19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Ja, annyira nincs vevojuk, h a nagy erdeklodes miatt beszart a rendszeruk.. Olvass vissza, mielott (hulyeseget) beszelnel. -
csak 30 valamennyi ha offline accountot veszel es 44 kb 1 eves online elofizetessel es a masodik evbe 12 $ kb meg 1 evre -
Nah, megtaláltam és kicsit nonszensz ez a 85 dolláros ár. Nem lesz sok vevőjük így az szent -
Amúgy a béta ingyenes? -
Azt látom hogy itt a grafikát nagyon firtatják sokan, hogy mennyivel lett jobb, de rfactornál pont ez az ami nem számít annyira
-
Még nézz vissza egy kicsit és minden kérdésedre választ találsz
-
Most nézem, béta mikortól van? Ráadásul már van meganetrophy mód is, ami messze a kedvenc
-
Kijött a játék vagy miért van ennyi hozzászólás?
-

-
All mods All tracks -
szerintem attol hogy maskepp nez ki a skin a jatekban meg nem fog elterni, ha ugyanaz a fajl neve szerintem nem kell ujbol beregizni, ha pl. csak a sajat festesemet alakitom at rf1-be es felmegyek a szerverre nem dob ki elteressel -
Nekem tetszik így, örülök, hogy ilyen. Nem azért írtam amit írtam, mert nem tetszik.
Amit még kérdésesnek találok, hogy ugye a ligákban szoktak lenni egyedi festésű autók. Mindenki a saját festését szereti használni, ha viszont mindent kell regelni az ISI-nél akkor ez a móka meg is fog szűnni? LFS-ben ugye ingyen biztosítanak, a skineknek helyet, az az ISI pénzt kér az online-ért az lenne a minimum, hogy ezt ük is megoldanák. Autónként mindenki felrakhasson 1-2 skint. -
Az is csak azért riasztó mert a tuning részlegben (rf1ben upgrade opció) alapon van minden, pl érdemes elöször a high downforce packaget választani és a rear roll center közül asszem a 4-E STD avagy standardot használni.
Szimulátor arról is szól hogy alaposan kikell ismerni az autót meg bütykölni a beállításokkal. -
az nem olyan nagy baj, ha elriasztja őket. -
Ettől félek. Én ha indítanék a kiadott játékkal bajnokságot az alap modokkal kezdődne. -
Azért ez a Formula Renault 3.5 pár vérpistékét elfog riasztani. Nagyon küzdelmes az élet "benne" ülve, legalábbis számomra.
Biztos fog készülni pár "árkádosított" liga mod. -
Javítások biztos gondolom a kocsik pályák amik elkészülnek azokat is kiadják folyamatosan.Legalábbis érdemes lenne mert azokat is bug mentesíteni kellene.
McMoha: Nem tisztem elküldeni embereket a pitlibe(Jóvanna tudom régen az volt
). Ha tetszik játsszon vele ha nem akkor vagy konstruktív javaslatokkal próbáljon segíteni vagy játsszon mással. :)
-
teljesen szimulátoros lesz az olyan autó vezetése amiben bot váltó van és nem pillangó.. -
Azt írták, hogy a szél még nem csinál semmit. -
zoloka1976 #1969 Üdv
Működik valakinek normálisan az FFB G27 kormánnyal.
Egyik esetben szétráz mindent,lassan kihullanak az asztalból is a csavarok,másik esetben meg a hatás egyenlő a nullával.
Hogyan lehetne mérsékelni ezt az írtózatos rázkódást ? -
Az elmult honapokban azert neha beszolhattal volna egy-ket fikagepnek, hogy duguljanak el. 
-
nulla fokot még be lehet állítani. Meg 300 km-es szelet, de semmit nem csinál :))))) -
Ilyenbol epitettek;) Ez nekem is tetszik.
-
mifféle Aston ez? Beleszerettem:D Ez a Zagato-s? -
Bar az auto modolas nem erdekel, de azert atfutottam a doksikat, foleg a gumi es az anim miatt.
A gumi semmi extra, uj shader a kopasok miatt, a torzulasokat a progi szamolja a modell es a „szokasos” beallitasokalapjan. Ha csak ennyi, akkor ez nem akasztja meg a moddereket;)
A pilota animacio eleg barkacsnak tunik. Egyszeruen az autonal be kell animalni, kulcsolni a kezeket!?! A SimBin mintha elore gyartott, scriptelt animot hasznalna, amit egyszeruen config-bol lehet szabalyozni?! Raadasul ott van valtas, pedalhasznalat.
Tudom, nem fontos, de azert megis, a megoldas stilusa, kulonbsege miatt... -
Ok is beindultak;) De ez mar legalabb nem csak egy render.
-
Milyen lehetőség van még a vásárlásra? Sajna csak meastro kártya van a családba azzal nem enged vásárolni sem pay palon sem a moonyb.... -
Jut eszembe, hőmérséklet hogy működik? Gondolom mínuszt nem lehet állítani, mivel nincs jég, de azért van hideg is, vagy csak nyár? -

A végén majd az lesz, hogy követeljük a kocsiba a saját 3d-s modellünk megjelenítését, de nem ám a vezető ülésbe, hanem a kocsi mögé, követő nézetben, számítógáp asztallal együtt.:D -
Mi a tökömnek? :D Sőt, kormány is mi a tökömnek? Nem te irányítod az autót? :D. A kormányt fogod a saját kezeddel :D. A többit az csak be kell állítanod (ülés pozíció stb.) -
modoláshoz alapok -
Van egy olyan érzésem, hogy idővel bele fog kerülni :) -
ez hatalmas elvárás lenne már az rf-től belső nézetben ha már van kéz?
-
Annyit elarulhatsz hogy a beta ideje alatt kapnak majd a felhasznalok frissiteseket-javitasokat? Esetleg uj autokat es milyen idokozonkent kb? -
Vieras #1953 Sziasztok! Muszáj megvásárolni a játékot a beta kipróbálásához? -
A gyari proci/memoria mutaton melyik mit jelent vagy melyik melyik?
-
Nem tudom, hogy mennyit szamit, de ezekkel a kapcsolokkal inditva (+SimThreadPrio=4 +highprio), nalam plusz 6 fps-t jelentett, ami majd 9% javulas:)))))))) -
Wlanseraf #1950 Dalos él még?:) -
Ha a kerékvető effektet egynek veszem, akkor nálam kavicson, úton nagy sebességnél kb 8-as erősséget is beleránt, néha pedig kifejezett darálásba megy át az egész, főleg csúszáskor!Irgalmatlan hangja van, az tuti nem tesz jót a műanyag fogazásnak :D
Majd holnap piszkálom az ffb beállításokat, kerékvetőre se árt egy kamu effekt 8 mpst alapból már le van kapcsolva), mert gondolom a real ffb-re bízták de néha annyira tompít a gumi, hogy semmit nem érezni mikor átrongyolok a kerékvetőn ... -
dfgt-vel nyomom, nem állítgattam semmit, csak a játkon kívül a profiler-ben 50%-on van minden. rángat, érzem a kerékvetőt, a füvet, kavicságyat, de inkább élvezetes, mint zavaró