19775
-
#2186 így igaz,kipróbáltam és nem bántam meg hogy nem vettem meg,ez nagyon gyenge eddig... fényviszonyok borzasztók(mit keres valami lámpa a megane-ban esőben??) force feedback szintén borzasztó,grafikáról ne is beszéljünk,ez elég komoly visszalépés eddig:/ -
#2185 es ez a warez is olyan mint egy demo beta, kiprobalni jo a jatekot, megnezni hogy fut stb de aki tenyleg jatszani akar az meg kell vegye mivel nem mukodik online -
#2184 Azzal nem tudsz. -
#2183 Szerinted, akit erdekel, az meg nem tudja vagy nem hasznalta?!:) -
attila46 #2182 Valaki segitsen MAESTRO-val fizetnéK!!!!!!!!!!!!!
köszi
-
#2181 Igen, ugy nem kell a Fraps-nek meretezgetnie, plusz sebesseg, plusz minoseg;)
Regen probaltam a MM-t, de nalam lassu volt, fagyott es kicsit fapad;)
Maradok a Vegas-nal, After Effects-nel vagy a Premiernel;) -
#2180 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van működő warez -
#2179 A masik valasztas is a Moneybrookers-en keresztul utal, csak sajat feluleten;)
Nem tudtam, hogy megy regisztracio nelkul is a MB. -
#2178 vagyis az rfactort allitod 1280x720-ra ? Amugy probaltam a Pinnacle videoszerkeztot is de az annyira brutalisan lassu - fagyos hogy kukaztam azonnal, Movie maker nagyon jo cucc , zokkenomentesen es gyorsan csinal mindent -
will5 #2177 Én a moneybrookers-esre kattintottam és ott választottam a visa electront, beírtam a kártyám számait és egyből levonta. -
#2176 En a programokat 1280×720px-re allitom felvetelhez, 1:1-ben veszek fel Fraps-szel, 50 fps-sel. Aztan Vegas-ban vagy Premierben konvertalok H264-es codec-kel 4096 Mbps bitrataval. Igy jo szokott lenni;) -
#2175 Itt van 3 file, ezeken kivul mast nem tarolgat (csak szemetet a devkit-hez, de az nem erdekes:P): c:\Documents and Settings\TE_NEVED\Application Data\.rFactor\
Igen, pont van az rFactor elott, nem tudom miert:))))))) -
#2174 Van Youtube video editor progi, próbáld azzal, vagy Sony Vegassal. -
#2173 Kiakartam próbálni a virágbolti verziót, de nem tudtam összehozni fel is húztam magam letöröltem a francba, de nem tudom hogy ha Dre telepítettem, valami rendszer fájlt még találhatok Cn? Minden fájlját leakarom törölni hogy ne legyen semmi gond, mert meg akarom venni most. Előre is köszi a választ! -
#2172 kicsit off: nem tudjatok hogy lehetne ennel tisztabb kepet youtuben kihozni ? Fraps-al vettem fel Half Size-be, aztan Windows Movie Makerbe konvertaltam es azzal is toltottem fel youtubera, HD-ba is lehet kapcsolni de megse eleg eles a kep:( de amit a Fraps-al felvettem az meg teljesen jo volt csak ez a 1.40 perc 1.7 gb szoval mindenkepp konvertalni kell
-
#2171 A Sounds\18L16VEngine konyvtarbol pakold at a hangokat az Sounds\rFTrainer konyvtarba, mert abbol olvassa a motorhangokat. Aztan ird at a SFX file-ban a hangelereseket.
En sem szenvedtem vele, ez a mod telepites jo lenne, de igy mecera, inkabb bemasolgattam, igy hasznalhato, ugy sem megyek vele online;) -
#2170 Nekem villanyauto lett belole.:D Nincs hangja, barmit csinalok. Valamit elszurtam, de mar nem kinlodok tovabb vele.:) -
Plett #2169 Köszi, már értem. Akkor a felső lesz a nyerő. :) -
#2168 Vicces a sisaknezet, foleg hogy belelog a pilota keze;)Alapbol nem lenne rossz, jobb probalkozas mint a SimBin-nel. -
#2167 A fenti Visa-val kozvetlenul tudsz fizetni, a Moneybookers-szel ha oda beregisztralsz, penzt toltesz fel es/vagy azonkezersztul fizetsz. -
#2166 hat ez erdekes, nekem is 17-20 fps-em van a rajtracson 20 AI-val pedig sokkal gyengebb a konfigom mint a tied, erdekes -
Plett #2165 Tudnál abban segíteni vagy bárki hogy mi a különbség a Mooneybookers Visa és a fenti Visa között? Visa electronos OTP kártyám van, még soha nem vettem ilyen formában semmit, szóval nekem ez teljesen új. :) -
#2164 Na ez máris jól hangzik.:) -
#2163 Kifejezetten jobb. :) -
#2161 Jobb, rosszabb, vagy csak más?:) -
#2160 Igen, de mozgásra egész más. -
#2159 Fizika rF1-es? -
#2158 2:13-tó rf 2050:D -
#2157 Über béta bétája:
-
#2156 Azert vannak ebben ujdonsagok is;)
Pl. most mar a tukroket is lehet redesen allitani, kulon-kulon a bal- es jobbldalt es a kozepsot. A kozepsonek a fzikalis poziciojat is. -
#2155 A gyarilag beallitott esos ido is valtozik. De a scriptelt-nel a Rain Chance resznel lehet allitgatni, mennyi legyen az eselye az esonek (5–95%). Ez alapjan veletlen;) -
#2154 Na, akkor az már úgy fasza. Bár így nem értem miért nem a s.ratiot használják. Annál nem kell osztani, meg szorozni, hanem egy szimpla érték, ami alapján rögtön tudod, hogy mennyit fog fordulni a kerék bizonyos kormányelfordulásra, és hogy mennyire fog idegesen vagy éppen nyugodtan viselkedni az autó. -
#2153 400 után nem enged tekerni (már amennyire az ffb maxon nem enged) -
#2152 Tehát profilerben 900-on hagyom, a játékban meg lehúzom 400-ra, akkor 400-ig érzékeli, utána meg mindegy, hogy tekerem-e? Az már haladás, majdnem olyan jó, mint az ezer éves nKP, vagy az iR :D -
#2151 Sajnos a Trainerbol nem tudtam normalis MOD instalt csinalni, mindig valami gondja van vele (foleg valami verzios gyokerseg).
En magamnak bemasolgattam manualisan, aztan jol van:DDDD
Ha kell, osszecsomagolom es felteszem, ha igy is erdekel;) -
#2150 Na most nyomtam egy 25 körös versenyt, 9 ai ellen. Az egy dolog, hogy 95%-on elpicsázott, volt benne megforgás is, de kurvajó.:D
Kicsit nedves aszfalton indultunk, majd a futam végére kicsit esett az eső is, de sajna elállt az utolsó 2 k-3 körre. Mikor hátrányban voltam gyorsan kijöttem esőgumiért, akkor előzgettem is őket a kanyarokban meg féktávon, de ugye ekkorra már 2 kör hátrányom volt. A végére meg felszáradt annyira, hogy az esőgumi kb egál volt a slickkel.
Amúgy van random időjárás, vagy csak ilyen scriptelt dolgot tudok csinálni? mondjuk amit fentebb írtam nem én csináltam, defaulton hagytam. -
#2149 Játékon belül lehet állítani, hogy hány fokot akarsz használni, az tök mindegy, hogy kinn a profilerben mit állítottál.
-
#2148 Én úgy vettem észre, hogy az adott autóhoz beállítja.
Persze rohadt keveset tudtam menni vele, meló éjjel-nappal, lehet hülyeséget mondok . -
#2147 Magától állítja a kormányszöget :D -
#2146 Jól látom, hogy a játék még mindig nem ismeri fel, hogy hány fokra beállított kormányt használunk, és steering ratio helyett steering lockot kell állítani?