19775
  • SirAlo
    AllTracks&Cars-t hogy lehet feltenni? bemasoltam a packages mappaba de a mod manager-be Problem Mods-hoz rakta es nem lehet telepitni
  • simcompany
    nem én vettem fel ezt a videot.
    a rázkódás nem zavar. bár az tény, hogy ugyan az életben is baszottul rázkódik egy versenyautó, de a pilóta vele együtt rázkódik, így nincs ilyen remegés látvány.
  • santibi
    Ami még a gumifizikát illeti. Nem teszteltem még sok mindent, csak maga a érzete jónak ígérkezik.
  • mcmoha
    Kosz, megprobalom. Az este mar nem volt kedvem szorakozni vele.
  • santibi
    meg azért se kezdtem most kivesézni minden szempontból mert még nem érdemes azt gondolom. De ami az egyik legzavaróbb az a kocsi és az aszfalt látványa. Belső nézetből olyan egy verseny mintha a homályos aszfaltcsíkra odalennének vetítve az autók amiknek látvány tekintetében közük nincs egymáshoz.
  • santibi
    Irom akkor én is a tesztem utáni véleményemet. szombat és vasárnap eltöltöttem a progival jó pár órát. Folyamatosan probálgattam állítgatni a catalysben és a szimulátorban az értékeket. Kerestem a megfelelő beállítást mert nem akartam elsőre elhinni, h ez ilyen csunya lenne. A gépemnek elvileg vinni kellene high-on fullhd felbontásban. Érdekes, h a monacoi pályát megcsinálták szépre ami be is volt reklámozva, de pl. a sepang vagy az estorili aszfaltcsíkot inkább nem minősíteném.
    Őszintén szólva, 30-40 perc után nagy csalódás volt számomra a progi, amit főként a fizikán kívüli dolgok összessége miatt éreztem. Igazsághoz az is hozzátartozik, h nagy elvárásom volt a rF2-vel szemben, mert terveim vannak vele a közeljövőben. De valami miatt nem nyugodtam és folytattam a tesztet mert olyan érzésem volt, h maga a "szíve" jó a programnak de rettentő rossz testet kapott 2012-ben. Ez alól a béta állapota se menti fel számomra. Mert egy béta program már érezteti magát 80-90%-ban milyen akar lenni. A gumifizika ígéretesnek tűnik ez talán az egyetlen olyan dolog nálam ami miatt nagyon várom a végleges verziót. Azért megvoltam döbbenve miért ilyen csunya pl. a megane belső nézete. A formula autók szépek vagy inkább azt mondanám, h a régi formula autó szépek csak. Nekem ezek is számítanak, meg minden számit, mert 2012-ben legyen elvárása az embernek. Az aszfalt és maga a pálya kidolgozása monaco kivételével egyenesen csùnya. Spa az elmegy. A replayeket gondolom csak gamma szinten adták ki mert azoknak kinézete, hát inkább nem mondanék semmit. írhatnék még sok mindent de ugy összességében valamiért bízom benne egy bizonyos szinten.
    Sok sikert kívánok a fejlesztőknek a végleges verziòhoz. Rengeteg munka van még ezzel. Hajrá !
  • lac coo
    Köszi !!!!
  • lac coo
    Az valamennyit csökkentett a rázkódáson, de még mindig nem az igazi.
    mondjuk erre sokan panaszkodnak, tuti javítani fogják .
  • tilus
    Ebből jól látszik hogy az új gumi tényleg erőssége a programnak, főleg az rF1-hez képest!

Téged tényleg nem zavar ez a FOV és ez a rázkódás az egyenesben?
  • Alexease
    rFactor2_TestingMOD_Barkacs.zip

Csak be kell masolni azzal a konyvtarszerekezettel, ami a ZIP-ben van. Nalam mukodik, remelem jo lesz nalad is;)

NEM mukodik modkent, nem latja se a manager se a progi, component-kent van bent, de AllTracks&Cars-ban hasznalhato.

Remelhetoleg valaki megcsinalja normalisan, telepithetokent, mert valoban jo auto.
  • simcompany
  • unrealnoise
    köszi, majd ma este megnézem :)
  • unrealnoise
    Szerintem alapjátékkal kapcsolatban igen is lehet már 20-30+ kör alapján véleményt írni. Pláne, hogy ő az alapjátékot joggal kritizálja, mert oké, hogy BETA, de mivel a "nép" nagyobb része túlzottnak tartotta az FFB-t néhol, talán az ISI-nek lehetett volna annyi "esze", hogy menüből legalább kicsit csillapíthattunk volna. Vagy kínált volna magától rá megoldást. mert nem hiszem el, hogy ez a zárt BETA tesztelőknek tetszett...

Az előbb meg jogos, sorry, tényleg nem azt írtad, félreértettem. nem rég keltem, úgy néz ki, nem voltam toppon. :/
  • Dietrich
    Norbi nem tudom mit mondott

• zolee145
    " Talán nem szabad? És ezt majd Te mondod meg?"

Nem lehet, hogy te egy kicsit el agy tévedve? Ittál vagy szívtál? De mindegy is, nem érdekel.

Lassan, hogy sikerüljön megértened: nem mondtam meg, hogy mondhat-e véleményt. Azt mondtam, hogy ennyi idő alatt nem lehet megalapozott véleményt írni.

Az, hogy egyezik a tiéddel még nem jelenti azt, hogy lehet. Eddig tudsz követni?

Belépek egy játékba. Egyből ki a pályára, nem tetszik, nem jó stb... irány a fórum, á ez szar, dejó hogy nem vettem meg. Ennyi idő alatt nem lehet megnézni, hogy ugyan mit lehet még állítani. Talán vannak bizonyos lehetőségek amik mind részét képezik az alap isi cuccnak.

Te beülsz egy autóba, nem éred el a kormányt meg a pedálokat nem próbálod meg közelebb húzni az ülést? kiszállsz és azt mondod, de jó, hogy nem vettem meg, mert szar?:D
  • Dietrich
    azért legyünk pontosak..11K..18 hónapra. fél évig havi 1 frissités, fél után full játék 1 évig folyamatos frissitésekkel.
    11000:18=611Ft/hó
    ez nálam van mikor simán 1 reggeli ára meló elött :p
  • zolee145
    Nagyon sok játéknál van előrendelés. Sőt, talán mindnél. Ez is az, csak itt kapsz egy béta verziót.

Ha annyit fogok vele játszani mint az első résszel akkor igen, megéri a 11000Ft-ot (nem tudom te milyen árfolyamon veszed a dollárt, hogy 15k jött ki). Ha még évente elkérik mondjuk egy ligatagság árát abba sem halok bele. Cserébe megeshet, hogy nem szarják le a fejemt (nem konkrétan az enyémet, hanem az enyémet mint játékos), vagyis figyelembe veszik a visszajelzéseket és ha kell fejlesztenek javítanak akkor talán még meg is érdemlik. Fejlesztés javítást természetesen a végleges verzió kiadása utánra értem, mert most nyilván fejlesztenek, hiszen nincsen készen. Bár egy szoftver sosincs készen.

Most pályatesztelés miatt elég gyakran lépkedek a két progi közt (pálya tesztelés rF1, program tesztelés rF2) és az a nagy helyzet, hogy így visszalépve rf1-be már elég durva a különbség. Így félkészen, béta állapotban is egyedül a modok meg a pályák hiányoznak, maga a fizika már nem. Pedig csináltam nem egy nem két fizikát rF1-es autókhoz, elég jól ismerem a progi lehetőségeit, de nagyjából ég és föld. Pedig még mindig nagyon jónak tartom az rF1-et, csak már van jobb.

Ha neked ez nem ér meg ennyit az még mindig a te dolgod, de ha 100/100-as neted van és a warez lejött 1mp alatt, plusz a gépedre ugyanennyi idő alatt telepítetted akkor is 1 órád volt tesztelni, az meg kevés a véleményhez. Mármint a megalapozott véleményhez.
    Ha holnap este beírtad volna, hogy szar, uninstall egy szavam nem lett volna...
  • paj01
    Jah hát igen lehet ezzel védekezni ISInek, hogy ez béta...és kell is!:)Csak attól tartok, hogy pl optimalizalas terén már nem nagyon lesz előrelépés mivel ez az engine ugy ahogy van kuka, elavult ami a megjelenitest illeti. Láttunk már ilyet, hiába foltozgatják akkor is fos marad. Az egy dolog, hogy nem 2012es a grafika, nekem ennek ellenére monaco meg spa pl bejön összhatásra, de amikor egy i5-ön nem pörög a játék az gáz. FFB nem vészes annyira sztem de valahogy itt is neha olyan bizonytalannak érezni az irányítást. Iracingba belepsz bekalibralja a kormanyod aztan annyi, tökre természetes a kezelés és azt csinálja a gép amit akarsz. RF2 nekem kicsit fura, de lehet csak megszokas meg állítgatás kérdése.
  • unrealnoise
    Éves díj nem kötelező szvsz... Bár lehet már én vagyok megkavarodva.
    a pénzét az ember meg nem csak a BETA-ért tetted le, hanem a jövőbeni teljesért, le kellene már kicsit higgadnod...
  • SirAlo
    Shift 2 meg 50 :O
  • SirAlo
    http://store.steampowered.com/app/44360/
    Tesssek: 40 Euro , nah ez az ami nem er annyit :D
  • unrealnoise
    Azt sem kaptam mert pl a HDR sem működik, de még lehetne sorolni. De értem én BETA. Csak kicsit kellemetlen, hogy ez is ennyire fapados, amikor elvileg a teljeset Tim 2011-re ígérte.

Norbi nem tudom mit mondott, nem próbálgattam még, de attól mert lehet valamivel vacakolni utólag, azaz buherálni, nyugodtan lehet véleményt mondani, az alap ISI cuccról is. Talán nem szabad? És ezt majd Te mondod meg? Ennyi idő alatt egyébként is viszonylag sok kört meg lehet tenni, és egyébként sem tudod, mikor tette fel, talált rá, csak hogy mikor írta be. De részemről zárva.
  • cselt
    Azt ugye tudod, hogy ez még csak egy beta játék? A pénzedért nem csak azt kapod amit most tud, hanem azt is amit az elkövetkezendő 1,5 évben tud majd, sőt offilnehoz szerintem megkapod majd az összes frissítést eltekintve attól, hogy milyen licencet vettél.
  • Ulvar
    Hát akkor vedd meg úgy hogy ne keljen éves díjat fizetni...Húúú évente rászántok még 2500-3000 Ftot...azta....hűha...
  • cifcuk
    Normális:
    Megveszed ha szerinted ér annyit. Ha szerinted nem ér annyit játszol offline a warezzal vagy hamachin a többiekkel akik szerint nem ér annyit.
  • SirAlo
    ezt a jatekot minimum 5 evig tudod hasznalni naponta es ott az F1 2011 vagy Shift amit max 1 honapig jatszol es megy a kukaba , es arba az se olcsobb, ez az eves dijj nekem se nagyon tetszik de remelem legalabb egy hotlapot ossze dobnak erte
  • Firerock
    mert szerinted az normális hogy megveszed 15ezerért a játékot amiért jóformán semmit sem kapsz,még éves díjat kell fizetni!?
  • cifcuk
    Ugye megmondtam, hogy sok vérpistikét elfog riasztani a játék.
  • zolee145
    Nem elég. Ahhoz, hogy normális véleményt tudjon alkotni valaki ahhoz nem elég menni 3 kört. Akkor lenne elég, ha nem lenne semmilyen beállítási lehetőség (nem a kocsira gondolok, mielőtt belekötnél, hanem pl a controllers részre), vagyis belépsz, kipróbálod, jó/nem jó és kész.

Jópár kormányrázós kör után mondta Norbi, hogy hogyan lehet megszüntetni a kormányrázkódást. Ez nem azon a napon volt amikor megvettem, pláne nem abban az órában.

Fölösleges szapulás? Szapultam volna? Mindössze annyit mondtam, hogy a warez megtalálásától számított 1 óra alatt kialakítani egy komplett véleményt elég mókás. Mindezt olyan rtl klubos hatásvadász stílusban "pénzhajhász játék, meg rFactor $".

Hogy te mitől vársz/vártál többet az a te dolgod. Szerintem te is láttál videókat a játékról. Mire számítottál? A videóba direkt gyengébb látványt raktak, hogy majd jól meglepődjél ha kipróbálod? Mire gondoltál, mi a koncepció? Csinálunk bemutató videókat, de gondosan ügyelünk arra, hogy a játékban tapasztalható látványra még csak ne is hasonlítson, hogy majd mindenki hanyatt vágja magát a székében ha belép?:D
    Az nem jutott eszedbe, hogy azt kapod amit ott láttál?
  • tilus
    Egyáltalán nem érdekel milyen formában van, csomagold össze kérlek :)
  • Dietrich
    Ha van bankszámlád (már pedig van)akkor regisztrálj paypalra vagy a moneybookersra itt leírás is van hozzáés utána lesz egy rf2-d is.
  • unrealnoise
    mert aztán egy óra nem elég ahhoz, hogy rájöjjünk az FFB el van baszva elég rendesen. (néhol semmit nem érezni, néhol meg szétgyilkolássza a kormányt) a többi dologtól meg én is többet vártam volna, béta ide vagy oda. Nem kell itt feleslegesen szapulni a másikat...
  • Dietrich
    :DDDDDD
  • Firerock
    odaírtam hogy nagyon gyenge EDDIG!!
  • Ulvar
  • SirAlo
    az a gond hogy sokan elfelejtik hogy ez BETA es abbol is az elso publikus, C.A.R.S-nal az elso betanal teljesen iranyithatatlan volt az auto pl. en is a warezt hasznalom egyenlore es kivarom hogy milyen surjen jonnek hozza a javitasok, hogy halad a dolog es ha tetszeni fog a folyamat akkor megveszem, de igy is eleg jo csak meg sok a hiba
  • zolee145
    22.02-kor beírtad, hogy van működő warez, 23.12-kor már komplett véleményed van. Jó, mondjuk helye tényleg van, az sg szerverén elfér...
  • Ulvar
    :S nincs az az isten :S :(. De hát visszalépés! A Grafika szar, hulladék minden :). De online még mindig alig tudnának menni 10en esőben :). Főleg MOn ahol örülj ha tudsz fejleszteni árak vannak...na mindegy :).
  • Firerock
    szerintem bőven van helye a véleményemnek,hátha valaki emiatt nem ad ki pénzt erre a pénzhajhász játékra.
    Lehetne a címe rFactor $
  • Laceee
    Akkor most letörlöd és soha többé nem látunk itt ?