19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Hát hogy ne indul el, grrrrr.. :)))))
-
neked milyen géped van?:) -
Jo lesz ez, az FFB, fizika, latvany eddig teljes OK. Csak ido kell neki, amig kesz lesz es optimalizaljak kicsit.
Meg kell egy uj gep hozza, mert annyit ezen nem lehet optimalizalni, hogy rendesen menjen a 4-5 eves gepemen:)))) -
röviden, kicsike tesztelgetés után. akinek eddig sem volt fullon menő rf-je, ezután depláne nem lesz. még az én igen erős gépem is megnyikkan.
alap beállításokkal, nem sokkal szebb mint amilyen eddig volt -
Eddigi véleményed alapján nem lesz ez rossz:-)
-
Tuti hogy nem. Nalam az F1 2011 teljesen jol ment, ezt nem probaltam meg AI-val, de ilyen beallitasok mellett kepregeny:) Persze, mindent feltoltam max-ra, nem tudom mennyit javul ha visszaveszek ezt-azt. -
Szakado eso (az elobb csak esett), brutalis hangja van, hasonlo beallitasok mint az elobb: 45fps:)
De ez a dinamikus dolog tetszik, a tobbiek nagyon le vannak maradva;) Azert a folyamatosan valto eg es fenyviszonyok, a mozgo felho az arnyekaval, eleg latvanyos, mar csak egyhelyben nezegetni is;)
Bar egyertelmu, hogy 15 AI-val, versenyben ebbol diavetites lenne:)))))
Fenyviszonyvaltozas kb. 1 perc alatt:
-
Ha a világon egyszerre több ezren jelentkeznek be egy szerverre, akkor lehet bármilyen szerverparkod... -
Remélem nem kell ennyit várni minden indításkor, szerintem most hagyo ma francba, meg se nyikkan, nagy szerverparkjuk nincsen, :))) -
attila46 #1696 Megy egyáltalán fizetés nélkül!!??? -
Ez most demo is egyben, vagy csak azoknak szól, akik megvették (bocs, most kapcsolódtam csak be)? -
attila46 #1694 Bocsásátok meg ostoba kérdésemet,most ezt csak online megy?????? -
Failed to connect to commerce server. :-(
addig meg marad a URL=http://hu.twitch.tv/ermax18]stream[/URL] -
a gépigényem szerinted elég lenne? ott van az aláírásomba. Csak mert az f1 2011 akadt. bár az nem is tetszett nagyon arcados. -
repastam #1691 én még meg se tudtam venni, minél később áll vissza a szerver annál többe fog kerülni, addig romlik a forint :( -
Kifizettem de nem aktív a cucc, a szerverük van beállva ennyire, hogy nem igazol vissza? -
repastam #1689 mikor lesz már jó a launcher :P .... -
En a bankkartyam/bankszamlam teljes tartalmanak a felet rakoltottem:) Naprol-napra elunk, de csak egyszer, vagyis leszarom:P Majd jovohonaptol nem veszek berletet, jarok biciklivel vagy motorral, ugy gyorsan vissza jon az ara:) -
én a formula renault-ra lennék kíváncsi , de jelenleg sajnos nincs pénzem megvenni :( -
A fizika mar elsore jonak tunik, FFB OK, ellenkormanyzas mukodik. De egyelore meg csak piszkalom, nezegetem, 1 autot 1 palyat neztem eddig. -
Ja, most mar van eso is;) Az eso anim meg nem az igazi, de nem veszes;) De hogy a teljes eg is dinamikus, mozognak a felhok, a felhoarnyekok (amugy brutalis mennyisegu arnyek van a palyan:P), tukrozodik minden, az eleg jo.
Egyedul, practice, 1600×900px, full max beallitas, kiveve antialiasing, azt sose hasznalok sehol, engem nem zavar, ZX Spectrumon meg Commodoron nottem fel:DDDD Dinamikus napszak, 5x gyorsitassal, naplemente, szarazido >60fps (nem tudom mennyi, ennyire korlazotam, ennyit bir a monitor:P).
Esoben 50 korul van:)
5 eves a gepem, 4 eves a videokartya, XP 32bit, 4GB ram. -
will5 #1684 Köszi, azt hiszem pénteken meglepem magam vele. :) -
will5 #1683 Elindítod az exe-t, ott van olyan hogy manage mods. Célszerű egy külön mappába rakni a modokat és értelemszerűen fel lehet telepíteni. -
jó vak vagyok :D -
Emerico leírta, hogy kell telepíteni. -
majd a modokat hogy kell telepíteni? hova másoljam addig míg várom a csodát hogy életképes legyen újra a fizetős rendszerük (közbe az oldaluk is meg meg hal :-( ) -
nálam beoffolt a server :D egy kicsit késtem és már nem lehet megvenni :-P -
A teljes ára is benne van ebben ? :))) -
fps?
na eső van már? :D -
napokkal ezelött elérhetővé tették a modokat, pályákat ott vannak a linkek. -
nekem hamar lejött, de a RO2-n tanulva nem veszem meg amig nem telt el pár nap látva a reagálásokat. -
Kicsit hosszabb tesztelest igenyelne velemenyt mondani rola, de igazabol jobb mint amire szamitottam;)
Ertekeles meg nincs, de ha eddig ugy volt, hogy grafikaban nem lesz annyira eros, inkabb csak modolas, fizika stb., az mar most nem igaz;) Eleg toppos latvanyt nyujt, foleg a dinamikus szellel, hogy minden mozog ami mozoghat es meg hangja is van:))))
Csak egy kep, mert Mills-rol meg nem volt semmi;P
Bar a grafika nem elsodleges, de ha arra kivancsi valaki, azzal nemsokara tuti tele lesz a net (kepek, videok):P
-
paj01 #1672 van még hozza 2 giga content...az is letoltheto -
wright #1671 Aki türelmetlen... -
attila46 #1670 Esküszöm ,,,,,,,,,nem tudom mit lehet várni 500 mb-tól!!Lehet ostoba elfogultság,majd kiderül!!Ha valaki ment már vele jelezze milyen??? -
jah, az volt.... -
will5 #1668 Lehet csak egyedül seedelem. :)
Az rfactor2 FB oldalán a hozzászólásokhoz valaki írt egy linket ha jól láttam. -
Laceee #1667 Korlátozd a feltöltést 10 kb/s-re... -
megindult közben....
Megerősítés képen: ha ezt kifizetem megvettem a majdani végleges verziót is , igaz? ( + évenkénti online, de az mindegy ) -
Laceee #1665 nekem még 2 óra...