19775
  • Solt
    Pontosan ez a baja a fejlesztőknek. Nem lehet évente eladni valami raklap fost... a szimulátor fejlesztés nagy cégeknek nem éri meg. Sokáig tart, egy játék évekre szól, és kevesen veszik meg...

Igaza van Alexnek... a játékosok max 5-10%-a kíváncsi a szimulátorokra... ezért a plusz pár százalékért nem éri meg jóval több energiát beleölni a fejlesztésbe. Ez sajnos elég tiszta képlet.
  • bardocz
    Egy új RBR kéne csak, ahol a fizika mégjobb, és könnyen lehet pályákat hozzáadni, meg esetleg autókat. Na meg nem kéne H-váltóhoz ilyen olyan patch hozzá, meg hasonlók, hanem működne minden faszán, éjszakai rally, stb. Tökéletes lenne.
  • bardocz
    Mily meglepő. Ha szimből is kéthetente jönne ki új rész, akkor azok is annyit élnének. De mivel van nekünk ezer éves iRacingünk, LFS-ünk, rFactorunk, meg netKarpronk, és helyettük semmi, így sokáig élhetnek.
  • Roger6
    Ha valóban annyit fedne, nem készülne szimulátor játék. És valahogy a simek tovább élnek, mint az árkádok, úgy gondolom.
  • Alexease
    Ha az eladasoknak csak az 5-10%-at fedi le a szimulatoros igeny, azert nem eri meg izzadni.
  • SirAlo
    Es az nem megoldhato egy jateknal hogy 2 fizikaval adjak ki, es jatekon belul kivalasztod hogy Arcade fizika vagy Szimulator Fizika es mindenki eldonti hogy mivel akarja jatszani, egy nagy jatekfejlesztonek nem hinnem hogy akkora gondot jelentene 2 fizikat is megcsinalni
  • bakkerman
    na ez már igen,nagyon jól néz ki,az aszfalt kibaszott élethű!
    amúgy én nem vettem észre a videóban az akadásokat,pedig kinagyítottam teljes képernyőre is
  • bakkerman
    egyszer még azt szeretném megélni,hogy a Simbin kezében legyenek a WRC,az F1,és a túraautós jogok,akkor a grafika is meglenne,és a fizika is,de ilyen sose lesz sajnos :S Bár,az idei F1 még hagyján,nagyon korrekt játék lett,még a fizikája is ok,a grafikája pláne
  • unrealnoise
    baromság. elkelne HA a körítés és grafika meg minden ugyanolyan lenne (fizikát kivéve), és normálisan lehetne skálázni a segítségekkel, valamint az AI erősségével is. a probléma ott kezdődik, hogy egyszerűen a célközönséget nem izgatja a jó/szar fizika, akkor meg minek öljenek bele x*100 órákat, amikor úgyis veszik... szóval csak a pénz és idő miatt nem foglalkoznak vele, egyébként nyilván ők is tudnának jó fizikát...
  • santibi
    Azért IS, mert akkor nem kelne el több millio db.
  • SirAlo
    Es ilyenkor rohogok azon hogy a nagy nevek meg nem kepesek egy normalis szimet kiadni pl. a Codmasters
  • Alexease
    A netKar-t eredetileg Kunos csinalta egyedul, legalabbis az nKP megjeleneseig biztos. Utana mar sok a promo es az egyeb munkak, lehet hogy van mas is;)

De az LFS is igazabol egyemberes;)
    De ott van meg a CarX, az XMotor, a VGP, a DS, a Recer - azok is "egyemberesek".
  • Szabi1991
    1 ? o.0
  • SirAlo
    ez igy szokott lenni kb, a legjobb szimeket kis csapat vagy egyedul csinaljak, pl. ott a netkar ugy tudom hogy 1 ember csinalja
  • Alexease
    Ismet megneztem a videot, es bar nem a pilota animacio a legfontosabb, sokan ugy is kikapcsoljak, de azert vicces, hogy meg mindig itt tartanak;) Ha jol emlekszem, a 6 eves GTL-ben, ami az elso rFactor-os cucc volt, mar abban megoldottak a rendes animaciot (kormanyzas, valtas, pedalok).
  • bardocz
    És mindemellé pénzt se akarnak keresni:D
  • lac coo
    Amúgy lassan szentül hiszem, hogy ez a szimulátor készítés azoknak való, akik nem tudnak-akarnak, nincs pénzük lehetőségük komolyabb játékot készíteni :DDDD
  • lac coo
    Inkább zavaró, hogy minden object 4-szer vált shadert mire a max render megjelenik rajta :D
  • bardocz
    Első kerekek mintha mindvégig együtt mozognának fel-le. Kicsit zavaró. De azért várom.
  • lac coo
    Hát annyira azért nem durva, szar a hang, a garfika kissé ódon, létszik hogy hozzá lett megint csapva a régi motorhoz ez-az, az autó meg jó kis ISI-sen szinte a levegőben megy olyan érzés bentről ahogy siklik :))))

Meglátjuk ...
  • Alexease
    Az ISI-nek valszeg nem ez a fo profilja es beveteli forrasa, valszeg nem is egyirodaban dolgonak, igy kicsit hobby jellegu a dolog (legalabbis ugy nez ki):))) Bar ha valoban penzt akarnak belole csinalni, nem artana jobban talalni a dolgokat.
  • Alexease
    Es itt van az eredeti post a vieorol, az lemaradt, pedig csak igy van ertelme, igy mar erdekesebb a dolog;)

http://isiforums.net/f/showthread.php/1293-A-few-laps-of-Monaco-onboard?p=18063&viewfull=1#post18063
  • Solt
    Köszi, este ránézek...

@Alex: Ahogy a vak is mondja... majd meglátjuk! :))
  • unrealnoise
    igazából nekem már az is nagyon gyenge, hogy még a wip videók sem egyformák, pár videón ott a dátum egy része vagy az rF log, meg hogy wip, itt meg csak az hogy wip. nem mintha olyan fontos lenne, de azért ha én csinálnék valamit, és ilyen apróság, akkor azért már adnék annyira magamra, hogy következetesen jó legyen valami...
  • Alexease
    Igen, kiszamithatatlan a dolog, ahogy irtam, lehet a program is fake;)

Nem tudom, ki csinalja a videokat es a kepeket (nem mintha olyanm sok lenne beloluk;P), de az rF2-nel ez is erdekesen alakul.

Mas cegnel, megprobaljak a legdurvabb dolgokat eloadni, megmutatni - es bar mindenki tudja, valszeg atomeromukevek csinaltak, es kicsit atveros jellege van, de ez igy mukodik.

Ha Wheatley, akkor talan nem annyira rossz a helyzet, mivel az adatlapja alapjan, kozepesnek tuno gepe van otthon;)
  • mcmoha
    Itt van az eredeti video. Ez talan nem akad.
  • Solt
    Az a baj, hogy egy játék ezt idén már eljátszotta velem... a CloD ( IL2 folytatása ) videója pont így akadt anno... ugyanezt mondtuk mi is, hogy biztos a felvétel miatt... hát nem... egy optimizálatlan félkész fos, és az elmúlt több mint fél évben sokat nem léptek előre...

Ez a videó mind látványban, mind akadásban kísértetiesen emlékeztet rá, de ne legyen igazam! :)
  • Solt
    A szépségével nincs bajom, csak az akadás aggaszt egy kicsit... a 6990-n azért csak eldöcög majd valahogy! :D ( mondjuk, ha mikroakad, akkor a hajamra kenhetem )
  • Alexease
    Meg az open beta alapotot sem erte el, igy ha az valamikor megjelenik, utana meg honapokig WIP lesz:D
  • Alexease
    Az akadasok lehetnek a video miatt is, azt igy nehez megallapitani, nincs ertelme ez alapjan lehuzni. Bar a grafikai motort nem irtak ujra, csak tunningolva lett, ezert is csak gMotor2.5, igy elofordulhat, hogy a frissebb fizikai es AI dolgokkal, foleg ennyi arnyekkal mar problemak lehetnek;)

Igazabol, akkor kell majd parazni, ha ezzel a "regi" tunningolt engine-nel dinamikus esot szeretnek latni, hasznalni:DDDD
  • Alexease
    Wheatley, amikor utoljara utoljara olvastam, azt irta, hogy csuszott a zart beta fejlesztese/tesztelese, igy a tobbi is csuszik. Open beta TALAN meg iden.
  • unrealnoise
    hát jah, bassza meg itt tényleg kevés lesz az 560ti... egyébként én a grafikával nagyon meg vagyok elégedve... oké, lehetne szebb, de nah. csak az AI meg az eső rendben legyen, meg legyen sok official pálya...
  • Roger6
    Azt ugye tudjuk, mit jelent a WIP? Bár ennyi idő után már valóban nem kéne WIP állapotban lennie...
  • Solt
    Ráfér egy kevés optimalizáció... nem gyenge mikroakadások vannak benne! No meg élsimítás sincs eltúlozva... :S
  • Ulvar
    Ahogy az rFben sztem a kormány is kikapcsolható lesz. Bosco mondta mindig hogy a kormány előtted van minek még egy a képernyőn :D.
  • mcmoha
    Azt mar irtak regebben, hogy az animaciok meg nincsenek keszen, de ugy tudom kikapcsolhatok.
  • Szabi1991
    na most ez komoly hogy váltáskor is szorongatja kormányt ? :-/
    remélem kikapcsolható lesz a kéz -.-"
  • Ulvar
    Tudom, ezt akarom :).
  • mcmoha
    Ahogy kiadjak a betat mar lehet is rendelni es akkor 18 honapos online elofizetes lesz az arban.:)
  • Ulvar
    Akkor tempózzanak vagy megbaszom őket ^^. Finoman és nőiesen...