19775
-
#1177 Azert nem kidobott penz, mert az rF2-vel majd olyan sorozatokat, autokat, palyakat is elerhetsz, amelyeket amugy nem, vagy csak arkadosabb, lazabb, nem szimulator kontosben.
Pl. F1 komplett, legfrissebb. Egy joideig nem lesz szimulatorban, ha azt szeretnel, marad a Codemasters, vagy egyeb szim (iR, LFS, FVA) 1-1 autoval.
Vagy HistorX GT. rF2-re is tuti megjelenik, brutalis autok, hangulat. Ha ilyenekkel szeretnel menni, akkor ismet 1-1 auto itt-ott vagy marad a 6 eves GTL.
De ha esetleg tipp-topp sportautokra vagysz, mennyisegre, akkor konzol vagy SHIFT2 szintu cuccok.
Persze ezek magan cuccok, de ha alapbol jo a fizika, akkor nagy gond nem lehet, a celnak megfelel. Es ha valoban valtozik a rendszer, akko rkevesebb de jobb dolgok lesznek rF2 ala.
A modolasnak meg van az az elonye, hogy liszensz fuggetlen, igy ez szamodra mind INGYEN lesz! :) -
#1176 -
#1175 mondjuk az rF1 az alap gyári pályákon Full grafon nem is annyira vészes, minap köröztem egy kicsit Mills Metroparkban és jó volt, főleg ha rádobjuk a HDR plugint :-) az más kérdés hogy egy csomó gány pálya jelent meg hozzá... -
#1174 Emészthető ez így is, ha csak annyival lesz jobb mint az rF volt F1C-nél már örülhetünk :)))
Gumideformáció: megint amatőr munka, szokásos ISI féle van valami ,de közel sem teljes, jó az nektek... Oldalirányban képtelen deformálódni a gumi, szóval még kell 5 év hogy behozzák LFS-t :))))( És ebből lesznek a szokott anomáliák, pl. oldalirányban érkezik le az autó, de csak a kerékkel párhuzamosan tud lapulni, szóval ...nem tudom, nem a legjobb ...)
-
#1173 Az rF-nek mindigis a modolhatosag volt az erossege, az rF2-nek szintugy, sot ra tettek egy lapattal, hogy meg hasznalhatobb, kenyelmesebb, korrektebb legyen. Remelhetoleg a plusz fizetos online- es ID-rendszernek koszonhetoen nem lesz annyi warez, gagyizas, mod-kaosz, ertekelhetetlen, felkesz szemet.
Grafikaban egyelore "semmi" extra, de ha kesobb mukodni fognak a post-process cuccok hozza, es ahogy szeretnek, profil szinten, akkor mar boven emesztheto lesz. -
unrealnoise #1172 akkor lesz kidobott pénz ha egy másik gamma miatt elő sem veszem. :D
és akkor megint ott vagyunk, hogy mutathatnának, képeket a rendszerről, meg ilyesmi, oké, hogy most nyomtak pár képet, de valami újat is adhatnának, esőt már vagy egy éve nem láttunk cockpit nézetben... -
#1171 Kidobott pénz nem lesz azért, annyira csak nem lesz rossz :) -
unrealnoise #1170 Nem csak azzal, hanem az idővel is fognak jönni. :D Nem mindegy azért mikor adják ki a gammát. Idén kicsit szorosabbra kellene húzni a nadrágszíjat itthon, félek az rF2 csak kidobott pénz lesz, lehet várnom kéne amíg kijön az alábbi címekből pár... -
#1169 Majd meglássuk, a legnagyobb baj, hogy sok ezer kilométer NKP után, ultragagyinak tűnik a fizika is rF1-ben :(
Persze most jön megint majd a kemény mag, hogy ilyen jó meg olyan jó, de az az rF user , aki ha kipróbál egy NKP-t vagy akár egy LFS-t és nem biccent , hogy ez azért igen, az kamuzik !!!
Persze lehet, hogy meglepetés lesz, és überprofi szimuláció lesz alatta, de ismerve ISI-t, meg a motort amit tovább foltoztak, nem hiszem . -
unrealnoise #1168 Ennyi, nem értem miért kéne leragadni egy szinten. ha az életben vakít a nap és alig látok valamit, akkor itt is legyen így. rF2nek nem a grafikáj az erőssége, de elvileg ugye mindhárom (vagy inkább négy; CARS, GTR3, Kartsim, AC) játék kijön idén, és ezek közül mind szebb lehet mint ez. Persze lehet jó játék lesz, de nem hinném, hogy ez sokkal többet tudna fizikára, mint a többi, innentől kezdve meg az élménynél nagyot dobhat a grafika is akár, szóval az vagy, hogy kicsit tényleg idejemúlt, ami pedig nem tesz jót a játék eladási adatainak. Jöhet jönni azzal, hogy addig fejlődik az rF2 ezen a téren is, de hát szerintem a grafika most az egyik legkisebb bajuk.
Új képek végre kicsit jobban sikerültek... -
Szabi1991 #1167 neked találták ki a minecraft-ot.... :D -
#1166 Az úgyan úgy a szimuláció része, nem csak arról van szó, hogy szebb-e valami ....:)
Mondjuk abban biztos vagyok, hogy ennél élethűbbre meg lehet csinálni, majd neves modderek megoldják.... -
#1165 Csak nekem van olyan érzésem , hogy a felfüggesztés még mindig nem lógja ki magát ? -
spiczi91 #1164 Csak én vagyok itt egyedül, akit totálisan hidegen hagy egy játék grafikája/videó képminősége? -
Szabi1991 #1163 -
f1andris #1162 Két új rF2 gameplay videó érkezett! -
#1161 upc haveréknak pesten többször is szarakodott, többször volt, hogy nem ledobta őket, csak 200-as körüli pingjük volt 1-2 napig. Aztán úgy évente-félévente, mikor bővítik a hálót az új felhasználók miatt, folyamat szakadoznak. nekem t-home van, ez vagy upc elérhető nálunk. De ezzel lekopogom nemsokszor volt bajom. 2x volt, hogy karbantartás miatt nem volt net, de csak hétköznap hajnal 1 és reggel 6 közt.
Szerintem a szolgáltatók közül t-home a legmegbízhatóbb, viszont ők adják a legkisebb netet is, elég drágán. sigi-nél a tv a szar, a net az jó. upc-nél a net a szar :D
-
unrealnoise #1160 ez oké, nem azzal van a gond, hogy kézzel vették fel, hanem hogy milyen kamerával. de nem rágódom tovább ezen... viszont ma se jön már ki a kartsim. fene ennél meg. -
unrealnoise #1159 ott a pont -
#1158 Grafika 2012 pre alfa állapot:
Miért kell hanyatt esni rF2-től, hogy apróbb dolgokban végre elérik az 5 évvel ezelőtti szintet ???? -
#1157 Ha már valaki(k) megkapták a betát, miért nem olyan ember rak fel videót aki nem P3-ason tolja :))) -
#1156 -
#1155 Ja, es kellemes unnepeket – ha mar... ;) -
#1154 A cockpit-es kamera eppen igy jo, kulsokameraval felveve;) Igy legalabb hozzaadja a hianyzo grafikai efekteket (regen szandekosan igy vettem fel a videokat, nem kellett szarozni a dinamikus kontroasztal, bloom-mal stb. – 6–8 eve):))))) -
#1153 A lassitott video poen, jo kis buble-gum-gumibemutato, vegre mar nem csak az LFS tudja – ~5 eve...:))))
De meg ha nem is mukodik minden, es csak erosen WIP, bekapcsolhattak volna 1-2 felkesz cuccott, mert igy grafikailag valoban rF1 szint;) -
#1152 -
#1151 világsikert írtam, nem üzletit -
#1150 Seggberúgást pl? -
#1149 Ki mit érdemel ;) -
#1148 Őszintén remélem is, hogy nem veszed meg, ha csak osztani tudod folyamatosan, ahogy az rf1-et is :))) -
#1147 Nézőpont kérdése :) -
#1146 Remélem ebből is lesz warez, látatlanba nem igen adnék én pénzt ISI munkáért :))) -
#1145 Fejrázkódás, nem fülke. -
#1144 warez az csak az utolsó 1-2 évben volt jellemző, előtte nem volt kibúvó meg kellett venni eredetiben, ha neten akart valaki játszani. Csak aztán jött a sok vér istván, emiatt is várom már az rf2-t, hogy az elején azért szűri a népet az hogy meg kell venni. -
#1143 Valamikor bejött a kamu fülkerázkódás, de most így újra látva ultragagyi, köze nincs a felfüggesztéshez ,és az úthoz :))) -
#1142 Igazabol nehany napja, Wheatley igert videot, de ztan ugy voltam vele, hogy az is elmarad majd jovore. -
#1141 Bakker, azt hittem megjelent a beta, annyi hozzaszolas lett hirtelen;)
Megnem neztem meg a videokat, egyelore letoltoom, konvertalom es archivalom (biztos ami biztos:DDDDD), de azert tudnak a fiuk valamit, hogy pont 24-en jelenik meg 2 video, amikor senki nem csinal semmit, csak beiglit zabal:DDDD Ha ugy nezzuk, ez is egy marketing fogas:DDDDD
Amugy inkabb orulni kellene, hogy latunk valamit, mert a bejelentes utan, hogy csak 2012 elejen lesz beta, arra lehett szamitani, hogy most 2-3 het halalos csend lesz;) -
#1140 ....warezvilágsiker ! :)))) -
#1139 A promo sose volt az isi erőssége, szerintem csak gyorsan akartak valamit karácsonyra dobni, hogy azért lássuk, hogy nem vagyunk elfelejtve aztán kész. A semmihez képest ez is nagyon sok :P
Persze nyilván lehetne tök szuper videókat csinálni, de ők egy külön állatfaj ebben a témában :D Remélem a game maga jó lesz és csak direkt titkolják a jóságokat, hogy majd ha megkapjuk, akkor legyen beszabehu :D -
#1138 értjük.
kiadták anno az rfactor, nulla promócióval, és világméretű siker lett, eljutottak az F1-ig (pro). ez vitathatatlan. szerintem hisznek benne, hogy az ilyen minimál, vírusmarketing (annak rossz) eszközökkel újra elérik a céljukat.
tudják Ők is, mi is, hogy minden rf rajongó megveszi a játékot, nincs szükség cicomára. lehet nem is telik tőlük. szerintem a végeredmény a fontos. a játék jó lesz vagy rossz.