19779
  • b-type
    Megeszi az idegemet ez a program,... 1 év nem használat után kiüthetetlenül letölt 6 csomagot majd validálja, aztán véletlenül bezárom miután installáltam a HunRing-t, újraindítva betöltöttem a Panoz-t..vezetési élményről továbbra sem lehet beszélni, jelenleg meg kidobott mert Mills-re is rá akartam volna menni hogy na mi változott egy kész pályán (FFB..stb)
    Na de, Hellboy76:
    nagyon szép munka, jól autózható így szólóban. Gondolom ugyanaz a szélesség, és csak a FOV miatt érezhetek mást. Érzésre nagyon jó konvert.
    ha mindent beleteszel akkor az nagyon komoly lesz, és remélem mindenki megbecsüli aki használja az rF2-t.

Utoljára szerkesztette: b-type, 2019.01.06. 09:38:38
  • Hellboy76
    A jelenlegi állapot: v0.10
    Álló rajttal működik, bármilyen mozgó rajt még nem az igazi, kicsit indiszponáltak az AI-k, nincs jobb-ball nyomvonal definiálva. 40 autónak van hely a boxokban. Az első betöltés kicsit hosszadalmas, ~100db nagy poligonszámú felületből áll a pálya.
    Jó tesztelést!
    Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2019.01.05. 20:53:00
  • simcompany
    hajrá!
  • bottleopener
    nagyon várós, köszi!
  • GeriDoc
  • Alexease
  • Hellboy76
    Haladnak a munkálatok Célvonal
    Már játszható, útfelület, AIW, néhány épület a helyén.
    Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2019.01.05. 11:46:26
  • tonio2006
    Bocsi. Rossz helyre ment. Ez Assetto Corsa. :D :D :D :D
  • tonio2006
    Alfa Romeo Giulietta TCR teszt / Tommy78 /

• guftabi96

Link
  • Adebayor
    Hali

Valakinek régebben volt gondja az árnyékokkal. Ha jól emlékszem hogy az autó előtt rajzolta ki az árnyékokat menet közben. Mi volt a megoldás? ha jól emlékszem megoldottad nagy nehezen.
  • goldboy
    Egyébként, ahhoz a programhoz, az a kód , ami azon az oldalon van, az még jó, vagy már ideje múlt?
  • GeriDoc
    "Senki nem beszélt kinézetről, pont erről beszéltem, hogy szép a cucc. Miről beszélsz?"

Valóban, azt már csak úgy leírtam, nem neked akartam. Általános megállapítás.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2018.12.24. 21:43:32
  • GeriDoc
  • unrealnoise
    Senki nem beszélt kinézetről, pont erről beszéltem, hogy szép a cucc. Miről beszélsz?

Mi a tökömről beszélsz, eső szimuláció? :D A GP3-ban képes volt az AI arra, hogy ha beállítottam, vagy esős volt a futam eleje, vagy az időmérő, akkor esős gumival mentek ki. Pont. a Grand Prix 3-ban. Ember, az 18 éves cucc. 18!!

Erre megint jössz a baromsággal, az esős szimulációval, hogy senki nem csinálta meg még jól. Jah, mert olyan kurva nehéz lehet leprogramozni, hogy az AI normálisan reagáljon, illetve az is biztos megoldhatatlan, ha az esemény elejére 100% vihart rakok, akkor nedves legyen a pálya a rajtnál. :D Tudom, ezek nem egyszerű dolgok...

Leszarom, hogy nincs benne AI, majd lesz.

Az, hogy multira jajj de jó lesz az rF2, hát kurva jó. Csak tudod én AI-ra használnám, mert multira pl az iRacing még jobb is és már működik, és már közössége is van egy ideje. Szóval én azt mondom, hogy ez meg az szar benne (és ezzel nagy valószínűség szerint nem is foglalkoznak majd - meg már mostanában sem tették), erre te azzal jössz, hogy de az meg (a multi) jó lesz benne, majd ti eldöntitek a gumikat. :D

Nagyszerű. Tehát én vagyok a hülye, amikor sem a grafikát, sem a multit nem kritizáltam, ellenben te totál hülyeségeket állítasz, amiről és ahogy senki és semmi nem beszélt. Kellemes karácsonyt! :D
    Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.12.24. 19:38:05
  • bottleopener
    Amúgy boldog karácsonyt mindenkinek, javaslom időnként kitekinteni a kormány mögül, és megnézni, hogy a család megvan-e még. :D
  • bottleopener
  • Hellboy76
    Első export következik 3dsmax-bol. Az osszes vezetheto feluleten textura/material rendben.
    Egy fapados aiw-t osszedobok hozza btb-vel, szektorok, aztan teszt.
    Szalagkorlat, kerites, gumifalak meg kelleni fog, hogy vmihez lehessen viszonyitani.
    Talan meg az iden lesz belole egy vezetheto verzio,
  • GeriDoc
    Költsed iR-re, ott úgysincs eső, meg egyelőre AI sem. Legalább nincs mi felbosszantson. Mindig elfelejtitek, hogy rendes eső szimulációt még sehol senkinek nem sikerült megcsinálni, az AI-val meg végképp. Az ACC sem lesz jó. Itt legalább van, és ha a multit sikerül rendbe rakni, akkor hibátlan lesz. Majd mi eldöntjük, hogy milyen gumit rakjunk fel, meg mikor menjünk ki időmérőre. Ezen kívül ha csilli-villi tükröződéseket, meg kinézetet akar az ember, az bizony lassú lesz szimnek. Egyelőre csodák nincsenek, csoda kártyák ide vagy oda.
  • unrealnoise
    hát nekem eddig sem a graffal volt gondom... mindig mondtam, hogy az rF2 tud szép lenni, részben a dinamikusság miatt, részben meg azért, mert most már tényleg szép is helyenként. Mondjuk nekem még mindig az AI-val, az "időjárás megjelenítésével", az időjárás szimulációjával van gondom... az AI reakcióival a változókra is fel lehet b*szni. (Pl amikor beállítom, hogy futam, időmérő elején 100%-os eső legyen, és csak akkor kezd el esni..., aztán az AI bent vár a boxban időmérőn, pedig hát én tudom, hogy le fog szakadni az ég, mondjuk az is igaz, hogy rég szakadnia kellene, de az AI csak vár...

futamon még nagyobb hülyeségeket csinálnak...
    szóval nekem nem tartalom kell. hanem kapják rendbe a játékot... bár ha csak az UI meg a multi eddig tart nekik, akkor nem tudom én mit várok, de mostantól minden fillért iR-re költök inkább....
  • b-type

ha olyanra megcsináljátok mint az ACC eredetije, akkor isten bizony kifehérítem a steam-ben az rF2-t újra.
  • Hellboy76
    Folynak a munkálatok:

Első kanyar...
    Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2018.12.24. 14:04:40
  • Tomsteel
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    írtam priváto(ka)t
  • Joex22
    Én is megvettem, nekem is tetszik, de az jobban, hogy azzal a céllal rendezgetnek hivatalos online versenyeket, hogy összerázzák a közösséget.. mikor megvettem tegnap reggel, már 1400 feliratkozó (vásárló) fölött volt a pakk, fájdalmas nézni az üres (hivatalos) szervereket..

Mondjuk engem ez a pakk egy hétig boldogít, aztán valami nagyobb dologra vágyom, pl. online rank és hivatalos, szervezett futamok.. vagy hogy úgy is fel lehessen csatlakozni a gt3 szerverre, hogy csak az egyik pakk (vagy egy autó) van meg.. (iRacing / Raceroom stílus)
  • GeriDoc
    Már azt hittem senki nem szerezte be a pakkot. Szerintem is nagyon jó lett, élvezetes vezetni őket. A kinézetet én is régóta mondogatom, hogy nagyon jó. Mentem tegnap valami kis amcsi pályán 9am, aztán sötétben, és nagyon jól néz ki, nagyon hangulatos. Nem az a túlszaturált, steril játék feeling. Egy config upgrade rám férne már, de ezt leszámítva nagyon adja.
  • TomStorm
    Kellemes Ünnepeket!
  • TomStorm
    Úgyhogy jövőre új tervek:
    -32:9-es Samu monitor
    -Podium
    -Loadcell
  • TomStorm
    Hát elég komoly lett mind!
    Kezdem úgy érezni,hogy szimulációba,grafikába,hangokban torony magasan elhúzott RF2!
    Sebring,éjjel az új McLaren-el pl.valami eszméletlen!
    Grafika,ezek a felhők,fák,pálya design nagyon toppos.
    Vezetési élmény meg mondom,legjobb!!

• formula1996
    Azert ne kiabald el, hogy mar 2019re :DDDDD
  • Alexease
    De meg mindig jobb, mintha csak uj UI lenne, de tartalom meg nem:D
  • Danecay
    Úgy látom az új UI már 2019-re tervezik megvalósulni, kiadni :)
  • Alexease
    GT3 Challengers Pack
    15EUR, nem is veszes, de az Aston csak jovore jon hozza;)
  • Alexease
  • Adam Jonas
    Szeptemberben csináltam egy szimulátoros kérdőívet (már aki még emlékszik rá... :D ), végre volt időm az eredményeket elkészíteni. Az alábbi linken megtaláljátok.
  • Szabi #18218
  • GeriDoc
    Ok, megvan. Ha valakinek még nem működne, akkor egy JSON fájl két sorát kell átírni.
    Egyébként ezekkel a beállításokkal nagyon jó a kormány.
    Itt van (S397 fórum)
    Jöhetnek a GT autók.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2018.12.22. 12:55:38
  • GeriDoc
    Segítsetek légyszi. Még mindig a G29-el kínlódok, nekem nem csinál semmit. 900 fokon van, akárhova állítom. Win7, legfrissebb Logitech profile, rF2 újratelepítve. Mit kell csinálni, hogy jó legyen?
  • formula1996
    In January we will start hosting daily races. We have 2 focus points. One is to get the community racing and second is to gather valuable data from our competition system. - Végre van esély hogy feléled a multi.
  • formula1996
    ROADMAP DECEMBER!!!
  • GeriDoc
    Holnap minden kiderül.