19779
  • Firerock

ez lehet valós?
  • SirAlo
    akkor meg igy is sokkal konyebb mint egy teljes palyat ujbol megcsinalni, legalabb a vonalvezetes megvan
  • Alexease
    Gondolom, elkezdte atkonvertalni. Igy nez ki egy rF1-es palya az rF2-ben, amikor elszallnak rola a material beallitasok:) Mukodik, csak meg kell csinalni a texturakat.
  • Anotino
    Azzal semmi gond nem lenne, hogy beta, de ehhez kepest a 10% -os pre-alpha pCARS egy kiforrott, kesz jateknak tunik. Nem csak bugokrol es optimalizalatlansagrol van szo, alapveto funkciokkal vannak gondok. A fel ev mulva megjelenest legalabbis ketsegesnek tartom.

Ami miatt nalam refundra kerult a sor, az az FFB allapota. Logitech DFGT/G25/G27 -el az FFB annyira rossz, hogy volt akinek tonkretette a kormanyat. Az egyik fejleszto ugy kommentalta a dolgot, hogy ez a jo FFB, mert direkt es nem szurt, mint a legtobb egyeb jatekban. Es senki ne aggodjon az extrem zaj es razkodas miatt, az o G25-ese honapok ota jol mukodik a razkodas ellenere. Semmi bajom nem lett volna egy beszivagott hibaval, nem tesztelt hardware problemaval, de ez valami, amit honapok ota ismernek, megturnek, kiadtak betara es el sem ismerik fatalis hibanak.

Lehet, hogy kiforrja magat a project, de a mostani allapot ismereteben penzt nem merek invesztalni bele elore, amig nem latom mi (es mikor) sul ki belole.
  • zolee145
    Kérdés, hogy hogy rakta bele a játékba? Lehet tényleg rF2-re (is) csinálom a következő pályát.:D
  • SirAlo
    itt tenyleg nincs jobb grafikaja mint az rf1-nek, ennyit jelent egy minosegi palya :D
  • Ulvar
    Készüljenek csak az Ausztrál pályák. (meg egy V8 mod :$)
  • Norbi1990
    Már készül Sandown :D
  • Dietrich
    :D
  • Laceee
    Road reflection-t kapcsoljátok ki, nekem sokat segített.
  • hondash3
    Ez így is van. :D
  • zolee145
    Mondjuk ha még optimalizálatlan is, nagyon nem kell meglepődni, végülis béta.

Kicsit úgy né ki a dolog, hogy mondták, hogy ez még csak béta, és mindenki meg van lepődve, hogy tényleg az.:D
  • hondash3
    Most lestem, 25-30% volt a CPU terhelés.
    Minden max-on, 1920x1080
    i5 2500
  • unrealnoise
    nekem q9400-ön nagyon nagy CPU limites volt totál maxon, a gput volt, hogy 50%-osan sem használta. mondjuk most csak 2,66ghzes alapon volt a processzor. Holnap jónak a 2600k, kíváncsi leszek...
  • lac coo
    Nekek ffb fura,( NKP után....) néha igazán azt sem tudja hol van :))))
    Kerékvető, és bukótér effekt az meg nagyon rossz :(
    Mondjuk az ütközés is, e háromban amúgy ugyanazt csinálja, ránt egyet-egyet aztán jól van ! :)
  • hondash3
    Tim Wheatley: rF2 is already built to use multiple cores (two at present, more likely in future if available).
  • SirAlo
    probald kikapcsolni a HDR-t es a hangefekkteket minimumra venni, azt olvastam simracingen hogy ezekkel nagyot lehet dobni az FPS-en
  • lac coo
    Nem melegszik semmi alatt, és minden fut szépen....
    Annyira nem izgat a dolog, ez még nagyon beta , majd meglátjuk ....
    abban biztos vagyok, hogy akinek fullos rF1-nél nem volt mega fps-e az ne reméljen túl sok jót . :(
  • Ulvar
    Amiket leírtál azok tökéletesek elvileg a gépben. Az alaplapodra lennék még kíváncsi valamint arra is ügyelj milyen a hűtésed! A hűtés nagyon fontos, proci gépház hűtés. Utóbbi 2000 Ft de 20-30 FPSel vagy még több is lehet az FPS mutatód, mert nem melegszik túl a rendszer.
  • hondash3
    Nálam nem, pont.
  • lac coo
    Gépügyileg lehet nálam van a hiba, tuti nem állok neki drivereket próbálgatni :)
    Van egy pár játék a gépen, vajsimán fut minden, szóval én elkönyveltem ez ilyen, ennyit tud :)
    Egy az egyben GTR2 esős érzés P4-esen :)
  • unrealnoise
    Tényleg lassú. Pont.
  • Dietrich
    azért megnézném hány magot használ az rf2 ha pörgeti a procit mint állat.
    nincs optimalizálva..kizártnak tarton, hogy ne menjen el ezután egy E8400-on!
    RECOMMENDED (over above minimums):
    CPU: 3.0 GHz Intel Core 2 Duo or 3.0 GHz
  • lac coo
    Nálam ilyen szép a lámpa effekt :)
  • lac coo
    Nem tudom , nem értek a gépekhez :)
    De amúgy jól gondolod, a legkisebb csomag havi új build, de később a különbözetet kifizetve válthatsz nagyobbra is ha úgy gondolod .
  • Pukkandur
    Köszi! Akkor jól értem, hogy 10€-ért a havi bétákat kipróbálhatom?
    Látom Neked elég erős géped van. Egyáltalán 2magon 2,5GHz-en, 9800GT-n eldöcögne valahogy?
  • unrealnoise
    Hát igen, elég CPU limites a játék, de még kellene nézni, hogy egy tuningolt i2500k mit csinál, mondjuk 4ghz-en. Viszont rohadt kellemetlen, hogy FullHD-ban maximum grafon CPU limit lehet egy ilyen erős procival...
  • hondash3
    Mekkora bajban lennél ha valami végre jó lenne.
    Nem tudnál a hibákra hokizni.
    Tipp: vegyél alá gépet, és nem lesz lassú.
  • Ulvar
    Hidd el hogy fogják.
  • SirAlo
    miert ennyire erdekesen vilagos nalad a jatek ?
  • lac coo
    Nem hiszem, tipikus hozzáfoltozok valamit szaga van :(
  • Ulvar
    Ezt még optimalizálják, ne aggódj.
  • lac coo
    http://www.wmdportal.com/about/
  • lac coo
    I5 2500 , HD 6870, 8 G ram...
    Ez volt a legalacsonyabb, de átlagban 25 fpst mondanék, ha valahol ütköznek az AI-k szaggat. HDR és soft árnyék nélküli ennyi nálam.
    külön szép a gyönyörű effekt ahogy az AI- k világítják egymást :))))

Ezen a gépen CARS stabil 50 fps maxon, 15 AI-val.

Szóval iszonyat lassú !!!!!

• Pukkandur
    Üdv,
    A CARS béták letöltéséhez milyen feltételeknek kell megfelelni? Mennyibe kerül?
  • zolee145
    Ez valami reggeli verseny lehetett, még álmos volt a fickó.:D
  • Dietrich
    de amig így pörgeti a procit tök mindegy E8400 vagy IE5 akad mindkettőn...én már megéltem egy optimalizálatlan játékot a RO2-vel még1x nem esek ebbe a hibába.
    Ezt javítsák ki elöbb de az lesz vagy 4GB patch..
  • Alexease
    Ha majd bovitik a DevKit-et, kapunk rendes MAX file-okat, es azokban benne lesz minden animacio elore legyartva, bekulcsolva, texturazva, az a legegyszerubb;) Ha valakinek jok a gyari animok, es nem akar ujakat, akkor „gyorsan” at lehet oket huzni. Ha odaadjak vagy kibanyaszhato. Ha nem, akkor szivacs van, akkor modellezni, animalni kell;)
  • SirAlo
    egy olyat azer csinalhattak volna hogy legalabb 10-20 percre ingyenesen kiprobald, igy hogy nem tudom hogy futna a gepemen nem veszem meg
  • gviski
    hát szerintem őszre én is benevezek egy teljesen új gépre 250-300k biztos benne lesz, de utána megint nem akarok 6 évig semmit venni bele :-P