19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
ott van az csak béna vagy
Steeringlock / Kormányszög / Kormányzár: úgy állítsd be, hogy ha a kormányod beállított maximális elfordulásával elosztod ezt a számot, akkor az érték 20-24 között legyen, így az igazi kocsikhoz hasonló kormány-elfordítás/kerék-elfordulás arányt kapsz. -
AMD-sek, erdemes feltenni a 12.1 Preview drivert, nekem nagyon sokat gyorsitott!!! -
Nemar, nekem rf1-ben 560 fokhoz jo a 28-30as zar... -
Regisztrációnál kellett volna. Nekem a saját teljes nevemet írja. -
Bejelentkeztem e-mail címmel meg jelszóval. De amúgy offline is Unknow-nak hívnak.:D majd megkeresem hova kell nevet írni.:) -
unrealnoise #2386 Jelentkezz be az elején, bár lehet hülyeség írok, mert online csak az után lehetne játszani... -
Viszonylag szépen fut a játék. Viszont ha bekapcsolom a HDR-t akkor nagyon világos lesz a kép. Remélem erre majd jön valami megoldás. -
Viszont most kipróbáltam az online-t. Simán beengedett egy futamra, ami az utolsó előtti körnél tartott.
Aztán practice, ott nem vártam meg a futamot. Jöttek mentek, de furamód aki belépett és jobbat ment nálam az maradt, aki rosszabbat az kilépett. Kocsogok.:D
Viszont úgy hívnak, hogy Unknown. Ez hülye név, ebben megegyezhetünk. Szóval majd meg kell keresni, hogy hova írhatnám be a sajátomat, ha már anyámék annyit vesződtek a névadással.:) -
Nekem 400 fokon van, és ha nem akarok kapkodást akkor 10,5. Ami furcsa, mert rF1-ben 400 fokhoz ilyen 28-30 körüli kormányzár a jó. -
Konkrét választ nem találtam kérdésemre. -
kormány topic ott vannak a linkek mindenhez a kérdésedhez is -
yonoqueriacuenta töltötte fel ezen a napon: 2011.12.17.
Szóval nem nagyon vártak vele rF2 beta megjelenésig. :) -
Ezek nagyon beindultak;) Uj gumi, flatspotting-gal, kopassal, koszolodassal;))
Baloldalon FR gumi, jobboldalon gyari rF1.
-
Jó, de most még arra sincs szükség. Nincsenek bajnokságok, nincsen semmi csak tesztelés. Azért meg nem veszek (még) nyilván szükség lesz rá később. (de hátha addig lejjebb mennek az árak is egy picit). -
Annyi talán érdekelne hogy 300 fokra beállítottam a kormányt a játékon belül, ahhoz vajon mi lehet a megfelelő kormányzár? Érdekes módon 18,5 - 19,5 stb...beállítást lehet állítani, tehát egész értéket nem. -
ezért mondtam először csak vga-t vegyél.. -
Indycarban tavaly nem okozott gondot az eső oválon..elrajtolták akkor is a mezőnyt :p
ma már más a verseny írányítás góréja ;) -
Setuppal még nem is foglalkoztam túlságosan, csak Racedepartment fórumáról szedtem le párat. Simco szerveren mentem még Megane-al ma Millsen. Szabályosan élveztem mert tele van gyors kanyarokkal egyikből a másikba jó test test elleni csatákat lehet vívni.
Amúgy nem tudom miért vannak annyira oda a gépigény miatt. A mostani gépemmel nem igazán lenne gond szerveren se ha picit még lejjebb butítom. Nyilván nem ez a normális, de bétaként semmi gondom vele. Majd lesz ez szebb is és jobb is. -
Még le sem szedtem a Megane-on kívül semmit.:) Eleve erre voltam a legjobban kíváncsi, meg ha meg akarom rendesen ismerni akkor jobb ha nem ugrálok egyik modból a másikba.
Mostmár edzésen annyira nem, csak futamon picsáz el az ai...95%-on.:D Túl sok a változó, meg kell tanulni alkalmazkodni. Meg lehet a setuppal is többet kellene foglalkozni. -
Megane nekem is bejött de Monaco ezekkel az öreg F1 verdákkal nagyon nagyon feelinges :). Csak fejlődjön basszus, adják csak kifele szépen az updateket :D. -
Nekem is a Megan tetszik legjobban az rf2-be , erdekes hogy rf1-be nem szerettem a zart kasznis autokat de itt ez a kedvencem. De a historic is jol meg van csinalva, formula 3-al a legkonyebb menni , szinte ki se lehet porgetni az autot, aztan formula2-be mar ki lehet de meg siman elvezetheto es ott a forma1 ami nagyon nehez :D allati hamar kiporog es mar eleg nagy sebessegnel is elindul a hatulja ha jobban ragazolok -
Hát nem tudom, de én nagyon kellemesen csalódtam rF2-ben. Szwerintem a Renault Megan veri az eddigi etalon netKar PRO-t vezetési élményben, a többit meg lesz@rom.
netKar-nal sem érdekelt, hogy nem volt jó a netkód meg a többi hiányosság ha a legjobb vezetési élményt adta.
El nem tudom képzelni, hogy egy SMS leverje őket. Aki az eladási darabszámra megy ugy sem alkot valódi szimet ez látszik iR-nél is. Meglehet nézni, hogy a rengeteg rF1 rajongóból mennyien szívják a fogukat, pedig jó részüknek az a baja, hogy már elnézést mocskos módon nehéz lett a vezetés a játékban, ami rajtam pl sokszor kifog, és esek kelek (nem a meganal).
Az rf1-hez minimum előrelépés a progi mégis sokan szidják meg sírnak.
Két lehetőséget látok:
A vérpistike ligák vagy csinálnak maguknak tükörsima útfelületű pályákat, vagy maradnak rf1-nél.
-
Az is milyen kiadás. Kiadnak egy modot meg két pályát 2-3000 Ftért...az is nagy surmóság a részükről, a nép meg veszi mert szép az ótó...megy vele havonta egyszer és kész ha nem liga szerűen űzi...de megvette...ISInek szűk rétege van, nem tud nagy réteget vonzani, és ahogy látom nem is arra épít. (részben jó részben rossz). -
kössz srácok! -
Nem tudom hogy az ISI elsosorban mibol el, de erosen ketlem, hogy az rFactor 1/2 eladasbol az atlagembereknek;) En ugy latom, hogy eppen csak annyi energiat fektetnek „ebbe” a verzioba, amennyi bejon belole;)
A SimBin/SMS masteszta, tizmillios eladasok vannak mogottuk, abbol fent lehet tartani a tobb tucat fos csapatot, azokkal lehet fejlesztgetni rendesen;) -
unrealnoise #2366 Hát igen, tudom Alex megint azzal jön majd, hogy külön kategória, de ahogy olvasgatom ős is egyre többször mondja azt, hogy bezzeg a Simbin és SMS. És tényleg...
Tudom itt lesznek régi pályák (változó színvonalon), komplett F1 mezőny akármelyik évből meg ilyenek, ezzel nem tud mit kezdeni a másik két gárda fejlesztés alatt lévő játéka, DE. vezetési élményre, összerakottságra, állandóan fix és magas minőségre leginkább tőlük számíthatunk.
Nagyon durva kontraszt kezd kialakulni az ISI féle játék és a Simbin/SMS féle szimek közt.
rF2 tetszik azért. de nem hinném, hogy időtálló lenne. mire ez kijön alapverzióban, addigra kint lesz reméljük a GTR3 és a C.A.R.S. is rengeteget fejlődik majd még. Mire pedig tényleg újabb és jó frankó pályák is lesznek hozzá...
Egyébként korábban volt róla szó, hogy az ISI hosszútávera tervez az rF2-vel. Lehet. de egyre kevésbé hiszek benne, itt nem lesz olyan fejlesztési tempó, mint a CARS-nál, az official (ISI team) tartalmi részéről a játéknak meg nem is beszélve... (nincs is igazán koncepció, illetve az van, hogy nincs, aduk valami alapot, aztán a nép elszórakozik vele évekig.
ma még ez a BETA is tud szórakoztató lenni, mindenképpen amíg a nextgen szimek el nem érnek egy szintet, vagy meg nem jelennek...
Utána viszont ez nálam tuti megy a "polcra". -
Insert -
Page up, ha jól emlékszem ....
-
megane-ban hogy tudom állítani a klasszikus kamerát,amikor a kormány mögött ülök? Egyszer elállítottam és csak úgy tudom visszaállítani ha kilépek és vissza,Home-al kismillio onboard van,motorháztetől,"utasülés"ig de a normális nincs:/ -
na inkabb ezert felnek sokan megvenni a betat mivel nem lehet az ISI szavaba hinni, sokmindent mondanak de hogy mi lessz belole... senki se tudja :D -
Anno az rF1-ben is voltak olyan bejegyzések amik olyan funkciókra utaltak amiket végülis sohasem láttunk viszont az rfactorban. Volt arról is szó olyan 2006 körül hogy az eső szimulációt majd patch formájában kiadják, és hogy ez egy fizetős patch lesz. Emlékszem mentek is a találgatások, hogy hogyan lesz érdemes leginkább megvásárolni, külön a patchet és a játékot, vagy a már frissített verziójú komplett játékot. Végül nem lett az egészből semmi. Közben eltelt több mint 6 év és megértük azt, hogy kidták a FULL-os rF1 BETA változatát. Grafikailag szemlátomást túl sokat a jelenlegi állapot szerint nem sikerült fejlődni. Ha jól be lesz lőve, lesz egy jó FFB a játékban immáron alaból ReelFeel vagy LEO Pliginek nélkül. Végülis értehtő, hogy nem repes mindenki az örömtől, mert sok dolgot megoldottak már rég az rF1-hez a MOD-erek, vagy ahogy Alex írta olyan fejlesztő csapatok akik anno licenszelték a GMOTOR 2-t, különbül, mint ahogyan most szembesülhetünk vele az rF2 jelenlegi verziójában. -
Engem folyamatosan szivat az ai. 10-en voltunk, 9-ik helyről startoltam úgy, hogy fél mp-en belül voltam az elsőhöz. Az utolsó nem tudom mit csinált.:D
Viszont futamon már sehol nem voltam. Lehet, hogy állandó időjárás mellett ott lettem volna az elején, de így érdekesebb.:) -
Boven jo, a verseny a lenyeg;) Sokszor nem is erdemes eroltetni, terhelni a gepet 20-30 AI-val, ha jol be vannak allitva, eleg 5-10 darab, egyszeruen csak a vegerol kell indulni;)
Biztos abban is van valami happy, hogy lenyomni a qual-on 20 AI-t, vegig elol menni es gyozni:) De ezt inkabb kihagyom. Ez max online jo. -
Mentem Sepang rövidített vonalvezetésén R.M.-el. Hát 23ból 23. lettem. Nagyon értelmes az AI! Ha úgy kezeled mint egy embert úgyis teszi be a kanyarba melléd, úgy helyezkedik hogy ha te védekezel ő az íven marad stb... ez tetszik. igaz hogy 23ból 23. lettem de az 1. 1,5 mpre volt csak. -
Nagyon helyes! :) A „mindent tudni akarok”-bol csak jo dologk lehetnek. -
Csak kérdeztem, ha már megvettem, a jelenlegi állapotában MINDENT tudni akarok róla! :D. -
Pedig az mókás lenne, hogy egy ligafutamon leszakadna az ég, majd 2-3 órányi várakozás után végül hétfőre halasztanánk az utolsó 20 kör lefutását.:D -
Tuti vannak/lesznek dolgok, amelyeket nem dokumentalnak, engedelyeznek, ez megis csak egy vegfelhsznaloi olcso liszensz, ne tudjuk mar mindent (megcsinalni):) -
Az meg egy nem letezo funkcio – szerintem;)
Valszeg lesznek palyak, vagy lesz ra lehetoseg, hogy korlatozni lehessen az idojarast, pl. NASCAR-ban, oval palyan ne kezdjen el esni az eso;) -
Mi ez a Limited Weather dolog pályaválasztásnál és miért nem tudom bekapcsolni?