19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
ezt akkor érzed lassúnak ha mindig utolsó helyen lennél online ;) -
Rainbow15 #2028 A megadott beállításokkal, 0 AI, én irányítottam, 1620*1050 felbontás
PII X3 @3,0GHZ, HD4850 512, 4G RAM
Frames: 1441
Time(ms): 60000
Min: 19
Max: 29
Avg: 24,017
Viszont nem éreztem lassúnak, meglepődtem, hogy átlag 24 FPS-volt csak, teljesen folyamatos volt, pedig idegesíteni szokott más játékban ennyi fps.
-
attila46 #2027 Minden világos ,de mit javasoltok erre a konfigra meg merjem venni!???
Nincs pénzem változtatni rajta!! -
A felboltat elfelejtettem: 1600×900 :)
Az 1280×720 5–10%-kal gyorsabb, az 1920×1080 15–20%-kal lassabb;) -
will5 #2025 core i3 2100
hd 3850 512M
4GB ram
win7
Nekem ezzel 1024*768-ban közepes grafikával (medium-high)szépen elmegy. Kicsit izgultam, hogy videókártyát is kell vennem, de elég szépen elfut. -
A modokban, a teszt es pelda miatt, minden sorozathoz, csak sajat palyakat lehet valasztani. Valassz AllCars&Tracks modot, abban barmit barmivel lehet hasznalni;) -
ja es ha beallitom a formula renaultot modnak miert nem tudom Monaco-t valasztani pl. palyanak ? -
Igen ez problema lehet, mert a regebbi vagy nem valami izmos gepen, visszabb veve a grafikat, effekteket (eso, tukrozodes, dinamika stb.), hiaba az „uj” fizika/gumi, rF1 lesz a programbol:) Persze a fizika/kezeles miatt meg megeri (relativ), leszamitva ha valakinek nagyon zavaro az „uj” FFB effekt;)
Ha valakinek van kedve es nehany perce, csinalhat egy fix tesztet, konfig leirassal, ertekekkel, azt beteszem egy elerheto szoveges file-ba, tablazatba, es aki erdeklodik, megnezheti (meg ha nem is ugyanolyan gep, de legalabb lesz valami info, hasonlitasi alapja).
Tesztnek beallitasok:
- Single Player
- AI nulla
- Renault Megane
- Mills Short
- Default Rain (nem Scriptelt, alapbeallitott idojaras)
- Time Scale: Normal
- Starting Tome: 8:00AM
- Full/Max/High beallitasok
- Cockpit nezet
Ez igy kozepesen eros terheles: zart kasztni szelvedovel, animmal, normal esovel, tukrozodessel, felhokkel, reggel nyolc, igy arnyekok is vannak rendesen stb.
Nalam a teszt eredmeny: Fraps, 1 perces ido limit, AI vezetett, box-bol indulva, merve.
Frames: 3881, Time (ms): 60000, Min: 56fps, Max: 76fps, Av: 65fps
A valos hasznalat miatt (offline/online), talan erdemesebb AI-val, versenyben merni, hatulrol indulva. Legyen 10 AI, az atlagnak jo;) A tobbi ertek ugyanaz.
Frames: 2178, Time (ms): 60000, Min: 30fps, Max: 45fps, Av: 36fps
Sajnos igazi eredmenyt meg igy sem ad, mert vegig kellene tesztelgetni a beallitasokat, talan vannak olyanok, amelyek sokat segitenek az fps-en, de nem rontjak durvan a kinezetett (extra textura, arnyek, tukrozodes beallitasok, Full/Max/High helyett Medium/High).
De ehhez mar se kedvem se idom:)))))))))
Intel Q9550 2.83GHz, 4GB RAM, nVidia 285GTX, XP Eng. Prof. 32bit -
Nah kiprobaltam a jatekot 20 Ai-val esobe , 17 FPS-em volt a rajtracson , aztan feljebb ment ahogy elrajtoltunk de nincs nagy fps kulombseg 20 AI es 0 AI kozott, 30-35 fps-em volt Ai nelkul is -
Köszi, estére kipróbálom.:) -
Van egy olyan sor a controller.ini-be hogy Steering torque filter, ide írj be mondjuk 30at és nem fog rázkódni a füvön és a rázókövön. -
attila46 #2018 Sziasztok!!
Egy olyan gondom volna,hogy szertném megvenni a Rf2-öt,de félek nem futna a gépemen.
Olvastam a minimum konfiguráciot ,de low beállitásokat nem szertnék használni.
A gépem a következő
Asus p5b
dualcore intel pentium 2800mhz
ddr II 3gb 800 mhz
Ati radeon Hd 5700 ddr5 1gb
windows 7
ha esetleg valaki hasonló konfigot használ,vagy nem ,de tudna segitenni megköszöném!! -
Vagyis pont a dolog lényegét kikapcsolod.:) Jópár beállítás még nincs benne, ami rF1-ben megvolt. Gyanítom ez is a bétaságnak köszönhető. rF1-ben is volt valami hasonló, de azt lentebb tudtam venni, szerintem majd rF2-be is bekerülnek ezek a dolgok.
Lassan Toby elkezdhetne kutakodni "hogyan rakjunk Shift mod autót rF2-be" tárgykörben.:D Toby, merre vagy?:) -
kellene vagy egy jó DFGT beállítás vagy a Leo FFB-hez hasonló letölthető FFB ;) -
:)
erre gondoltam én is.. -
will5 #2014 Azt hiszem rf2-nél is marad ugyanaz a beállítás mint rf1-nél. FFB kikapcs, a játékvezérlő beállításnál pedig "enable centering spring" bekapcs kb 55%-ra. Így tökéletes. :) -
A felszaradas meg erosen beta.
"Weather/RealRoad
================
-Groove build-up and track wetness/drying happen at an artificial, accelerated rate.
-Wind and humidity do nothing." -
Nekem most 0.25-ön van, de még így is kerülöm a külső rázóköveket.:)
Igaz rF1-ben em szerettem a nagyon erős ffb-t, pláne rallynál ahol kapkodni kell a kormányt. Egyrészt a kormányt is kímélem, másrészt meg a kezemet is. -25-30 körülre volt beállítva. -
Minél több kört teszek meg annál jobban tetszik. Közelítve a határon autózáshoz egyre jobb. persze csak közelítve, szerintem még elég messze vagyok tőle.
Csináltam egy 25 perces kvalit, szép napsütés, majd lehül a levegő, megjön az eső, majd szépen átvált viharba, aztán kisüt a nap, páratartalo az egekben. Mikor elkezdte az esőt még kint maradtam kicsit slicken, a harmadik körben már ki kellett jönni az esőgumikért.
A felszáradás ha körözöl jó, ha megállsz kicsit vicces. Végülis addig oké, hogy ott szárad ahol mégy, csak kicsit szerintem el van túlozva, és nem sebességfüggő a dolog.
Nem tudom ez a valóságban pontosan hogy működik, de gondolom én, hogy egyrészt a diffúzor kap fel sok vizet (ami aztán a levegőben elpárolog, töredéke esik vissza az aszfaltra) másrészt a gumik. Plusz alapból melegszik az egész felület, fúj a szél stb. Egy álló autó alatt a szél és a hőmérséklet játszik, mivel ott ugye még a nap sem éri.
Egy amolyan köztse megoldásként ha mondjuk sebességfüggővé tennék a dolgot az is sokat jelentene. Ha állsz akkor gyanúgy szárad mintha nem lennél ott, ha meg mégy akkor rendesen szárítod azt a részt ahol mégy. -
Egyszer majd elkészül. :P
-
will5 #2009 Én azt csinálom, hogy kicsit lejjebb veszem az FFB erejét, úgy már nem annyira vészes. Kb 0,7-re.
Egyébként tényleg nehéz megfogni, egy kis talajegyenletlenség megdobja és vége. Vagy túl sok az ellenkormány és hirtelen betapad, ekkor átdob másik oldalra vagy túl kevés és kipördül. Elég nehéz eltalálni a megfelelő kormánymozdulatot. De a segítségeket már csak azért se kapcsolom be, akkor ugyan el lehet vezetni de semmi élvezet nincs benne.
A másik ami rohadtul tetszik, hogy esőben slick gumikon vezethetetlen az autó. Mondjuk az esőgumikon szerintem meg túl sok a tapadás, de ne legyünk telhetetlenek.
Ja amúgy meg te vagy lassú, gyakorolj! :P :D -
Ez a kormányrázkódás tényleg nem túl jó, nappali játékká teszi az rF2-t, este nem akarok ele snekit felzavarni. Plusz megtanulom kerülni a rázóköveket.
Vagy én vagyok lassú, vagy tényleg nem egyszerű megfogni a Megane-t, majd holnap gyakorolgatok. -
Amelyik majd megjelenik, ha vegleges lesz a program (6–9 honap?!) :) -
ööö milyen demot vársz? -
RFactorral ki játszik offline? Online a lényege. Amúgy ha kijön a demó és kipróbálom és hasonlóan jó mint az 1, akkor nincs akadálya a vételnek. -
Köszi, így már megy.
Ez a gyors melegedés nekem is furcsa így elsőre. Plusz a kormányzás. Lehet, hogy be kellene állítani a mod által ajánlott szögre a kormányt?
Azt a képernyőt ami a videókon van hol lehet megtalálni? Azt amin a gumi talajjal való érintkezését lehet látni. -
Visa electronnal nekem is ment, sima Visaval nem...
rF2 tulaj
-
will5 #2001 Egy dolog ami nagyon furcsa. A gumi hőmérséklet, hogyha megcsúszik az autó vagy kipörögnek a kerekek hirtelen felmegy 200 fok környékére, majd szint egyből visszahűl 35-40-re. Pár kör megtétele után se nagyon akar felmelegedni, 40 fok körül marad. Mégane-nál és Formula Renault-nál is. Ez így normális? -
will5 #2000 Visa Electronnal sikerült, az elején a moneybrookers-es fizetésre kattintottam. -
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1248619563&no=1656 -
Oké, beleraktam a Megane-t. De nincs pálya. Azt honnan lehet leszedni? -
Én annak is örülnék, ha bele tudnám rakni a Megane-t.:D -
Én most próbáltam az rF2 számára láthatóvá tenni a Honda Civic-et.
De nem hogy spinneren nincs, még csak nem is látja a játék, hogy legalább bele tudjon fagyni. :D
Majd kiderül. :P -
Najó, hogy megy most a mod install?:D -
Én ERSTE VISA Electronnal vettem meg, hiba nélkül. -
A leggagyibb OTP-s VISA Electron-om van, evek orta ezt hasznalom, itt is mukodott. -
kingx #1992 Night en visa-val fizettem es semmi gond nem volt. -
"What will happen, once the code is done, is that in the userdata/player/settings areas you will see vehicle folders, as well as the track folders that are there currently. You will drop skins for vehicles in the respective folder, and will be able to select them in the same location you select upgrades.
We wanted to have it ready for the first release but it wasn't quite done yet--not sure of the status currently. But anyway, that's how it will work...." -
Nekem most jött meg a zsé a Moneybookers számlára. Rámentem a vásárlásra, beírtam az adatokat, átirányított a MB oldalára, leokéztam, kész. Már hazsnálhatnám is, csak nincsenek fenn a modok.
Az online részhez az a bejelentkezéses dolog mi? Az inaktív, az offline meg a developer részre rá lehet mászni. -
Van valaki, akinek sikerult a vasarlas VISA vagy VISA Electron kartyaval sikerult a vasarlas? Nagy a gyanum (az isi forumot olvasva), h VISAval nem sok embernek skiertult...