rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kinezettel ne mfoglalkoztam, mert eleve konvert es ha jol tippelek meg alpha. Az animacio meg eleve necces, allitolag maceras, az ilyen konvertekbe nem nagyon fogjak megcsinalni.
De ha mar igy szobekerult, a Porsche-nak edok meg egy eselyt, az tetszene ha mukodne😛
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
"Nulla tenaci invia est via"
Végülis annyit kellene kitalálni, hogy mi a különbség rF1 és 2 közt. Meg persze itt nem tudom hogyan van csomagolva, szóval egyáltalán lehet-e babrálni a dolgokat.
Valószínûleg az aero-t át kellene variálni, mivel az rF2-ben nincs szükség különösebb csalásra.
egy kis törõdéssel jóféle mód lehetne, remélem majd idõvel lesz sok minõségi Shift 1-2/Simraceway/Forza 4 konvert járgány 😄
amúgy pl. egyedi skin-t nem lehet betölteni rá o.0

Zolee ha ránézne a "fizikára" és igazi értékeket írna be teljesen jó lehetne 😊
jó persze nem mozog a kéz (elsõ dolgom amúgy is külni az ablakba), gagyi az elsõ lámpa fénye, de ezek nem hûdenagy hibák simán javíthatná aki ért hozzá 😄
Nincs ezzel baj, mas a celkozonseg.
Nehany eve, a szimes hatas miatt, az EA es a Codies is probalta komolyabbra venni a stilust (Shift, Grid – cockpit, plota anim), de rajottek, hogy igazabol nincs piaca.
Hosszutavu, komoly tartalmu programmal meg nem jelentkeznek, mert a ket platformon meg van a kizarolagos pozicio, a PC meg messze nem hozna be az ott kimaradt veszteseget.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A VHR-ben nem bízom, Mugen rF2-es Civicje jobban viselkedett oválon mint a VHR rF1-es NASCAR modja.😄
Mondjuk ezekkel biztos mókás lenne egy Indy 500.
iracinggel így mi lesz?
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
De ez az esõ...lehet én vagyok béna, de nekem ez már extra expert fokozat : <#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>.
Más: olyat tettem tegnap amit évek óta nem, F1-es autót vezettem. 😄 Ez a Marussia egészen érdekes, de nagyon ki kell találni a beállítást, hogy egy értelmes kört lehessen menni. Nemám beülök és egybõl Alonso vagyok, de még Glock sem. 😄
De a legjobb az, ha ezt az ISI FM modot fel sem teszed, elobb utobb ugy is lesz belole friss, normalis.
Addig ott van a Marussia, az uj.
Pedig mind2 pálya fel van telepítve,mûködnek is.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

elsõ próbálkozásra véletlenszerûen csináltam két csíkot az elsõ lökösre.. 😄
majd megnéztem gyorsan a játékban...
és most indulok lottót írni.. :'DDD
Ez most nem az a kor, ez csak a nyugdijas korbemenes😄
Mindigtv app is simán megy rajta így tv-t is tudok nézni..szaros 1000Ft-ért. 😄
(nekem eleve nem is ér többet egy bunkofon sem)
Valszeg az 1.0 torlese is jo.
pl. Clio 1.0 és az utolsó 1.4x verzió
az 1.0 törölhetõ?
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Én olyan 3 éve szinte csak jogtiszta programokat használok. Persze elõtte lewarezolom és megnézem, hogy milyen is. Nagyon sokan a warezzel csak ki akarják próbálni a terméket és ugye a legtöbbször(mert a játékok 90%ban sz.rok) rájön, hogy hát nekem ez annyi pénzt nem ér meg, de ha már itt van a gépen akkor a singlet végigviszem, mert úgy sincs több 6 óránál...
Annó az õsidõkben, mikor még PSX-en játszottam úgy volt, hogy fillérekért vettem (vagy ingyen adtak) egy rakat demo cd-t. Egy cd-n volt vagy 10 játék demója. Kipróbálgattam õket és amelyik tetszett azt elmentem és megvettem. Csak manapság ezt nem merik megcsinálni, mert s.ar játékokat készítenek.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
A végsõ érv az volt, hogy a warez olcsóbb. Na ezzel nem tudsz vitatkozni, mert tényleg olcsóbb. 😄
Nah az most nincs. Most meg 5E-et sem adnek egy telefonert, foleg igy, hogy most telejsen ingyen van.
Ez legalabb birja a gyurodest: hetente egyszer toltom, es ha leesik a foldre, nyugodtan felrerughatom, nem lesz semmi baja😄DDDDD
Nekem meg az a regi, klasszikus, tizeneves, ronda Nokiam van (igazabol az sem az enyem, ceges😛): se MP3, se fenykepezo, se net, se bluetooth, 3 soros kijelzo, se semmi. De tokeletesen lehet vele telefonalni😄