| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
En teged komolyan nem ertelek... Magyarazd el nekem, h mi ertelme van fikazni egy felkesz jatek, olyan funkciojat, ami meg felkesz stadiumban sincs? Majd ha kesz lesz es nem tetszik, akkor fikazd, de ennek semmi ertelme.
Ha egy festo felig van kesz egy keppel, akkor te azt mondod, h nem eleg elethu? Ugyanugy nincs ertelme, mint egy felkesz termeket fikazni.
Egyebkent en leginkabb leszarom a grafikat (persze nem baj, ha valami szep), sztem egy szimulatornal a fizika a lenyeg es ezen a teren nagyon sokat fejlodott az rf2, pont megvan benne, amiket hianyoltam az 1bol. Persze meg hianyos es bugos, de en mar ezzel is elegedett vagyok. Sokkal jobban erezheto az auto, sokkal tobb infot ad vissza es nekem ez volt a lenyeg.
Ha csilivilit akarnek, akkor F1 2010-zel jatszanek es neked is ezt javaslom a folyamatos levegorontas helyett!