19775
  • lac coo
    Amúgy meg, öregszel, előbb a játék utána a hexeditor? :DDDD
  • SirAlo
    miert nem probalod meg 1600-as felbontason is?
  • lac coo
    Hány AI-val ?
  • Alexease
    Visszabb vettem a felbontast (1280x720), de a tobbit hagytam max-on, es mentem egy 10 koros versenyt, 10 AI-val (:P), vegyes autokkal, 10-szeres idogyorsitas, valtozo idojaras stb., es hasznalhato volt (30-40 fps). Persze, ez csak a fele, ami jo lenne versenyezni, de rosszabbra szamitottam;)

Csinaltam idogyorsitott videot az egyik kanyarrol, mindjart betolom;)
  • lac coo
    Leszarom, ha mozijegyet veszek, ne mondják, hogy nem férek be :))))
  • lac coo
    2012 F1 festés...?
  • Laceee
    Esetleg valaki.... KAMIONOS mod ??????????
  • SirAlo
    http://hu.twitch.tv/ermax18
    itt lehet nezni valaki kozvetiti, a gumi tenyleg durvan melegszik:D
  • Alexease
    Nem csodalom, tobb ezren raugrottak egyszerre:) Ettol feltek szerintem, ezert haloggattak, de ez ellen nem lehet mit tenni;)))) Valszeg a regisztracios, fizetos rendszer (ami nem az oveke) sincs ilyenre felkeszulve.
  • Alexease
    Az online account csak akkor jo, ha online is akarsz jatszani. Amugy semmi hatranyod nem szarmazik belole (elvileg:P).
  • lac coo
    ahogy beleolvasgattam a forumukba, nem hogy lelassult, totál összeomlott az egész kereskedelmi rendszerük, semmi nem működik, sokan nem tudnak aktíválni mert azt írja, hogy az email már használt stb, Gjon kézzel rakosgatja helyre az accokat :))))

Azt mondták : várjatok ! :DDDD
  • Anotino
    Eleg kiforratlannak tunik meg a cucc, eddig egy kicsit csalodas.

FFB erthetetlenul rossz, szanaszet zakatol a kormanyt, hangos es idegesito az erzes is. Gyakorlatilag le kell kapcsolni. (g25, g27-re is panaszkodnak, az en df gt -men ugyanez).

Sokatlagos gond, de a grafikaval is sokat kell szoszmotolni. Pl HDR-t alapbol le kell loni, 10x fenyesebb a kep a kelletenel (Radeonon). High beallitasokon sem nez ki jol, viszont nagyon lassu.

Meg probalgatom kicsit, milyen maga a vezetes elmeny - FFB nelkul :/
  • nyuny01 #1729

Bannernek?
  • unrealnoise
    Én meg itt szólok a melóhelyen... Grr! mondjuk legalább reggel secperc alatt lejön. A lifetime cucc nem hülyeség kicsit? Nem is értem most még miről szól ez. Pl ha én csak offline játszanék, akkor felesleges mondjuk az évi előfizetéy? Vagy jórészt arra ha modokat akarok letölteni és karbantartani egyszerűen az rf accom alatt? Vagy ezt már azzal megtehetem örökre hogy egyszer megvételre az rf2-őt? Lifetime mit ér ha jön majd az rf3?
  • Ingy
    próbálj a grafikai beállitásokkal játsznai és legyen fent a legújabb vga driver
  • lac coo
    Jah én se :)
  • repastam
    én megvettem elindul minden okés, de amikor betöltené a pályát kidob az asztalra:S ötlet ?
  • cifcuk
    Nem tudom aktiválni. Egy webes felületnek jobban örültem volna mert ez a beépített elég gagyi.
  • lac coo
  • cifcuk
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az vagyok, csak a több mint 7 éves accomat kibanolta egy elfogult moderátor. Többet nem politizálok itt az sg-n mert nem egészséges. (szerencsére tudok végtelen számút csinálni, csak érdekes, hogy 7 évig nem volt ilyen gondom, majd egy(1) modi mégis kibanol örökre)
  • lac coo
    Te most az NKP-s Csige vagy, vagy egy másik ? :)
  • cifcuk
    Na. Most nekem nem tud konnektálni.

Addig is:
    Ha lifetimeos cuccot veszek az azt jelenti, hogy soha többet nem kell fizetni az éves díjért mert az akkor jól hangzik...
  • lac coo
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1241466164
  • cifcuk
    mi az a ro2?
  • Dietrich
    csak 1 kérdés.
    végül mivel lehet megvenni? bankkártya, paypal, moneybookers?
  • lac coo
    Majdnem írtam egy csúnyát ....
    De majd most rájöttök ti is, milyen egy ócskaszar volt az rF :DDDDD
  • Dietrich
    kivéve a trollokat..
  • Dietrich
    RO2 volt optimalizálatlan kiadták. megvettem a cdgalaxisban beraktam az 1. dvd-t majd leszedte steamen az akkori full játékot 4GB körül..októberben.
    azóta 10GB patch jött ki hozzá :D és már optimalizálták is. Szóval tudnak ezen javítani ha ez valóban beta csak.
  • Dietrich
    most éppen erősödik...
  • Dietrich
    zx spectrum nekem is megvolt utána a c64 már kimaradt ;)
  • lac coo
    Még nincs :DDDD

De elindítom a launchert és várok, vagy valamit csinálni is kell ? :)))
    azért elég ijesztő, hogy majd egy órája nem indul :DDDD
  • Laceee
    C:\Users\*Neved*\AppData\Roaming\.rFactor Itt van a Licensz... :P
  • lac coo
    De msot valamit nyomni kell, vagy csak várni ? :))))
    Azért toltam én már megjelenéskor nem egy játékot, amit milliós tételben vettek meg, de egyik sem állt így be mint a szög 10 000 usertől, fejenként 10kb adattól :)))
  • lac coo
    Ki hitte volna, hogy még a végén megélünk egy normális szimulációt rF-ben :))))
  • Gatti
    az szép _D
  • hondash3
    Core i5 2500
    GTX 560Ti OC
    12 GB DDR3 1600 MHz
    Win7 64 bit

Full HD-ban minden maxon, esőben is megvan a vsync miatt a stabil 60 FPS fullscreenben.
    Szép és jó. gumi gyurmálódik minden irányban (axiálisan is), csak ez nem látszik replayben.
    Állat.
  • lac coo
    Hát hogy ne indul el, grrrrr.. :)))))
  • Gatti
    neked milyen géped van?:)
  • Alexease
    Jo lesz ez, az FFB, fizika, latvany eddig teljes OK. Csak ido kell neki, amig kesz lesz es optimalizaljak kicsit.
    Meg kell egy uj gep hozza, mert annyit ezen nem lehet optimalizalni, hogy rendesen menjen a 4-5 eves gepemen:))))
  • simcompany
    röviden, kicsike tesztelgetés után. akinek eddig sem volt fullon menő rf-je, ezután depláne nem lesz. még az én igen erős gépem is megnyikkan.

alap beállításokkal, nem sokkal szebb mint amilyen eddig volt