MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xblades
Hát hogy még elsõnek írt kezdésre sem lesz nyílt béta, csak zárt második része, tényleg elég késés.

És azért a képigényen is optimalizálhatnák, nem mindenkinek van olyan gépe amit õk írtak.

10 ezer meghívó de csak 400-an vannak fent vasárnap? Érdekes.
Aztán ebbõl vajh mikor lesz Eu szerver, mert a leírtak alapján nem nyáron.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

[NST]Cifu
Jelenleg nem a VGA, hanem a CPU a kerékkötõje a játéknak. Ugyanolyan GeForce 460GTX 768Mbyte-os kártyával, mint nekem van, egy i3-as procival simán játszik más...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Torzonborz
hmm most vettem 7870-t , eddig nem nagyon tudtam megizzasztani semmivel sem , na talán majd ez. 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Caliph
ja,és mindez high beállítások mellett 1360x768 ban(tv-n játszom)
Amúgy lehet hívtak be új embereket de lehet csak a vasárnap teszi de jelenleg majdnem 400an vagyunk.

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
i3-2100,3.1Ghz,4gb ram,gf560Ti-vel szaggatásmentesen fut-az elején betöltésnél érezni lassulást,de maga a játék reccenésmentes akár 8v8ban is. lag az nagy csatában meg van bõven.Majd rakok fel vmi fps mérõt hogy számosítsam is a dolgot-
(Aki épp gépbõvítésen gondolkodik csakis az MWO miatt,annak megsúgom hogy a szokásos Nvidia reklámmal indit a game.persze ez lehet nem jelent semmit,de inkább azt hogy nvidia karikra van optimalizálva(és mst nem akarok ati-vs-nvidia flémet,csak egy megjegyzés volt))

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Palinko
mikor lesz az open, sztem a 965 phenom 2 esem elbírja
Az elsõ gondolatom kb ez volt nekem is.

Hát ha ez a gépigény akkor én ezzel nem hiszem sokat fogok játszani.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

[NST]Cifu
Én annyira nem mosolygok rajta. És ez nem a béta gépigénye, efelõl biztosíthatlak. 😊

Cryengine 3... remélem persze, hogy optimalizáció terén alkotnak valamit...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Jelenleg Core 2 Duo szintû gépeken nem fut el szaggatásmentesen a játék (értsd: nálam az [email protected] 10fps alá is leesik néha), az egyik Dev meg is jegyezte, hogy a fejlesztésnél a célhardver az Intel i5 volt... majdnem visszaírtam, hogy kösz b+...)

A sluszpoén, hogy most kezdtem el összerakni a gépet, amit direkt a fenti tapasztalatok miatt vettem, mondván, hogy itt az open béta, és egy hónap múlva már élesben nyomjuk az ipart. Hát nagyon nem...

A 8 gigán elmosolyodtam én is, kicsit sokallom, remélem csak a beta állapot miatt ennyi.

Azért ajánlottnál elég mókás az a 8gb ram, remélem azért valamivel felhasználóbarátabb lesz.
[NST]Cifu
Én most vettem. Az MWO miatt, merthát alig egy hónap, és indul az élõ szerver. Erre kiderül, hogy csúszik keményen, szóval ráértem volna. <#gonosz3>

Van egy gépigénye... kompletten új gépet kell vegyek.

[NST]Cifu
Kettõt és könnyebbet. Csinálj egy regisztrációt, aztán kiderül...

Értem, köszönöm.Azt nem lehet tudni, hogy mennyien jelentkeztek eddig, tehát mennyi a valószínüsége annak, hogy majd benne leszek a 10.000-ben?

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

[NST]Cifu
Nagyon sok volt már a kérdés e téren, ezért csináltak egy hivatalos fejlesztõi "itt tartunk" bejelentést.

Ezek alapján:

-Jelenleg fut a Zárt Béta 1. fázis, a jövõ héten már 10.000 béta kulcs lesz kiküldve.
-Júni 19.-étõl él az "Alapítói csomag", ez a korábban említett 60 és 80 dolláros cucc, akik ezt megveszik, automatikusan bekerülnek a bétába.
-Július 10.-étõl kezdõdik a Zárt Béta 2. fázisa, ahol elviekben már több ezer játékos lehet egyszerre bent.
-Augusztus 7.-én jön a következõ lépés, az Alapító csomag tulajok megkapják az extráikat (a bónusz Mech-et).
-Még továbbra sincs idõpontja a Nyílt Bétának, csak ennyi "2012 nyara". Ebbõl következik, hogy a játék nem fog megjelenni 2012 nyarán, egy ügyes trükkel átfordították ezt a nyílt béta idõpontjára... (Hát a Piranha Games sem különbözik e téren akkor a többi "ígérgetek, aztán úgy se tudom betartani" játékfejlesztõ cégtõl, Blizzardtól kezdve...).
-Az európai játékosokat megnyugtatandó azt találták ki, hogy aki megveszi az Alapító csomagot, az az EU szerver megnyitásakor kap egy egyszeri lehetõséget arra, hogy átköltözzön mindenestõl oda.
-Ahogy várható volt, nem fog minden benne lenni a játékban az induláskor (hogy ez az open béta, vagy a valódi indulás, nem tudni). 10 Mech-et igérnek, összesen mintegy 40 változatban. És nem lesz Community Warfare, vagyis a jelenleg a bétában lévõ Team Deathmatch lesz várhatóan az egyetlen játékmód. A CW mintegy 3 hónappal az Nyilt Béta megindulása után várható (értelmezd.: december elött semmiképpen). Próbálják magyarázni, hogy ennek a célja az, hogy a játékosok elsajátítsák a Mechlabot és a harcot, mire a CW elkezdõdik...

Gépigény:

Minimum:

CPU: Core 2 Duo E6750 2.66GHz / Athlon II X2 245e
GPU: GeForce 8800GT / Radeon HD 5600/5700
RAM: 4 GB
DirectX: DX9
HDD: 4 GB

Ajánlott:

CPU: Core i3-2500 / AMD Athlon II X4 650
GPU: GeForce GTX 285 Radeon HD 5830
RAM: 8 GB
DirectX: DX9
HDD: 4 GB

Most komolyan 19.-én nyílt béta lesz?Mert sehova sincs kiírva, de itt alattam 3-al írta a kolega...

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

xblades
Én is arra gondoltam, hogya nagyobb bemutatások hiányoznak, az E3 meg nálam az a Razre bemutatója volt nem az övék. Az hogy az õ játékokhoz van, nem számít nekem. Razer termék, pont.

Mindegy remélem a béta alatt legalább a játékot felépítik.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

[NST]Cifu
A fórumon korrektek, még a negatív hsz.-ekre is reagálnak. De az E3-on a legnagyobb dobás a Razer kontroller, ami szerintem vicc...

xblades
Már megint elcsendesedtek, pedig egy hét múlva már Open Béta lesz elvileg.
Még az E3 se produkáltak semmit, nagyon rossz szerintem a kommunikációjuk a külvilággal.

xblades
Igen a reklámozást egy kicsit én is keveslem, szerintem sokan még nem is tudnak róla akik szeretik ezt a világot.

[NST]Cifu
De, kint voltak az E3-on, a closed béta jelenlegi verziójával, a látogatók/vendégek gyakorlatilag a closed bétával játszhattak. Viszont kb. ennyi, még a Youtube-ra se kerültek fel új videók, amit nem értek...

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

xblades
Itt egy másik:

xblades
No itt a

xblades
Na az E3-on semmit nem mutattak be?
Azt hitem valamit legalább visznek oda.

[NST]Cifu
Én két hónapja nyomtam végig, még mindig a kedvencem, valahogy az élõszereplõs videók és a karakterek sokat dobnak rajta, mindig megvannak a kedvenc kis Mechwarriorjaim, akiket beültetek a neki való Mech-be... 😊

Én a Mech Commander 2-t vettem elõ amíg kapok végre meghívót a bétába. 😊
xblades
Nincs régebbi rendszerem mint az Xp.
A régi directx-et még lehet kipróbálom.

Ehhez jött most meg a kedvem a video után. A MWLL-el játszotam már, de most az meg a szerverekre nem enged be.

Ó mikor a mennyezeti gerendákon harcoltunk 😄
Az de poén volt.
A kampány nekem már nagyon uncsi MW:LL meg nem jön be nekem.

MarkBlade
Mech 4 is fut. Ráadásul van vagy 100 Mech. Benne.
Scottt
MW:LL míg kijön az MWO mint alternatíva?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

XP-n és késõbbi oprendszeren meg se próbáld, mindegyiken problémás és gyakran összeomlik. Azt még tudom tanácsolni XP-n hogy directx7-el nézed meg mert a késõbbieken 100 hogy nem megy jól.
Stalkerrõl meg annyit hogy erre nem gondoltam hogy pont ez teszik bele... -.-

xblades
Nos mégsem játszom, még a külön Xp op. rendszerem se segíttet a problémán, nyilván valami grafikai probléma. Valamit nem szeret, lehet pont a legfrissebb (nem béta ) drivert.
És bocs az off-ért.

xblades
Volt minden a 95-Xp sp 2-3 is. Elindul csak bent olymod összeszedi a texturát és végül nem látok ki a mechbõl.

[NST]Cifu
XP mode?

xblades
Na szép is lett volna ha probléma mentesen fut a Win 7 64-bit-en😞

xblades
Hát az Ams 4db Catapult dupla Lrm 20-hoz is kevés lesz.

[NST]Cifu
Én is ettõl félek egy kicsit, mert még ugye sehol a NARC vagy TAG... Na most elképzelem, ahogy egy 140km/h sebességgel Usgyit játszó scout szépen fel NARC-oz, eltûnik a bal fenéken, majd a nyakadba zuhog 200db LRM. Hát nem fogod megköszönni.

Persze még kérdéses az AMS hasznossága, meg hasonlóak.

xblades
Na ma szörföltem a net-en és rátaláltam a milyen gyorsan lejátszható játékok oldalra és megnéztem a MW 3-ról lévõ videot. Így kicsit kedvet kaptam hozzá fel is telepítem 😊

xblades
Ez nagyobb kiszerelésben egy Catapult. Csak ne legyen arty központú játék mint a Wot 😞

MarkBlade
Ez igaz 😊 de vesszek meg ha nem veszek ha lesz valami jó mech 😊 és itt kezdõdik a baj :S
Meg azért voltak mechbeli különbségek. PL:a Thanatos körbeforgó törzse. Kimondottan szerettem mikor szorongattak menekülni közben hátrafelé szórni az áldást..
[NST]Cifu
Játéktechnikai szempontból aligha lesz jelentõsége. Senki sem fog attól jobban harcolni, hogy coolabban néz ki a Mech-je. 😊

MarkBlade
kezdem azt érezni hogy kiadják az "ismeretlen" nem annyira kedvelt mech-eket és majd jó pénzért belövik a nagy neveket. Ne legyen igazam. :S
[NST]Cifu
Ahogy várható volt. 😊

Igen, én se találtam el. A fene a pofámat. 😊

Viszont a Cicada / Cataphract mellé befér, mint kevésbé ismert és kevéssé népszerû Mech. 😊

Stalker...brühühü😞
Egy f2p esetében nem engedhetik meg hogy sokáig halasztják mert kell a fenntartáshoz és a további fejlesztéshez pénzmag.

Caliph
hát igen a multiplayer elõnye egyben a hátránya is😄 csak összeszokott bandával érdemes belevágni😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

[NST]Cifu
Nézd majd meg a release-t. A WoT-ban is a béta idejében még úgy-ahogy rendben volt a játékosállomány... Aztán a release után elszabadult az ereszd el a hajamat...

Noha igaz, hogy a WoT-hoz képest az MWO egy sokkal összetett és nehezebb játék. Nincs például autoaim... 😄

Torzonborz
igen ezt jól tudom. de nem árt ha megjelenéskor mégis bizonyos szempontból teljesnek tûnik , legalább funkcionálisan.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/