19779
  • Gerdai
    Ezt tavaly is megjátszotta a Mercedes Schumival és Barbival. Most meg Lajossal és Barbival.
  • b-type
    Ezt neked nézni kell :)

ha nem illesztené be, akkor link: laza a magyarázat az elején, de a rádió is...gearbox is terrible
  • Alexease
  • hrflpitu
    Nah beújítottam egy hd 7950-est pár nap és megjön. Nem voltam elégedett a grafikával. A silverstoni pálya miatt vissza kellett butítanom a grafikát. Hát ha ez sem lesz elég akkor hülyét kapok.
    Jah és jó a fizika élvezem nagyon, viszont a megane egy kicsit papírkönnyűnek tünik még mindig.
  • antiqueA
    Na meg kérdés lesz a gépigénye.
  • zolee145
    Valószínűleg átjön. Ha más nem az első köröknél biztosan, de szerintem később is látszik, hogy természetes a látvány, vagy sem. Max versenyen nem az jár a fejedben, hogy hú de szép rázó, csak megpróbálod eltalálni. :)
  • antiqueA
    Igaz.

Kérdés, hogy verseny közben ez mennyire jön át :)
  • zolee145
    Valahogy a régi pályákat jobban meg lehet csinálni. Egy új Tilke pálya még tv-ben is rettenetesen steril, szabályos, olyan mese grafikának tűnik. :D
    Viszont itt kopott fű, úthibák, stb... nagyon valóságosnak tűnik.
  • antiqueA
    Elbaszta, sorry, szóval ez.
  • antiqueA
    Hát ez a kép odabasz
  • zolee145
  • attila46
    Az új formula 2 frisités útán nekem a formula 2 betőltésekor fagyott...,levettem a frisitést és újra jó...valakinek van hasonló tapasztalata??
  • GPx8
    Nem egy fps gyilkos pálya. Sok ojjektum nincs rajta... :)
  • Alexease
  • Alexease
    Itt a megfejtes hozza:)
    Autodromo di Mores Coming to rFactor 2

• Szabi #5964
    "Build 256 went well. I think we will hold it and see what else we can get in."
  • Alexease
    Pedig komplett ALMS versenyt mennek rajta, +30-an, GT es P1-es autokkal, ~50 sec egy kor, mennek rajta 200-at;DDDDDD
    Most volt verseny:P

• bardocz
    Ezzel egyet kell hogy értsek.
  • Timbu
    Csak nem egészen értem a pálya-autó párosítást. Ehhez az autóhoz ez a pálya szerintem "kicsi". Ha pedig már ez a pálya van: az iRacinggel összehasonlítva elsőre csalódás.
  • bardocz
    Legutóbb amikor néztem még nem volt, szóval neröhögjél! :DD
  • Szabi #5959
    jéé? tényleeeg ?
  • bardocz
    Van kipróbálható demo.
  • Alexease
  • Szabi #5956
    procit aida64-el írattam ki, fps-t fraps-al :D
  • hrflpitu
    Ezeket a hudokat hogyan lehet előhívni?(proci és fps kiírás)
    Én már rég elfelejtettem.....
    Köszi.
  • hrflpitu
    Nálam az volt a gond hogy nem is ment 3 mag. Lekapcsolt állapotban volt.
  • Kecsa01
    Nekem 25-30 fps van mindent maxra húzva 22 autóval. Nem változott semmi, hogy teljesítménycentrikusra állítottam. Azért köszi.
  • Szabi #5952
    nem egy mai darab már szegényke.. :D
  • Solt
    Ez inkább erős gpu limit! :)
  • Szabi #5950
    nálam is unatkozik a proci, pedig mindig is a teljesítménycentrikus beállításon volt :D
  • hrflpitu
    vezérlőpult/Rendszer és biztonság/
    Legalul van 'további sémák megjelenítése' ott pötty teljesítménycentrikus sémára. Ezek után csekkoltam a procikat és ment mindegyik szépen ahogy kell.
  • Kecsa01
    Nekem is ez a problémám. Milyen parákat állítottál be?
  • hrflpitu
    A lelki békém helyre állt!
    A grafikai problémámra a Windows energia gazdálkodási séma beállításokban találtam megoldást.
    Mivel itt is írtátok, meg más fórumokon is olvasgattam hogy ez a gama inkább cpu függő, elkezdtem lesni az erőforrás figyelőt és azt vettem észre hogy csak 3 mag dolgozik a 6-ból. Az is elég gyengén (max cpu terhelésem 9 a játék rajt pillanatában..) ez furcsa volt.
    Akkor néztem meg hogy energia takarékos sémában van a gép ami előszeretettel visszafogja a teljesítményt. Ezt át állítva max-ra orvoslódott a graf problémám. Végre élvezhetem a fizikát;)
    Köszönöm a segítséget.
  • V43 1105
    Bitang jó! Köszönöm! :-)
  • Alexease
    ~60MB-os a PSD, benne van minden layer ami kell, 2048×2048px-es.
    Mintanak: MR01.jpg
  • Alexease
    Kar, pedig azt hittem elneztem valamit, es van Virgin:) Nem mintha annyira F1-es lennek, de plusz 1 auto az megiscsak plusz 1:D
    Letoltom a template-et es megnezem.
  • V43 1105
    Bocs.. Marussiat akartam írni.. de nekem a kettő még valahogy mindig egy és ugyan az.. :P Itt nincs Photoshop, de mindenképp megnézném mi merről hány méter.. :))
  • Alexease
    Ezt hol lattad, mert Virgin F1-rol nem tudok?:)
    De ha lattad, le is tolthetted volna megnezni, mennyire reszletes:)
  • V43 1105
    Urak!

Láttam, hogy az ISI kiadott pár járművet pl a Virgin F1-es autót.. és hozzá templatet.. arra lennék kíváncsi, hogy egy ilyen template mennyire részletes? Valaki tudna mutatni néhány képet ?
  • zolee145
    CARS-ról nem tudok mit mondani, de pl annak idején az F1Challenge-ben is ha kicsit elborult az ég akkor rendesen szaggatni kezdett. Aztán ha már esett az eső nem volt vele baj.
    Silverstone-ban mentem most elég sokat a 370Z-vel, 9 ai ellen. Egészen értelmes tempóban számolgat a gép, pedig változik az időjárás is.
    És az ai egyre értelmesebb. Komolyan tetszik ahogy védi a pozíciót, meg simán berakja olyan helyre ahova az rF1 ai nem rakta volna be soha a kocsit. Sőt, tegnap a régi célegyenes végén kevés helyet hagytam neki belül és nem szarozott, simán kitett a pályáról.:D De nem úgy, mintha ott sem lennék, csak egyszerűen nem vette el a gázt, kicsit megbillentett aztán másik kettő is elment míg visszajöttem a bukótérből.