19775
-
#1943 Szerintem gyogyteat iszik:) -
paj01 #1942 Ez ennyire komplikált? Manapság ahogy nézem ezeket az uj fpseket amiket 50en nyomnak multiba tuti graffal...lövik egymást halomra meg hajigaljak a granatokat meg deformalodik a terep es mukodik. Nem hiszem el, hogy egy felszárado pályát nem lehet kiszámíttatni a mai gépekkel. -
#1941 küldi a jó magyar borokat nekik :D -
Anotino #1940 Nalam DFGT csinalta ugyanezt. Gyorsan abba kellett hagynom a jatekot, mert rossz volt hallani/erezni, ami tortenik vele. Meg ha nem is rongalja a cuccot, mindenkepp idegesito es elnyom minden ffb visszajelzest, aminek ertelme is lenne. -
#1939 Szerencses, de ezzel egyutt valszeg feladata is van vele:) En nem cserelnek vele;) Regebben teszteltem 1-2 jatekot, de ma mar nincs hozza turelmem es kedvem:) -
#1938 Meg a felszaradasrol, dinamikarol.
Korabban amikor osztottam-szoroztam, ugy jott ki, hogy talan 1×1 meteres reszekkel meg lehet oldani a dolgot, szamolhato, tolhato szerveren keresztul is. Aztan kesobb mar 20×20cm-es adatok jottek ki, de meg talan a 10×10cm is kivitelezheto. Persze, nem vagyok programozo, en nem erthetek hozza;) Matrix es tomorites nelkul, atlag GP palyara szamolva (4000×15 meter) 1.5 vagy 6 Mbyte adat osszesen.
De ugy nez ki, csak az egyauto meret oldghato meg:) -
#1937 Valószinuleg a Taigetoszról dobnának le ha csaccsognék :) -
#1936 Szerencses, es eddig nem is mondott nekunk semmit a jatekrol:D -
#1935 -
#1934 Borulasnal belekapaszkodni a kormanyba vagy kitamasztani magunkat az auto kasztnin, nem egeszseges;)))) -
#1933 Jól kapcsolatban van ? :D -
#1932 Erre mondtam, hogy értem mi a cél, de jó lenne valami állítási lehetőség rá, egyrészt kíméli a kormányt ,másrészt gondolni kell a családtagokra is, rohadt hangos :) -
#1931 Hamár itt tartunk akkor LFS több kormányt pusztitott elnálam :) de ott a drift miatt és az hogy a régi Wingman bovdenes volt, szó szerint elnyíródott minden. Másik az hogy életben is tépi a kezed ha nem megfelelő helyen használod az autót, borulásnál pl nem egy pilotának tört el a keze mert nem engedte el a kormányt. -
#1930 Az rF1-et is tesztelte, jo kapcsolatban van a keszitokkel;) Talan meg a neve is bent van a keszitok kozott. -
Wlanseraf #1929 Vannak alpha teszterek meg ezelőtt is volt béta:) -
#1928 Jah, értem már mit mondtál ! :))) -
#1927 hogy teszteled 2 eve ?:D -
#1926 Probaltam egy kort rajzolni a felszarado foltokbol, de nem jott ossze;) Barhol felszarad, csak az a gond, hogy 1 teljes auto az alapmeret;)
-
#1925 Nálam is van, olyanokat üt kerékvetőn, kavicságyon hogy megsüketülök tőle :)
Értem én a koncepciót miért , de jó lenne egy lehetőség, hogy tompítsam.
De pl ha gyorsan megyek egyenesen az úton, ott is ugyan ez van . -
#1924 En 100% felett hasznalom az FFB-t, valoban kicsit kemenyebben rangat a fuvon mint a megszokott, de messze van attol hogy megpusztuljon a kormany;) -
#1923 Legalább 2 éve tesztelem az rf2-öt és semmi baja a G25-nek pedig 100% os az FFB. Szal nem értem azt amit irnak. -
#1922 Amúgy élvezetes vezetni, csak tényleg nem tudok mit kezdeni az FFB rántásokkal.Az nagyon lerontja az egészet .
-
#1921 Na ezt nem értem ! :) Hogy micsoda ? :)
Én AZ IMÉNT KÍNOZTAM A GUMIKAT AZ PATKÁKON , ELÉG SOKÁIG, ÉS MIRE TOVÁBB MENTEM VOLT MÁR SZÁRADÓ ÍV, PEDIG EGYEDÜL VOLTAM CSAK .... -
#1920 Barhol felszarad a palya, ahol erintkezik vele az auto. Az idealis iv tunning (modellezos/texturazos) a fegumizodasra ertendo. -
#1919 Nem próbáltam, de ha megállok egyedüliként az első méteren, akkor is felszárad az ív, szóval szerintem ilyeneket nem tud :)
Egyszerű grafikai elem, adott idő alatt váltanak a texturák, mint régebben volt a szélvédő koszolódás . -
#1918 es azt probaltatok mar hogy nem az idealis iven autoztok ? felszarad-e akkor a nem idealis iv ? -
#1917 amúgy tényleg processzort nem használja, AI nélkül fullon átlag 60 fps .... -
#1916 Jah az muris, kb 10 X 10 méteres szakaszokban egyszer csak vált , azt ennyi :)
Devmodban be lehet lesni kamerával az autó alá, a gumi egész jó ( senkit nem érdeklő véleményem szerint ebben az egy dologban fejlődött valamit az rF2 ... meg ffb-ben ha nem lenne az a gagyi rángatás G27-en)), de a 90 fokos patkákkal igen bajban van még mindig :) -
#1915 hát ez nem jött össze akkor:D -
Anotino #1914 Be lehet kapcsolni egy ffb filtert, ami alacsony fokozaton nem sokat valtoztat, magas szinten pedig eltompitja az ffb-t es latency-t okoz. Az ffb effecteket csak globalisan lehet csokkenteni, mire a tulzott razkodas megszunik, nem marad szinte semmi a tobbi effektbol sem. -
#1912 le se lehet tolteni mert egy olyan oldalra van felrakva ahol fizetni kell erte :D -
#1911 Akkor probald ki:)
Amugy eleg gagyin van talalva a dolog, mert oda irja a videora, hogy minden a sajat geperol van, erre beteszi a 2 honapos WIP videot (rajta maradnak a feliratok:P), es beteszi meg a beta elott megjelent hivatalos kepeket:DDDD
Valszeg valami reklamlatogato-blogos-szar-oldal:) -
#1910 -Does this really work? Is this really the cracked version???
-Yes, it’s fully working and cracked version. Pre-Release Edition from Anonymous.
-
#1909 es ez az eros razkodas nem kapcsolhato ki ugy hogy alacsonyra veszed pl. az ffb effekteket ? -
#1908 Nem tudom, mi volt a videon, de IGEN, valos, ingyen le lehet tolteni:) -
#1907 A palya felszaradas vicces, nem merek rola videot csinalni:)
Eso utan erdemes megallni valahol a palyan: allo helyzetben az auto alatt, 8-16 lepesben, felszarad az aszfalt az auto alatt:D -
#1906 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ez lehet valós? -
#1905 akkor meg igy is sokkal konyebb mint egy teljes palyat ujbol megcsinalni, legalabb a vonalvezetes megvan -
#1904 Gondolom, elkezdte atkonvertalni. Igy nez ki egy rF1-es palya az rF2-ben, amikor elszallnak rola a material beallitasok:) Mukodik, csak meg kell csinalni a texturakat. -
Anotino #1903 Azzal semmi gond nem lenne, hogy beta, de ehhez kepest a 10% -os pre-alpha pCARS egy kiforrott, kesz jateknak tunik. Nem csak bugokrol es optimalizalatlansagrol van szo, alapveto funkciokkal vannak gondok. A fel ev mulva megjelenest legalabbis ketsegesnek tartom.
Ami miatt nalam refundra kerult a sor, az az FFB allapota. Logitech DFGT/G25/G27 -el az FFB annyira rossz, hogy volt akinek tonkretette a kormanyat. Az egyik fejleszto ugy kommentalta a dolgot, hogy ez a jo FFB, mert direkt es nem szurt, mint a legtobb egyeb jatekban. Es senki ne aggodjon az extrem zaj es razkodas miatt, az o G25-ese honapok ota jol mukodik a razkodas ellenere. Semmi bajom nem lett volna egy beszivagott hibaval, nem tesztelt hardware problemaval, de ez valami, amit honapok ota ismernek, megturnek, kiadtak betara es el sem ismerik fatalis hibanak.
Lehet, hogy kiforrja magat a project, de a mostani allapot ismereteben penzt nem merek invesztalni bele elore, amig nem latom mi (es mikor) sul ki belole.