19779
  • mtom1984
    Én például DX9-ben használnám, szóval nekem nem megy, pedig nagyon vártam. Remélem később majd én is használhatom, ha javítva lesz.
  • bottleopener
    Nem tudom ér-e egy bug reportot a dolog, de elsőnek DX9-ben indítottam el, és ezt a hibát dobta:

Error reading image file info.
    Error loading texture TRACK_WALLS_NM for material TRACK WALLS.

és utána még ezt:

Error loading material TRACK_WALLS

Gondolom a DX11 bővített elemei nincsenek meg a DX9-es buildben, Te viszont már modernizáltad a pályát az új standardhoz. Szal nem biztos hogy érdemes vele foglalkoznod, mert egyébként DX11-ben minden OK!
    Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2019.01.13. 17:50:22
  • bottleopener
    Király lett, látszódik a haladás, Lenin elvtárs büszke lenne. :D

THX!
    Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2019.01.13. 17:33:10
  • b-type
    váá, én melózom, de holnap megtesztelem nagyon.
  • Hellboy76
    Egy kis elfoglaltság délutánra: Ring_v0.2
    Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2019.01.13. 15:18:45
  • Alexease
    Az Euroring-en (eleg jo palya ilyenre) elvileg volt/van form,ula teszt vezetes (Formula Renault, talan 2.0). 40-50E 6-12 kor?! Egy telefont meger, ha valoban erdekel.
    Talan Kiskunlachazan is volt/van, de az egy repter alap, az Euroring, szerintem, jobbb lenne.
  • Joex22
    Szimulátoros oldalról közelítve a dolgot szívesen kipróbálnám a valódit, de nem tudom, hol érdemes nekifogni az élménygurulgatásnak.
  • Joex22
    Sziasztok! Ha már itt szóba került, megkérdezném, hogy nincs-e valakinek ismeretsége, vagy tudomása valakikről, akik a Kakucsringen, vagy más, hasonló, olcsóbb pályán belépő szintű formula autó pár körös bérbeadásával foglalkoznak? Köszi :) [IMG]Sziasztok! Ha már itt szóba került, megkérdezném, hogy nincs-e valakinek ismeretsége, vagy tudomása valakikről, akik a Kakucsringen, vagy más, hasonló, olcsóbb pályán belépő szintű formula autó pár körös bérbeadásával foglalkoznak? Köszi :) [/IMG]
  • GeriDoc
    Egész hétvégén otthon vagyok, jöhet a link bármikor.
  • sertrex #18283
  • bottleopener
  • Szabi #18281
  • Hellboy76
    Ring: már alig van textura nelkuli object, AIW jobb/bal nyomvonal van, boxutca lampa mukodik
  • guftabi96
    Megérkezett a Vantage GT3
  • bardocz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Innen nem küldenek el egy Hondával? :D Mondjuk Celica is ott volt a listán, de végül maradt a Civic VTi :)
    Találkozóban benne lennék nagyon szívesen, csak előbb rakassam rendbe a kocsim.
  • Norbixx75
    Nálam működött a BTB régebben 64 bit alatt is ... Win 8.1 & 10

Próbáld /próbáljátok/ meg ez alapján, hátha :
    2 batch file-t készítettem

BTB addon ... a mappában van pulsz is , amivel lehet pályákat picit könnyebben építeni google maps és GPS koordináták alapján

off:
    nekem már nincs időm sem pályával, sem moddal foglalkozni ... az rF2 lada vfts is befejezetlen W.I.P. marad ...
    Utoljára szerkesztette: Norbixx75, 2019.01.10. 19:30:20
  • sertrex #18276
  • b-type
    Vannak ilyenek., sztem ezek kihagyhatatlanok, még ha kölcsön autóval is mész, és ugyan rádindítják a következőt, de nem fog utolérni ha családi tempóban mész akkor sem, és tied a pálya. ha gondban vagy, szólsz (ha nem dolgozom), és kimegyek szívesen dumálni, még kávét is kapsz :))

• bardocz
    Soha nem voltam még semmilyen pályanapon, azért szeretnék először olyan alkalomra menni, amikor kevesen vannak. Autó határait sem ismerem egyáltalán, azért dobogókői úton nem fogom annyira nyomni, csak annyira, hogy élvezzem, meg barátnőm el ne hányja magát jobb oldalt :D
  • simcompany
    Az eredetit 50-100 fős csapat csinálta, te meg egyedül konvertálod. Jó ez :D
  • GeriDoc
    Értem én, de ha pl rajtam múlna a konvert, akkor soha nem használnánk ezt a pályát az rF2-ben. Szóval király vagy!
  • Hellboy76
    Én "csak" átkonvertálom legjobb tudásom szerint rF2 szabványra.
    Az érdem az eredeti készítőt illeti meg!
  • b-type
    két év múlva gyere, akkor már lesz két gokart :)) ..egyébként nagyon zsír lenne megcsinálni, semmi extra nincs a pályában, elég kicsi is, de olyan lenne mint a Top Gear pálya, vannak erősen megtámogatott napok is, amikor nem olyan vészes, mittomén Mazda napon kaptál valamit, olajat, fékfolyadékot, volt Toyota nap, akkor valami spray-t kaptál,..jó nem nagy ügy de akkor sem az a prosztó kimegyek gurulni 7ezerért.
  • GeriDoc
    Végre ki tudtam próbálni a Hungaroringet. Én is megtudom erősíteni, nagyon jó (lesz). Király vagy. Várom a hétvégét.
  • Hellboy76
    Én bizti nem. :) Elviszi az időm a textúrázás. Meg hétvégén úgy is sokkal komplettebb lesz...
  • zolee145
    Pont mostanában agyaltam, hogy csinálok, de nálam csak a BTB játszik, az meg nem indul el Win8.1-en, szóval bukta.
  • bardocz
    Az kár, ha esetleg egyszer eljutnék oda, akkor picit képben akarnék lenni.
    Talán idén egy pályanap már összejöhetne. És ahogy nézem elég olcsó is, Euroring nagyon jó így játékban, de drágább, pannóniaringre meg szerintem soha nem fogok kimenni, 300 euros napi díjért :D
  • simcompany
    nincs. rF1-re is én csináltam, ami háát. nem valami jó :D
  • bardocz
    Kakucsring van a játékhoz?
    Euroringet találtam csak.
  • Adam Jonas
    Valaki egy videót nem szeretne készíteni a pályáról? :)
  • Hellboy76
    Köszi.
    Red Bull Ring Senormen kovnertálta AC-ből.
    Nürburgring-ről én nem tudok szkennelteől.
  • Joex22
    Bitang jó az útfelület, köszi!

[Mindenkinek]:
    Jelenleg van még lézerszkennelt konvert pálya Spa-n, Nord-on, Mugello-n, és Barcelona-n kívül? Nürburgring GP-t, esetleg Red Bull Ring-et megcsinálta valaki?
    Utoljára szerkesztette: Joex22, 2019.01.07. 17:14:47
  • b-type
    az Automobilista meglepően jó, erősen gondolkodtam rajta a téli vásáron..igazából meg is kellett volna venni, de én is hasonlóan vagyok mint GeriDoc (még ha félre is értett :)) ), szal hogy nem kell több.
  • bardocz
    Automobilistát próbáltad? Van benne jópár aero nélküli hátsókerekes autó, szerintem nagyon élvezetes és jó.
  • Alexease
    Az a ket auto bekerult doboznak, hogy az ISI, meg akkoriban, adjon valamit;)
    Amugy ertem a problemat: minnel tobb az aero, annal tobbet lehet trukkozni es kompenzalni. De azert ez mar regen nem az rF1:)
  • GeriDoc
    Most nem értelek (általában szoktalak érteni). Van 20 autó, abból 18 "fejlesztett", de te a maradék kettő alapján eldöntöd (magadnak), hogy még mindig sz.r. Igen, azok ugyanolyan sz.rok, mint voltak. De te tudod. Én is "izgultam" az első pakk vétele előtt, hogy kidobott pénz lesz, aztán....
  • b-type
    Nem a játékot bsztattam hanem az alap Panoz-t.
    Általában minden szimet egy aero nélküli hátsókerekes autóval szoktam próbálni, ha ott jó akkor elhiszem hogy van köze egy olyan autóhoz is amiben nincs valós, csak virtuális vezetési tapasztalatom. Itt az rF2-ben ilyen a Kodi és a Panoz.
    Mindkettő sz@r, kb. annyira izgalmas és élmény vezetni mint egy téglát. :))
    Tudom hogy a fejlesztett Kodi már jó, és arról amit én gondolok az rF vonalról abba az illik hogy ahogy erősödik az aero hatás úgy lesz egyre jobb az autó vezetése.
    Ennyi, már régen nem foglalkozok olyan dolgokkal hogy melyik szim milyen f@sza, mindenki azzal játszik ami neki tetszik és így szép a világ.
  • GeriDoc
    Más megközelítés. Amikor megjelent, megvettem az rFChallenger packot (kicsit féltem tőle), aztán karácsonykor az első GT3-at, meg az Endurance-ot Sebringgel együtt. Helyrerakták a G29 kezelését is. Pár napja új rendszer, és az iR már nem került vissza, ahogy az AC sem, és a Raceroom is valszeg törlődik. Csak ez marad fent, annyival jobban tetszik mindegyiknél. Lehet a Panozt nem próbáltam (fent sincs), de amit a S397-esek csináltak, azok eszméletlen jók. Mindez egy olyan megjelenés mellett (70-100fps), amilyenhez hasonlóval az ACC-ben kb. 25-30 fps-em van, és felemelkedik a gép, úgy mennek a ventik. Próbálj ki egy új autót (5Euro), tetszeni fog.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2019.01.06. 10:29:17
  • Hellboy76
    Annyi van, hogy a kerekvetok az alacsonyabb poligomszamu uthoz vannak illesztve. A nagyfelbontasu felulet belelog kb 3cm-ert a szelekbe, ez itt-ott latszik. Majd azokat meg bevagdosom. Meg persze a texturak ezerrel vilagitanak, azzal is bibelodni kell. A boxutcai pit felfesteseket is lehet atveszem F1 2018-bol, mert kiigazgattam, de elegge girbegurbak a vonalak. Daruk, fektavjelek is onnan lesznek. CAM file is kellene, meg novenyzet...
    Szoval tovabb a lenini uton, ha ez meg mond valakinek barmit is. :)
  • bottleopener
    Vezetésre veszett jó már most is!
    Gondoltam csak kipróbálom, aztán egy tank benzint csak beleraktam, úgy megfogott. :D

Sehol nem találkoztam clippinggel vagy bármi egyéb furcsasággal az útfelületen.
    A pálya menti objektumok hiányával ne is foglalkozz, nevezd át Hungaroring_2018_winter-re, télen kb. úgyis így néz ki a pálya, és mehet rá az 1.0 verziószám.

Nagyon köszi!
    Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2019.01.06. 09:53:22