19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Helyesbitek:)
Van meg benne 1-2 dolog, korbeer a palya, de csak az ut. A texturakat ki lehetett banyaszni a programbol is, vagyis azt valoban felesleges lett volna feltolteniuk. Es megis hasznos a dolog, mert nem toroltek ki a material beallitasokat (vagy elfelejtettek:DDDD), igy mar latszik, hogy a kiadott leiras es a minta palya mintha nem mindenhol egyezne:D -
Amugy az ISI kiadta az rF2-hoz a palya ModKit-et, pontosabban a szerkesztheto minta file-t. Nem mintha nekem hianyozna (bar jo lett volna belole 1-2 dolog:P), de az max arra jo, hogy semmire;DDDD Semmi nincs hozza, a drotvazon kivul;) Ami a kepen latszik, az a teljes minta palya:DDDDDDD
-
Igazabol ez a lenyege az rFactor-nak, dragan tudsz venni egy alapot (mint ceg sokkal dragabban), es ha megvan a szaktudas, ember, ido, penz, akkor eleg sokat ki lehet belole hozni. Lasd SimBin/SMS hova fejlodott;) Csak hat nagyot kell almodni, es nem csak az egyertelmuen piszkalhato dolgokat boviteni, hanem uj plugineket, shadereket gyartani hozza.
Annyi modderrel, es annyi energiaval, amennyit beleolnek tobb tucat kulonfele F1-es sorozat kifejlesztesebe, komoly dolgokat lehetne osszerakni:)
-
Ha mindent maximalisan megcsinalnanak mi maradna a moddereknek?:) Szerintem direkt csak az alapokat fejlesztik tokeletesre. Az rF1-ben meg mindig vannak rejtett tartalekok, amiket meg csak most fedeznek fel a modderek. -
Ez irtam a video fole;)
Amugy hihetetlen az ISI, neha mintha bena lenne vagy nem foglalkozna igazabol a dologggal;) OK, van az rF2-ben munka es valtozas, de ha megnezzuk, hogy a SimBin milyen gyorsan es milyen mennyisegben fejleszett, bovitett az rF-re, hat nem tudom;) Alap lett volna, hogy jobb pilota animaciot csinaljanak mint a SB, de meg meg sem kozeliti. Az eso anim is gazos, raadasul se vizcseppek, se ablaktorlo se semmi. OK, a kodban file-okat, valoban csak nem mukodik. De hat akkor sem mukodik, a SB utan 5-6 evvel:))) -
dede win7 esetében is ott van a .rfactor dolog :) -
mert ez igy jobban nez ki mint az rf2 eso:D -
Uj scriptekkel, pluginekkel, shaderekkel minden megoldhato (nyiltan bovitheto az rF1, az a lenyege), csak kell ember aki meg tudja irni:) -
ezt nem videoszerkeztessel csinaltak meg? Igy van a jatekba? -
PacsutaTibi #2342 Azta :O
Na erre nagyon kiváncsi vagyok. Láttam már esős pályát Rfactorhoz, de ott csak animált textúrákat használó téglalapokkal csinálták az esőt. De itt látszik hogy mikor felgyorsul a kocsi, akkor igy jobban feléd jönnek a cseppek. -
PacsutaTibi #2341 Mert az már van Rfactorra :) -
Na végre játszattam egy kicsit. 24 AIval Monacoban ilyen könnyed esőkében 35-50 FPSem van médium graffal. Néha picit beszaggat de ha optimalizálják még gép erősítés nélkül is vinné a dolgokat érzésem szerint.
1:33.486 ennyit tudok F2es géppel Monacoban. Brutális hogy picit lemész a száraz ívről már csúszol is le...nyilván más már megszokhattam Race on gémekből de mivel azokat nem toltam nekem sok év után egy jó élmény volt. -
Miért nem a kakucs ring? -
rF1-hez, szerveroldali, dinamikus, 1-2 dologban jobb mint az rF2;)))) Az elso perctol erdekesebb;)
-
-
fu baszki rájövök hogy melyik az és gyorsan lemodellezem előtted :) -

Nevét ki nem mondd! :D -

-
Semmi sem fölösleges. Pont az ilyen dolgokat kellene valahova itt a fejlécben összegyűjteni. Kormányrázkódás, hang, jelszóban a karakterek, stb. Ami így menet közben felmerül abból csinálni egy "gyíkot". Az esetleges megoldásokból, vagy ötletekből, problémákból meg egy "nesze ISI, ezt tessék megoldani" csomagot. -
Meg is oldotta xDD szal tök feleslegesen írkáltam, bár hátha lesz másnak is gondja. -
néztem fórumot és valamit írtak mindjárt kipróbálom.
Ilyesmit írtak:
1. Move all packages to "packages" folder if you haven't already
2. Uninstall everything from modmanager/s
3. start game
4. go to series
5. install them through that -
Hallható hangok maximális számát be lehet benne állítani? Hátha amiatt nincs. -
Bármelyikkel próbáltam egyikkel se ment a motorhang. Gumi hang háttérhangok (pl helikopter , speaker) ezek vannak, de motorhang nincs... -
Direkt mindent letöröltem arról a meghajtóról amire telepítettem (D meghajtó). Elvileg Cn amúgy csak eredeti fájloknak kéne max lennie...nem?
-
Csak tipp, de ha jól emlékszem, lehet már választani stereo, meg 5.1 és társai között. Ha 5.1-es esetleg 7.1-es a hangkarid, a játék lehet alapból arra állt, viszont ha csak stereoban használod, megeshet hogy nincs hang. -
Sztem nezd meg ujra... Nem lehet, h a warezbol valamit nem toroltel le es oszeakad? -
Nah egyik probléma közben megoldva. Mégpedig az online használat!
Ne tegyetek + vagy - karaktereket a jelszavatokba...ezt azért írhatták volna...mert most megváltoztattam másra amiben nem volt és működik az online rész is már.
A hang problémát még nem néztem meg újra, de sztem az nem változott, arra várom a további válaszokat! Köszi! -
Az elég érdekes...egyre jobb bazdmeg...Én kerestem olyan mappát mikor a warezzel szarakodtam amit Alex írt de nem volt. Pláne mivel ő XPt használ én WIN7et más az elérési út így tököm se tudja hogy hol lehetett a gond. De most kurva mérges vagyok. -
Otletem sincs... A motorhang problemat aszem warezos gondnak irtak... -
Másik problémám...nincs motor hangom!?!? Mit tegyek hogy legyen.
-
Ezt írja... -
Nem ir valami olyansmit ott alul, hogy paymet is pending? -
Ezeket az új gmotor 2.52g shadereket próbálta már valaki bütyizni?
Fényezés működik, alblak átlátszó, lámpák jók (kivéve flare effekt), de amúgy bármit valasztok, állítok be, minden textura sima mattként jelenik meg, mint egy sima T1 shader.
Nem értem mi baja van. -
Igen vazze. Single player-en belül betudok lépni de Nem enged beloginolni ... -
"de singlebe-t engedélyezte." ez mit jelent? Tehat offline mukodik es online nem? -
Korlátozás nem volt azt illetően milyen legyen a jelszó ha jól emlékszem... szóval elvileg jónak kéne lennie amit beütök... -
Master Card kártyával fizettem. Email címre 2 üzi jött a vásárlásról. A telepítési útmutató szerint haladtam eddig minden jól ment. Le volt írva hogy oda be kell loginolni hogy aktívvá váljon az online rész. De egyelőre nem enged, mert kiírja hogy ilyen felhasználó nincs...de singlebe-t engedélyezte. -
Mivel vasaroltal? Nekem a Visa-s kartyat nem fogadta el, az irta, h a vasarlas nem jott letre, utana ugyanezt az uzenetet kaptam mint te. Utana egy masik Visa Electronos kartyaval mukodott a fizetes es azonnal hasznalni tudtam... -
Én még oda be sem jelentkeztem. Egyből aktív lett maga a játék, meg a developer rész aztán annyi. Oda be kéne jelentkezni? -
Hm... érdekes. Megvettem beütöttem emailt jelszót vásárlás után a loginba és kiírja hogy no account exsists...még várnom kéne vagy supportozhatok össze vissza -.-"