideig nem lesznek "vérszimben" szerintem, örülnek ha a normális fizikát meg pályákat megcsinálják (kunos, rf2-es arcok... etc), nincs pénz ezekre az apróságokra, bár tény, hogy ha fejlesztenének itt is, és tényleg nem mindennapi élmény lenne vezetni, akkor talán a sikerük és eladási mutatók is nagyobbak lennének.
viszont ezzel az előfizetéses mókával meg rF2-vel lehet az rFactor elindul egy jó irányba. :)
a C.A.R.S. meg alapból ezt igyekszik még jobban előtérbe helyezni. egy biztos. élményre a következő pár év sokat fog javulni. grafika miatt is, kommunikáció miatt is, és talán a konkurencia erősödése miatt is. Értem ez alatt, hogy ha az rF2-es srácok leállnának a fejlesztéssel megint évekig, a CARS akkora előnybe kerülhet mint az állat (élményre szinte biztos hogy nagyobb is lesz már jövőre), akkor a projektnek könnyen annyi lehet idővel. Mondjuk nekem ez a "boxbol pofáznak cucc" annyira nem fontos még, persze nem árt, ha reálisan, - mint az életben - figyeljek erre-arra ott bent, de nekem élményre az rF2 is űber lesz a pályák, a normális eső, meg az "okos" (?!) AI miatt.
-
#784 Hát , én végigzongoráztam az összes F1 játékot, rF F1 modot, bizton állítom, hogy a lent említett F1-.re jellemző dolgok mindenben csak halovány kísérletek voltak, még ha a fizika jobb is volt!
Pedig sokszor apró dolgokon múlik, pl. jó ,hogy látom rf-ben , hogy van még 43 liter benzinem(ki nem sz..rja le ..), de csak nagyságrendekkel más, hogy rám szólnak, tekerjem egyes állásba a motort mert kevés a benzin :) -
unrealnoise #783 arról nem beszélve, hogy én ezeket már a GP2-ben is átélhettem, szóval oké, hogy szórakoztató az F1 2011, de szeritnem az rF2 bőven le fogja körözni. már csak a klasszikus, egyedülálló tartalmak és pályák miatt is. arról nem beszélve, hogy lehet hogy jó az AI ott már, de eddig akármilen kommersez játéknál is olvastam, hogy így meg úgy de jó az AI, hát vicc kategória volt mind. oké, hogy az rF1nél is, de ott volt mire fogni, pénzhiány etc. Itt én végre egy tényleg reaális, okos AI-t várok, oké, hogy a grafika a C.A.R.S. mellett eltörpül, de szerintem mozgásban átmenetekkel, időjárással így is nagyon szép lesz. igazából alex mondta, hogy vicces, de az rF2-nek ilyen téren - összességében - nincs konkurenciája. -
#782 te most egy 6 éves játékot hasonlítasz egy ideivel.. -
#781 az már számomra nem is olyan fontos mit pakolnak bele, de adja a versenyzés örömét kínját-baját !
szégyenszemre nagy F1 rajongóként egy árkád járéknál érzem végre azt, hogy F1 -es versenyben vagyok: itt élhettem át először igazán hogy milyen az mikor bepróbálok egy intermediat gumit mert azt hiszem eláll az eső, hogy gumicsere után 1,5 körig minden tudásom össze kell szednem hogy nem előzzenek meg, hogy kevés a benzin és utolsó 4 körben mindent le kell tekernem és próbálni védekezni, vagy épp feltekerni mindent és próbálni előzni, rádión normálisan kommunikálnak velem verseny alatt stb stb stb...
rF-ben ezek nagyon haloványan voltak csak meg, olyan alig érezhető szinten.erre kéne kicsit rágyúrni a szimulátoroknak, mert az ok, hogy millió adatot számol a gumiról ,de közben egy steril vacakban vagyok utas . -
#780 Eleve elofizeteses (eloszor nagyobb, evente kisebb osszeg) lesz a program. Ezert adnak plusz fel evet, mert mar a felkesz programot megveszed, ami lehet, honapokig hianyos, problemas lesz/lehet. -
unrealnoise #779 ha a bétára befizettél, akkor nyilván megvetted a játékot is, ezért mondtam, hogy lényegében a bétára való befizetés egy pre-order lehetőség. -
#778 es ha betara befizetsz aztan meg a jatekot nem veszed meg mire mesz az accountal ? -
#777 Egy regi engine drotozasanak meg van/lehet az az elonye, hogy valszeg/talan el/jobban fut, de az a hatranya is elojohet, hogy az uj, eredetileg nem beletervezett, bele optimalizalt dolgokat beleeroltetik, ami nem biztos, hogy ugyanolyan jo hatasfokkal (es minosegben) tud futni, mint az amit eredetileg is hozza terveztek.
Lasd idojaras. Bar a SimBin eleg jol belepakolta, azt a szinvonalat valszeg elerik - remelhetoleg tul is szarnyaljak:) -
#776 Az olyan, mint a nyilt tores;) Barki lathatja, mielott a szakemberek osszerakjak rendesen;D