19775
-
spiczi91 #2267
Az alapmű! -
#2266 Kösz.
Komolyan kijelenthetem, hogy ez az első olyan autó szimulátor ahova tényleg kell a kormány.
-
DRPCDoki #2265 Fénykép van, az "intel hüttő" szétverős videóban lebuktatta magát az idióta, tükröződött az arca, akarom mondani a hód pofája az ablakban. De csak simán nézz át a topicjába és megláthatod a mestert! -
#2264 Taigetosz pozitív ez a szerencsétlen, az tuti. -
#2263 B+
"Tirexi Ellenes Titkos Hadműveleti Topik" -
#2262 Rájöttem mi a baj a Parittya díjjal évente 1szer van és csak egy személy kaphatja meg. A megoldás a Taigetosz Díszpolgári oklevél -
#2261 Alagútban :) -
#2260 CTRL-X, hasonloan a CTRL-F (fps info) ;) -
#2259 Ja és Monacoba-n az alagútba is esik az eső :D -
#2258 WTF?!:)
Nem csak ez a „teszt”, hanem az egesz oldal nagyon sulyos. Ez a csoka valoban valami elkenyesztetett, ujgazdag puhapocs lehet:)
Nincs rola valami fenykep? Piszoar alatetet kellene nyomtatni, es megszorni veluk a Plazakat;DDDDDDDD -
#2257 A játék BETA jellegéből adódik az, hogy az időgyorsítás, ami alapértelmezetten is az "X" gombra van állítvan nem működik, vagy csak nálam nem? Továbbá beállítottam a car Status-t is gombra a kormányon, de megnyomva a gombot a DRIVING AIDS-et jeleníti meg. Jut eszembe az "F" betű megynomására az FPS számot is szépen meg kellene jelenítenie, vagy azért FRAPS-al nézi mindenki mert ez a része még nem működik?
Egyébként egész szépen elfut a játék, legalább is szemre, nem látom, hogy akadozna, vagy ahogy felénk mondani szoktuk "darálna", pedig nincs erőművem egyáltalán: C2D E6400, ATI HD4850, 4GB RAM 800MHz. Minden HIGH-on, es bekapcsolva, kivéve az árnyék simítást, 2X Multisampling, Catalystban 4X Anti Aliasing. Ezek ellenére szépnek viszont egyelőre nem mondanám. Egy 7. éves gyári rF1-es szerintem lazán felveszi a versenyt az edigi rF2-ben látottakkal. Az árnyékok HIGH beállítás mellett is recések és valamiért villódznak is. Utolsó, decemberi Catalyst van fent. Árnyék simítással még nem is néztem, de szerintem ez egy elég FPS zabáló opció, más játékokból kiindulva és más játékokban is megvoltam nélküle, pl. az rF1-ben is, persze ott válazstható sem volt. -
#2256 Most krestem rá a "topikjára" itt sg-n. Nem tudom mit lehet ilyenkor mondani, még feldolgozás alatt vannak a dolgok.:D Majd ha eldöntöttem, hogy sírjak vagy nevessek akkor szólok.:) -
DRPCDoki #2255 A mester rf2 beta-t tesztel(ne) -
#2254 linket a kritikáról! :)) -
#2253 Az komoly volt, elolvastam ma hát besírtam xDDDDD. Az a gyerek egy hülye újgazdag Zalaegerszegi köcsög. Ha nem dumálna annyit hanem csak gameplay videókat csinálna még jó is lenne. Komolyan, még azok tetszenek is ha gyökér módjára játszik akkor is. De ami kritikát próbált írni...hát szétsírtam az agyam a röhögéstől! :D -
#2252 Maximum banner kell, es ala linkek. Az egyeb arkad–focis–szanto-veto forum szetbarkacsolast messzirol kerulni kell. -
#2251 Amúgy volt itt valami frankó banner, azzal mi van? Nem kéne kicsit elkezdeni színesíteni a topicot? Csak kérdezem, hátha van valakinek ilyenre ideje. -
#2250 vissza olvasgattam. firerock gyanús vagy te nekem. Tirexi is ilyeneket állított a játékról! csak ő billel és gamepaddal próbálta
amúgy bétáról vagy jót vagy semmit -
#2249 Eloszor inkabb az FFB-t kellene helyrepofozni, legalabbis valahogy filterezni, mert sokan azzal ijesztgetik a tobbieket. A masodik talan az optimalizalas, ha meg lehetseges, mert az fps is nepszeru problema;) -
#2248 Oké, de ha benne van a lehetőség akkor miért ne? Vagy van fontosabb dolguk? Mondjuk van, de ez is fontos.:) -
#2247 Áhhh...nem buli :D. -
#2246 Ha ezen mulik, akkor inkabb nem kell nekem random idojaras:)))))) -
#2245 Igen, lehetne javitani, bonyolitani a dolgot, de ez mind plusz 5-5 sor program:DDDDDDDD -
#2244 Ha írsz nekik egy arika levecskét hogy jajj cukikáim léccike tegyétek be azt hogy random legyen esőcske. köcce pucc, Alex. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Tuti megteszik neked 5 percen belül :D
-
#2243 Ezt az utolsót annyival egészíteném ki, hogy a +- dologra pályánként lehessen egy 1-5-ig értéket beírni (gdb, vagy nem tudom mi van most), mert Spa-ban vagy Malaysiaban nagyon gyorsan tud nagyot változni az idő, miközben pl a Ringen nem. Ennek legjobb ellenpéldája a tavalyi WTCC, de azért nagy általánosságban igaz.:) -
#2242 Az OK, de be kellene tenni a menukbe is;) -
#2241 plr-ben kell beállítani random-ra -
#2240 Az igazi veletlen idojaras engem is erdekelne, de valszeg meg tobbeket is;) Ha valoban fejleszteni akarnak meg a beta alatt, es nem csak hianyt potolni, javitgatni, patch-elni, akkor nem jelenthete problemat ezt is beepiteni.
Most nincs elottem a progi, de ha talan 10 fajta idojarasi korulmeny van, ezeknek az eselyet lehet 10-90% kozott allitani, 5 reszre elosztva a futam hosszara, akkor osszesen 10db veletlenszamot kell generalni (5db 1–10 kozottit es 5 db hozzatartozo 10–90 szazalekost) :)
Ha ezt nem csinaljak meg, akkor az nem arrol szol, hogy nem lehet, hanem arrol hogy nem akarjak:)
Persze bele lehetne kotni, hogy ez igy szar, mert mi van, ha egy 20 perces futam alatt, 4-szer valtozik az ido drasztikusan, felvaltva a napsutes es a felhoszakadas kozott:) OK, akkor bele kellene tenni meg 3 programsort, ami csak plusz-minuszban 1–2 erteket enged valtoztatni az idojarasviszonyokon;DDD
A lenyeg, hogy az egesz kb. 10-12 programsor, ha kell megirom nekik:DDDDDDDDD -
#2239 Ha valami nem 0 vagy 100% akkor az onnantól kezdve már csak egy esély, bizonyos határon belül.
Ha van egy napsütésed, tiszta éggel ott 0 az eső esélye. Ha mondjuk felhős, és 10% akkor lehet, hogy nem lesz eső, de lehet, hogy végig az adott verseny vagy edzés alatt szemetelni fog az eső. Ha mondjuk a viharra állítasz be 10%-ot akkor arra a viharos időre van 10% esélyed, de sanszos, hogy nem jön be. Az 50% felel meg Aigner Szilárdnak... vagy esik vagy nem.:D
Sajna olyat még nem találtam, hogy azt mondom a proginak, csinálj amit akarsz. -
#2238 ez az időjárás beállítós dolog hogyan működik? mert nem mindig olyan az időjárás amilyet beállítottam kezdő időjárásnak -
#2237 Még valami a tegnapi ai elleni versenyről/versenyekről.
Tegnap mentem először ai ellen, ahogy kell el is picsáztak, ez most lényegtelen.
Az eső nem 100%-os volt a futamon, 25 kör. Az elején megforogtam, egy kis palánk, kijöttem javítani, -1 kör. Elkezdett esni az eső, gyorsan kijöttem, -1 kör, vagyis már 2. Nem ez a lényeg.
Volt 9 ai, abból az első 4 kint maradt (mint kiderült később nekik lett igazuk), a többi kijött esőgumiért, -1 kör.
El lehet gondolkodni, hogy vajon mi történt. Lehet, hogy olyan buta az ai, hogy véletlenszerűen jön ki, vagy marad a pályán? Vagy esetleg olyan okos, hogy aki elöl megy az nem kockáztat, de a hátrébb lévők megpróbálnak egy eltérő taktikát, hátha azzal nyernek? Ha a végére nem eláll az eső, hanem éppen leszakad az ég valszeg mégjobban belassult volna az eleje.
Most akkor az ai viselkedése bug vagy ficsör?:) Erre nem elég szerintem egy futam, többet kellene menni ellenük, hogy kiderüljön a tudatosság, vagy annak a hiánya. De ez az 1 futam is időmérővel együtt kb egy óra.
Mindezt úgy, hogy a másik két modot még le sem szedtem, csak a Megane-t teszteltem eddig. Jó, nem 0-24-ben tesztelek, de akkor is, idő kell a dolgokhoz.:)
Nekem is voltak első benyomásaim, de az még messze van a véleménytől.
Jelenleg ott tartok, hogy sokmindent tud a progi, de a legtöbb dolgot még hangolni kell, mert el van kicsit túlozva.
A másik amit nem értek, hogy miért nem tudom megfogni a Megane-t? Kisebb megcsúszásokból kihozom, bár nincs annyi idő mint rF1-ben, sokkal gyorsabban kell belenyúlni, hogy ne dobd el. Viszont egy nagyobb megcsúszásnál vége.
Egy olyan magyarázatom van, hogy túl gyorsan melegszik fel a gumi, és ezzel túl is melegedik, azért válik jéggé a dolog. Valamiért nem tudtam előhozni (talán mert még nincs) azt a panelt amin a gumi és az aszfalt érintkezését és az adott részek melegedését, kopását mutatta. Az is meglehet, hogy ez a túlmelegedés azért olyan durva a teljes gumira, mert még nem működik az a rész, amikor csak az adott érintkező felület melegszik túl (kockásra fékezés).
De ez is csak találgatás, lehet, hogy nem így van.
Jó, elég a regényből, tesztelni kell.:) -
#2236 warez? -
#2235 egyszer írtam hogy megjelent a warez. Azóta másféle kérdéseket teszek fel,szerintem semmi probléma,senki sem írt ide hogy honnan szedtem,mindenki privátba kérdezte... -
#2234 Nem, ezt mindenkinek aki warezzel nyomja. rF topicban is mai napig tiltott dolog hiába 90%a már az embereknek warezzal tolja. -
#2233 Sziasztok!
Találkozott valaki olyan hibával, hogy hiányzik az mss32.dll, de közben pedig megvan ? Már több verzióját is letöltöttem ennek a dll-nek mégsem akar működni. (Természetesen a System32-be és a játék mappájába is bemásoltam a dll fájlt.) Itt van pontosan a hiba üzenet: Img -
#2232 egész nyugodtan:) mert gondolom ezt nekem szántad. -
#2231 Azt is kilehetne tenni hogy Warez tiltott a topicban.... -
#2230 Más: ezt az All Cars v1.1* miért nem engedi telepíteni? Megane All Tracks.rfmod [5MB]-ot simán fel tudtam telepíteni,ennél meg az van ott hogy ***Problem Mods*** Pedig elviekben minden fel van téve(az összes autó)
Másnak is van ilyen problémája 2hsz-el alatta,de nincs rá válasz. -
#2229 ezt nem lehetne kitenni a bannerba? -
#2228 update