MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Minden pályán van "sniper hely", egy olyan magaslat, ahonnan belátható a pályának legalább egy része. Ezt nem lehet elkerülni, hacsak nem alagutakban nem akarunk harcolni.
-A lekapcsolt radar és ECM egy dolog, de van egy másik: ha valaki scoutol, akkor úgy is meglát, és onnantól fogva az ECM-et a hajadra kenheted. 😊
-Az LRM minimál lõtávolsága csak az IS verziónál igaz, tehát itt tényleg gáz, ha sikerül 200 méterre megközelíteni az LRM boat-ot, csakhogy odáig el kell jutni. Az eredeti páncélzat értékekkel ha két dupla LRM-20 salvo-t bekapsz, akkor azt nem teszed zsebre...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Amúgy itt jön be ugye az hogy aki nagy hatótávolságú fegyverekkel megy,annak valahogy a közelébe kell kerülni. Pl a terepet kihasználva közelharcot kényszeríteni ahol már elveszik a fegyvere elõnye(vagy akár passzív radarra kapcsolva ami miatt még nehezebben vesznek észre(egyik kedvenc trükköm volt mech4ben)). Illetve ha jól láttam/hallottam a videokban itt meg van az csinálva hogy az LRM közelre nem tud lõni..szóval zsír😊
Másfelõl nem értem meg, mert ezzel pont az olyan Mech-ek pedigréje vész el, mint a Hunchback, amely ugye gyilkos az AC/20-ával amúgy, most meg annyira nem.
De tény, hogy sokkal gyorsabbak és gyilkosabbak lennének a csaták, és így elkerülhetõ az, hogy az LRM / Gauss és ER PPC boatok uralják a csatateret, mert egyszerûen meghallsz, amire a közelükbe érsz...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Lesz éjjellátó, infravörös és magnetométeres nézet
-Ki lehet majd lépni a halál után
-A csata elõtt (a töltõdés közben? - Cifu) lesz egy lobby, ahol lehet már csetelni.
-Lesz grouping és friends.
-Lesz "Launch with group", megerõsítve, hogy 2-12 emberrel.
-Tervezik a Salvage-ot
-Lesz FPS és Latency meter
-Megduplázzák az AC-k lõszermennyiségét
De nyilván erre számítottak is ezért ilyen hiányos a béta. Mert ha más nem a mech-ek biztosan meg vannak már, ha akarták berakták volna õket.(de ugye még nincs is meg a kezdõ 12)
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Egyébként egy szerver van, én 198 embert láttam legjobb esetben, akkor volt 8vs9 csata, ám elég gáz volt (két Jenner lazán befoglalta a bázisunkat)
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Egy Atlasról az egyik armot már sikerült célirányosan leszedni,mst egy leg-en akarom megnézni a sebzést. azt mondják nem lehet leszedni teljesen csak sántikálni fog.
amint sikerül leírom mi történt
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Az NDA szerint még azt sem fedheted fel, hogy részt veszel a zárt bétában.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ez a játék is ezt a hosszú sorozatot fogja tovább vinni sajnos.
A halál csupán a kezdet...
Türelem mechet terem 😄😄😄
thx az infó
@Masakari: elég aktív vagyok a hiv. fórumban. 😊
Egyébként pedig úgy tûnik kb. 500-asával küldik ki a meghívókat, tegnap kiküldtek újabb 500-t, gondolom ma is és így tovább.
itt is lehet, mint régen egyik mechben, hogy minden fegyvert lézerre állítasz, és egyszerre elsütöd? akkor ott lehetett 1 lövéssel amputálni és gyõzni 😄 akármivel jöttek. és elég gyors is volt mert közepes mech, asszem a 3 asban volt ez.
-A játék erõsen kezdetleges még mindig (hiába istenítik a hiv. fórumon olyan sokan). Egyetlen pálya van, összesen 5 mech (Atlas, Catapult, Dragon, Hunchback és Jenner), a Mechlab még csak félig-meddig mûködik, eladni például semmit sem lehet, nincs frakcióbeállítás, a pilóta fejlõdése nincs benne, semmi skill, nincs videóbeállítási opció, csak a felbontást lehet változtatni, stb.
-A grafika ugyan az, ami a korábbi képeken és videókon, nagyon szép, ám hiányoznak animok és modellek, illetve nem lehet kidönteni a fákat.
-A hanghatások is félkészek, de ami van, az jó. Nincs "reactor online" szöveg... :\
-A játék lagos európából, egy futó Jennert eltalálni lézerrel sem könnyû, AC-vel meg szinte lehetettlen.
-Eszi a gépet, nekem azt írták, hogy a konfigomnál a CPU (Core2Duo E8400) a gyenge (mellette 4 giga ram és egy nVidia Geforce 460GTX 786Mbyte van), õk i5 szintûre optimalizáltál jelenleg (?!?!?!). Nálam alapból ~12-20fps, a csata hevében viszont 4-10fps csak(!), szóval közel játszhatattlan - és még csak általában 3 vs. 4 vagy max. 5 vs. 5 csatákról beszélünk! Úgyhogy Masakari én úgy vélem, hogy laptopon (hacsak nem valami über gamer laptop) nem élvezhetõ jelenleg a béta. Hozzá kell tenni, hogy nincs videóbeállítási lehetõség, ez késõbb jön.
-Meg van duplázva a páncélzatok értéke. Ez tudatos, hogy hosszabb legyen a csata. Csakhogy emiatt a lõszert használó fegyverek értelme erõsen kérdéses. Alap Atlas-al és Hunchback-al az AC/20-ból pillanatok alatt elfogy a 10db lõszer (úgy, hogy sokszor még egy killt se csináltál), és utána kész, maradnak a MedLas-ok.
-Éppen emiatt elég sok energiafegyver-boatot látni.
-A növényzetnek nincs hatása a láthatóságra, viszont a terepnek van, tehát egy szikla mögé bújt mech-et nem látsz, hiába van 50 méterre tõled.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
1 pálya van,ami a videókban is szerepel. fa kidõlés nincs,és ami zavaró hogy simán meg lehet mászni a 70-80 fokos lejtõket. Persze ezt majd késõbbiekben nyilván javítják.
ütközésnél szépen felbukik mind2 mech,a kisebbek hamarabb állnak talpra,az én Dragonom kb 3-4 sec mire talpra vergõdik.
egyik meccs során rámjetpackozott egy Jenner. sérülést nem láttam hogy lett volna viszont szépen levert a lábamról. mivel hamarabb talpra állt be is kaptam pár érzékeny találatot.
A bent lévõ 5 mechnek mindnek van 3 vagy 4 változata felszereléstõl függõen,van amelyiken van jump jet van ami nincs.
vannak elég sûrû erdõsávok is,az nekem nem derült ki mennyire befolyásolja a láthatóságot ha elbújik közöttük egy light mech.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Igen.
Ezt nem tudom.
Igen látszik per pill hetvenöten.
Nem láttam pilótafát.
Továbbá eléggé akadozik a játék(C2D E7500 2.93GHz,HD 6850,3 giga ram) grafikai beállítástól függetlenül de gondolom ez a korai bétának tudható be.
A Dragon is elérhetõ alapból?
Bent van az összes mech?
Látszik mennyien vannak a szerveren?
Aktív a pilóta fa is?
A halál csupán a kezdet...
A kezdõ mechek : Jenner,Hunchback,Dragon,Catapult,Atlas.(némelyik alapból jetpackkal szerelve)
Az árak 500-900mc-ig alakulnak,szal több mechet is lehet venni.
Konfig teljesen a Mechwarrior játékoknál megszokott,energia-ballisztikus-rakétafegyverek,hûtések,páncélok.Ezen kívül még a engine-t válszthatjuk.Ha jól látom másba nem nagyon enged nyúlkálni(zavarók,radarok,csalik)
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.