• Batmanci
    Hali fiúk!
    Igen, én vagyok.
    Mondhatnátok néhány lényeges szimulációs tulajdonságot a játék mellett, mert amit eddig láttam belőle - tudom, alfa. Na, jó béta. A lényeg, hogy görög legyen. -, az nagyon nem meggyőző. Ne vegyétek sértésnek, hisz ez csak egy egy vélemény, de egy jobb napon, jó moddal a GTR 2 is tud ennyit.
    Ráadásul, megveszem (Ha megveszem, dobozost szeretnék. Azt hogy lehet?), és utána minden autó, pálya, alkatrész, festés, meg amit még kitalálnak egy autóhoz, azért további zsemlére valót csiholnak ki a játékosból? Nagyon nem szép dolog. MMO lesz a végére, havi zsolddal, mint a Knights of the Old Republic?
    Mint okos piárosok, mikor kitalálták, hogy pár játékot csak win7-re dobunk ki? Remek húzás volt. Meg lehet nézni az eladási statkókat.
    Olyan ez mint a Halo 2, amit kiadtak kizárólag Vistára, el is adtak belőle ötöt.
    Szóval gondoljátok lesz belőle valami? Az, hogy bétaként forgalomba dobják sok mindent jelenthet; nem készültek el semmivel időre, játékosok visszajelzéseit várják, hogy a többség igényeit elégítsék ki.
    A Le Mans-i modom - ami nem teljesen az enyém. A kocsiszekrény modelljein kívül többek között én raktam 2010-11-re. -, simán tud ennyit.
    Olyan, mint lentebb a Toyota Hibrid video. Persze nem a külcsin számít...
    De akkor, mi is?