19775
-
#1902 Kérdés, hogy hogy rakta bele a játékba? Lehet tényleg rF2-re (is) csinálom a következő pályát.:D -
#1901 itt tenyleg nincs jobb grafikaja mint az rf1-nek, ennyit jelent egy minosegi palya :D -
#1900 Készüljenek csak az Ausztrál pályák. (meg egy V8 mod :$) -
#1899 Már készül Sandown :D
-
#1898 :D -
Laceee #1897 Road reflection-t kapcsoljátok ki, nekem sokat segített. -
#1896 Ez így is van. :D -
#1895 Mondjuk ha még optimalizálatlan is, nagyon nem kell meglepődni, végülis béta.
Kicsit úgy né ki a dolog, hogy mondták, hogy ez még csak béta, és mindenki meg van lepődve, hogy tényleg az.:D -
#1894 Most lestem, 25-30% volt a CPU terhelés.
Minden max-on, 1920x1080
i5 2500 -
unrealnoise #1893 nekem q9400-ön nagyon nagy CPU limites volt totál maxon, a gput volt, hogy 50%-osan sem használta. mondjuk most csak 2,66ghzes alapon volt a processzor. Holnap jónak a 2600k, kíváncsi leszek... -
#1892 Nekek ffb fura,( NKP után....) néha igazán azt sem tudja hol van :))))
Kerékvető, és bukótér effekt az meg nagyon rossz :(
Mondjuk az ütközés is, e háromban amúgy ugyanazt csinálja, ránt egyet-egyet aztán jól van ! :) -
#1891 Tim Wheatley: rF2 is already built to use multiple cores (two at present, more likely in future if available). -
#1890 probald kikapcsolni a HDR-t es a hangefekkteket minimumra venni, azt olvastam simracingen hogy ezekkel nagyot lehet dobni az FPS-en -
#1889 Nem melegszik semmi alatt, és minden fut szépen....
Annyira nem izgat a dolog, ez még nagyon beta , majd meglátjuk ....
abban biztos vagyok, hogy akinek fullos rF1-nél nem volt mega fps-e az ne reméljen túl sok jót . :( -
#1888 Amiket leírtál azok tökéletesek elvileg a gépben. Az alaplapodra lennék még kíváncsi valamint arra is ügyelj milyen a hűtésed! A hűtés nagyon fontos, proci gépház hűtés. Utóbbi 2000 Ft de 20-30 FPSel vagy még több is lehet az FPS mutatód, mert nem melegszik túl a rendszer. -
#1887 Nálam nem, pont. -
#1886 Gépügyileg lehet nálam van a hiba, tuti nem állok neki drivereket próbálgatni :)
Van egy pár játék a gépen, vajsimán fut minden, szóval én elkönyveltem ez ilyen, ennyit tud :)
Egy az egyben GTR2 esős érzés P4-esen :) -
unrealnoise #1885 Tényleg lassú. Pont. -
#1884 azért megnézném hány magot használ az rf2 ha pörgeti a procit mint állat.
nincs optimalizálva..kizártnak tarton, hogy ne menjen el ezután egy E8400-on!
RECOMMENDED (over above minimums):
CPU: 3.0 GHz Intel Core 2 Duo or 3.0 GHz -
#1883 Nálam ilyen szép a lámpa effekt :) -
#1882 Nem tudom , nem értek a gépekhez :)
De amúgy jól gondolod, a legkisebb csomag havi új build, de később a különbözetet kifizetve válthatsz nagyobbra is ha úgy gondolod . -
#1881 Köszi! Akkor jól értem, hogy 10€-ért a havi bétákat kipróbálhatom?
Látom Neked elég erős géped van. Egyáltalán 2magon 2,5GHz-en, 9800GT-n eldöcögne valahogy? -
unrealnoise #1880 Hát igen, elég CPU limites a játék, de még kellene nézni, hogy egy tuningolt i2500k mit csinál, mondjuk 4ghz-en. Viszont rohadt kellemetlen, hogy FullHD-ban maximum grafon CPU limit lehet egy ilyen erős procival... -
#1879 Mekkora bajban lennél ha valami végre jó lenne.
Nem tudnál a hibákra hokizni.
Tipp: vegyél alá gépet, és nem lesz lassú. -
#1878 Hidd el hogy fogják. -
#1877 miert ennyire erdekesen vilagos nalad a jatek ? -
#1876 Nem hiszem, tipikus hozzáfoltozok valamit szaga van :( -
#1875 Ezt még optimalizálják, ne aggódj. -
#1874 http://www.wmdportal.com/about/ -
#1873 I5 2500 , HD 6870, 8 G ram...
Ez volt a legalacsonyabb, de átlagban 25 fpst mondanék, ha valahol ütköznek az AI-k szaggat. HDR és soft árnyék nélküli ennyi nálam.
külön szép a gyönyörű effekt ahogy az AI- k világítják egymást :))))
Ezen a gépen CARS stabil 50 fps maxon, 15 AI-val.
Szóval iszonyat lassú !!!!!
-
#1872 Üdv,
A CARS béták letöltéséhez milyen feltételeknek kell megfelelni? Mennyibe kerül? -
#1871 Ez valami reggeli verseny lehetett, még álmos volt a fickó.:D -
#1869 de amig így pörgeti a procit tök mindegy E8400 vagy IE5 akad mindkettőn...én már megéltem egy optimalizálatlan játékot a RO2-vel még1x nem esek ebbe a hibába.
Ezt javítsák ki elöbb de az lesz vagy 4GB patch.. -
#1868 Ha majd bovitik a DevKit-et, kapunk rendes MAX file-okat, es azokban benne lesz minden animacio elore legyartva, bekulcsolva, texturazva, az a legegyszerubb;) Ha valakinek jok a gyari animok, es nem akar ujakat, akkor „gyorsan” at lehet oket huzni. Ha odaadjak vagy kibanyaszhato. Ha nem, akkor szivacs van, akkor modellezni, animalni kell;) -
#1867 egy olyat azer csinalhattak volna hogy legalabb 10-20 percre ingyenesen kiprobald, igy hogy nem tudom hogy futna a gepemen nem veszem meg -
#1866 hát szerintem őszre én is benevezek egy teljesen új gépre 250-300k biztos benne lesz, de utána megint nem akarok 6 évig semmit venni bele :-P -
#1865 Csak ket magra van optimalizalva, es valszeg inkabb a videokartyat zabalja. -
#1864 Mostanaban en sem fejlesztek, boviteni mar nem lehet, mindenkeppen cserelni kell a proci/alaplap/memoriat. Meg kellene egy videokartya, de abbol csak olyat vennek, ami tobb evre szol, az meg egy szazas...:) -
#1863 Hulyen hangzik, de hirtelen ismet az rTrainer a legjobb auto az rF2-ben:)))) Jokat lehet vele csuszkalni, ellenkormanyozni.
Magamnak kioperaltam, megcsinaltam mod-nak, azt hasznalom:) De ahhoz, hogy publikalni lehessen, rendbe kellene rakni (tobb auto, festes, csapatok, elnevezesek stb.), ahhoz meg mincs kedvem se idom;) Autokkal amugy sem szerettem foglalkozni;)
GYors megoldas: masold at az ../Installed/Locations mappabol a palyakonyvtarokat a DevMod/Locations-be, es ird at az RFM konyvtarban a TestingMOD.rfm file-ban ezt: Track Filter = *. :) -
#1862 nekem is, csak i5 proci az 58000 Huf, Sapphire radeon 6870 48000 Huf...alaplap 37000 Huf, + 6 gb ddr3 ram + 1 terra vinyó se ártana...szóval...nem most veszek...majd ha lejjebb mennek az árak (fél év).