19775
-
#1821 Miért tenne bármit? Van ezer mod, te meg választhatsz melyik kell. Nem hiszem, hogy van olyan akinél mondjuk 3-nál több mod van hazsnálatban. Attól függetlenül, hogy kipróbált esetleg 30-at is.
Hogy ne szaporítsam a hozzászólások számát, Alex: pályákkal kapcsolatosan van valami infó? rF1 pályák konvertálása? Működik majd rajtuk az eső meg a többi dolog? -
#1820 Tenyleg az lenne a jo, ha bizonyos minosegi felteteleknek meg kellene feleljen egy mod a kiadashoz... -
#1819 ez csak egy sima kép, szerintem photoshop, keréknél fura. -
#1818 Könyörgöm...MIÉRT??? Komolyan MIÉRT? Szabályozzuk már a modokat...miket lehet kiadni és miket nem....remélem ISI megteszi a lépéseket... -
#1817 Az a kerdes, h a modok tudni fogjak-e azt, amit az alap autok... pl gumigyurodes, stb... -
#1816 jönnek a modok:
http://www.hsw.hu/?p=5490
bocs hogy nem linket csináltam:
(Biztonsági okból a regisztrációtól számítva 30 napig nem szúrhatsz weblapcímet a hozzászólásodba!) -
#1815 Ha mar konyvtarak, akkor modolas szempontjabol 1-2 dolog, amit erdemes betartani, megfogadni;)
Mar csinaltam sajat auto es palya modot, online-os ModID, SubmitID, SigID es egyeb tesztekkel, van egy-ket buktato, ami nincs egyelore dokumentalva es/vagy bugos;)
3 fokonyvtarat erdemes csinalni;) 2 azonnal alap, de a 3 a tuti;) Elnevezesek, meghajtok lehetnek kulonbozok, nalam igy van, egymas alatt;)
rFactor2 Core: alap engine file-ok, ezt frissitik, ide csak gyari cuccok kerulnek, meg modok sem.
rFactor2 Data: ebben van a Packegaes, UserData, Installed, Manifest stb. konyvtar, ide kerulnek a modok, ebbe csak azt erdemes tartani, ami mar „vegleges”. Eleresi utvonalon van a Core-ral, igy itt nem erdemes szemetelni;)
rFactor2 Work: ebbe mehet a ModDev konyvtar teljes tartalma, a Tools es a sajat konyvtarak. Ebben erdemes piszkalni a dolgokat;)
Az elnevezesekre is erdemes figyelni, van egy kis kavaras, de a „rendszerre”, mukodesre is;)
Pl.:
– SeriesName_Talent.MAS de SeriesNameTalent.RFCMP :)
– Az RFMOD es az RFCMP letrehozasanal a nevnek nem a file-neveket kell megadni, hanem a csomag/mod nevet.
– ModID keres utan, nem erdemes becsukni az ablakot, csak ha mar visszakaptuk a SubmitID-t, mert utana mar nincs hova beirni, nem lehet online hitelesiteni;)
– SubmitID-t az RFMOD csomagolasa utan adja vissza, de ahhoz elobb be kell zarni es ujra megnyitni az ablakot;)
Most ennyi jutott eszembe, de lesz meg boven, ahogy tesztelodik a dolog;P -
#1814 Kösz, hofg jobban ismered a gépemet mint én. Nekem a program files alatt van.
Fogadd el kérlek. -
#1813 Helyesebben: users/neved/documents/rfactor2/support -
#1812 Detto ! Az egész stílusától elszoktam, elvetemült menükhöz vagyok szokva :)Látószögek is furcsák, hangok is :)
Régebben volt egy videó gumiról, ahol egy csík jelezte mely felület ér éppen a talajhoz, azt nem lehet előcsalni valahogy ? -
#1811 -
#1810 -
#1809 Ez a gumi egy érdekes kérdés. Van egy modelled, azt mondod ő a gumi (pl méret beírása, stb) és akkor onnantól kezdve gyűrődik meg minden, vagy van valami egyéb bűvész mutatvány is?
Marhára kíváncsi avgyok az új lehetőségekre.:) -
#1808 Modoláshoz:
valami:\Program Files\rFactor2\Support\Tools\
MAS utility és MAX plugin-ok -
#1807 Amugy rovid, 5 koros versenyek vannak a SIMCO szerveren (adatok lejjebb). Teljesen jo. Lenne, csak elfelejtettem rF-ezni:) Nem talalom a gombokat, nem latok semmit a tukorben meg ilyesmi:)))) -
#1806 Ha megcsinaltak kozben minden modelltm akkor „csak” ujra kell texturazni mindent, aztan hajra;) Plusz a nehany tucat uj funkcio, amit ki kell talalni, kiserletezni stb.:) Pl. palyanal az eso, animacio vagy az autoknal az uj 3D-s gumi. -
#1805 Aki lusta volt rF1-re befejezni a modot az azt mondta, hogy rF2-re készül, így nem cseszegették utána. Most, hogy megjelent gondolom megy a vakarózás, hogy vagy megcsinálja vagy rF3-ra fejleszt.:D -
#1804 és akkor megkérdezném azokat a modder teameket (költői) akik mindenféle modot reklámoztak már tavaly is, hogy készül rf2-re srceenshotok alapján..na azok mikor lesznek elérhetőek? Alex? ;)
főleg a http://www.virtualr.net/ oldalakon jelentek meg ilyenek. -
#1803 utóbbi.
várni kell pár napot mire lecseng az őrület...azért akkora tábora nincs az rf-nek mint a BF3-nak ;) -
will5 #1802 Nekem is ugyanez. Elvileg kéne email-t kapni vagy nemtudom. Vagy csak ennyire túlterhelt minden. -
unrealnoise #1801 Hát igen, nekem kell pl az AI, ha most nem lenne benne vagy nagyon szar lenne még senki vettem volna. Egyébként sorry a szövegét, még szokni kell hogy a droid ki akarja találni, javítani, hogy mit is akarok írni. -
#1800 Probaltam megvenni a jatekot Visa kartyaval, de nem sikerult a tranzakcio. Ennek ellenere azt irta utana, h Purchase complete, es a paymenthez meg azt, h pending. Nem vonodott le az osszeg a kartyamrol es mivel 3x probaltam ezert most 24 oras tiltast kaptam...
Valaki talalkozott ilyennel? Van otletetek, h mit kellene csinaljak? -
#1799 A ModDev mappaban benne van minden kicsomagolva (minta auto, palya, sisakok, scriptek, rfm, tlent stb.), azokat lehet nezegetni, piszkalni, tesztelni;) Azert kerul ennyibe, mert van hoza ilyen is;P -
#1798 Mindenhez bármit.:D Ha jól tudom nem lehet őket csak úgy megnyitogatni mint rF1-ben. Csak kíváncsi vagyok mit tud. Még eltart pár napig mire megérkezik az utalás a netes bankomhoz, és lefoglalnám magamat a fizika böngészéssel.:D -
#1797 Milyen fizikai file-okhoz es mit?:) -
#1796 Na már jó :D
Először valamiért egy hibával kidobott mod telepítés közbe, most kitöröltem a manifest könyvtárból a 1960as fájlt és felismerte és telepítette :) -
#1795 Nekem a 1960as modot nem ismeri fel valamiért. -
PacsutaTibi #1794 Sokan mondjátok hogy nem is kellet volna az Rf1be AI, nagyon nem értek vele egyet. Ha versenyezni nem is lehet randesen ellenük, van egy két igen jó érv amellet hogy legyen benne.
1. Letudod csekkolni hogy pl 20-30 autóval hogyan fut az Rfactorod az adott pályán, és annak megfelelően állítod be a grafikát, az online futamokhoz. (Így egy ha pl nem fut jól a pálya több autóval, akkor nem nevezel és nem veszel el helyet mások elől)
2. A pálya készítőknek is kell, mert le tudják ellenőrizni a box, pit, start pozíciókat. Valamint a jobb és bal ívet is. (Ezt inkább csak ovál pályán alkalmazzák)
3. Az autó készítőknek is jó, mert egy futamot inditva AI ellen megtudhatják hogy a több kocsi mennyi FPS csökkenést eredményez ha túl sokat akkor finomíthatnak a kocsin, pl. lod-olással. Valamint nem kell egy másik játékosnak is odaadni a készülő modját ahoz hogy kocsi-kocsi ütközéseket teszteljen. -
#1793 Fizikai fájlokhoz adott már ki valamit az ISI?:) -
unrealnoise #1792 Nem kellett ítélni, mindenki tudja h az RF1 közel sem volt tökéletes, és igen az AI jóformán mintha nem is lett volna, kár is volt belerakni. DE most azért sokkal jobb a helyzet, bár még nem volt időm arra, hogy megnézése, hogy a különböző szituációkban hogy reagálnak. (zászlók, etc) egy valamiért kártya azért, semmilyen simbin félév rendszer nyomát nem látom, valszeg ez is ugyanolyan marad mint az rF1. Egyébként én tényleg valami komolyabb rendszerre számítottam. Így pl a köridők összehasonlítása, honlap bajnokságok meg ilyenek megmaradnak a ligak saját oldalain. -
#1791 Ha ez nem tetszett a gep ellen az 1ben, akkor ott baj van... Gep ellen kb jatszhatatlan... -
#1790 Érdemes őket most baszogatni e-mailen, vagy várjam ki a sorom?
[email protected] e-mailre írjak? -
Philip00 #1789 Ja jól van csak kérdeztem nyugi van:), engem csak azért érdekel mert sokszor játszom gép ellen és ez ami nem tetszett az 1-be, de akkor majd megcsekkolom -
#1788 Csinal valaki valamifele megan bajnoksagot? Hataron autozva kifejezetten tetszik ez az autó.
-
#1787 mitomén :) ez érdekel a legkevésbé -
Philip00 #1786 És az ai-ai-t elenged lekörözéskor? -
#1785 Modkent kivalasztod az AllCarsTrack modot. -
#1784 Akit érdekel, fut a SIMCO szerver.
Name: !SIMCO
Pass: testing
-
Anotino #1783 Hogy lehet vezetni az uj autokat a regi palyakon? -
#1782 Ha még nem volt..