19779
  • bardocz
    Az írják FB-n, hogy az előző GT3-as kocsikkal kiegyensúlyozottak ezek az új autók. Ez alapján egy egész jó bajnokságot lehetne létrehozni belőle.
  • GeriDoc
    Milyen Merci? Az már van. Lambót meg mindenki hiányolja mindenhonnan, ahol van, ott meg senki nem használja.
  • Alexease
    Johetne a Merci is:DD Meg egy Lambo;DD
  • Alexease
    Ha Unreal engine, akkor az, elofordulhat, hogy kulturaltabban, shaderelessel oldjak meg (nem a kismillio fucsomo lerakosgatasa modszerrel:DD). Igy automatan, kulturaltan LOD-olva is lesz.
  • formula1996
    + Aston Martin Vantage GT3 2019

Erre meg a 30€ is keves lesz
  • Hellboy76
    A lényeg a lényeg, hogy meg lesz.
    Hasonlóan van megcsinálva, mint Mugello. Van egy nagy felbontású útfelület, amin vezetünk és nem látszik és van egy alacsonyabb felbontású, ami textúrázott és látszik. Szóval lehet map-elni a nagy felbontásút.
    A növényzetet még nem találtam meg, merre van, azt vhol külön oldja meg.
  • simcompany
    Hát nem tudom, szerintem nem pontosan így kanyarog a nagy csúszda :D
  • Alexease
  • formula1996
    Gyári tartalom igen.

Vagon pénz lesz az biztos. Most van a többi cuccra akció amúgy, fb-n írnak valamire 75%ot is, viszont semmire nem látok annyit.

AKCIÓ
    Utoljára szerkesztette: formula1996, 2018.12.20. 19:14:11
  • Hellboy76
    Minden a helyén 3dsmax-ban. Innen már csak a szokásos rabszolgamunka. Pár száz óra és kész :)
  • Hellboy76
    Jéé, egy Aquapark:

Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2018.12.20. 18:30:01
  • Adam Jonas
    Csak azért kérdezem, mert ez az új GT3-as McLaren így eléggé exkluzív lesz :D Szerintem ezért önmagában elkérhetnének 10 €-t...

Gondolom az 5. autó meg az új Bentley lesz majd...
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2018.12.20. 17:55:33
  • GeriDoc
    Valahol olvastam, hogy 5 autó lesz összesen. Jó ez, csinálják csak.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2018.12.20. 17:09:19
  • Alexease
    Gondolom ez is a GT3 csomagban lesz, a masik harom melett (Porsche, Audi, BMW). Igy mar akar 20EUR-t a hulyenek is meger;DDD De 10-ert jobb lenne;P
  • Adam Jonas
    Ez is gyári tartalom lesz?
  • formula1996
  • simcompany
    Eh, nem akartam GT bajnokságot most indítani, de mégis fogok :D
  • Scarry
    Biztos annyi cuccuk van, hogy kamionnal kell szállítani a sok fájlt.
  • formula1996
  • Joex22
    A Reiza ül rajta, még nem szállították le a csomagot a S397-nek.
  • Hellboy76
    A Reiza csomaggal mi van, tud arról vki vmit?
  • bottleopener
    El lesz készítve előre, igen, és néhány csúszkával Blenderben, MAX-ben kb minden anyagszerkezeti tulajdonságot be fogsz tudni állítani. Tehát elméletileg gyorsítani is fog a modkészítés folyamatán.

Teljesítményben az egyik tagjuk azt mondta, hogy kb ugyanúgy fut, nagy különbséget nem vett észre amikor tesztele. Sokkal gyorsabb biztos nem lesz, a legvalószínűbb hogy egy picit lassabb lesz az összkép.
    Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2018.12.15. 15:16:04
  • Joex22
    Amúgy, ha jól értem (lehet, hogy nem), akkor az új material system lényege, hogy bizonyos anyagok a jellemzőikkel együtt előre el lesznek készítve, és a moddereknek csak fel kell használniuk őket, nem kell custom shadereket írni, pl. arra, hogy a festés egy bizonyos része matt legyen, a többi csillogjon.

Pl. Porsche festés

És ezek a screenek és autók már használják az új material systemet, igen.
    Utoljára szerkesztette: Joex22, 2018.12.15. 14:51:12
  • Joex22
    Van pár újabb kép, amin szintén süt a nap

• Hellboy76
    Itt süt a nap:
  • GeriDoc
    Remélem szebb lesz a belső, és megduplázódik az fps.
  • Adebayor
    A shader lesz új ezeknél az autóknál. Annyit tudok. De hogy pontosan mit jelent, azt nem vágom :D
  • formula1996
    Pont ezt neztem enis, allandoan naplemente/naofelkelte kepeket tesznek ki, mondjuk ertheto ilyen 11-15ora kozott olyan vilagos kiegett fos minden h ok is szegyellik:D Bar ezeknel meg sokszor ott ez a zoldes effekt.

Ezek a kepeket egyebkent mar az uj verzioval (PBR) csinaltak? Szemre semmi kulonbseget nem latni.
  • Hellboy76
    Csak ilyen naplementés/napfelkeltés képek vannak?
    A felépitett promo... :)
  • formula1996
    Az arat vard meg szerintem. 20€ alatt nem hiszem h megall, annyit meg nem fog erni, multi meg mindig 0 sajnos.
  • GeriDoc
    Porsche, Audi, BMW. A héten letöröltem az egészet, lehet visszarakom?
  • Joex22
  • Betyarkoro
  • formula1996
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A sima AC-t énis imádom. Ferrari 458 GT2 Monza/Spa akármikor mész fel mindig van fullos szerver 15percenként meg futam. ACC is lehet ilyen lesz, csak nekem az új releasekkel rosszabb lett az fps, és elég gyakran fatal crashel a játék menübe/multiba/asztalra váltáskor. Hungaroring az best, elképesztő részletes és borzasztó jól néz ki a játékban (állóhelyzetben amikor épp nem szaggat)
  • b-type
    A multit nem tudom, remélem hogy nem jó :))..mert nekem pont az a bajom hogy nagyon bejött, régen mindenevő voltam, aztán már két éve csak az olasz srácokkal ralizom AC-ban. Semmi másra nincs igényem annyira bepattant, és hála az égnek igazi elborultak a résztvevők :))
    Szal nekem Kunos 'rajongóként' kötelező vétel volt kíváncsiságból az ACC, de kíváncsiságból meg támogatásból..erre ma két órát zúztam élből, pedig éjszakás után semmit nem aludtam hanem csináltam a konyhát (pult meg bekötések..stb.)..és holnap is elő fogom venni már tudom..és nem tetszik a dolog, mert nem akarok még időt elvenni magamtól.
    sztem oda-vissza, kibeba qva jó, az egész, a Hungaroring, meg a menet is. finnyás is vagyok, nem is most kezdtem, de jó ennyi nem ragozom. A lényeg hogy nem tudok elmenni mellette hogy "játszhatatlan" :)
  • formula1996
    OFF:
    Hát én egy félórát próbálkoztam, 3-4 fatal crash, multiban továbbra is az autók teleportálnak össze vissza hol erdőben hol füvön hol a pályán, a helyezéseket rosszul mutatja futamon, fps gyatra, fizika és ffb pedig elég messze van még az AC-hoz képest
  • b-type
    ja, nem is tudom hogy mit csináltam az elmúlt két órában vigyorogva :)) tökéletesen játszhatatlan :))
  • formula1996
    "The Hungaroring circuit is also introduced in the update, for the first time in its history brought to the general public using the Laserscan® technology - usually offered by professional driving simulators."

Nagyon faszán néz ki, csak sajnos az ACC egyenlőre (release 4 ide vagy oda) játszhatatlan.
  • tonio2006
    Megjelent.
  • simcompany
    Megjelent már?