rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valszeg mar 3 eve irogattak, az alapok megvannak (sose irnak nullarol semmit), a tartalom is megvan mind, a sajat fizikan, mewnun es FFB-n kivul minden kulsos program (grafika, hang, online, PhysX stb.)
Az S397-ben nincs penz se fejleszto. Az engine is sokkal kotottebb. Nem volt rendes eladasuk, nem is nagyon lesz. Es meg nepszerutlen is😊 Az rF2 project a "megmentesrol" szol.
Lehet folyik a viz, de vizes gumi, vizes tapadas stb az nuku.... 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.09.14. 11:30:57
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Amúgy elég durva, hogy az olaszok kb. 1-1,5 év alatt komplett videojátékot dobnak piacra nulláról indulva, az ISI-397 bandának meg 2 év kell egy nyamvadt felhasználói felülethez. 😄
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2018.09.14. 11:15:46
ui.: Fejleszd már a géped, ne egy barlangrajzon próbáld ki milyen az fps 😄
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Maradt a Kunos-fizika, inkabb a vezetesi elmenyre gyur, persze szimesen, minimalis kockazattal/kompromisszummal hogy "sokat szamoljon", ne legyen anomalia es kuzdes. Valamit piszkalt a gumikon es a felfuggesztesen, valszeg mar nem az "egygorbes" megoldasokkal operal, erezhetoen valtozott (szamol, reszletesebb, de hatarozatlanabb, nem annyira kozvetlen es gyengebb).
De az is latszik, itt nem kell szmaolni majd a komolyabb realroad-dal es a hozza kapcsolodo dolgokkal (iR, CARS2, valszeg meg rF2 sem).
De nem is az kell a celkozonsegnek😉
Pl. van soderbe lecsuszaskor felperces csorges/csattogas, gumi 80%, aztan valszeg ennyi. Ez nem lesz iR, ahol ossze-vissza hordjak az autok a kavicsot/port/homokot a palyan, es kavicsonkent latni, ahogy szamolja es pattognak az autokon😊
Meg valszeg esoben sem lesz CARS2, ahol lefolyik a viz a magasabb reszekrol, szethordjak aztan osszefolyik az aszfalton, kerekenkent es autonkent latni, ahogy a tocsakat "szetvalasztjak", aztan visszafolyik stb.
De tuti nepszeru lesz, az arazasa es a latvany miatt, mert elhitetik, mert ugy lesz belove. Jol csinaljak. Bar az egy sorozat, a korlatozott tartalom, a valszeg modolhatatlansag amitt azert nem lesz AC hype.
De gondolom, ez (BGTS) "csak" beesett nekik, igy megtamogathatjaki az AC2-ot.
De ugye ez valami V0.03...😊)
E ugye hivo vagyok de ez nem tetszik. 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.09.14. 08:01:59
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: simcompany, 2018.09.14. 07:21:29
Rendesen edzeni kellene már hozzá😄
Én most G25+Next level cockpit kombóval megyek DE szombaton jön Oculus-om!
Bár amíg nem gyakoroltam eleget sima kijelzőn addig biztos nem megyek VR.
Így is necces..
Jó Sim,azt meg kell hagyni.Igényes
Megvettem,nemsokára megyek haza és töltöm!
Iracing-el szemezgettem de a vizes és éjjeli pálya hiánya na meg a gyenge tartalom végett ez mellett döntöttem!
Arról is olvastam,hogy létezik valamiféle Magyar nyelv hozzá?Ha igen honnan lehetne beszerezni?Steam-en vettem.
Elnézést hogy ez itt lett kitárgyalva,bár úgy indult hogy rfactor2...
A PC2 szvsz jobban néz ki, mint az ACC... Hiába egy éves, kiforrottabb, jobb cucc sokkal jelenleg, mint az ACC ebben az állapotában...
Az ACC is megéri, ha egyszer meg akarod majd venni, befektetésnek nem rossz, de ha most akarsz játszani, akkor pC2..
Szerintem elég jó a pC2 összességében fizikára is, bár ezt már írtam, itt egy simbuzi youtubeos, nála simán a 3. lett a Project Cars 2 fizikára...
Sim Racing Paddock
Szerintem CARS2. Az most raadasul jo aron van (ha jol emlekszem), es brutal mennyisegu minosegi cucc van benne. Ha nem tetszik, annak az arat is vissza tudod kerni😊
Vagy AC. Bar abban se napszak, se eso, se realroad, meg az egesz inkabb techdemo. Bar vezetni elvezetes.
Nem azert mert fizika, FFB vagy akarmi, hanem mint "jatek" es hasznalat.
Ha F1-ezni akarsz offline akkor csak F1 2018. Profi cucc (ha neha kifagy, majd javitjak😄) es nincs is mas valasztas. Az rF2 online ligara, egyedul korozni vagy AI-val (ha eppen kiadja
Ha megsem F1 2018, akkor inkabb AC vagy CARS2. Azokban sincs "rendes" F1 sorozat, autok, palyak, szabalyok stb., de vannak hozza cuccok offline is, be van allitva az AI (uszkve😛), hasznalhato. Talan az rF2-hoz is ossze lehetne banyaszni valami frissebb F1-et (palyakkal), de az AI erosen kertdeses, meg ugy az egesz.
rF2 szvsz ajánlott még mindig, de tényleg az a kérdés, mivel akarsz menni. Bár sok alternatíva nincs. Multizni az AC lehet jobb lenne (népszerűbb), de ha offline is lenne, akkor csak rF2... fizika, napszakváltás tök jó benne, az időjárás is az lenne, csak ott az AI művel érthetetlen dolgokat néha... (Pl. első körös boxkiállás, amikor már a rajtnál is szakadt...)
Az 1050Ti nem egy bika kártya, médiumon talán elvisz ezt-azt. Én még ajánlanám a Project Cars 2-t is, szvsz tök jó cucc, rengeteg pálya, viszonylag tűrhető AI-val... Ár/érték arányban a Project Cars 2 szvsz a legjobb. Fizikára nem egy top, de nem is egy arcade, Forza Motorsport és rF2 közé simán befér nálam...
Én most mivel az AI-t preferálom, ezerrel nyomom az F1-et és szvsz ez így is fog maradni sokáig... (Ami megint csak nem HC, de kurva szórakoztató, korrekt fizikával, és hát nah, minőségi...)
Utoljára szerkesztette: SirDannyL, 2018.09.12. 22:12:10
Ezeket most csak a Steam Features listájából másolom csak be:
Updated to use multi-core CPU technology
Advanced physics engine
Newly updated tyre model
Driving surface construction, even painted line thickness, affects grip levels
Engine boost and Turbo modeling
Complex aerodynamics
Head physics, cockpit vibrations, detailed bump modeling
Ha nem tévedek nagyot ezek már javarészt a Studio 397 fejlesztései, és van még jó pár ami megemlítve sincs, pl. DX11 ami már egy ideje működő dolog, talán megérjük az új UI-t is egyszer, eső effekt és emellett sok kisebb dolog amit még 2 évvel ezelőtt nem tudott a játék.
Mondhatnám én is, hogy halott ügy, de sokkal jobbra vagy többre a lentebb beszéltek alapján valószínűleg nem igen számíthatunk és ennek is örülni kell ami jelenleg van, legalábbis annak aki ragaszkodik az rF vonalhoz, de nyilván az rF-n túl is van élet, sőt az elmúlt jó pár éves időszakban talán most a legjobban burjánzóbb.
Szerintem az engine eladasra baziroztak, hogy majd a SimBin/SMS/Reiza/stb. megveszi, azok gyartjak a dobozos draga cuccokat, abbol csorog nekik is, es abbol reszelgetik az rF2 modding/online cuccot.
Az IS elvileg/tuti nem csinal mar rFactor cimet. Ha csinalnak is valamit, akkor az sem lesz AC/CARS-szeru "jatek", inkabb egy teljesen uj engine, kizarolag DX12-re, es foleg a fizikai reszt megtolva. Olyan, amirol "megjobban elhiszik" az emberek hogy ipari, talan kozos platformmal a home es ceges felhasznaloknak, dragan venni/berelni hozza tartalmat treningre, online-ra.
Felszallni az AC/CARS/GTR3 vonatra semmi ertelme. Az iR-rel sem erdemes/lehet versenyezni.
Ez olyan hogy ki kell egyet próbálni ahhoz hogy igazán érezd miért jobb.
Nem veszlek továbbra se komolyan. Ne örülj!! by sertrex

Nem veszlek továbbra se komolyan. Ne örülj!! by sertrex
Az ISI-nél nem is értem mi volt a koncepció lényege az rF2-nél..., pedig "végigkísértem" az útjukat...
Gondolom a motorban bíztak, de hát naivak voltak. Lehet sokat tudott és jó volt az elején 😄, de nyilván mindenki jobban szereti a profi cuccokat, meg az olyanokat, amelyeket már ő maga fabrikált össze... (Lást SMS és Project Cars, vagy Codi...)
Ez a violag vicce amit most erolkodnek egy hat eves jatekkal, varva a jatekosok tomeget ...😊
De legyen korszeru, ez tetszik vagy sem a kutyanak nem kell.....
Ha mar szob jott a mai vilagban....
Igen, nem kellene egy ujabb, de ez a mai vilagban elavult, lassu, ronda..
Jo persze , tudom a jatekosokkal van a baj 😊))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.09.12. 15:13:42
update: hát remélem a simrace expon nem három tök érdektelen szart fognak bejelenteni.... 😄
Utoljára szerkesztette: Adebayor, 2018.09.12. 14:56:32
Ádám - HRF1RT.hu
Annyi minden elkészült már ide, és vannak nagyon profi cuccok, nekem ez bőven elég lesz, egyedül tényleg a többi fontos dologra kellene rámenni.
Ádám - HRF1RT.hu
Ez már gyakorlatilag az 😊 Több fejlesztés van már mögötte mint más játéksorozat 2 egymást követő része közt. Mondjuk ez akkor jönne át sokkal jobban, hogy ha a Studio 397 egy kész produktummal állt volna elő DX11-el, új UI-val stb. nem pedig ilyen early access formában tálalva, amit elkeresztelhettek volna akár rF3-nak is.
AI-val meg oda állítod, és olyan pályára, amilyenre csak akarod... Szerintem meg az online játék van végtelenül túlértékelve...
Mondom ezt úgy, hogy örülnék egy ilyen iRacinges rendszernek, de ha már rendszer, akkor legyenek kihívások, stb, normális profilok, offline mókák. Tessék lopni a Forza-ból, meg mittudomén'. Ha ezt időben és jól összehoznák, akkor még az iRacing alá is vághatnának... (Mert ugye az ő AI-juk totál kérdőjeles még...) Persze nyilván az iRacing sokkal jövedelmezőbb meg etc, de szvsz baj van ott is...
Az előbb említett gondom, a mezőnyök erősségét illetően elég nagy gáz, de ezt az egészet maga az iRacing okozta, túl sok tartalom, túl kevés előfizetőre és aktív játékosra... A helyükben felére vágnám az árakat és eltörölném az előfizetést... Ez lehet túl sok és ésszerűtlennek hangzik, de az AI-val lehet eljátszanak majd, hogy ahhoz nem kell előfizetés, csak vásárolj, vagy valami...
Érdekes lesz...
Egy valamit nagyon remélek: bízom benne, nem csak tartalom bejelentésre kerül majd sor... pár UI screenshot mellett...
Addig viszont tényleg nincs értelme, kb. csak offline lehet AI-val bohóckodni pár alkalommal, aztán megunja az ember.
BMW M8 GTE - 6200 feliratkozóval. Az azért ha nem hatalmas pénz, de rF2 mércével lehet simán jó. Nyilván kurvára nem csinálnák, ha látnák, hogy veszteséges szar az egész. De ti biztos jobban átlátjátok az anyagi helyzetet, mint maguk a készítők...
rF3-nak szvsz nem sok létjogosultsága lenne, addig lenne GTR3, ACC, FM8, iRacing (AI-val), pCARS3, és még ki tudja mi...
Az rF2 simán lehet még nagyon jó, nem sok kell neki hozzá... Csak valahogy csinosra és játékosbarátra kellene már venniük...
Néztem sok ACC videót, és oké, látványos és szép, pláne néhány kimerevített képen, de annyira azért nem eget rengető már a dolog... Ma már nem nagyon tudok hasra esni a grafikától, nekem pl az rF2 is brutál szép tud lenni sokszor... (Jó bevilágítás, kurva jó, minőségi pálya, kellemes textúrák, égkép, stb...)
Oszinten nem ertem miert nem engedik el , es allnak neki egy rf3-nak....
Mondtam, hogy én is hiányolok ezt-azt, de ettől még jöjjenek. Annak is örülök, hogy nem valami atom népszerű pálya jön már megint, ami mindenhol máshol szintén elérhető...
Jöhet ez, csak közben máshogy sem ártana már végre fejlődni. Főleg a körítésre, lehetőségekre mehetnének végre rá...