MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illetve a hírbe az van írva hogy hamarosan küldik a meghívókat,én arra számítok hogy 1-2 napon belül.az továbbra is áll hogyha valaki hamarabb kapna mint én azt megköszönném,hogy 1 teljesítmény teszt erejére kölcsön adja,utána várnék az enyémre ha lesz értelme.
tölcsétek ki ti is minél hamarabb mert "Profiles with higher levels of completion will be considered first."
1.: Van, akinek csak egy box van, amit kipipálhat, ilyen Palinko esete. Sokan vannak így. Nekik nincs egyébként jelenleg hardware survey. Ki tudja miért.
2.: Sok embernek (nekem is) az van, hogy a Closed Beta status: Pending.
3.: Egyeseknek az van, hogy Closed Beta status: Rejected. Õk kiestek a bétából (valószínûleg nem megfelelõ hardware háttér?).
Amúgy pedig:
Static.mwomercs.com
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
és igen agyhalottaknak találták ki,agyhalott amcsi gyerekeknek akiknek mindent megvesznek a szüleik😊
Ennél egyszerûbb? Ez bonyolult??? Kinek találták ki azt a környezetet agyhalottaknak?
Nem olvastak ezek Dante-t?
Tehát gondolom ezt megint az eredeti író Michael A. Stackpole agyszüleménye.
Elképesztõen bosszantó most olvasni hogy a 3060 évek végétõl hogy pusztítják még jobban le ezt a világot: polgárháborúk, atombombázás, technikai szint zuhanás (persze tudom sok újdonág is készült de nagy egészében mégis újra kezdik elveszteni õket) szinte az összes zsoldos alakulatot vagy megsemmisítik, vagy olyan csapást kapnak amibõl évek múltán se térnek vissza. A nagy Házak, Clanok széthullanak.
Vajon mit gondoltak elérni ezzel?
A crysis2 az ok nincs is vele baj,de mint irtam az az otthoni gep amin fut.En pedig laptoprol vagyok(otthoni gepen nincs is gond a cod4el mert stabilan 100-200 kozott van az fps folyamatosan).
Szoval ezert felek attol hogy lehet nem fogok tudni jatszani,es nem tudom meddig leszek meg belgiumban->laptop
Otthon lennek nem paraznek mert hugomat elkergetnem a gep elol es mar menne is az mwo party orrverzesig 😄
A CoD4 60fps-el mi a baj? O.o
Ha a Crysis 2-õt viszi, akkor baj nem lehet, el fog futni.
Amugy a mass effect 3at siman vitte,diablo 3 is megy rajta.A Cod4et viszont csak olyan 60 fps-sel viszi.Ami miatt aggodok az az hogy az otthoni gep vitte siman a Crysis 2ot es emiatt tudom hogy vinne az mwo-t is a cryengine3-al,viszont azt tudom hogy a laptopban levo vidkari gyengebb mint az asztali gepemben levo a tobbi cucc durvan ugyanaz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
3050-es TRO szerint egyedül Al'Nairban gyártják. Feltételezem akkor az adatkristály miatt újra képesek gyártani 3025 és 3050 között ezt a típust. De a 3025-ös TRO azt mondja a kapellánoknál maradt a legtöbb Catapult a Csillagliga összeomlása után a 3050-es TRO pedig úgy mondja hogy a Kuritáknál és a Liaóknál található meg a típus nagyobb számban. Na most döntsd el 😊
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Listarol mint irtam innen eleg korlatozott a hozzaferesem a dolgokhoz😊 Am en nem tudom minek orulnek....asszem talan a Highlander a legnagyobb favorit nalam.Ezen kivul nem is tudom melyik lenne az ami ki tudna elegiteni az 'olyan mech legyen amit szeretek' iranti vagyam,szoval talan csak azt tudom mondani ami a Cataphract eseteben is tortent 'lepjetek meg' 😄😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Melyik 5? O.o
Jenner volt Mecwarrior 1-ben és MW2:Mercs-ben. Commando volt az MW2:Merc-ben, Raven pedig MW2:Mercs, MW4:Mercs.
Cicada valóban nem volt még egy játékban sem, ám a Hunchback volt az MW2:Mercs-ben és az MW4 IS Mech-pakban is. A Centurion volt az MW2:Mercs-ben és az MW3😛irates Moon-ban.
A Catapult volt az MW2:Mercs-ben és az MW4-ben (plusz a MechAssault 2-ben is). A Dragon volt az MW2:Mercs-ben és az MW4 IS Mech-pakban.
Az Awesome volt az MW2:Mercs-ben, az MW4 IS Mech-Pakban. Atlas pedig volt az MW2:Mercs-ben, MW3-ban és MW4 IS Mech-pakban.
Szóval a Cicada-t leszámítva mindegyik mech szerepelt már MW játékban.
lehetseges assault mechek:
A listáról húzd le a Battlemastert, mert Unseen.
A Thunder Hawk csak 3050-es évek közepétõl van gyártásban újra, 3049-ben ugyanolyan iszonyú ritka lehetett, mint a Mackie (aminek a gyártását pedig az Amaris-trónbitorló trónfosztása után állították le).
A korábbi játékokban már szerepeltek (csak érdekesség képpen):
Annihilator (MW3😛M)
Zeus (MW2:Mercs)
Victor (MW2:Mercs és MW4:Mercs)
Highlander (MW4 IS Mech-pak)
Mauler (MW2:Mercs, MW4:Mercs)
Stalker (MW2:Mercs)
Az én szavazatom egyébként Zeus vagy Cyclops.
Amugy egyebkent a Zeus es a Victor is a mech4:mercs-ben volt benne.
Az Battlemaster-re tippelnék 😊
lehetseges assault mechek:Annihilator,Kraken,Banshee,Battlemaster,Emperor,
Hatamoto-chi,Highlander,King Crab,Mackie,Mauler,Pillager,Stalker,Thug,
Thunder Hawk,Victor es Zeus (ha kimaradt vmi akkor sry,de munkahelyen eleg szar a bongeszo es korlatozottan tudok megnyitni dolgokat+neminden mechez volt oda irva az ev sarna-n). Ezek mind1ikbe 3049 elotti ha nem vetettem hibat(igen tudom hogy irtam olyat is a listaba amik mar szerepeltek korabbi reszekben).
Am reszemrol igy hogy lehet majd valsztani a 4 kategoria kozul kezdo mechet mar talan van vmi fogalmam talan mit valasztanek,de meg nem vagyok teljesen biztos.
Viszont a klánok még messze vannak, és nem tudni, hogy lesznek beleépítve a játékba. Nem zárom ki, hogy nem játszható frakciót csinálnak belõle... vagy nem tudom, hogy a klános specialitásokat (pl. licitálás) hogy oldják meg...
Tervezed esetleg a Clan Invasion-t is feldolgozni valamilyen hasonló módon? Vagy azt inkább meghagyod folyamatában megismerni, hiszen augusztusban eljön az ideje?
The gods have disconnected you ...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Most, hogy megjött a Frankenstein, tele lesz a roster kapellán mechekkel. Lehet, hogy a kínai piacra számítanak? (Ami nagy, de nem hiszem, hogy sok dodót látnának onnan.)
Annyira nem ismerem a BT univerzumot, csak modernebb gépnek tûnik.
Jah, legit since 3025 😄
Szerintem nem néz ki rosszul.
Ettõl függetlenül 3050-ben ott van, szóval "legális".
The gods have disconnected you ...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
-Lesz egy "friends" (barátok) rendszer a játékban, amely nem csak követni lehet a társakat, ki az, aki online, és ki van csatában, de meg lehet hívni õket egy chat-szobába. Ez után a chat szobát el lehet indítani a csatába, ahol a szobában lévõk (de legfeljebb 12-en) együtt szállhatnak harcba.
-A baráti tûz élni fog a játékban. Egy idõben gondolkodtak opcionálisan baráti tûz nélküli csatákban, de végül is egyelõre letettek errõl.
-Lesznek idõjárási effektek, esõ, köd, stb.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Lévén kanadai cég, én 150-200 körüli pingre számítok...
" de ez NA béta lesz. "
Kíváncsi leszek mekkora ping lesz?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Szóval röviden: a bétába bárhonnan be lehet jelentkezni, de ez NA béta lesz.
Lesz késõbb EU/Ázsiai/stb. alapító csomag is, az adott szerverre vonatkozóan...
Viszont nem lesz IP blokkolás, tehát a jelek szerint mégiscsak bárhonnan lehet majd venni akár amerikai alapító csomagot is, de az persze csak amerikára vonatkozik majd.
A helyzet úgy tûnik az, hogy a closed bétába bárki bekerülhet (szóval tessék regisztrálni a hivatalos fórumon, és a profile fül alatt kitölteni a bétához vonatkozó részt), viszont az Operation: Inception extrái csak az amcsinak járnak... mert hát az amcsi szerverre vonatkozik a dolog.
@XBlades:
Ha jól értem Július 19.-én jön a játék, és õk két nappal korábban beléphetnek már.
@MarkBlade:
Igen, kicsit más a modell.