19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Azt meg tudom csinálni, hogy berakom az újakat is a megfelelő mappába, Megane uninstall, majd install ebben a sorrendben? Vannak már futamok, idő, setup, replay. Nem kavarodik össze az agya? -
En is kettoig dolgozgattam, aztan meg beneztem egy kicsit;) -
Az egyik keszito, mintha ugy ajanlotta volna, hogy F1–Megane–FR.
Az a hatranya ennek a nagy mod-ellenorzosdinek, hogy ha a ket mod keszitese kozott, valamelyik komponnensben valami valtozott, akkor mar bukta van. -
Most látom a Formula Renault-hoz van egy 1.1 is.
Remélem nincs telepítési sorrend a modoknál.:D Mármint ugye 1.0-1.1, de úgy a különböző modok közt.:) -
nekem mind le van szedve. updatelve is és nem megy...hiába installáltam online ha felakarok menni nem látja a modot. -
Mst olvasom, hogy ehhez a modhoz kell az összes eredeti mod is. Most akkor szedegethetem le az ow modokat.:D -
B@szki, olvasni sem tudsz? Ez nem beta, ez Preview... Ennyi esszel szabadlabon... -
de ez beta? Mert ha beta inkabb megvarom rendes verzioba -
Elso gugli talalat 12.1 catalyst-ra Konnyebb itt kerdezni, mint beirni gugliba? 
-
A 12.1-es Catalyst beta ? hivatalos amd oldalan nincs ilyen verzio -
Igaz. rF1el meg csak szerdánként foglalkozom. Utólag már közben eszembe jutott hogy rF2n belül kell állítani a kormányfokot. -
Szerintem elég Windowsban beállítani a másik kettőhöz, itt meg játékon belül beállítod ami neked jó. rF2-t nem nagyon érdekli, hogy Winben mit állítottál. -
Mondjuk lehet én is feljebb fogom venni amúgy a kormányszöget... még gondolkodom. Mert rF2 meg rF mellett rallyzok is ahol a 300 fok a jó számomra. -
unrealnoise #2458 közben jó lett, de a FFB erre elment. most kiléptem hátha csak bugzik most valami. :) -
muhahahahahaaaa mekkora poén :).
360 fok az = 15 és 18as kormányzár közötti érték. -
unrealnoise #2456 ez túl egyszerű kérdés, kinn 360 fokon szokott lenni, most átlőttem 900-ra, hátha jobb ha úgy van és játékon belül állítok ezt-azt. amúgy jaja Toby :D -
Szobahőmérsékleten.
-
Hány fokon használod? -
unrealnoise #2453 nah nekem kormány bajom van, akárhogy is állítgatom classic F1-nél nem tudom belőni azt, hogy a kezemben és a gépen is ugyanannyit forogjon a kormány... :/ -
Áhh...azt nem szabad. Monacoban nagyon durva érzése van az embernek ha beül a verdába.
Amúgy itt szeretném megjegyezni, hogy először vagyok úgy életembe hogy belső nézetből jobb menni mint motorháztetőről (számomra) csak még virtuális tükör kéne mert lusta vagyok az üléspozícióval cseszekedeni :D -
Csak ebből a videóból ránézésre ítéltem. -
Ezt Patchel lehet orvosolni. Más játéknál is volt ilyen. -
Nem tudom nekem milyen a kihasználtság, de 15-20 ellenféllel online szépen megy. Igaz nem fullmaxmittudomén, hanem azokkal a beállításokkal amit már írtam pár napja.
Meglepne, ha a végleges verzió sem használná rendesen a hardvert.
Mert az, hogy minden maxon pörög és diavetítést nézel okés. gyenge a géped, vagy éppen szarul van megírva a játék, azon sokat nem lehet javítani. De h nem használja rendesen a gépedet akkor azon szerintem lehet, sőt kell is javítani. -
unrealnoise #2448 újranéztem az új konfigommal, és minden maxon, full HD élsimításokkal meg minden futamon, amikor 14-en vannak mögöttem, egy pedig előttem a portugál pályán, Megane-nal. proci kihasználtsága minimális, de a GPU-é is maximum csak 65%-ra ugrott fel, általában 60 körül döcög, ez pedig egy rossz vicc. -
Ha csak annyit csinálnak, hogy hazsnálja majd mind a négy magot a program máris gyorsulni fog. Bár én nem néztem ilyet, de ahogy írták páran, hogy a proci és a vga is félgőzzel döcög, gondolom ez sem marad így. -
A fizikai mozgásokról nem is beszélve. rF2ben remélem meglesznek úgy oldva a pályák hogy nem minden rész (értsd nem rendes ív) csúszósabb lesz köszönhetően hogy poros azaz ív. Mert az kicsit abszurd hogy rF1ben szélárnyékból kibújva egy két ember még később is megtudja fékezni a poros íven az autót mint én aki a íven megy. -
unrealnoise #2445 pedig nem jobb semmivel. az aszfalt a régiben néhol jobban "vakít", de amint lesz majd HDR az újban ég és föld lesz a különbség... és egyébként is jóval szebb azért a mostani. (bár ez nem is csoda ennyi idő után) -
A régi mintha jobb lenne... -
unrealnoise #2443 Szerintem sem lesz sokkal jobb, én annyit várok, hogy minden effekt a helyére kerül, azaz a textúrák majd mindig úgy néznek ki majd, mint ahogy kellene.
nem szabad elfelejteni, hogy lesz itt még szélvédő koszolódás, rain drops, komplett boxszemélyzet mozgásban, és normális HDR is.
Ezek összességében, bekapcsolva, talán még tovább is lassíthatják a gammát.
De egyébként is jön a CARS, GTR3 szóval megéri egy kicsit befektetni, annak aki megteheti. -
en csak 11.12 -es catalystot talaltam az amd oldalan, vagy a 4830-hoz mar nincs olyan driver? -
ha tippelnem kell, semmi optimalizálás nem várható a közeljövőben. ez egy igen izmosan feltúrbózott rf1 motor, új funkciókkal. sajnos, szerintem ez maga az optimalizált verzió -
Azért egy optimalizálatlan béta állapotú játék miatt senki sem fog új gépet venni, mert ez jelenleg az új gépeket is megfogja, mivel félgőzzel dolgoznak az alkatrészek.
Úgy néz ki a 12.1-es Catalyst is sokat gyorsít a dolgon (hogy magán a kártyán, vagy pont az rF2-re/höz való dolgok vannak benne azt nem tudom, nem értek hozzá, nem is érdekel), meg ugye várjuk meg a végleges rF2-t.
Engem más játék nem nagyon érdekel, a BTB, Winamp, Photoshop, Vegas, passziánsz meg eddig sem szaggatott.:) -
Úgyis jönnek a jobbnál jobb grafikájú gémek...muszáj lesz újítani.
-
Hát a Fraps kicsit belassított de eldöcög 30fps el 15 AI val :)
-
én maradok a hagyományos fps növelő módszernél, videókártya, proci csere -
"De ha olyasmi fps novelo trukkre gondolsz, amitol nem valtozik a jatek minosege, sot meg szebb is lesz, olyan nincs:DDDDDDDD"
Hogyne lenne, elvileg az ISI dolgozik rajta.:D -
Na mit mondtam? Igaz csak 1/2 6 van :)
Na mostmár nem OFF-olok tovább :) -
6-kor még rádkontrázok, mert addig dolgozok :) -
még 4-kor is :D -
OFF: Vannak még fanatikusok, hajnal 3-kor rf2 fórumozni :)