MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Elárulom van egy-két Elite de elég sok a Ledendary.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A halál csupán a kezdet...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Remek egy újabb rondaságból csinált Alex egy jól kinézõ egyedi szerethetõ gépet. 😄
Battlemech 13: Trebuchet
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Cifu: Hááát, végül is jogos deee ha wotra nézzük én a legtöbb tier 9 tankot is ki tudom hozni nullára vagy hosszabb távra nézve minimálisabb veszteségre és ez így jó ott.
Én benne vagyok hogy itt csináljunk egy közös csapatot azt jah majd kiderül 😊
Egyébként ha belegondolsz, nem is csoda. Ahány ember, annyi elvárás és annyi személyes ellentét... 😊
Itt is csinálhatunk közös zsoldos csapatot, oszt majd kiderül, ki kire fúj annyira, hogy létrejöjjön a következõ adag zsoldos csapat. 😊
Kicsit vicces ez a peccselés, 2 exe-t is külön kell futtatni.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Bekerült a Commando könnyû mech. Kicsi, gyors, és hatékony, alig lehet eltalálni, Jenner feeling.
-Bekerült ugye a javítás és a lõszer-utántöltés egy kattintásra. Jelenleg azonban a költségei olyan elszabottak, hogy egy Assault Mech-nél egy vesztes csata után lazán buksz 300.000 C-Bill-t. Egy Swayback-nél (a Hunchback Medium lézerekkel telepakolt változata) is örülhetsz, ha kihozod nullára. Úgy tûnik azért nem lesz sok Assault és Heavy mech a játékban, mert Prémium nélkül nem lehet fenntartani majd õket. 😊
-Bekerült az AMS (Anti-Missile System, vagyis rakétaelhárító Rendszer), de bugos, kivág a játékból, ha felrakod.
-Van már Zoom (1,5x és 3x), így a sniper fegyverek használhatósága sokat javult). Bekerült a Hõképalkotó (Thermal) nézet is, jól néz ki 😊
-A nagy hõterhelésû MEch-ek keresik a vizet, tényleg javít valamennyit (de mivel csak max. 2+2 Heat Sink lehet a lábon, ezért a változás azért nem elementális mértékû).
-Bekerült a Damage Trasfer, tehát ha megsemmisült a Jobb Torzó, és oda kapsz lövést, akkor automatikusan a Középsõ Torzóból veszi le a sebzést. Ez a Jennernél volt eddig gond, most javították (de továbbra is veszélyesek a Könnyû Mech-ek).
-Átalakították az LRM-eket, eddig (logikusan) ballisztikus pályán mentek, tehát fel az égnek, majd fentrõl le. Ehelyett most inkább egyenes vonalban próbálják megközelíteni a célpontot, ami miatt a rakéták egy része esélyesen a talajnak vagy terepakadályoknak ütközik.
-Egy csomó balance dolgon változtattak, eddig pl. a Dragon Mech középsõ torzója túl könnyû célpont volt, ezt orvosolták, illetve a Fegyver Hardpoint-ok elosztásán változtattak.
-Javítottak az optimalizáción, errõl nem tudok nyilatkozni még (de a posztok szerint inkább romlott az FPS, mint nõtt), mert most vettem új gépet, és a régivel még nem játszottam (majd fogok, és elõveszek egy AMD X2 4400+ gépet is GeForce 8600-as videókártyával is). Egy i5-3570, 8 Giga ram, Radeon 7950-es erõmûvön viszont azt kell mondjam, hogy nagyon szép a grafika (1920x1080, Very High), de azt kell mondjam, hogy igazán álleejtés azért nincs, a sérült komponenseknél nincsenek például szikrázó, pattogó vezetékek (MechWarrior 3), a terep és táj továbbra se rombolható, a fákon átsétálunk, stb. Szóval szépen néznek ki a Mech-ek, szép táj, szépek a fegyverek effektjei, a lézer által okozott felhevülés is szép (de ennek effektjét visszább vették, eddig úgy világított, mint valami felrobbant nukleáris reaktor az éjszakába). De nincs semmi olyasmi, amire csettintene az ember, hogy igen, ez már valami. 2012 ez a minimum, azt hiszem. A gépigény meg hát... <#whatever>#whatever>
BTW most olvasom, hogy hamarosan egy új patch-ben javítanak több dolgon.
Megvehetõk már az Alapító Csomagok.
A korábban említett két csomagon túl van egy harmadik is, 120$-ért, amelyhez az 'Elit' csomaghoz képest plusz egy hónap prémium jár (így már 3 hónap), továbbá mind a négy prémium mech (az Elit-nek csak egy választása van a négybõl), plusz az illetõ neve felkerül a Credits-be. Ennek a csomagnak a neve "Legendary Founder's Pack" (~Legendás Alapító Csomag).
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Nekem az elõzõ volt 5600+, mostani egy jól húzható 4 magos Amd de bármikor cserélhetem egy Brazos-ra, 8Gb memória megvan, videokártya(6850) pedig a mostani monitoromhoz bõven elég.
Viszont szerintem a Win 7 jobb lenne neki mint az Xp.
Mesterségesen kreált a Crysis 2 óriási gépigénye
A másik véglet meg az, hogy oké, de mi indokolja ezt a brutális gépigényt, amikor a grafika, a fizika (ill. annak hiánya) viszont nem olyan iszonyú ütõs az eddigiek alapján.
Én igazából mindkettõnek igazat adok...
Ahogy lent írtam, én a CryEngine 3-ra gyanakszom. Valami miatt iszonyatosan eheti a procit, függetlenül a terhelés mértékétõl, ha megnézzük a minimum és az ajánlott között nincs olyan iszonyatosan nagy eltérés.