19775
-
Szabi1991 #1257 oké, a nagy képeket linkeljük.. a 960px×540px 80kb már nagy kép ? :O -
unrealnoise #1256 mondjuk akkor már inkább linkeljük szerintem a nagy képeket -
Szabi1991 #1255 az egyik kép ez akart lenni :D
-
unrealnoise #1254 You get, with your pre-purchase:
Single Player
Multi Player
Developer mode
Development Tools
What Documentation we have for those tools to date (in the WIP state)
Rain
Wet/Dry track transition
Dynamic track elements (Groove/Marbles)
New Tire Model
New physics
New Collision
HDR (with other Post FX to come)
Access to beta updates and new/updated content as they become available -
#1253 -
#1252 -
#1251 En talaltam harmat, keresd meg te is:DDD -
#1250 ma is formában vagy nagyon:D -
#1249 Hány különbséget kell találni ? :D -
Szabi1991 #1248
-
#1247 mit keresel itt troll.. -
#1246 Hát nem, az összhatás azért megmarad . -
#1245 A mostaniban egész jó lett a Mugen Arile Atom. -
#1244 foleg a C.A.R.S -ra igaz ez mert az auto szinte vezethetetlen:D F1 2011-el legalabb el lehet autokazni szepen de a CARS... -
paj01 #1243 Ezeknel az uj jatekoknal jobb nézni ahogy valaki más játszik vele:D ha az ember saját maga használja akkor kb egy 3*3as felületet néz a monitor közepén a többi effekt meg látványelem meg 90%ban kárbavész.
F2011 nél is így van...tök jó nézni ahogy csillog a kasztni meg felverődik a víz meg milyen szép a környezet, az összhatás stb ha meg én játszok vele akkor ez az élmény elvész. -
#1242 Inkább csak annyi lehet a dolog mögött, hogy egy egyéni fejlesztő ezt már kb 10 éve megcsinálta... -
#1241 de mier pont ez a legfontosabb nalatok hogy a gumi deformalodjon vizualisan ? azt nezitek vezetes kozbe hogy a gumi hogy hajlik az aszfalt utan?:D:D -
#1240 43.99$. Ebben benne van az egy eves online elofizetes. (Ha a betat veszed akkor masfel ev.) Minden tovabbi eves elofizetes 12.99$. -
#1239 Tulajdonképpen mennyibe is fog kerülni ?
60 dolcsi +az online használat? -
#1238 Tagnap kicsit kötekedős hangulatban voltam, ha valaki a szívére vette ,elnézést kérek tőle ! :D -
Szabi1991 #1237 open béta képek... úgy tűnik kész van ez már.... remélem nem húzzák már sokáig és kiadják végre. :D
-
Erről van szó ! :) -
#1235 -
#1234 ezt a sz@rt, nem gyurmálódik a gumi!! :) -
#1233 A 13 eves GPL-hez most megjelent F2-es MOD promo videoja:)))
-
#1232 A lenti kepek is ISI-szeruek. Nem tudom, hogy ezek az eredeti kiadott kepek, de felbontasr ais kicsik es tul vannak tomoritve.
De eleve ISI vagy bena vagy tulsagosan korrekt, promokepeket SimBin-stilusban kell kiadni, pl. igy:)))
-
#1231 csak mai nap hatodjára:D -
#1230 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qkOBFKbc4hs -
jo kis video -
#1228 Errol eppen volt vita az ISI forumon is, ahol Wheatley azt irta, hogy statisztikailag semmi penzugyi elonyt nem lat a Karacsonyban, igy csak amiatt, nem fogjak megjelentettni.
Es igaza van, a karacsonyi vasarloeronek sok szep, uj, divatos sportauto kell, latvanyos, hangulatos palyakon, akciodus jatekmenettel - elotte tobb het reklammal, kepekkel, filmekkel, es termeszetesen dobozos valtozatban, plazabol.
De az rF2 messze nincs kesz, beta lesz, aranylag draga (~60$), csak online fizetos, felkesz, meg nem mukodo grafikai efektekkel (lasd kepeket lent:P); lesz benne nem annyira divatos 3 auto (Renault Megane, Formula Renault, F1 1960s) es 5 nem annyira izgalmas, latvanyos, hangulatos palya (Malaysia, Portugal, Mills, Spa 1967, Monte Carlo 1967).
Ezekkel nehez meggyozni Pistiket, hogy ez kell neki Karacsonyra;)
Ez a szimeseknek kell, akik barmikor megveszik:) -
#1227 Károgok, hogy legyen valami :DDDD -
#1226 Ismet "ezer" hozzaszolas, legalabb van itt is elet:)) -
Szabi1991 #1225 majd húsvétra megveszi magának mindenki a locsolópénzre.. -
#1224 -
#1223 ha az ISI okosan akarta volna csinalni most karacsony elott adta volna ki a betat barmennyire kezdetleges is, ami szerintem annyira durvan nem kezdetleges mert sokan megvettek volna karacsonyi ajandeknak -
Szabi1991 #1222 ha már végre beindultak a képek/videók jöhetne egy béta is :D
-
#1221 Egesz jol porog a topic. Abba ne hagyjatok.
-
#1220 "....Oldalirányban képtelen deformálódni a gumi,..."
Segítsek ...? -
Tommy78 #1219 Mert szerinted a kettő ugyanazt jelenti? Mert ha számodra igen akkor ne beszélj a gumi fizikarol hogy milyen. -
#1218 Do not feed the Troll please!