19779
  • lac coo
    Amúgy megnéztem ,nálam alig éri el néha az 50%-ot a processzor használat :(
  • lac coo
    PRL-ben a jolt magnitude lejjebb vétele nem oldja meg ezt a rángatást? Alapból elég magasan van, de most nem tudom tesztelni mert felveri a házat :)
  • Alexease
    Mit tudom en:) Ezert irtam, hogy en mint laikus, mar 1ndm-es ertekekkel szamoltam, de ugy nez ki, csak a 2nm-es mukodik:))
  • Ingy
    Mikor mit :)

Anotino, vsz a sok reklamálás miatt lesz rá megoldás, amit nem értek anno valaki rf1 hez csinált olyan részletes beállítást az FFB-hez hogy 3 oldalon keresztül lehetett állítgatni szinten mindent. Itt is megkéne csinálni.
  • Alexease
    Szerintem gyogyteat iszik:)
  • paj01
    Ez ennyire komplikált? Manapság ahogy nézem ezeket az uj fpseket amiket 50en nyomnak multiba tuti graffal...lövik egymást halomra meg hajigaljak a granatokat meg deformalodik a terep es mukodik. Nem hiszem el, hogy egy felszárado pályát nem lehet kiszámíttatni a mai gépekkel.
  • Smicy2
    küldi a jó magyar borokat nekik :D
  • Anotino
    Nalam DFGT csinalta ugyanezt. Gyorsan abba kellett hagynom a jatekot, mert rossz volt hallani/erezni, ami tortenik vele. Meg ha nem is rongalja a cuccot, mindenkepp idegesito es elnyom minden ffb visszajelzest, aminek ertelme is lenne.
  • Alexease
    Szerencses, de ezzel egyutt valszeg feladata is van vele:) En nem cserelnek vele;) Regebben teszteltem 1-2 jatekot, de ma mar nincs hozza turelmem es kedvem:)
  • Alexease
    Meg a felszaradasrol, dinamikarol.
    Korabban amikor osztottam-szoroztam, ugy jott ki, hogy talan 1×1 meteres reszekkel meg lehet oldani a dolgot, szamolhato, tolhato szerveren keresztul is. Aztan kesobb mar 20×20cm-es adatok jottek ki, de meg talan a 10×10cm is kivitelezheto. Persze, nem vagyok programozo, en nem erthetek hozza;) Matrix es tomorites nelkul, atlag GP palyara szamolva (4000×15 meter) 1.5 vagy 6 Mbyte adat osszesen.

De ugy nez ki, csak az egyauto meret oldghato meg:)
  • Ingy
    Valószinuleg a Taigetoszról dobnának le ha csaccsognék :)
  • SirAlo
    Szerencses, es eddig nem is mondott nekunk semmit a jatekrol:D
  • Alexease
  • Alexease
    Borulasnal belekapaszkodni a kormanyba vagy kitamasztani magunkat az auto kasztnin, nem egeszseges;))))
  • lac coo
    Jól kapcsolatban van ? :D
  • lac coo
    Erre mondtam, hogy értem mi a cél, de jó lenne valami állítási lehetőség rá, egyrészt kíméli a kormányt ,másrészt gondolni kell a családtagokra is, rohadt hangos :)
  • Ingy
    Hamár itt tartunk akkor LFS több kormányt pusztitott elnálam :) de ott a drift miatt és az hogy a régi Wingman bovdenes volt, szó szerint elnyíródott minden. Másik az hogy életben is tépi a kezed ha nem megfelelő helyen használod az autót, borulásnál pl nem egy pilotának tört el a keze mert nem engedte el a kormányt.
  • Alexease
    Az rF1-et is tesztelte, jo kapcsolatban van a keszitokkel;) Talan meg a neve is bent van a keszitok kozott.
  • Wlanseraf
    Vannak alpha teszterek meg ezelőtt is volt béta:)
  • lac coo
    Jah, értem már mit mondtál ! :)))
  • SirAlo
    hogy teszteled 2 eve ?:D
  • Alexease
    Probaltam egy kort rajzolni a felszarado foltokbol, de nem jott ossze;) Barhol felszarad, csak az a gond, hogy 1 teljes auto az alapmeret;)

• lac coo
    Nálam is van, olyanokat üt kerékvetőn, kavicságyon hogy megsüketülök tőle :)
    Értem én a koncepciót miért , de jó lenne egy lehetőség, hogy tompítsam.
    De pl ha gyorsan megyek egyenesen az úton, ott is ugyan ez van .
  • Alexease
    En 100% felett hasznalom az FFB-t, valoban kicsit kemenyebben rangat a fuvon mint a megszokott, de messze van attol hogy megpusztuljon a kormany;)
  • Ingy
    Legalább 2 éve tesztelem az rf2-öt és semmi baja a G25-nek pedig 100% os az FFB. Szal nem értem azt amit irnak.
  • lac coo
    Amúgy élvezetes vezetni, csak tényleg nem tudok mit kezdeni az FFB rántásokkal.Az nagyon lerontja az egészet .
  • lac coo
    Na ezt nem értem ! :) Hogy micsoda ? :)

Én AZ IMÉNT KÍNOZTAM A GUMIKAT AZ PATKÁKON , ELÉG SOKÁIG, ÉS MIRE TOVÁBB MENTEM VOLT MÁR SZÁRADÓ ÍV, PEDIG EGYEDÜL VOLTAM CSAK ....
  • Alexease
    Barhol felszarad a palya, ahol erintkezik vele az auto. Az idealis iv tunning (modellezos/texturazos) a fegumizodasra ertendo.
  • lac coo
    Nem próbáltam, de ha megállok egyedüliként az első méteren, akkor is felszárad az ív, szóval szerintem ilyeneket nem tud :)
    Egyszerű grafikai elem, adott idő alatt váltanak a texturák, mint régebben volt a szélvédő koszolódás .
  • SirAlo
    es azt probaltatok mar hogy nem az idealis iven autoztok ? felszarad-e akkor a nem idealis iv ?
  • lac coo
    amúgy tényleg processzort nem használja, AI nélkül fullon átlag 60 fps ....
  • lac coo
    Jah az muris, kb 10 X 10 méteres szakaszokban egyszer csak vált , azt ennyi :)

Devmodban be lehet lesni kamerával az autó alá, a gumi egész jó ( senkit nem érdeklő véleményem szerint ebben az egy dologban fejlődött valamit az rF2 ... meg ffb-ben ha nem lenne az a gagyi rángatás G27-en)), de a 90 fokos patkákkal igen bajban van még mindig :)
  • Firerock
    hát ez nem jött össze akkor:D
  • Anotino
    Be lehet kapcsolni egy ffb filtert, ami alacsony fokozaton nem sokat valtoztat, magas szinten pedig eltompitja az ffb-t es latency-t okoz. Az ffb effecteket csak globalisan lehet csokkenteni, mire a tulzott razkodas megszunik, nem marad szinte semmi a tobbi effektbol sem.
  • SirAlo
    le se lehet tolteni mert egy olyan oldalra van felrakva ahol fizetni kell erte :D
  • Alexease
    Akkor probald ki:)
    Amugy eleg gagyin van talalva a dolog, mert oda irja a videora, hogy minden a sajat geperol van, erre beteszi a 2 honapos WIP videot (rajta maradnak a feliratok:P), es beteszi meg a beta elott megjelent hivatalos kepeket:DDDD

Valszeg valami reklamlatogato-blogos-szar-oldal:)
  • Firerock
    -Does this really work? Is this really the cracked version???
    -Yes, it’s fully working and cracked version. Pre-Release Edition from Anonymous.

• SirAlo
    es ez az eros razkodas nem kapcsolhato ki ugy hogy alacsonyra veszed pl. az ffb effekteket ?
  • Alexease
    Nem tudom, mi volt a videon, de IGEN, valos, ingyen le lehet tolteni:)
  • Alexease
    A palya felszaradas vicces, nem merek rola videot csinalni:)
    Eso utan erdemes megallni valahol a palyan: allo helyzetben az auto alatt, 8-16 lepesben, felszarad az aszfalt az auto alatt:D