| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Nagy taktikus vagyok. 25 kör. Kb 5 után elkezd esni az eső. azonnal ki a boxba, persze befelé menet lefejelem a palánkot a bejáratnál. -1 kör. Kijövők, tolom mint a disznó esőgumin, aztán eláll. Látom a felhőket, na mondom nem szivatsz meg, kint maradok.
Csak nem jön az eső... telnek a körök, megint utólér a mezőny, mégegy kör. Aztán persze meg is forgok. Na jó, irány a box, slickekért. Bemegyek, állok, a srácok dolgoznak, erre meghallom, hogy megint esni kezd. Átállítottam, de az meló közben már nem érdekli őket.
Ránézek a körszámlálóra, na mondom van még idő, egyenesen visszajövök esőgumiért.
Kimegyek a pályára, tolom mint a disznó, aztán vagy két kör után kockás zászló.
Ja, csak nekem volt hátra sok, annak aki nem szivatta magát a kerékcserékkel már nem.:D
Egyébként annyira nem is figyeltem mi volt beállítva, de az előző futamon nem ez történt, szóval az, hogy be van valami állítva még nem jelent ugyanolyan forgatókönyvet. Ennél már tényleg csak az a mókásabb, ha nincs semmi beállítva, és teljesen véletlenszerűen történnek a dolgok.