19775
-
#1217 Fezsültség oldásként, jó kis hanganyag, egyik oldal motor másik kipufogó ;)
-
#1216 Na jó, te ezután végképp ne értekezz ezután fizikáról !!! :D -
#1215 Mert amiket böfögsz egyiket sem mondtam, nem utálom, nem mondom hogy annyira szar, speciel vannak lámák, de ennyi :))))
És pont nem a te fajtád magyarázza el nekem hová írjak hová nem ! ;9 -
Tommy78 #1214 én azt irtam, hogy jól látszódik az oldalirányú mozgás, ami azért nem ugyanaz mint amit Te írtál, hogy a felni alá gyűrődik a gumi. Amúgy ilyet hol látsz a valóságban, hogy felni alá gyűrődik a gumi? max ha defektes. -
#1213 -
#1212 speciel én magasról leszarom az IR, LFS, F1 2011 és társait...még sem járok oda naponta leírni mekkora szarok.. -
#1211 Mert troll. Ennyi.
-
#1210 akkor csak 1 dolgot magyarázz el mindenkinek a topicban, ha utálod, ha szar játéknak tartod, ha lámák akik megveszik stb. az rfactort.
minek írsz ide? -
#1209 És hol látszik a videóban, hogy oldalra gyűrödik a gumi, be a felni alá ????
Mert én nem láttam ... -
#1208 Én meg inkább egy csilli-villi szimulátorral :)
( ISI cucc évek óta nem tekinthető hc szimulátornak, ha vérig is sértek sok embert, akkor sem ...) -
#1207 nekem még mindig gyanús, hogy se a simbin se az ISI nem adta ki az idei évre beharangozott játékát -
#1206 az ilyen régi játékok esetében (már amennyiben elindul win7 64 biten)nem is a grafika jelenti a fő gondot, hanem, hogy a mostani hardvereken egy 12 éves játéknál akkorát lehet szívni offline azáltal, hogy a gépi ellenfél 2x hamarabb kifejleszti a társadalmát. van 2 lovasom neki már egy hadserege :DD -
spiczi91 #1205 -
#1204 nem hiszem, mert akkor nem rakom fel pár napja az AOE 1-2-t -
#1203 2007 nyarán már volt warez..és ez nem 1-2 éve volt. -
Tommy78 #1202 Hát nem tudom, én inkább megyek egy "szimulátorral" és valamivel gyengébb grafikával, mint egy arcade vezetésű csili-vili valamivel.
Amúgy meg ha jól tudom ezek 196x-as gépek mindkét esetben, tehát most a CARS meg rF2-ről beszélek, nekem pl az rF2-es, sokkal jobban vissza adja azt az érzést, főleg amit a Spa-i onboard videon látni, mint a CARS kitalált nevű formula autója, nem beszélve arról hogy a menüje az legkevésbé sem felhasználó barát, de legfőképp a kormány és billentyű kiosztások beállítása. Bár rF2-t nem próbáltam, a CARS-t igen, de egyáltalán nem félek attól hogy rosszabb lesz az rF2 mint akár a CARS, vagy bármelyik másik új "sim"
Amik itt mentek lejjebb a videókról, érdekes ez a felfogás számomra, senkinek nem jó semmi, ha van az nem jó ha nincs az nem. Tipikus magyar mentalitás. "nem eléggé lóg a futómű" és hasonló beírások, meg nem sérül. Direkt ki lett írva hogy a sérülés ki van kapcsolva, akkor milyen sérülést vártok?? Valamint azt se lehet látni egy slo-mo videóból, hogy milyen sebességgel közelítette meg a kerékvetőt.
A futóműlógásról, meg ez volt a legjobb talán, nyilván életében nem látott még akár egy túraautót sem az illető nem hogy formula autót. Ezekben nem Dacia lengéscsillapítók vannak. Ha felemeled az autót nem fog lent maradni a kerék. Szóval nem értem mekkora futóműmozgást vártok egy "versenyautótól" de mindenesetre érdekes felfogás. A guminak meg volt oldalirányú mozgása és ez jól látszik a videóban és láthatóan van "fizikális" hatása, ami látható a kormány mozdulaton is. Bár nem kell hogy mindenkinek tettszen csak nem értem, ha valaki állandóan mindenben fikázza az rF2-t, akkor minek nézegeti a videókat meg képeket róla, és miért irogat ide, a Shift vagy a Cars topic helyett. Nem kötelező senkinek megvenni. Én se megyek be a CARS meg Shift topicba okoskodni, hogy az mekkora fos, de itt általában ez megy, ráadásul úgy, hogy még senki nem próbálta ki a játékot. -
#1201 Fizetős lámák? Látszik hogy nem játszottál sokat online, úgyhogy itt fejezzük be erről a vitát, mert a fizetős lámák közé tartozok én is akkor :). -
#1200 Fizetős lámák jobbak ? :)))
Ez a játék a vérpistikéké, szép új festések, ezer mod, olcsó, könnyű vezetni..mi kell még ? :DDD -
#1199 Még néhány iRacing autó is érdekesen hat nKP után...:D -
#1198 Mi az hogy komcsi Duma? Online warezt ha engedi a rendszer akkor igenis adják vissza a pénzem...oldják meg hogy ne lehessen xy vérpityunak is hozzáférése az online módhoz, mert minden más játékban már megoldott dolog.
És nem..nem azért veszem meg mert muszáj. rFactort is megvettem pedig mindenki akkor már régen tudott törttel játszani. Én csak azt mondom hogy nem akarok még egyszer vérpistákat látni TÖMEGESEN, akik ingyen tudnak játszani...ennyi! Mert éveken át ezen dolgozik az ISI. -
#1197 Hogy mennyire számít a grafika: nem sokkal jobban "autós" érzés ebben ülni mint az ISI papírból hajtogatott játékfülkéjében ( nem beszélve a tükrökben látottatkról ...)
-
unrealnoise #1196 hát igen, tiszta jó hogy lesznek majd komplett F1 modok, minőségiek is, minden eredeti járgánnyal, egy gond van csak, a körítés még hiányzik. és bizony, ez is a szimuláció része kellene, hogy legyen. igazából mivel én sem ligázom, pont ezért nem érdekel már annyira a dolog, mert mire single playerben letudnék menni egy szezont, azaz lenne annyi minőségi pálya hozzá, addigra itt lesz a GTR3, ami bár más kategória, de ott szerintem tuti meglesz minden szarság a feelinghez. -
#1195 Nekem más álmaim vannak. -
#1194 10 év után még mindig csak álom egy F1 2011 körítés, NKP fizikával... :(((( -
#1193 Ligázni nem hogy nem szeretek, idő nincs rá .... online azért szoktam menni ezzel-azzal....
Grafika, legyen durva majd fejlesztünk, egyéni probléma ki hogy oldja meg én halálba dolgoztam magam, hogy vehessek tíz év után jobb gépet.:)
Az ilyen komcsi dumákra nem is reagálnék, hogy ha valaki warezol vissza a lóvét !
Ha azért veszed csak meg, mert meg kell venni, nem megy warezba, és ha van akkor a fenéért vetted meg, régen rossz ....Én azért fizetek pénzt valamiért mert tetszik, és legyen pénz tovább dolgozni rajta ( bár ez gyökérség, mert a fejlesztők letojják ...) -
unrealnoise #1192 lesz, de majd csak idővel... ha alapban benne lenne, odaírta volna... és mindezt dinamikusra megcsinálni és jól, azért nem kis meló. -
#1191 Hát ha nkp-ban van akkor csúnya lenne ha ac-ben nem lenne. -
#1190 Én is nagyon remélem nem lesz online warez :-) legalább megszűri a társaságot, jó mondjuk így is előkerülhet 1-2 vérpisti, mert iRacingben is van, de azért nem mindegy hogy mekkora százalékban vannak jelen :-) -
#1189 Idojarast nem irt, az teny, de az nKP utan logikus lenne. De ha nem, napszakok azert lesznek:D -
#1188 Az offline reszet valszeg feltorhetik, de online-ert kulon fizetni kell, azt nem artana bekenhagyniuk:) Es ha az online warez mentes lesz, raadasul osszessegeben draga (~13000 Ft), akkor tuti nem lesz tomeges Pistike invazio:D -
unrealnoise #1187 CSIGE: Miért AC-ben lesz eső? hirtelen nem is vettem észre, hogy azt is írták. :)
Egyébként jah, aki szimezik, annak jövőre nem árt új gép, már ja nem vásárolt nem is oly rég valami új vagy komolyabb cuccot. -
#1186 Es Kunos hogy megoldotta barkacs modon az esot?!:))))) Fapados, de azok a pocsolyak fantastic! :DDD -
#1185 Úgy érted hogy REMÉLJÜK úgy adják ki hogy ne lehessen warezolni...különben vissza kérem a pénzemet... :DD. -
#1184 Most hogy nem lehet majd warezolni(?) meglátjuk mekkora siker lesz.
Egy biztos, számomra a videók alapján kellemes meglepetés. Sokkal rosszabbra számítottam. Kérdés lesz-e esőben aquaplaning mint netKarban. Ha nem akkor már hátrányból indul Assetto Corsaval szemben. -
#1183 Amúgy jöttök itt a grafikával...laccoo te offline fogod tolni java részt a játékot ugye? Hiszen nem szeretsz ligázni ezt mondtad...
Majd ha felmész egy 22 fős szerverre, megnézem hogy fogja a géped bírni, ugyanolyan terhelés mellett mint offline. Kibaszottul megfogtok lepődni és akkor fogjátok mondani hogy ez egy optimalizálatlan fos. De akkor kikacagok mindenkit. Mindenesetre én elkezdtem spórolni Új videó kártyára, alaplapra, procira, memóriákra, mert szükség lesz rájuk. rFben hány éven keresztül nem lehetett éjszakai versenyt rendezni, mert a társaság 90%nál meghalt a rendszer...
Ezekre senki nem gondol, csak hogy kiveri a faszát hogy csillogjon a króm is bazzeeeee :OOO mi vagááány. Nyílván ezzel nem azt mondom hogy rF1 szintű graf legyen. De azt se várjátok hogy .... mittom én Crysis 2...szintű legyen. -
#1182 A segitsegek fontosak (mar az iR-ben is van ra lehetoseg, de Kunosnak is konnyiteni kellett a dolgokon!), mert az emberek nagyreszenek a jatek- es a sikerelmeny, es persze a gyozelem fontos.
Mostanaban sokat toltam az ACR-rel. Ahhoz kepest hogy milyen kategoria es meg erosen beta, teljesen jo, elvezetes, korrekt vezetesi elmenyre. Nagyon jol erezni az autotipusok, meghajtas fajtak es a tunningok kozti kulonbsegeket. De hiaba, akarhany versenyt mentem eddig, meg nem lattam rajtam kivul olyat, aki ne valamilyen segitsegekkel ment volna. Sot, sokan panaszkodnak hogy kontrollerrel, billel hasznalhatatlan.
Igy hiaba lehetne jo, 99.9%-os tobbseg miatt, az lenne a logikus, hogy meg ezt is butitsak:/ -
#1181 Szerintem nem, oldalra nem akar lefordulni a felniről a gumi :)
De persze attól, hogy nem mutatja még lehet számolhatja , illene , nagyon fontos dolog... -
#1180 De eppen ezeknek az embereknek, es foleg a tobbsegnek, az F1 a legfontosabb, es az utobbi idoben, online versennyel, legfrissebb szezonnal, ez csak az rF-ben volt elerheto, es pont a modolasnak koszonhetoen. -
#1179 Mozog az rendesen, jo lesz ez, csak szamolja is normalisan, ne csak mutassa;) -
#1178 Szerintem rF1-nek nem azért van nagy sikere mert jól modolható, hanem:
- Könnyű warezolni
- A ligák 80-90 százaléka enged valamiféle vezetési segítséget, ami más szimekben nem is létezik.
Azaz pistike ingyen hiheti azt magáról, hogy ő Schumacher, miközben az autó magától fékez a kanyar előtt és még csak nem is törik.
Csak azokat az embereket nem értem akik tényleg segítségek nélkül komolyan játszanak. Miért pont rFactor miközben sokkal jobb szimek vannak nála.
rF2: A spa-s videó azért engem pozitívan meglepett, akár még lehet jó is az rF2. Mindenesetre mindenképpen megveszem, aztán majd lesz valami.