19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
unrealnoise #1261 jah, akkor nem szóltam :D lassan amúgy is feküdnöm kéne, nagy a pangás ilyenkor az ünnepek alatt, semmi új hír. bárcsak kiadnák már a héten... -
Szabi1991 #1260 ja fail.. sry tényleg félreértettem, azt hittem hogy ez a kép túl nagy neked
-
unrealnoise #1259 Figyelj, nem véletlen raknak ki ISI-ék sem FUll HD felbontású képeket. azokon jönnek ki igazán részletek. netán nem így látod? Felőlem jók ezek is, és örülök, hogy kirakod őket, de ha már lehetne jobb, why not?
és különben is tök egyértelmű mire céloztam, de már megint magyarázkodnom kell... jah és igen, szerintem a 960*540 kicsi ma már, pláne screenshotnak... -
Anotino #1258 A fizikaja nem feltetlenul rossz amugy, de amig a 30hz-es kontrollt es a threadinget/input lagot nem javitjak meg, addig ertekelhetetlen. Barmit is javitgatnak rajta egyebkent. -
Szabi1991 #1257 oké, a nagy képeket linkeljük.. a 960px×540px 80kb már nagy kép ? :O -
unrealnoise #1256 mondjuk akkor már inkább linkeljük szerintem a nagy képeket -
Szabi1991 #1255 az egyik kép ez akart lenni :D
-
unrealnoise #1254 You get, with your pre-purchase:
Single Player
Multi Player
Developer mode
Development Tools
What Documentation we have for those tools to date (in the WIP state)
Rain
Wet/Dry track transition
Dynamic track elements (Groove/Marbles)
New Tire Model
New physics
New Collision
HDR (with other Post FX to come)
Access to beta updates and new/updated content as they become available -
-
-
En talaltam harmat, keresd meg te is:DDD -
ma is formában vagy nagyon:D -
Hány különbséget kell találni ? :D -
Szabi1991 #1248
-
mit keresel itt troll.. -
Hát nem, az összhatás azért megmarad . -
A mostaniban egész jó lett a Mugen Arile Atom. -
foleg a C.A.R.S -ra igaz ez mert az auto szinte vezethetetlen:D F1 2011-el legalabb el lehet autokazni szepen de a CARS... -
paj01 #1243 Ezeknel az uj jatekoknal jobb nézni ahogy valaki más játszik vele:D ha az ember saját maga használja akkor kb egy 3*3as felületet néz a monitor közepén a többi effekt meg látványelem meg 90%ban kárbavész.
F2011 nél is így van...tök jó nézni ahogy csillog a kasztni meg felverődik a víz meg milyen szép a környezet, az összhatás stb ha meg én játszok vele akkor ez az élmény elvész. -
Inkább csak annyi lehet a dolog mögött, hogy egy egyéni fejlesztő ezt már kb 10 éve megcsinálta... -
de mier pont ez a legfontosabb nalatok hogy a gumi deformalodjon vizualisan ? azt nezitek vezetes kozbe hogy a gumi hogy hajlik az aszfalt utan?:D:D -
43.99$. Ebben benne van az egy eves online elofizetes. (Ha a betat veszed akkor masfel ev.) Minden tovabbi eves elofizetes 12.99$. -
Tulajdonképpen mennyibe is fog kerülni ?
60 dolcsi +az online használat? -
Tagnap kicsit kötekedős hangulatban voltam, ha valaki a szívére vette ,elnézést kérek tőle ! :D -
Szabi1991 #1237 open béta képek... úgy tűnik kész van ez már.... remélem nem húzzák már sokáig és kiadják végre. :D
-

Erről van szó ! :) -
-
ezt a sz@rt, nem gyurmálódik a gumi!! :) -
A 13 eves GPL-hez most megjelent F2-es MOD promo videoja:)))
-
A lenti kepek is ISI-szeruek. Nem tudom, hogy ezek az eredeti kiadott kepek, de felbontasr ais kicsik es tul vannak tomoritve.
De eleve ISI vagy bena vagy tulsagosan korrekt, promokepeket SimBin-stilusban kell kiadni, pl. igy:)))
-
csak mai nap hatodjára:D -
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qkOBFKbc4hs -
jo kis video -
Errol eppen volt vita az ISI forumon is, ahol Wheatley azt irta, hogy statisztikailag semmi penzugyi elonyt nem lat a Karacsonyban, igy csak amiatt, nem fogjak megjelentettni.
Es igaza van, a karacsonyi vasarloeronek sok szep, uj, divatos sportauto kell, latvanyos, hangulatos palyakon, akciodus jatekmenettel - elotte tobb het reklammal, kepekkel, filmekkel, es termeszetesen dobozos valtozatban, plazabol.
De az rF2 messze nincs kesz, beta lesz, aranylag draga (~60$), csak online fizetos, felkesz, meg nem mukodo grafikai efektekkel (lasd kepeket lent:P); lesz benne nem annyira divatos 3 auto (Renault Megane, Formula Renault, F1 1960s) es 5 nem annyira izgalmas, latvanyos, hangulatos palya (Malaysia, Portugal, Mills, Spa 1967, Monte Carlo 1967).
Ezekkel nehez meggyozni Pistiket, hogy ez kell neki Karacsonyra;)
Ez a szimeseknek kell, akik barmikor megveszik:) -
Károgok, hogy legyen valami :DDDD -
Ismet "ezer" hozzaszolas, legalabb van itt is elet:)) -
Szabi1991 #1225 majd húsvétra megveszi magának mindenki a locsolópénzre..
-

-
ha az ISI okosan akarta volna csinalni most karacsony elott adta volna ki a betat barmennyire kezdetleges is, ami szerintem annyira durvan nem kezdetleges mert sokan megvettek volna karacsonyi ajandeknak -
Szabi1991 #1222 ha már végre beindultak a képek/videók jöhetne egy béta is :D