19779
  • zolee145
    Ha minden igaz, és ezt is úgy csinálták meg mint a valóságban van, akkor kis sebességnél azért surlódik mert nincs difi, és még nem elég a tempó ahhoz, hogy elemelkedjen az ívbelső hátsó kerék. Elvileg a nagy utánfutás miatt megemelnéd a gép elejét, viszont kanyarban ez átbillen, a két első a földön, az ívbelső hátsó meg a levegőben, a gép meg szépen kanyarodik 3 keréken.
  • Alexease
    A jatekon belul a beallitasoknal van Tire Volume. Erdemes a tobbivel osszeloni (effekek, motor, gumi).
  • lac coo
    A gumi súrlódás hangot hogy lehetne lejjebb venni ?
    Próbáltam prl-ben de nem nagyon változik, így meg elég becsapós meg zavaró :

• simcompany
    az volt amit írtál, a file-t le kell szedni, és felülírni, csak előtte kell a rFactor2 SDK
  • Alexease
    Sajnos az ISI kezdeti benazasa es a profi modderek "lenyulasa" (SimBin, SMS, Ignite) miatt eleg lassan keszulnek a dolgok, es messze nem "keszen" jelennek meg, meg ha 1.0-nak van beallitva, akkor sem:/ De legalabb az utobbi idoben, a realroad mar nagyreszt alapnak szamit. Persze a tukrozodesekkel (ami a masik szivatos es munkaigenyes dolog) meg sokszor gond van. De van amikor egyszeru igeytelensegbol, meg a betoltokepernyoket vagy ikonokat sem csinaljak meg:/
  • Alexease
    A Cubby megis birta valahogy, feltettem ezt azt:

Valencia_v110.rfcmp
    Road-Atlanta_v100.rfcmp
    Paul-Ricard_v092.rfcmp
    MagnyCours-GP_v110.rfcmp
    Istanbul-GP_v100.rfcmp
    F3-Classic-Elaintarharata-Etsu_v101.rfcmp
    Donington-GP_v120.rfcmp
    Mazda-Raceway-Laguna-Seca_v114.rfcmp

SpecMiata_v120.rfcmp
    Corvette-C6R-ZR1-2013_v098.rfcmp
    1972-Lola-T280_v130.zip
    EVE-MATRA-F1-1968_v100.rfcmp
  • lac coo
    Nekem ugyan nem kell, de nálam se müxik, se az update :))
  • Alexease
    Es mi volt a megoldas, talan masnak is lesz hasonlo gondja?
  • simcompany
    Már müxik a developer mod, én voltam a fasz
  • lac coo
    Mostantól Obama megfigyel téged ! :DD
  • Alexease
    Ha meg lenne rendes regisztracio (legalabb e-mail), akkor meg megoldhato (bizonyos mennyiseg felett, hivatalosan jo aron lehet tovabb adni a regeket). De igy, semmi ertelme:D

Egyet most feltoltam, eleg gyorsan ment, hasznalhatonak tunik. Konyvtarazni nem lehet (vagy meg nem jottem ra:P), ami kicsit gazos, de "ennyi penzert" igy sem rossz:)
  • simcompany
    Erre még én sem jöttem rá, mi az üzleti model. De egyenlőre mindenem fent van amit az utóbbi időben felraktam.
  • Alexease
    Koszi, megneztem, nem ismertem, de ez brutal, nem is ertem ezek hogyan mukodnek?!:))) Persze meg nem toltottem fel semmit, lehet van valami korlat (egy ido utan torlik vagy hasonlo), mert igy nem ertem miert jo nekik?!
  • simcompany
    Ezzel se megy sajna. Többen írták hogy nekik jó, néhányan hogy így se működik. Úgy tűnik a másik táborba tartozom :)
  • simcompany
    Köszi, megpróbálom-

Ha nincs helyed, javaslom az osztott.com -ot, elvileg határtalan a tárhely :)
  • Alexease
    De ha allitgatod, megjobb lesz;P
  • lac coo
    Igazából nincs vele bajom, tök jó ! :-)
  • Alexease
    A banner alatti "gyujtemenyes" tarhelyen, kicsit elfogyott a hely (11GB) :)
    Aki akar/tud regisztralhat a Cubby-ra ezzel a linkkel (5GB-ot adnak alapbol), igy meghivasos alapon a fenti tarhelyet noveli 1-1GB-tal: https://cub.by/i/01_0XPTSTpwY0S

Koszi!

Ha lesz idom, csinalok valami fake weboldalt, es atpakolok mindent MEGA-ra, ott 50GB-ot adnak;) csak egyelore lusta voltam, egyszerubb volt belinkelni a Cubby listazot, aztan annyi:DDD
  • Alexease
    Probald ezzel a Launcher-rel: https://www.cubbyusercontent.com/pli/Launch_rFactor.zip/_3ba06fd999f4463aaa58ffab00b5ae4c

HIVATALOS! Az update utan volt valami anomalia, utana adtak ki. De mivel az ISI kepes benazni, ezert nem reklamozzak vag nem ertem miert nem update-elik le?!
  • Alexease
    Eredeti verzioban van warezben (ha mar a "csalni" szot hasznaltad)? :D
  • simcompany
    Nem tudjátok az új build-nél hogy lehet visszacsalni a devmod-ot?
  • Alexease
    A fektav problema orvosolhato meg egyebekkel is. Pl. a diffi sokat segithet kanyarbemenetnel (20/80 :P), vagy a felfuggesztes allitas (damperek, ne billenjen tul gyorsan elore). De erdemes megnezni az rF2 oldalan az autok leirasat is, foleg milyen valtokat hasznalnak, melyikhez mit s hogfyan erdemes hasznalni (blip).
  • Alexease
    A fekerot en mindig lehuzom majd' felere, plusz a controller allitasnal sem linearisan hasznalom a fekpedalt. Ezeket mar kicsit a "rendes" pedalokhoz lovikbe, valszeg azokkal jobb. Plusz erdemes kicsit elorebb tolni a fekerot.

Es ami meg meghatarozo lehet, hogy az rF2-ben (meg) nincs autoba epitett, gyari elektronika (ABS/TC), igy esetlegesen a "segitsegeknel" kapcsolhatot lehet/kell hasznalni.

Ezekbe a GT autokba mar mindbe van valami help. A GT4/GT3-ba elvileg mindketto (ABS/TC), a GT2/GT1-be elvileg csak TC van.
    Sajnos az rF2 le van maradva ebbo a szempontbol, hogy nincs garage szintu es onboard allitasa.

Persze, ha el tudunk vonatkoztatni a "segitsegek" elnevezestol, es elhisszuk, hogy az rF2-ben bekapcsolhato ABS/TC van olyan jol szamolt mint mashol (valszeg van, 20 eves tapasztalattal:P), akkor nem veszes a dolog.

En kicsit szeretek szenvedni es gepeszkedni, nem hasznalok semmit, inkabb gyengebbre veszem az AI-t;D
  • lac coo
    Jó lett a Nissan, nem volt ez ilyen jó, most tök jól érzem mi történik.
    Viszont kemény a fék, Spa-ban gyak nem is lehet érdemben menni fékerő állítgatás nélkül.
    Van ahol 60 % kell mert tolja magát, nagy féktávon viszont beelőz a hátulja.
  • lac coo
    Nem jó az sehogy, fizetős lett az update is :DDD
  • Alexease
    Most neztem, es im az egyik hozzaszolasnal azt irta, hogy elvileg bejelentkezve (kiirja hogy nem jo), utana kilep es belep, allitolag mukodnie kell az update-nek, akkor is, ha lejart.
    Valszeg valami jogosultsagos, biztonsagi, akarmi gyokerseg, vagy meg vegy nem:)
  • Alexease
    Van mod valasztas, de csak azt az 1 modot adjak hozza (osszes auto, osszes palya):) A gyari cuccokat felesleges szetdarabolni es modolni. Ugy sincs benne karrier es bajnoksag, csak single race, azt meg beallitod magadnak ahogy jol esik:D

A mod-nak akkor lesz ertelme, ha megjelenik egy komplett F1 vagy inkabb Rally vagy HistorX, sok-sok sajat autoval es palyaval, es nem akarja az ember, hogy keveredjen a listaban a tobbivel. Plusz ha csinalnak hozza sajat GUI-t.

Meg akkor kellenek mod-ok, ha valaki online-ozni akar. De akkor is csak virtualis.
  • lac coo
    Bejeltnkezni nem tudok, kiírja, hogy lejárt az acc.... minden szürke, még ellenőriztettni se lehet, abból gondolom, hogy fake ..
  • Alexease
    Pedig allitolag ebben a verzioban mar mukodik az update mindenkinek?! Bar amig nem jon update hozza, addig nem tudod kiprobalni:) Amug nincs update ablakod, szurke, nem ellenoriz semmi vagy mi tortenik vele? A Launcher Simulate oldalan bejelentkezel az email-lel?
    Ha meg nem mukodik, akkor marad a letoltos update, ki lehet birni:)
  • lac coo
    A modválasztás az már nincs, csak az allcar alltrack ?
  • Alexease
    Elsokerekes auto csak a Clio es a Civic. A tobbi hatsokerekes. A kisturanal nem tudom melyikre gondolsz.
    Amugy mindegyik ISI cucc nagyon jo! Indits egy GT multiclass-t a 4 GT-vel, menj a legkissebbbel (Nissan 370Z GT4), indul kozeprol vagy gyenge AI ellen:)
  • lac coo
    Nulláról van, az update az már fizetős, másképp nekem nem megy :)))
  • Alexease
    Ezert irtam, hogy erdemes nullarol kezdeni es utana olvasni, mert telejsen megvaltoztak a konyvtarszerkezetek (legalabbis a Core reszben). En is emiatt huztam ujra (bar nemekem mukodott osszeganyolva is, nem hasznalok semmi extrat, csak igy most rendezettebb a dolog:P).
  • lac coo
    Kistúra autó első vagy hátsókerekes mi van most használható ?
  • lac coo
    Működik a pluin, csak gondolom valamit variáltak az eléréseken, most a plugin dll-t a plugin könyvtárba kell rakni, a többi cuccot meg csak simán a főkönyvtárba .
    Ami érdekes: kikapcsolt FXAA-val vagy 30 % al kevesebb fps-em van és nagyságrendekkel lassabban tölt be :))
  • Alexease
    Lassacskan tuti nepszerubb lesz, mint az elejen volt, sot idovel valszeg uj vasarlok is lesznek. De akkora agymenes mar nem lesz, mint az rF1 idejen volt.

Nekem nincs vele gondom, bar az elejen kicsit elbaltazta az ISI (bar naluk is ceges hatter valtozasok voltak?!). A tartalom is teljesen jo, autobol minden van (OK, utcai nincs), a palyakbol meg folyamatosan keszulgetnek a normalisabb verziok. Hasznalat szempontjabol (leszamitva az online nepszerutlenseget, nem "egyszeru", nincsenek napi/rendszeres magyar fun-ok) az egyik legjobb es legosszetettebb a piacon.
  • Adam Jonas
    Azért még lehet népszerű ez a program. Egyre több irányból hallom azt vissza, hogy akik anno megvették, és elfordultak a programtól, mert nem tetszett nekik, most kipróbálták újra az egészet, és kezdenek visszatérni.
  • Alexease
    A ModManager-t sem vedem, mert vanak benne igenytelen dolgok. Pontosabban nem a programban, hanem a modoknal, trtalmaknal az elnevezesek. Meg a gyariakban is.
    Mivel komponensek vannak (auto, hang, talent stb.), tobb reszbol all egy-egy cucc, es neha azokat hulyen nevezik el, kilistazva az osszeset, eleg nagy a kaosz.

De normalisan hasznalva es beallitva, nincs vele semmi gond.
    Atlag felhasznalokent 3 dologra van szukseg: Mods, Loc (palyak), Mlt (multi-component vagyis az autok). De modok nincsnenek, vagyis csak kettot kell bekapcsolni;) Ugy mar atlathato az egesz. Konnyu listazni, torlolni.

A tobbi listazhato komponens ugy is lenyegtelen, nem cserelodnek, nem piszkalja az ember: UI, HUD, Commentary, Nations, Pit, Share, Helmet, Talent stb.

Ennek a ModManager-nek akkor lett volna igazan ertelme, ha olyan nepszeru let volna az rF2, mint az rF1 volt. Kismillio moddal, autoval es palyaval. Es foleg akkor, ha ezeket a tartalmakat, es az uj lehetosegeket ki is hasznaltak volna a modderek.
  • Alexease
    Azert piszkaltak, hogy jobb legyen;) Azert a 64bit-es atallas eleg nagy elorelepes. Tobb, jobb, gyorsabb, modernebb memoria hasznalat, sebesseg, mukodes. Sajnos az ilyen szintu atallast nem lehet problemak nelkul meguszni. Foleg ilyen a programnal, ami a kulsos (tartalom, plugin-ek) dolgokra alapoz. Az iR-nel egyszeru volt, teljesen sajat rendszer, belepiszkalas nelkul. De azert naluk is frissitgeti kellett a kulsos programokat.
  • lac coo
    Beneztem fórumra, csak a topik cikket, láttam több plugint ami nem megy.
    Fenének kell piszkálni ami jó :-)