19775
  • Debilon
    ha megvetted a beta-t visszaadják a pénzed
    launcherben a purchase-ben a manage account részben van
  • Danecay
    Mi a bánat az a REFUND opció? :)
  • zolee145
    Ez a tegnapi előrejelzés olyan pontos volt, hogy akár Szilárd is mondhatta volna.:D

Jó ez így, csak az új helyzet megszokást igényel. Ameddg az ember nem áll rá fejben, hogy mikor mit is érdemes csinálni addig kap az ai-tól 2-3 kört, miközben mindig rossz gumival megy. Még szerencse, hogy csak kétfajta gumi van.:)
  • tilus
    REFUND opció megoldotta a teljesítmény problémákat.
    Visszatérek rá ha picit komplettebb és optimalizált programot sikerült tákolni az rF1-ből. Picit aggódom rF2 sorsán, de nem akarom fikázni, vannak pozitívumai is. Köszi a segítséget mindenkinek, Alexnek kiemelten a trainerrért!
  • Alexease
    A scriptelt, es az allithato szazalekok miatt, egyben veletlen idojaras azert is jo, mert olyan mint egy idojaras elorejelzes. Beallitasz valamit, amit elore jeleznek (a versenyeken van elorejelzes), keszulsz ra, aztan majd lesz valahogy:) Megbizhatobb kornyeken 90%, gazosabb helyeken 10%.
  • Danecay
    A Soft Shadow-t alapból be se nagyon kapcsoltam, mert korábbi tapasztalataim alapján eléggé HW igényes és látványosan csökkenti az FPS-t. ATI-soknak teljesítménybéli problémákra a AMD Catalyst™ 12.1 Preview driver mert ez a driver tartalmazza azokat a teljesítménybéli javításokat amik nem kerültek bele a 11.12-es driverbe. Egypróbát megér.
  • tilus
    HDR-t látnod kéne...roppant feltünően mások a fényviszonyok.
    Ami més segíthet, ha kikapcsolod a soft shadow-t és vagy rákapcsolod a supersampling antialiasingot.
  • zolee145
    Nagy taktikus vagyok. 25 kör. Kb 5 után elkezd esni az eső. azonnal ki a boxba, persze befelé menet lefejelem a palánkot a bejáratnál. -1 kör. Kijövők, tolom mint a disznó esőgumin, aztán eláll. Látom a felhőket, na mondom nem szivatsz meg, kint maradok.
    Csak nem jön az eső... telnek a körök, megint utólér a mezőny, mégegy kör. Aztán persze meg is forgok. Na jó, irány a box, slickekért. Bemegyek, állok, a srácok dolgoznak, erre meghallom, hogy megint esni kezd. Átállítottam, de az meló közben már nem érdekli őket.
    Ránézek a körszámlálóra, na mondom van még idő, egyenesen visszajövök esőgumiért.
    Kimegyek a pályára, tolom mint a disznó, aztán vagy két kör után kockás zászló.
    Ja, csak nekem volt hátra sok, annak aki nem szivatta magát a kerékcserékkel már nem.:D

Egyébként annyira nem is figyeltem mi volt beállítva, de az előző futamon nem ez történt, szóval az, hogy be van valami állítva még nem jelent ugyanolyan forgatókönyvet. Ennél már tényleg csak az a mókásabb, ha nincs semmi beállítva, és teljesen véletlenszerűen történnek a dolgok.
  • Danecay
    Fűrészfogas vibráló árnyék ellen valami javallat? Beállításokban High -ra van állítva. Amúgy HDR bekapcsolásának hatására kellene látnom valamit mert én nem sok mindent veszek észre?
  • zolee145
    Te szedted ki a modelleket, sőt a hangot is te csomagoltad ki. Én csak áldozat vagyok.:D Eskü alatt is ezt fogom mondani.:)
  • Toby0501
    Olyan mindegy már.. Lop az EA-től, warezolt progival vágja a hangot, egy gyilkosság már simán belefér. :D
  • hondash3
    Megölted a bulit.
  • zolee145
    Összefoglalnám.

A kérdésre a válasz: nem lehet kikapcsolni.:D
  • hondash3
    Vagy feltesz DX 6.1-et.
  • Alexease
    Nem jo, mert igy autonkent kell megcsinalni.
    Egyszerubb, ha kicsomagolja (valahogy) a CoreShader.mas file-t, es atszerkeszti a heat.gfx shader-t;)
  • hondash3
    Ezt a részt ki kell törölni a GEN-ből, és akkor nincs boroncozódás.
    Vagy mi a rák.

Instance=M2009_heat_fx
    {
    VisGroups=(32)
    Moveable=True
    MeshFile=M2009_heat_fx.gmt CollTarget=False HATTarget=False LODIn=(0.0) LODOut=(100.00) ShadowCaster=False
    }

• Dietrich
    akkor ráspolyozzad a vasat hátul ;)

• zolee145
    De amúgy komolyra fordítva tényleg nem tudom, hogy el lehet-e azt onnan tüntetni.
  • Wlanseraf
    Nekem egyszer régen a "csillagokat dobált a kapcsoló szekrény" megfejtése is gondot okozott hirtelen:DDD
  • hondash3
    Dorozma

kőfaragó eszköz, kalapács, érdes homloklapokkal; nagyon kemény kőfelületeket egyengetnek vele.

Akkor már inkább ráspolyos a kép.

XD
  • Wlanseraf
  • zolee145
    Nem tudom, viszont legalább azt már megtudtam mi az a dorozma.:D
  • Lui76
    Ahh , lehet hogy a kocsi seggénél levő hőlengés amiről beszélek. Nem lehet vhogy kikapcsolni?
  • Lui76
    Azt meg tudnátok tippelni mi okozza hogy hátsó külső nézetben "dorozmás" a kép és nem éles ? Belső nézetben ezt nem érzem.
  • Danecay
    Köszi!
    Akkor majd lehet megpróbálom lehúzni torrenten.
  • Alexease
    Mas is panaszkodott a hivatalos forumon, allitolag volt akinek hibasan jott le (http-s), es azert nem mukodott.
  • Danecay
    Kösz a választ! Akkor már csak arra kellene választ találnom, hogy vajon a Formula Renault MOD-ot miért nem látja a MOD manager? A másik kettőt bemásolva a packages mappában azonnal elérhető és installálható volt, de a Formula Renault nem. Bár talán ez volt az egyedüli http-s letöltés, a másik kettő torrentes volt. Lehet itt van a kutya elásva?
  • spiczi91
    Még egy utolsó adalék, bár már így is sok az off, eme szösszenet nélkül nem teljes a kép. A honlapján lévő GYIK-ből:

Miért nincsen több mikrofonos L4D2 videó?
    Erre már többször is meg volt a magyarázat. Nem érdemli meg MO.
  • Alexease
    Jol emlekszel, nincs jelolve sehol a CTRL hasznalat, csak az, hogy KEY_valami :)
  • Danecay
    Hoppá, kínós :) De érdekes, mert pl a Toggle AI-hoz ha jól rémlik ugyan úgy csak KEY_I van írva, mint ahogyan az FPS-hez van az időgyorsításhoz, KEY_F, KEY_X. De ha nem ígyvan akkor én néztem be jó alaposan valamit, vagy/és rosszul is emlékszek :) (most nem tudom megnézni)
  • lacica
    Ez honnan kerűlt ide???? Ez a gyerek 1 pénisz!!
  • zolee145
    "Inttel hüttő..."
    "...ezt már nem dugom be sehova" - úgy járt szegény inttel hüttő mint a farkad...
    "még egy utolsót rábaszok, egy baromi nagyot" - a baromi nagy is elég csajosra sikerült, a többi kopácsolásról már megemlékezett Ingy.

Ez a faszi nagyon készen van...
  • Ulvar
    Ne aggódj, az SGn a moderátorok a videók linkelésénél ezt a videót adták meg alapértelmezettnek, valszeg azt hitted már linkelted a videót és elküldted. Előferdült szinte mindenkivel már.
  • DRPCDoki
    Nem tom a tirexis videólinkre hogy tette be ezt, holott életembe nem néztem ezt a videót, szal ezt majd törölje valaki, bocs, meg bocs a dupla/tripla postért!
  • Ingy
    Egész nőiesen forgatja a kalapácsot.
  • DRPCDoki
  • DRPCDoki
  • SirAlo
    elso jatek ahova tenyleg kell kormany? iRacingba nem is lehet billt beallitani
  • spiczi91
    Bocsi az off miatt, de ez az emberi ökörség csúcsa :D
  • Dietrich
    Ulvarék nekem linkeltek már mikor procit csereberélt és "tesztelt"..nagyon súlyos eset a fickó ;)