19775
-
#1701 Eddigi véleményed alapján nem lesz ez rossz:-)
-
#1700 Tuti hogy nem. Nalam az F1 2011 teljesen jol ment, ezt nem probaltam meg AI-val, de ilyen beallitasok mellett kepregeny:) Persze, mindent feltoltam max-ra, nem tudom mennyit javul ha visszaveszek ezt-azt. -
#1699 Szakado eso (az elobb csak esett), brutalis hangja van, hasonlo beallitasok mint az elobb: 45fps:)
De ez a dinamikus dolog tetszik, a tobbiek nagyon le vannak maradva;) Azert a folyamatosan valto eg es fenyviszonyok, a mozgo felho az arnyekaval, eleg latvanyos, mar csak egyhelyben nezegetni is;)
Bar egyertelmu, hogy 15 AI-val, versenyben ebbol diavetites lenne:)))))
Fenyviszonyvaltozas kb. 1 perc alatt:
-
#1698 Ha a világon egyszerre több ezren jelentkeznek be egy szerverre, akkor lehet bármilyen szerverparkod... -
#1697 Remélem nem kell ennyit várni minden indításkor, szerintem most hagyo ma francba, meg se nyikkan, nagy szerverparkjuk nincsen, :))) -
attila46 #1696 Megy egyáltalán fizetés nélkül!!??? -
#1695 Ez most demo is egyben, vagy csak azoknak szól, akik megvették (bocs, most kapcsolódtam csak be)? -
attila46 #1694 Bocsásátok meg ostoba kérdésemet,most ezt csak online megy?????? -
#1693 Failed to connect to commerce server. :-(
addig meg marad a URL=http://hu.twitch.tv/ermax18]stream[/URL] -
#1692 a gépigényem szerinted elég lenne? ott van az aláírásomba. Csak mert az f1 2011 akadt. bár az nem is tetszett nagyon arcados. -
repastam #1691 én még meg se tudtam venni, minél később áll vissza a szerver annál többe fog kerülni, addig romlik a forint :( -
#1690 Kifizettem de nem aktív a cucc, a szerverük van beállva ennyire, hogy nem igazol vissza? -
repastam #1689 mikor lesz már jó a launcher :P .... -
#1688 En a bankkartyam/bankszamlam teljes tartalmanak a felet rakoltottem:) Naprol-napra elunk, de csak egyszer, vagyis leszarom:P Majd jovohonaptol nem veszek berletet, jarok biciklivel vagy motorral, ugy gyorsan vissza jon az ara:) -
#1687 én a formula renault-ra lennék kíváncsi , de jelenleg sajnos nincs pénzem megvenni :( -
#1686 A fizika mar elsore jonak tunik, FFB OK, ellenkormanyzas mukodik. De egyelore meg csak piszkalom, nezegetem, 1 autot 1 palyat neztem eddig. -
#1685 Ja, most mar van eso is;) Az eso anim meg nem az igazi, de nem veszes;) De hogy a teljes eg is dinamikus, mozognak a felhok, a felhoarnyekok (amugy brutalis mennyisegu arnyek van a palyan:P), tukrozodik minden, az eleg jo.
Egyedul, practice, 1600×900px, full max beallitas, kiveve antialiasing, azt sose hasznalok sehol, engem nem zavar, ZX Spectrumon meg Commodoron nottem fel:DDDD Dinamikus napszak, 5x gyorsitassal, naplemente, szarazido >60fps (nem tudom mennyi, ennyire korlazotam, ennyit bir a monitor:P).
Esoben 50 korul van:)
5 eves a gepem, 4 eves a videokartya, XP 32bit, 4GB ram. -
will5 #1684 Köszi, azt hiszem pénteken meglepem magam vele. :) -
will5 #1683 Elindítod az exe-t, ott van olyan hogy manage mods. Célszerű egy külön mappába rakni a modokat és értelemszerűen fel lehet telepíteni. -
#1682 jó vak vagyok :D -
#1681 Emerico leírta, hogy kell telepíteni. -
#1680 majd a modokat hogy kell telepíteni? hova másoljam addig míg várom a csodát hogy életképes legyen újra a fizetős rendszerük (közbe az oldaluk is meg meg hal :-( ) -
#1678 nálam beoffolt a server :D egy kicsit késtem és már nem lehet megvenni :-P -
#1677 A teljes ára is benne van ebben ? :))) -
#1676 fps?
na eső van már? :D -
#1675 napokkal ezelött elérhetővé tették a modokat, pályákat ott vannak a linkek. -
#1674 nekem hamar lejött, de a RO2-n tanulva nem veszem meg amig nem telt el pár nap látva a reagálásokat. -
#1673 Kicsit hosszabb tesztelest igenyelne velemenyt mondani rola, de igazabol jobb mint amire szamitottam;)
Ertekeles meg nincs, de ha eddig ugy volt, hogy grafikaban nem lesz annyira eros, inkabb csak modolas, fizika stb., az mar most nem igaz;) Eleg toppos latvanyt nyujt, foleg a dinamikus szellel, hogy minden mozog ami mozoghat es meg hangja is van:))))
Csak egy kep, mert Mills-rol meg nem volt semmi;P
Bar a grafika nem elsodleges, de ha arra kivancsi valaki, azzal nemsokara tuti tele lesz a net (kepek, videok):P
-
paj01 #1672 van még hozza 2 giga content...az is letoltheto -
wright #1671 Aki türelmetlen... -
attila46 #1670 Esküszöm ,,,,,,,,,nem tudom mit lehet várni 500 mb-tól!!Lehet ostoba elfogultság,majd kiderül!!Ha valaki ment már vele jelezze milyen??? -
#1669 jah, az volt.... -
will5 #1668 Lehet csak egyedül seedelem. :)
Az rfactor2 FB oldalán a hozzászólásokhoz valaki írt egy linket ha jól láttam. -
Laceee #1667 Korlátozd a feltöltést 10 kb/s-re... -
#1666 megindult közben....
Megerősítés képen: ha ezt kifizetem megvettem a majdani végleges verziót is , igaz? ( + évenkénti online, de az mindegy ) -
Laceee #1665 nekem még 2 óra... -
#1664 Hát nekem csigalassan jön torrenten, download link nincs ? -
will5 #1663 Halihó!
Ha van akai megvette mondjon már róla legyen oly kedves pár szót. Szándékomban áll kicsengetni érte a lóvét, de egy utolsó megerősítés kéne. :) -
#1662 na igen mert ez a beta gondolom fizetés nélkül 1 órán keresztül mehet vagy nem tudom miként van. -
attila46 #1661 Ez egy vicc!!Akkor most egy órát sem megy????????