19775
  • Pukkandur
    Eddigi véleményed alapján nem lesz ez rossz:-)
  • Alexease
    Tuti hogy nem. Nalam az F1 2011 teljesen jol ment, ezt nem probaltam meg AI-val, de ilyen beallitasok mellett kepregeny:) Persze, mindent feltoltam max-ra, nem tudom mennyit javul ha visszaveszek ezt-azt.
  • Alexease
    Szakado eso (az elobb csak esett), brutalis hangja van, hasonlo beallitasok mint az elobb: 45fps:)

De ez a dinamikus dolog tetszik, a tobbiek nagyon le vannak maradva;) Azert a folyamatosan valto eg es fenyviszonyok, a mozgo felho az arnyekaval, eleg latvanyos, mar csak egyhelyben nezegetni is;)
    Bar egyertelmu, hogy 15 AI-val, versenyben ebbol diavetites lenne:)))))

Fenyviszonyvaltozas kb. 1 perc alatt:
  • Roger6
    Ha a világon egyszerre több ezren jelentkeznek be egy szerverre, akkor lehet bármilyen szerverparkod...
  • lac coo
    Remélem nem kell ennyit várni minden indításkor, szerintem most hagyo ma francba, meg se nyikkan, nagy szerverparkjuk nincsen, :)))
  • attila46
    Megy egyáltalán fizetés nélkül!!???
  • Roger6
    Ez most demo is egyben, vagy csak azoknak szól, akik megvették (bocs, most kapcsolódtam csak be)?
  • attila46
    Bocsásátok meg ostoba kérdésemet,most ezt csak online megy??????
  • gviski
    Failed to connect to commerce server. :-(

addig meg marad a URL=http://hu.twitch.tv/ermax18]stream[/URL]
  • Gatti
    a gépigényem szerinted elég lenne? ott van az aláírásomba. Csak mert az f1 2011 akadt. bár az nem is tetszett nagyon arcados.
  • repastam
    én még meg se tudtam venni, minél később áll vissza a szerver annál többe fog kerülni, addig romlik a forint :(
  • lac coo
    Kifizettem de nem aktív a cucc, a szerverük van beállva ennyire, hogy nem igazol vissza?
  • repastam
    mikor lesz már jó a launcher :P ....
  • Alexease
    En a bankkartyam/bankszamlam teljes tartalmanak a felet rakoltottem:) Naprol-napra elunk, de csak egyszer, vagyis leszarom:P Majd jovohonaptol nem veszek berletet, jarok biciklivel vagy motorral, ugy gyorsan vissza jon az ara:)
  • Gatti
    én a formula renault-ra lennék kíváncsi , de jelenleg sajnos nincs pénzem megvenni :(
  • Alexease
    A fizika mar elsore jonak tunik, FFB OK, ellenkormanyzas mukodik. De egyelore meg csak piszkalom, nezegetem, 1 autot 1 palyat neztem eddig.
  • Alexease
    Ja, most mar van eso is;) Az eso anim meg nem az igazi, de nem veszes;) De hogy a teljes eg is dinamikus, mozognak a felhok, a felhoarnyekok (amugy brutalis mennyisegu arnyek van a palyan:P), tukrozodik minden, az eleg jo.

Egyedul, practice, 1600×900px, full max beallitas, kiveve antialiasing, azt sose hasznalok sehol, engem nem zavar, ZX Spectrumon meg Commodoron nottem fel:DDDD Dinamikus napszak, 5x gyorsitassal, naplemente, szarazido >60fps (nem tudom mennyi, ennyire korlazotam, ennyit bir a monitor:P).
    Esoben 50 korul van:)

5 eves a gepem, 4 eves a videokartya, XP 32bit, 4GB ram.
  • will5
    Köszi, azt hiszem pénteken meglepem magam vele. :)
  • will5
    Elindítod az exe-t, ott van olyan hogy manage mods. Célszerű egy külön mappába rakni a modokat és értelemszerűen fel lehet telepíteni.
  • gviski
    jó vak vagyok :D
  • Norbi1990
    Emerico leírta, hogy kell telepíteni.
  • gviski
    majd a modokat hogy kell telepíteni? hova másoljam addig míg várom a csodát hogy életképes legyen újra a fizetős rendszerük (közbe az oldaluk is meg meg hal :-( )
  • gviski
    nálam beoffolt a server :D egy kicsit késtem és már nem lehet megvenni :-P
  • lac coo
    A teljes ára is benne van ebben ? :)))
  • Dietrich
    fps?
    na eső van már? :D
  • Dietrich
    napokkal ezelött elérhetővé tették a modokat, pályákat ott vannak a linkek.
  • Dietrich
    nekem hamar lejött, de a RO2-n tanulva nem veszem meg amig nem telt el pár nap látva a reagálásokat.
  • Alexease
    Kicsit hosszabb tesztelest igenyelne velemenyt mondani rola, de igazabol jobb mint amire szamitottam;)

Ertekeles meg nincs, de ha eddig ugy volt, hogy grafikaban nem lesz annyira eros, inkabb csak modolas, fizika stb., az mar most nem igaz;) Eleg toppos latvanyt nyujt, foleg a dinamikus szellel, hogy minden mozog ami mozoghat es meg hangja is van:))))

Csak egy kep, mert Mills-rol meg nem volt semmi;P
    Bar a grafika nem elsodleges, de ha arra kivancsi valaki, azzal nemsokara tuti tele lesz a net (kepek, videok):P

• paj01
    van még hozza 2 giga content...az is letoltheto
  • wright
    Aki türelmetlen...
  • attila46
    Esküszöm ,,,,,,,,,nem tudom mit lehet várni 500 mb-tól!!Lehet ostoba elfogultság,majd kiderül!!Ha valaki ment már vele jelezze milyen???
  • lac coo
    jah, az volt....
  • will5
    Lehet csak egyedül seedelem. :)

Az rfactor2 FB oldalán a hozzászólásokhoz valaki írt egy linket ha jól láttam.
  • Laceee
    Korlátozd a feltöltést 10 kb/s-re...
  • lac coo
    megindult közben....

Megerősítés képen: ha ezt kifizetem megvettem a majdani végleges verziót is , igaz? ( + évenkénti online, de az mindegy )
  • Laceee
    nekem még 2 óra...
  • lac coo
    Hát nekem csigalassan jön torrenten, download link nincs ?
  • will5
    Halihó!

Ha van akai megvette mondjon már róla legyen oly kedves pár szót. Szándékomban áll kicsengetni érte a lóvét, de egy utolsó megerősítés kéne. :)
  • Dietrich
    na igen mert ez a beta gondolom fizetés nélkül 1 órán keresztül mehet vagy nem tudom miként van.
  • attila46
    Ez egy vicc!!Akkor most egy órát sem megy????????