MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És azért a képigényen is optimalizálhatnák, nem mindenkinek van olyan gépe amit õk írtak.
10 ezer meghívó de csak 400-an vannak fent vasárnap? Érdekes.
Aztán ebbõl vajh mikor lesz Eu szerver, mert a leírtak alapján nem nyáron.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Amúgy lehet hívtak be új embereket de lehet csak a vasárnap teszi de jelenleg majdnem 400an vagyunk.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
(Aki épp gépbõvítésen gondolkodik csakis az MWO miatt,annak megsúgom hogy a szokásos Nvidia reklámmal indit a game.persze ez lehet nem jelent semmit,de inkább azt hogy nvidia karikra van optimalizálva(és mst nem akarok ati-vs-nvidia flémet,csak egy megjegyzés volt))
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Cryengine 3... remélem persze, hogy optimalizáció terén alkotnak valamit...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A sluszpoén, hogy most kezdtem el összerakni a gépet, amit direkt a fenti tapasztalatok miatt vettem, mondván, hogy itt az open béta, és egy hónap múlva már élesben nyomjuk az ipart. Hát nagyon nem...
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Ezek alapján:
-Jelenleg fut a Zárt Béta 1. fázis, a jövõ héten már 10.000 béta kulcs lesz kiküldve.
-Júni 19.-étõl él az "Alapítói csomag", ez a korábban említett 60 és 80 dolláros cucc, akik ezt megveszik, automatikusan bekerülnek a bétába.
-Július 10.-étõl kezdõdik a Zárt Béta 2. fázisa, ahol elviekben már több ezer játékos lehet egyszerre bent.
-Augusztus 7.-én jön a következõ lépés, az Alapító csomag tulajok megkapják az extráikat (a bónusz Mech-et).
-Még továbbra sincs idõpontja a Nyílt Bétának, csak ennyi "2012 nyara". Ebbõl következik, hogy a játék nem fog megjelenni 2012 nyarán, egy ügyes trükkel átfordították ezt a nyílt béta idõpontjára... (Hát a Piranha Games sem különbözik e téren akkor a többi "ígérgetek, aztán úgy se tudom betartani" játékfejlesztõ cégtõl, Blizzardtól kezdve...).
-Az európai játékosokat megnyugtatandó azt találták ki, hogy aki megveszi az Alapító csomagot, az az EU szerver megnyitásakor kap egy egyszeri lehetõséget arra, hogy átköltözzön mindenestõl oda.
-Ahogy várható volt, nem fog minden benne lenni a játékban az induláskor (hogy ez az open béta, vagy a valódi indulás, nem tudni). 10 Mech-et igérnek, összesen mintegy 40 változatban. És nem lesz Community Warfare, vagyis a jelenleg a bétában lévõ Team Deathmatch lesz várhatóan az egyetlen játékmód. A CW mintegy 3 hónappal az Nyilt Béta megindulása után várható (értelmezd.: december elött semmiképpen). Próbálják magyarázni, hogy ennek a célja az, hogy a játékosok elsajátítsák a Mechlabot és a harcot, mire a CW elkezdõdik...
Gépigény:
Minimum:
CPU: Core 2 Duo E6750 2.66GHz / Athlon II X2 245e
GPU: GeForce 8800GT / Radeon HD 5600/5700
RAM: 4 GB
DirectX: DX9
HDD: 4 GB
Ajánlott:
CPU: Core i3-2500 / AMD Athlon II X4 650
GPU: GeForce GTX 285 Radeon HD 5830
RAM: 8 GB
DirectX: DX9
HDD: 4 GB
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Mindegy remélem a béta alatt legalább a játékot felépítik.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Még az E3 se produkáltak semmit, nagyon rossz szerintem a kommunikációjuk a külvilággal.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Azt hitem valamit legalább visznek oda.
A régi directx-et még lehet kipróbálom.
Ehhez jött most meg a kedvem a video után. A MWLL-el játszotam már, de most az meg a szerverekre nem enged be.
Az de poén volt.
A kampány nekem már nagyon uncsi MW:LL meg nem jön be nekem.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Stalkerrõl meg annyit hogy erre nem gondoltam hogy pont ez teszik bele... -.-
És bocs az off-ért.
Persze még kérdéses az AMS hasznossága, meg hasonlóak.
Meg azért voltak mechbeli különbségek. PL:a Thanatos körbeforgó törzse. Kimondottan szerettem mikor szorongattak menekülni közben hátrafelé szórni az áldást..
Igen, én se találtam el. A fene a pofámat. 😊
Viszont a Cicada / Cataphract mellé befér, mint kevésbé ismert és kevéssé népszerû Mech. 😊
Noha igaz, hogy a WoT-hoz képest az MWO egy sokkal összetett és nehezebb játék. Nincs például autoaim... 😄