• zolee145
    rF1-nél is komoly gond volt, hogy mindenki F1-es modot csinált, aztán meg WTCC-t. :D Ezzel nem tudsz mit kezdeni.
    Pl rF2-re tudnék egy baromijó BMW 320 TC fizikát csinálni, mert beszereztünk némi segítséget (hivatalos 320TC doksi a Proteam-től). Viszont nincs modell. Vagyis gondolom Petra már azt is átkonvertálta, legalábbis asszem valami WTCC autóknak neki kezdett.
    Nade a lényeg, hogy nincs összefogás, és mindenki azt csinálna amit tud, hanem mindenki megcsinálja ugyanazt, és az egyikben a modell szar, a másikban a fizika, a harmadikban a skinek.

Pl megkértem Petrát a HRC V8 mod rF2-es konvertálására, de mégcsak nem is válaszolt. Majd lehet, hogy 2 év múlva megcsinálja. Másik modell, ki tudja milyen fizika, stb.
    Itt nyüszítettem egy ideig, hogy valaki csináljon egy Formula-e modellt, de arra sem volt jelentkező. Az új OXXO MAN-ról is rengeteg infót begyűjtöttem, de most az is "fiók alján" van. (Persze nem konkrét számok, csak hogy mégis hogyan működik egy verseny kamion.)

Lenne itt rengeteg ötlet, csak én általában a modellezés résznél szoktam elbukni. Lásd a pálya. Jelenleg 3 ember csinálgat a pályámhoz ezt-azt, hogy azért értelme legyen kiadni. :D Szóval összefogás.

Modder csapatot összehozni manapság nem egyszerű. Akik csinálnának valamit már rendszerint melóznak, plusz esetleg család is bekerült a képbe, stb. A fiatalok meg inkább beírják 20 topikba, hogy mit akarnak, mintsem nekifogjanak. Azt hiszik, hogy a Google teremti a tartalmakat, pedig az csak egy kereső. Olyan dolgokra tud keresni amit valamikor valaki megcsinált, és feltett a netre.