19775
-
#1056 Leszedtem, jó kis game, bár jobb lenne inkább egy terep rally jelegű, anno még havernál xboxon a Dakar2t toltam, és a két sivatagi pálya volt a kedvenc :-)
Na de asszem nagyon elkezdtünk OFFolni :-) -
#1055 Valami cross vagy rallycross is jöhetne :)
Jó a beton, nem azért, de a földút se lenne rossz :) -
#1054 Ezt en is vartam, foleg a brutalis meretu palya miatt:)
De talan ebbo lett a Fuel, meg lett egy tonna penzes munkajuk. -
#1053 Hát valami Raid Offoad jó lenne :-)
Kár hogy ebből nem lett semmi :-(
-
#1052 Ha jól láttam unreal engine...
-
#1051 En most az AutoClubRevolution-t tologatom, ha van idom:) Igazabol teljesen jo:) OK, meg zart beta, nincs cockpit, kopas/tores, tukor, rendes kormany/ffb allitas (de beallithato hasznalhatora), csak online, osszeengedve mindenki mndenkivel, de a koncepciohoz kepest a fizika/gumi es a vezethetoseg teljesen jo:D -
#1050 Az az Orosz cucc?!:) Ha igen, akkor azt hiszem, abbol evente jon ki valami offroad-os, talan meg a Techland engine, ami 5-6 eves, az XpandRally volt az alapja;) -
#1049 Leszedtem valami offroad driver nevű cuccot, egész jó, van h váltó, kuplung stb , persze árkád de egész buli ! :)))) -
#1048 annyira beletemetkeztek a munkába, hogy még mindig ez a felirat van a nyitó oldalon:
Find out more about rFactor 2 (TBA 2011) -
#1047 Most olvasom HSW-n, terveznek lassú defektet meg gumi szétrobbanást is . -
#1046 Teljesen jó ! :)))
-
#1045 Akkor ez kell neked, jo a felfuggesztes (Havok) es jol be tudja magat asni a sarba:DDDD
-
#1044 Szedek le magamnak valami traktor szimulátort, azt elszántogatok szépen... Esténkén 50 hektár, aztán meg van a kilométer és nem kell a fizika miatt anyáznom ... :) -
#1043 Nem, persze hogy tavaly, csak nem böktem a válasz gombra a kétkedő kollégának ment :) -
unrealnoise #1042 pedig tavaly is ígértek, isi fórumán utána lehet keresni, nekem nincs türelmem és amúgy is fosom le. -
#1041 Miota?! :) Lemaradtam valamirol?:) -
#1040 Csak én semmi olyan konkrétra nem emlékszek, mint ami most volt, hogy 2011. Vagy csak elkerülte a figyelmem. -
#1039 Tavaj, az bizony ! -
#1038 Mostanaban mindent elirok:) -
#1037 -
#1036 Toban ! ( Asszem...) -
#1035 tavaly:D -
unrealnoise #1034 tavaly november környékén olvastam valahol olyat, hogy 50% hogy még 2010-ben kijön. és lám... egy évvel később... -
#1033 Semmi extra...
Elkezdtek update-elni Topan-t es Mills-t az rF1-bol, es a beta utan jonnek majd az uj sorozatok a '60-as F1 es a Renault-k melle (rFTrainer, Formula ISI, R.Clios, Karts).
Es koszonik a turelmet;P -
#1032 Most hogy begepeltem az elozot, talaltam valami update-et a palyakrol...:) -
#1031 Voltak mar videok, ISI minosegben;)
Az eso szar volt, az teny. A „3D-s gumi" es a gumikopas/flatspot jo volt, biztato. Az esos, felszarados palya sem volt rossz. A dinamikus palyarol meg semmi nem volt.
Az eddigi infok alapjan, meg a Beta-ban sem lesz real tukrozodes, hdr, kuplung szimulacio, reszletesebb mechanikai hibak es toresek, dinamikus szel, turbo/kompresszor stb. Ezalapjan nem sokmindent lehet mutogatni:)
De eleve csak 6+ palyat terveznek a Beta-ba, azt sem tudjak megjosolni, hogy mikor lesz az egeszbol vegleges, azt sem tudjak, hogy abban mennyi es milyen palya lesz;) -
#1030 Mikor mondták, hogy 2010-ben jön? -
#1029 Ez az egész egy nagy vicc!
szégyen nem szégyen ez lett volna az első pc-s játák amiért pénzt adtam volna!
De egy ilyen hum buk csapatnak mint az isi már biztos nem adok egy fillért sem !/ 2010 végén jön 2011 végén majd december, majd karácsony előtt most meg megint majd 2012!/Hmm! Baxák meg az rf 2-őt! hajrá rf1 historx!
-
#1028 No de ha ennyi év alatt nem tudtak semmi bemutatni valót megcsinálni, akkor ebből mi lesz ? ! :)
Nem képesek összedobni egy videót, dinamikus időjárásról, gumifelhordásról, felfüggesztésről, grafikáról ( hdr, füst , tükröződés anyámkínja ..)? Pedig nagy ész nem kéne hozzá ....
Ha meg tényleg olyan állapotban van, hogy nem akarják mutogatni, akkor mikor lesz ebből valami ? :)
-
unrealnoise #1027 hő, CARS-ról nem tudtam, de nekem mondjuk nem oszt-szoroz, ha ugyanolyan szint lesz minden.
ISI-ék ebből a szenpontból is parasztok nem értem miért nem jelentik be a pályákat. pláne, hogy oké, sok meló egy pálya elkészítése, de azért ha a SIMBIN X idő alatt mennyi pályát el tudott készíteni, (és mennyit tudott volna még, ha nem foglalkoznak a háttérben már a GTR3-al egy ideje...) akkor talán ők is megcsinálhatnák. jah, hogy kevés az ember... hát vegyenek még fel! nah mindegy, majd lesz ami lesz, de ez így most még kevésnek hangzik. -
#1026 Azert mert azt irtam: "nem hinnem", az nem azt jelenti, hogy ugy is lesz;) Mivel nem tudunk semmit, lehet, hogy full liszenszes, komplett F1-es palyacsomagot kapunk melle;))))) Ha mar ok csinaljak az rF Pro-t, lehet hogy el tudtak uzletelni "maguknak" is:))
ELVILEG: a CARS-nak is az a baja (egyelore), hogy modderek epitette cucc. A ceg fejleszti az engine-t, es kulsos modderek a tartalom nagyreszet. Ha befizetsz te is egy nagyobb csomagra, te is keszithetsz hozza palyakat, ugy ahogy az eddigiek is keszulnek:) -
unrealnoise #1025 teljesen igazad van. én sejtettem, hogy ez lesz, de azért több pályát vártam volna, vagy azt, hogy a későbbiekben ezerrel nyomják a cuccot a játékba. nah most ugye a tempó nem valami nagy ISI-éknél, innentől kezdve meg lőttek az egésznek.
egyre sanszosabb hogy nem nevezek be rá. mire egy fasza szezont le lehetne nyomni adott kocsival rF2-ben addigra szerintem már kijön a fullos GTR3...
pénzkidobás lenne. szóval, bár igen, ezt vártam leginkább. ráadásként az addon pályák mire elérik vagy legalább megközelítik az eredeti szintet... hááát... ÉVEK MÚLVA lehet jót lehetne játszani az rf2-vel, de akkor meg már ott a CARS is...
ui: azért is az ISI-t "istenítettem", mert akkor még sehol nem volt a CARS meg a GTR3. -
#1024 Osszefuggo palyacsomag nem hinnem hogy lenne benne. Minden sorozathoz max 2-3 palya. Pl. 1960-as F1-hez Monaco/Spa.
Igazabol – bar korabban az rF2-ot istenitetted:) –, ez sem lenne neked idealis, mert lesz benne AI, de egy-egy sorozathoz (vagy az egeszhez) nem hinnem hogy lenne karrier. Max bajnoksag. De 1-2 autoval, 1-2 palyan?!:))) -
unrealnoise #1023 viccet félretéve azt mondják, hogy amíg nincs kész nem foglalkoznak a marketinggel. De tim akkor mire van? fórumozásra? mert kötve hiszem hogy ő pályákat szerkesztene vagy programozna... :D
egyébként azért ez elég rossz reklám, nekem kezd elmenni a türelmem (és a vásárlástól a kedvem), a pályákra vonatkozó cuccra is hihetetlen miért nem tudnak válaszolni, amikor már több mint fél éve volt, hogy azt mondták lényegében elkészült MIND. (Amelyet az alapban szerettek volna tudni).
-
#1022 Ez a legjobb reklamos, marketinges munka: nem csinalsz, nem mondasz semmit, es eppen ezert beszelnek mindig rolad:))) -
#1021 mivel mindenki ezen rugózik, hogy mikor, miértnem, megkurvaanyjukat, szerintem lehet hogy mégis működik a marketing, max ők sem tudnak róla :Ö -
#1020 rF2 = talan, majd; egyszer; valamikor; esetleg; lehetseges; valoszinuleg; nem biztos; stb ;)))
Az rF2 eseteben, ezekbol kell egyet vagy tobbet hasznalni barmilyen ertekezesnel:) -
#1019 Sok talán mellett már csak azt kellet volna írnod, hogy talán rF2 betát adnak ki ! :DDDD -
#1018 Ha belehuznak, talan februarban talan kiadjak a betat;) -
unrealnoise #1017 remélem nem haragszik meg senki, és bár nem látok a háttérbe, de ha szerencsétlen Tim nem egész nap a tökét vakarná a fórum előtt, hanem publikálna néha ezt-azt... pláne ha már ígérte is, akkor talán én sem lennék ennyire mérges. érthetetlen mit csinál az az ember, kívülállóként azt mondom nagy nulla. a fórumon pofázni bárki tud, szépen eladni, nyálat csorgatni, potenciális vevőkört bővíteni csak promocióval, nah az a meló. ez meg szerintem kurvára nem megy neki...
itthon vagyok most két hétig, de egyszer nem nézek rá a szutyok oldalukra csak úgy, hogy megnézzem mi a helyzet... forduljanak fel.