19775
-
unrealnoise #1097 nemnem. optanet
az AC gecibizalomgerjesztő. hihetetlen, milyen egyszerű, de fasza promot toltat ki, GTR3 és rFactor 2 elmehet mellette a picsába. :D
kicsit off, de az összehasonlítás végett, ilyet mikor láttunk ISI-éktől? annak ellenére hogy tényleg totál minimál, de fasza? :D -
#1096 Kabelnet van (UPC), optikai nincs.
Optanet-et irtal, azt hittem az optikai. -
unrealnoise #1095 Net: kábelnet = optikai hálózat? szerintem nem. de lehet én vagyok hülye...
AC: nem mondod? :D fassszzza.. :D mármint az AI!! :) -
#1094 OFF
Itt nalam nincs Optikai halozat. A T-Home igerte, de az meg jonehany ev;)
OFF/2
Ha benezel az Assetto Corsa topic-ba, vannak uj infok:) Lesz AI, vagyis igy mar neked is tetszeni fog;)
ON -
unrealnoise #1093 OFF optanet kábeles net esetleg? Nekem tökéletesen működik, elég fasza le és feltöltési sebességekkel. néha bont és szakad, ilyenkor mindig elég egy áramtalanítás a cuccnak. de ez nagyon ritka, maximálisan elégedett vagyok velük, ADSL halál volt seed-elni és arányt tartani pl... On -
#1092 Koszi!
Tegnap bent voltam naluk, de az a baj, hogy vakon nem mertem husegidovel megrendelni, anelkul meg ~26000 Ft lenne az egyhonapos teszt:) -
#1091 Norbi ha jól emlékszem ezt mondta nekem. -
#1090 dehogy nincs..tréfosnál van..UPC-nél hűség meg korlátozás..
digi sem minden hol elérhető Pesten! -
#1089 Pesten nincs ilyen gond, vidéken van, ahogy én hallottam. Én Nyíregyen vagyok UPCs nem tom hány éve. Ritkán van mostanában hogy torrentezés miatt megszakítja a netemet. Már vagy 1 hónapja nem volt szakadásom, szal vidéken is már normalizálódott a helyzet valamelyest (vagyis konkrétan Nyíregyen) de sok Pesti ismerősöm mondta hogy soha se volt ilyen gondja. FIX IP lehet egyedül gondod, ha számodra fontos hogy dinamikus legyen keress DIGIt. -
#1088 Itt erosen off lesz, de hatha;)
Tizensok eve Matav/Axelero/T-Online netem van, es bar mindig szidtak, eddig nem volt vele gondom, sot...
De sajnos ebben az evben, amiota elterjedt az IP-TV, ultraszar (ADSL 15/1):/ A sebesseggel nincs gond, az bitre pontosan mukodik, de folyamatosan megszakad (5-10 perc), sokszor vissza se lehet lepni:/
A kornyeken van UPC, FiberPower 120/10, ami mar jo lenne. Regebben szidta mindenki (korlarozas, tiltas, megszakadasok), mostanaban neha dicserik.
Az erdekelne, akinek van, milyenek a tapasztalatai (torrent tiltas/hasznalat, sebessegek, megszakadasok, adatforgalom korlat stb.). A legjobb lenne Budapest, azonbelul Belvaros, de a legjobb lenne Varos-liget:) THX! ON! -
#1087 Ez egy kis csont, de mivel meretes, igy veloscsont:)
Annyi ertelme van, hogy ha megjelenik a beta, ennyivel kevesebbet kell letolteni, nem lesz leterhelve a szerveruk (bar ha torrentes, akkor mindegy). -
#1086 én arra gondoltam házon belül valaki fogta és szabaddá tette az rf2 egy részét..ha meg az a cél, hogy majd ezek alapján a modder teamek valamit kezdenek egyszerüb lett volna nekik elküldeni az anyagot.
nekem max. arra volt jó, hogy tesztelhettem a torrenten milyen a sebességem ;) -
#1085 Az ISI szórakozik velünk! -
#1084 dehogy ennek a 3db fájl közzétételének mi az értelme rf2 nélkül?...
nem lehet, hogy csak szórakozik valaki az ISI-vel? -
#1083 Wheatley az utolso irasaban 2012 elejet igert. Hogy visszafele mukodjon a dolog, azt erosen ketlem;) Persze, jo lenne, en is elszorakoznek vele;)
De ma meg lesz Kunos bejelentes is (elvileg), bar az csak bejelentes lesz, es nem hinnem, hogy megvaltotta a vilagot;) -
unrealnoise #1082 szerintem kijön két ünnep között. :D jó lenne, mert január 4-től meló... :D ha kijönne, lehet szilveszterezni se mennék XD -
#1081 Akkor legyen egy beta palyalista (az eddigi anyagokbol), mert van akinek ez fontos:))))))
Megane Trophy: Malaysia, Mills, Portugal
Formula Renault: Malaysia, Mills, Portugal
1960 World Class: Belgium 1967 (Spa), MonteCarlo 1967
-
#1080 Hát szilveszter meg húsvét között lesz!:D -
#1079 Na, már azt hittem ünnepek között lesz valami újdonság szórakozni ... :DD -
#1078 2012 korai idoszakaban;) Ez elvileg 2012. januar 1. es 2012. marcius 31. kozott lehet:))) -
#1077 És még mindig nem mondják, konkrétan mikor jön a beta ? -
#1076 Elvileg igen, hasonloan letoltogetos lesz, mint a CARS (bar mintha igertek volna online automatan frissulo rendszert is). -
#1075 A nagysikeru "Release Date - Date 2011?" topic utan, letrehoztak a Release Date - Date 2012? topic-ot is:)))))) De ezekutan ez mar nem annyira aktualis, max az egesz ev a betarol fog szolni;) Bar fel ev plusz elofizetest igertek a betahoz, igy lehet hogy fel ev alatt vegeznek vele. -
#1074 Csak viccből írtam, annál biztos több lesz, szerintem 200 mega tuti van az engine ...
Amúgy hatalmas az új frissítési rendszer amit majd kipróbálhatunk: megkímél minket egy másol-felülír művelettől ! :)))
-
unrealnoise #1073 valaki írja meg. XD egyébként én azt nem tudom, ha csak egy exe kell még hozzá, akkor mi baj van ezzel a verzióval tulképp... :D mondjuk gondolom még mindig az accos rendszer bugzik... illetve nem akarnak ünnepek közt dolgozni... :D -
#1072 És akkor ezekhez még kell egy 2 Mb- os exe file, azt jólvan ? :))) -
#1071 Az a varázs fájl! /hol volt hol nem volt/ -
#1070 Nekem a letöltött Trophy cucc eltűnt a gépemről, nem is engedi újra elindítani a torrentet, ez micsoda ? :) -
#1069 Hát ha dinamikus cuccokhoz sok száz mega kell, akkor megette a fene :)))
Kezdek félni az ajánlott 8 gb memoriától, remélem nem valami gányolást csináltak :)))) -
unrealnoise #1068 Amúgy tényleg elég nagyok a pakkok, úgy, hogy alig pár pálya és pár járgány csak. De hát mivel elvileg dinamikus minden, gondolom emiatt még nagyobbak a fájlok. pályák, textúrák, tökömtudja. :D -
unrealnoise #1066 Ez tény, gyors. Én 1,2 Mb/seccel tolom felfele, de nekem is elég hamar lejött minden, annak ellenére, hogy eléggé az elején kezdtem el szedni, közvetlen a twitter jelzése után. -
Szabi1991 #1065 nálam stabil 1megával jön le és a max feltöltési sebességemmel megy felfelé , 70kb/s :/ -
#1064 Hát ha normális sebességgel tölthetném, már lent lenne minden ....
Így még az elsőnél tartok csak :) -
Szabi1991 #1063 egy torrent főleg egy közösségen belül (ahol feltételezhetően sokan maradnak visszatölteni is), bármelyik szervernél gyorsabb és stabilabb.. -
#1062 Gondolom megint pénzhiány van, nem akarnak, tudnak, szervert, adatforgalmat fizetni .
Arra viszont kíváncsi vagyok mi a tököm 800 mega egy Renault modban ?! :))) -
unrealnoise #1061 jogos. én sem értem, de lehet játékon belül van az egész accos sztori, nem külön egy erre felkészített weboldalon. bár akkor sem értem, azt hittem ez a minimum ma, mármint egy komoly rendszer, ami ha le is halna néha az elején a terheltségtől, csak jó lenne idővel (lásd iracing..) szóval lehet nem is a rendszer a szar, hanem a játékkal vannak még gondok. -
#1060 Hát ha olyan nagyszuper online rendszert szeretnének, a tökömért torrenten osszák meg ezeket, miért nincs valami szerver ahonnan le lehet tölteni ? -
unrealnoise #1059 lehet optimista vagyok, viszont ha ennyire kész van a tartalom, hogy már letölthetővé is tették, akkor az is lehet, hogy tényleg csak 1-3 hét és vezethetünk. jó lenne ha a két ünnep között valamikor, bár nem tartom valószínűleg... -
f1andris #1058 Már elérhetőek az rFactor 2 béta tartalmai! -
unrealnoise #1057 nah ez az előre letöltögetősdi nem volt rossz ötlet... de akko rez is úgy lesz frissíthető a béta időszak alatt mint a cars? :D
torrent fájlok itt