19775
  • lac coo
    Annyira nem érdekel ,mert úgyis megveszem, de kicsit pofátlanság, hogy míg az rFPRO-val foglalkoztak rendesen ,lézerszkenn pályák, anyámkínja, addig az rF a sok eladott engine után is egy beta verziót takar, kevésnek mondtható tartalommal jó zsíros áron, plussz még egy kicsit lehúznak rólunk az online játékért is :DDD
  • csige791
    "korrekt jatekos azonositas (sajat nevvel, regisztracioval) a problemak miatt."

Ilyet az LFS ingyen ad, plusz skin letöltés és mindenféle statisztikát.
  • lac coo
    Adnak szervert is ?
  • Alexease
    Nem;)
    Az elkeszult modokat naluk lehet regisztralni (mindenfele ID-vel:P), ellenorzik hogy ne legyen elteres (mismatch), tobb szabad szerver online jatekhoz, korrekt jatekos azonositas (sajat nevvel, regisztracioval) a problemak miatt.
  • Alexease
    http://tw1965.myweb.hinet.net/Leadtek.htm
  • lac coo
    Hogy micsoda?

Mi fizetjük a bejelentkezéshez, warez-ellenőrzéshez használt szerverüket? :D
  • Alexease
    Az online elofizetes akkor kell, ha online is szeretnel versenyezni. Nem adnak szervert, csak „kotelezo" matchmaker, igy ha sajat dedikalt szerver vagy LAN, akkor is kell online account;)
  • lac coo
    Akkor vagy Mónika show vagy rF2, válassz! :D
  • SirAlo
    igen, a gepen tudod nezni a tv-t :D
  • lac coo
    És ez mire való, TV-adást fogni vele ?
  • SirAlo
    http://www.leadtek.com/eng/support/download.asp?downlineid=63&downline=WinFast+TV2000+XP+Deluxe
    Nah ez az enyem es csak Vista 32 bites driver van hozza ami mukodik Win7en is
    2001-2002es kartya kb :D
  • csige791
    Mondjuk ez az éves díj elég érdekes történet. Mert ok, hogy iR-ben is van de ők brutális méretű szerverparkokat üzemeltetnek belőle, rF-nél meg gondolom ilyen nem lesz.

Szerencsésebb lett volna, ha "dlc" ben gondolkodnak, és az került volna mindig 20+dolcsiba. Pl évente egy nagy autó/pálya csomag meg javítások 20 dolcsiért.
  • lac coo
    Jah tvkártya azt nem tudom mi :)))
  • SirAlo
    na ezer gondolkozok en is hogy megvegyem-e vagy ne leginkabb:| vagy havidij vagy megvenni de mindketto kicsit sok, miert lenne a videokartya oldalan tvkartya driver? amugy mar irtam a gyartonak emailt es azt mondtak nem is lessz 64 bitre mert regi tvkartya mar nagyon de minek csereljem le ha tokeletesen mukodik?:|
  • lac coo
    Videokártya? Gyártó oldalán sincs maszek driver?
  • lac coo
    Amúgy, bár nem nagy összeg, kb lesz@rom, de tulajdonképpen miért kell fizetni külön az online használatért?
  • SirAlo
    hat a 4 megvan csak a 32 bit miatt nem hasznalja mindet:( 64 bitre meg nincs tvkartya driver :D
  • lac coo
    Gondolom a sok gumifelhordást, folyamatosan változó anyámkínját tárolja a memoriában, ami ugye csak nő és nő... Vagy passz :D
    De memoria a legkisebb gond, az a legolcsóbb .
  • lac coo
    rFactor 2 ajánlott gépigény:
    Processzor: 3.0 GHz Intel Core 2 Duo / 3.0 GHz AMD Athlon II x2
    Memória: 4 GB+
    Videokártya: nVidia 250 GTS vagy ATI/AMD 4870
    Videó memória: 512MB+
    Operációs rendszer: Windows Vista 64bit, Windows 7 64bit
    Szükséges hely a merevlemezen: 4 GB+
    DirectX: 9.0
  • SirAlo
    rf2-nek ?:D akkor a Cars-nak 20 giga ram kellene?
  • lac coo
    Régebben 8G ramot mondtak ajánlottnak .
    Arra jó eséllyel fogadnék, hogy az eső meg a többi dinamikus dolog , az új postproces-ek lassúak lesznek.
  • SirAlo
    Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem sokkal jobban tetszik az ISI rf2 hozzaaallasa a grafikahoz mint a C.A.R.S-nak, tudom hogy itt mindenki ultra grafikat akar a szimnek de nekem ezek a kepek-videok amik megjelennek az rf2-rol boven eleg, valahogy nekem nincs kedvem egy uj gepet venni csak a grafika miatt... , igen az rfactor1 grafikaja mar tenyleg gyenge de meg az is hasznalhato most is foleg ha jo minosegu palyakat-modokat gyartanak hozza, semmi szukseg szimbe C.A.R.S szintu grafika , az csak a videokhoz -screenshotokhoz valo, remelem az rf2 20-30 emberrel is futni fog az alairasomba levo konfigon , C.A.R.S imolaba a celegyenesbe mar belassul:( es ott is meg mindig a grafikara-kinezetre mennek a fejlesztok, szoval abbol a jatekbol nem sokat nezek ki, remelem rf2-nel az iranyitastol nem kell majd felni hogy sz*r lessz
  • atiho
    a játékhoz lehet majd ilyen grafikai mod, hogy nagyon jó grafikája legyen, mint az LMT f1 es modba?
  • Alexease
    Lehet hogy a dinamikus palya es/vagy az eso bekavar, es ez maradt...
  • Alexease
    Igen, eddig volt, sot igazabol elsimitott vetett arnyekot is tud mar regen az rF1. Lassu volt, de screenshot-hoz hasznalhatnak:)
  • lac coo
    Jah sokkal jobb !
    De eddig volt a kocsik alatt ilyen árnyék, vagy rosszul emlékszem ?
  • Alexease
  • lac coo
    Lehet , de isi-nél nincs , ahogy láttam a képeket :)
  • Alexease
    Attol mert dinamikus lesz (elvileg), azert meg lehet alapbol koszosra modellezve a palya;)
  • lac coo
    Nekem fog hiányozni a szép gumifelhordás, és a szép féknyom a pályáról, gondolom a dinamikus cucc miatt szűz betonon indulnak a versenyek ....
  • Alexease
    Nem rossz ez, objektumokkal nincs gond, inkabb kicsit steril, csak az a baja. Pl. aszfaltra valami kosz- es gumireteg. De az autok ala sem artana ambient-shadow, a natur vetett arnyektol fuggetlenul, meg mindig olyan kicsit, mintha a levegoben lenne az auto.
  • Alexease
    Ezen a heten biztos nem adjak ki, legjobb esetben jovohet, de inkabb azutan.
  • Alexease
    Igen:P
  • lac coo
    Minden esetre nem rossz ez technikailag, csak szebben kellett volna megcsinálni .tehát egy picivel komolyabb 3D fák, néhol kicsit részletgazdagabb objektumok és jó lesz ez .Komolyabb, kitartóbb modder team ennél ütősebb grafikát fog kihozni ebből ....

• lac coo
    Ezt te javítgattad fel ? :DD
  • Szabi1991
    én meg most keltem, de úgy tűnik még nem keltem fel teljesen :)

"That was the last of the 'holiday screenshots' we're posting. Hope you enjoyed them. We'll be back to work soon. Hope you had a good Christmas... Happy New Year!"

dolgozzanak csak.. bétát akar a nép... :D
  • unrealnoise
    jah, akkor nem szóltam :D lassan amúgy is feküdnöm kéne, nagy a pangás ilyenkor az ünnepek alatt, semmi új hír. bárcsak kiadnák már a héten...
  • Szabi1991
    ja fail.. sry tényleg félreértettem, azt hittem hogy ez a kép túl nagy neked
  • unrealnoise
    Figyelj, nem véletlen raknak ki ISI-ék sem FUll HD felbontású képeket. azokon jönnek ki igazán részletek. netán nem így látod? Felőlem jók ezek is, és örülök, hogy kirakod őket, de ha már lehetne jobb, why not?

és különben is tök egyértelmű mire céloztam, de már megint magyarázkodnom kell... jah és igen, szerintem a 960*540 kicsi ma már, pláne screenshotnak...
  • Anotino
    A fizikaja nem feltetlenul rossz amugy, de amig a 30hz-es kontrollt es a threadinget/input lagot nem javitjak meg, addig ertekelhetetlen. Barmit is javitgatnak rajta egyebkent.