19775
-
unrealnoise #1137 Ezt megértem, de ez gáz válasz. Nem veletek van bajom, ne értsetek félre, és részben igaza is van az ISInek. De nekem ne mondjátok, hogy nagy falat lett volna min 720p-ben felvenni. és igen, a részletek ott vannak a pixelek mögött, akárki akármit mond, bár tény, hogy ebből is jól ki lehet venni az autó mozgását. tetszik.
de ezt miért nem vették fel ők maguk, jó minőségben?
én munkában és minden másban is azt vallom, ha lehet valami jobb, és lényegében semmibe nem kerül, akkor miért nem úgy és azzal csinálom?
Én itt lezárom a témát, nekik sem válaszolok, felesleges szájtépés lenne, és úgy is nekik lenne igazuk, ha meg nem, akkor is le se bagóznának. csupán ne mondjátok azt, hogy nincs semmi abban, amit én mondok... :) -
unrealnoise #1136 FELFOGTAM. de kitették a saját üzenőfalukra promo célból nyílván, innentől kezdve meg kutyát nem érdekel ki töltötte fel. és gondolom ha azt mondják, hogy ne rakja ki senki, akkor nem is rakja ki senki. Illetve ha megkérik, hogy legalább jó minőségű legyen, akkor úgy tesznek. -
#1135 RFactor2:
If Jon had had a better camera, you could have had a higher resolution, would you then need him to upgrade his PC so he shows the simulation better now that you can see finer detail, too? IMHO you can see everything you need to from this type of user experience video, recorded using Jon's camera. Feel free not to watch. :) -
#1134 A második videót nem az ISI adta ki. -
#1133 Ki van kapcsolva a törés.
-
unrealnoise #1132 de egy normális vágója, szerkesztője sincs, az is biztos... -
#1131 ISI vagy leszarja vagy nincs a cégnek egy legális videószerkesztő szoftvere :)))
Lassított videón tényleg az égbe pattannak az autók :))) -
unrealnoise #1130 nah én az ilyenektől tudok hányni, én érthetően fogalmaztam, logikusan végigvezettem valamit, ami jogosan kritizálja az ISI-t, erre te ennyit tudsz? legalább az én normális és kifejtett válaszaimat tiszteld meg annyival, hogy válaszolsz vagy reagálsz rájuk, normálisan. Én ezt köszönném meg, bár nem úgy látom, hogy magadtól képes lennél rá... -
#1129 megköszönném -
unrealnoise #1128 Mit nem értesz te? kinn van ez a második videó is az rF2 facebook oldalán, az oldal adminjai rakták ki. HA az ISI igényes lenne, akkor azt mondta volna, hogy oké srácok, rakjun ki valamit karácsony napján, de azt akkor jó minőségben. Nem, engedtek valamit felrakni 2011-ben 480p-ben, úgy, hogy azt a hivatalos oldalukra is kirakják. HA még mindig nem érted, akkor én többet nem foglalkozok veled... -
#1127 tény. nem értelek. -
#1126 egyébként abban egyetértek, hogy a slow motion video marketing öngól. úgy néz ki effektek nélkül mint az rf1, a kocsi pattog mint a teniszlabda, semmi információt nem ad (legalábbis nekem)
cserébe tényleg gagyi -
unrealnoise #1125 Te nem érted. Ha kirakta valaki, akkor meg lett engedve neki. ha meg lett engedve neki akkor az ISI rakta ki, ha meg nem lett engedélyezve, akkor meg szépen el kell beszélgetni a sráccal. Nem igaz, hogy ezeket le kell írnom és magyarázni mit miért mondok.... vicc -
#1124 gyaaa,így már oké,én itt néztem az oldalon beágyazva,így aztán nem volt semmi leírás -
#1123 így érthetőbb -
#1122 ezt ISI rakta ki? nem úgy tűnik. -
#1121 hülyeség ez a promó, mert ugyan hiába írták oda, hogy se effektek, se sérülés nem volt bekapcsolva, ezen elsiklanak a nézők -
unrealnoise #1120 jaj, de 480p? :D ne vicceljünk már. nevetséges ez az ISI-től. és ez még mindig nem mentesíti őket attól, hogy messze ez a cég adja ki sorozatban a legbénább promo anyagokat. ez szerintem nem vita tárgya. egyébként a második videó tetszene is, de ilyen felbontást én nem engedtem volna... -
#1119 kicsit érdekesek ezek a repülések,láthattuk az F1-ben Indiában hogy ennél jóval kisebbért is komoly árat kell fizetni...
#1102: Köszönöm,és elnézést... -
#1118 talán mert így látszik a kormány használata? -
unrealnoise #1117 ez jó, de ezt meg miért kell kamerás verzióban publikáltatni engedni? Komolyan mondom ekkora szar bagázst nem hordott szimezés terén hátán a föld... -
unrealnoise #1116 Hát ez ritka szar lett, ennyire gyenge promó anyagot, vágást, "operatőri munkát" rég nem láttam, szégyen... :( nem akarok nagyszájú lenni, de ezt végig sem akartam nézni. BÉNA. Jó lenne, ha rátermett emberekkel csináltatnák az ilyen anyagot, mert annál rosszabb nincs amikor XY elhiszi, hogy ért hozzá, és amatőrként publikál valami bóvlit, egy elvileg komoly cég nevében. GÁZ. -
#1115 engem a slow motion video megrémisztett, de ez az onboard megnyugtatott :) -
#1114 És ahogy leteszi a fűre, a futómű faszán dolgozik. -
#1113 Elég sok korrigáció van benne( amire reagál is az autó...végre....), Jónak tűnik !!!! :) -
#1112 -
Szabi1991 #1111 -
#1110 -
Remélem rénszarvasok is lesznek. Anélkül nem ér semmit. -
#1108 Kellemes Karácsonyt ! -
laaslow #1107 Boldog Karácsonyt ! -
Solt #1106 aida64 -
#1105 Off:
tudtok valami programot ami játék alatt kiírja osd-ben a hw adatokat?
ami feltétlen kéne : cpu speed, cpu hőfok.... -
#1104 Nállam (UPC 21. ker.) nincs semmilyen probléma a nettel. Nekem úgy van, hogy net+tv+telefon. Néha a Telefon szokott elmenni, de egy modem újraindítás megoldja mindig a problémát.
2-3 évvel ezelőtt volt olyan hogy 2-3 hónapig kb minden nap este 8 és 9 között elment a net, de azóta nem jött elő ez a probléma. -
#1103 megvesszük ;-) -
unrealnoise #1102 GRRRRRRRRRRRRRRR. ezer oldalon le van írva, miért nem lehet elolvasni ha nem több 5 sornál sem? a béta tartalma megvan, de nincs meg alá a rendszer, nincs .EXE, az majd valszeg jövő év első pár hetében jön ki. Ezt azért csinálták, hogy addig is mindenki leszedje ezt ami ott van, ne akkor kelljen szarakodni a lassabb neteseknek se meg ilyesmi, plusz elmondhatják azért, hogy dobtak valamit a népnek, még ha lényegében hasznavehetetlen is még. -
#1101 Most tényleg van beta?
Vagy most mi ez az Open Beta files are ready for download?
forrás -
#1100 Ultra OFF:)))
Ez eleg friss. En meg a 2000-es evek elejen kisertem figyelemmel, hogy milyen clippeket rakott fel, amikor meg Japanban volt:)
-
#1099 Nincs a videohoz irva, de van egy tippem, hogy a zenet is Kunos csinalta:) Eredetileg zenesz, gitaros, Japanban dolgozott valami studioban;) -
unrealnoise #1098