19775
-
#1741 Amúgy meg, öregszel, előbb a játék utána a hexeditor? :DDDD -
#1740 miert nem probalod meg 1600-as felbontason is? -
#1739 Hány AI-val ? -
#1738 Visszabb vettem a felbontast (1280x720), de a tobbit hagytam max-on, es mentem egy 10 koros versenyt, 10 AI-val (:P), vegyes autokkal, 10-szeres idogyorsitas, valtozo idojaras stb., es hasznalhato volt (30-40 fps). Persze, ez csak a fele, ami jo lenne versenyezni, de rosszabbra szamitottam;)
Csinaltam idogyorsitott videot az egyik kanyarrol, mindjart betolom;) -
#1737 Leszarom, ha mozijegyet veszek, ne mondják, hogy nem férek be :)))) -
#1736 2012 F1 festés...? -
Laceee #1735 Esetleg valaki.... KAMIONOS mod ?????????? -
#1734 http://hu.twitch.tv/ermax18
itt lehet nezni valaki kozvetiti, a gumi tenyleg durvan melegszik:D -
#1733 Nem csodalom, tobb ezren raugrottak egyszerre:) Ettol feltek szerintem, ezert haloggattak, de ez ellen nem lehet mit tenni;)))) Valszeg a regisztracios, fizetos rendszer (ami nem az oveke) sincs ilyenre felkeszulve. -
#1732 Az online account csak akkor jo, ha online is akarsz jatszani. Amugy semmi hatranyod nem szarmazik belole (elvileg:P). -
#1731 ahogy beleolvasgattam a forumukba, nem hogy lelassult, totál összeomlott az egész kereskedelmi rendszerük, semmi nem működik, sokan nem tudnak aktíválni mert azt írja, hogy az email már használt stb, Gjon kézzel rakosgatja helyre az accokat :))))
Azt mondták : várjatok ! :DDDD -
Anotino #1730 Eleg kiforratlannak tunik meg a cucc, eddig egy kicsit csalodas.
FFB erthetetlenul rossz, szanaszet zakatol a kormanyt, hangos es idegesito az erzes is. Gyakorlatilag le kell kapcsolni. (g25, g27-re is panaszkodnak, az en df gt -men ugyanez).
Sokatlagos gond, de a grafikaval is sokat kell szoszmotolni. Pl HDR-t alapbol le kell loni, 10x fenyesebb a kep a kelletenel (Radeonon). High beallitasokon sem nez ki jol, viszont nagyon lassu.
Meg probalgatom kicsit, milyen maga a vezetes elmeny - FFB nelkul :/ -
Bannernek? -
unrealnoise #1728 Én meg itt szólok a melóhelyen... Grr! mondjuk legalább reggel secperc alatt lejön. A lifetime cucc nem hülyeség kicsit? Nem is értem most még miről szól ez. Pl ha én csak offline játszanék, akkor felesleges mondjuk az évi előfizetéy? Vagy jórészt arra ha modokat akarok letölteni és karbantartani egyszerűen az rf accom alatt? Vagy ezt már azzal megtehetem örökre hogy egyszer megvételre az rf2-őt? Lifetime mit ér ha jön majd az rf3?
-
#1727 próbálj a grafikai beállitásokkal játsznai és legyen fent a legújabb vga driver -
#1726 Jah én se :) -
repastam #1725 én megvettem elindul minden okés, de amikor betöltené a pályát kidob az asztalra:S ötlet ? -
#1724 Nem tudom aktiválni. Egy webes felületnek jobban örültem volna mert ez a beépített elég gagyi. -
#1723 -
#1722 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az vagyok, csak a több mint 7 éves accomat kibanolta egy elfogult moderátor. Többet nem politizálok itt az sg-n mert nem egészséges. (szerencsére tudok végtelen számút csinálni, csak érdekes, hogy 7 évig nem volt ilyen gondom, majd egy(1) modi mégis kibanol örökre) -
#1721 Te most az NKP-s Csige vagy, vagy egy másik ? :) -
#1720 Na. Most nekem nem tud konnektálni.
Addig is:
Ha lifetimeos cuccot veszek az azt jelenti, hogy soha többet nem kell fizetni az éves díjért mert az akkor jól hangzik... -
#1719 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1241466164 -
#1718 mi az a ro2? -
#1717 csak 1 kérdés.
végül mivel lehet megvenni? bankkártya, paypal, moneybookers? -
#1716 Majdnem írtam egy csúnyát ....
De majd most rájöttök ti is, milyen egy ócskaszar volt az rF :DDDDD -
#1715 kivéve a trollokat.. -
#1714 RO2 volt optimalizálatlan kiadták. megvettem a cdgalaxisban beraktam az 1. dvd-t majd leszedte steamen az akkori full játékot 4GB körül..októberben.
azóta 10GB patch jött ki hozzá :D és már optimalizálták is. Szóval tudnak ezen javítani ha ez valóban beta csak. -
#1713 most éppen erősödik... -
#1712 zx spectrum nekem is megvolt utána a c64 már kimaradt ;) -
#1711 Még nincs :DDDD
De elindítom a launchert és várok, vagy valamit csinálni is kell ? :)))
azért elég ijesztő, hogy majd egy órája nem indul :DDDD -
Laceee #1710 C:\Users\*Neved*\AppData\Roaming\.rFactor Itt van a Licensz... :P -
#1709 De msot valamit nyomni kell, vagy csak várni ? :))))
Azért toltam én már megjelenéskor nem egy játékot, amit milliós tételben vettek meg, de egyik sem állt így be mint a szög 10 000 usertől, fejenként 10kb adattól :))) -
#1708 Ki hitte volna, hogy még a végén megélünk egy normális szimulációt rF-ben :)))) -
#1707 az szép _D -
#1706 Core i5 2500
GTX 560Ti OC
12 GB DDR3 1600 MHz
Win7 64 bit
Full HD-ban minden maxon, esőben is megvan a vsync miatt a stabil 60 FPS fullscreenben.
Szép és jó. gumi gyurmálódik minden irányban (axiálisan is), csak ez nem látszik replayben.
Állat. -
#1705 Hát hogy ne indul el, grrrrr.. :)))))
-
#1704 neked milyen géped van?:) -
#1703 Jo lesz ez, az FFB, fizika, latvany eddig teljes OK. Csak ido kell neki, amig kesz lesz es optimalizaljak kicsit.
Meg kell egy uj gep hozza, mert annyit ezen nem lehet optimalizalni, hogy rendesen menjen a 4-5 eves gepemen:)))) -
#1702 röviden, kicsike tesztelgetés után. akinek eddig sem volt fullon menő rf-je, ezután depláne nem lesz. még az én igen erős gépem is megnyikkan.
alap beállításokkal, nem sokkal szebb mint amilyen eddig volt