MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
ááá királysáááág , 2 med laser vissza , törzsbõl srm 2 ki és helyére heat sink + lábakra is és gyk nem melegszem túl. 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

max melegszik,sebezni nem sokat sebez. Viszont a commando jó móka,mostanában én is azzal rohangálok a legtöbbet.
Torzonborz
ok na így megvan , vettem commandot. gondoltam leszedem róla 2 lézert és teszek rá flamert mekkora királyság lesz. nos sütögettem bõszen az ellent de nem sok hatása volt 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Torzonborz
ööö kolbászoltam a kurzorral össze vissza ott de nem találtam...mondjuk jellemzõen a legtriviálisabb dolgokat nem szoktam észrevenni de majd meglesem jól. 😄

JA tényleg...magamnak 1 virtuális facepalm..ezt el is felejtettem.
[NST]Cifu
Khmmm... ott van fent a FAQ/Blog, tessék ismerkedni vele, amit leírtál:

-A Trial-os Mech-ek nem termelnek XP-t, viszont nem kell õket javítani sem a csaták után, és változtatni sem lehet rajtuk.
-Ahhoz, hogy új Mech-et vegyél, "normál" garázs nézet kell (nem Trialos), és vidd az egyik garázshely fölé az egérkurzot, bingo... 😄

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Torzonborz
Nem léptem ki , rendesen megvártam hogy vége legyen de ahogy láttam másoknál is 0 xp szerepelt.
De még a mechen se tudok variálni csak 4 fajta trial mech van aztán kész.
Na asszem jobban beleásom magam mert vmi nem kerek.

Elvileg csak akkor nem kapsz xp-t ha azelõtt lépsz ki a csatából hogy vége lenne/meghalnál.szóval ha kilõttek és utána lépsz ki kapnod kéne.

-Awesomeot én erõsen módosítottam(a 8Q-t) ledobtam 1 ppc-t és helyette extra heatsinkeket meg small lasereket kapott+AMS.MEg a motort is XL-re cseréltem hogy több súlyt kapjak,így nem annyira veszélyes a túlmelegedés.De ez minden mechre általános érvényû hogyha túlmelegedtél akkor halott vagy.
Torzonborz
na ki is próbáltam egybõl egy trialos awesommal. 2. lövésre már túl is melegedtem aztán ki is lõttek 😄
viszont nem kaptam xp-t mentem még 1 csatát és ott se . 😞
ez hogy megy ?

grafika nem rossz , szerencsére nálam simán is fut .

Lui76
Nekem is megjött !

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Commando recept Atlas killhez: Ha az Atlas pilótája olyan hülye hogy 3 LRM15-öt és 1 AC2-est rak fel akkor a teendõ a következõ: menj 180méteren belülre és ha nem jön senki a segítségére élvezd azt ahogy az Atlas kínlódva próbál elfutni(😄) vagy eltalálni(😄). Ha sikerül lelõnöd az AC2-õt akkor pedig csak csapj rá az X-re élvezd amint a társak chatbõl szurkolnak és pew pew pew. True story happened today.
izé másik forumra 😄
Az "én" ts-m jelenleg offline,havernak le kellett lõnie 1 kicsit mert a cégnél ellenõrizték mi van a gépen 😄 szóval az meghatározatlan idõre elérhetetlen lesz -.-

Orky írta másik ts-re hogy õ esténként a béta ts-n magyar channeljén szokott fent lenni.
[NST]Cifu
Én korábban Fenrirékkel a Goro szerveren trécseltem, Masakariéknak (?) saját TS3-as szerverük van, és TVelvet is berakta korábban a HTO regisztrációs oldalát, ahol a saját TS3 szerverükre lehet bebocsátást nyerni. Ezen kívül ott van ugye a hivatalos béta szerver TS3-asa is.

Szóval fragmentálódott a magyar játékosállomány. 😊

Chanell nincs még, szóval ad hoc partykat létrehozni elég nehéz.

Torzonborz
van már hun csati ? vagy még nem lehet cusotom channelt csinálni ? jó lenne majd kicsit együtt csapatni 😄

Én nem rettegek,rettegjen az ellenfél!😄
Torzonborz
háhááá Én is most kaptam meg....rettegjetek ! 😄

[NST]Cifu
<#taps>

Fenrir
Megjött a meghívóm nekem is 😛

A halál csupán a kezdet...

Szemtanúja voltam az elsõ taposásos killnek is!😄

Haver Atlasnak neki rohant a már erõsen sérült Jenner ellenfele ,aki ebbe bele halt..szegény😄
bazmeg xD
agyament 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

DaemoonHunter
Eddig 2 pályán játszottam, 21-32fps között ugrál, csatában 21-26fps, de csak 1024 be tolom a monitor miatt, amúgy semmi gond vele, ügyesen összerakták jó játék lesz.

Lui76
Hogy fut a gépeden ?
- már jó lenne bejutni, remélem azért el fog futni a gépemen. Vagy ha ilyen lassan jutok lehetõséghez , addigra csak javul a helyzet.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Erre viszont nem tudok mit mondani,nekem mûködött viszont vissza váltottam ablakra a menünél mert a menü úgy se lényeg(nekem)+tudok közben mást is csinálni alt+tab nélkül.
DaemoonHunter
Értem, akkor meg kell elégedni ezzel egyenlõre.
Masakari: erre rájöttem én is, viszont nem történik semmi hiába váltok full screen re.

Settingsben is át lehet állítani amúgy hogy full képernyõ legyen a menü is,nem csak alt+enterrel
Birk@
Ez egyenlõre direkt így van megoldva, átválthatsz ALT+ENTER-el teljes ablakba, de felesleges, nem jegyzi meg.
Egyébként én egészen megszoktam, mert így játék közben is látom a többi ablakot 😊

Birkus Maximus

DaemoonHunter
Na csak megkaptam. Valahol lehet állítani hogy ne ablakban fusson? Csak miután a elindítom magát a játékot akkor vált át teljesre, azaz a launch után, elõtte viszont teljes zûrzavar, mivel kattintani sem tudok, billel pedig elég nehézkes ilyen formában...

Cifu kíváncsiság képen megnéztem az fpseket a laptopon és az asztalin.

Laptop:10-15 stabilan minden helyzetben
Asztali:20-35 ha minden ok,amikor jön a sokat említett és kedvenc szaggatásom akkor 4-10 de általában 4(és még mindig kibaszott idegesítõ😊 )
[NST]Cifu
Patch-day:

-A C-Bill resetelve lett, az XP, MC és a Mech Tree állapota érintettlen maradt.

-Minden csata után újra kell tölteni és meg kell javítani a Mech-eket! Ez mehet kézzel (repair/rearm), illetve a Mechbay bal oldalán, alul látható auto repair/rearm ikonnal automatikussá tehetõ a dolog.
-Tökéletesen nem lehet elpusztítani egy modult ill. részegységet se, 25%-os érték alá semmi sem mehet.
-Új csata indítása elõtt a játék figyelmeztet, ha sérült Mech-el vagy nem újratöltött lõszerkészlettel akarsz nekivágni.
-A Trial Mech-ek mentesülnek a javítás és a lõszerutánpótlás szabályai alól.

-Az F9 billentyûvel elõ lehet hívni egy FPS számlálót

-Az LRM rakéták sebzése buffolva lett, ugyanakkor ezentúl már nem követik a célt, ha elveszti az ember a befogást (pl. mert a spotoló mech megpusztult, vagy nem látja a célpontot).
-Buffolva lett a Large Laser és az ER Large Laser sebzése
-Nagyobb lett az ER Large Laser és az ER PPC hatótávja
-Kisebb lett az LB-X 10 szórása

-A Centurion és a Catapult rakétasiló-ajtajai zárt helyzetben 10%-al csökkentik a részegység (Centurion: bal torzó, Catapult: a két kar) által bekapott sebzést. Ugyebár az itt lévõ rakéta fegyverekkel való tüzeléskor ezek az ajtók kinyílnak, majd pár másodperc múlva (ha nem tüzelsz tovább) lecsukódnak.

-További bugfixek, többek között javított ütközésvizsgálat a River City pályán.

Jockey
en is probaltam nekem is szaggat, jatszhatatlanul, mondjuk az en gepem regebbi is, de masnal low grafikan nem volt gondom..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Palinko
open beta mikor lesz?
DonZorro
Igen, én is erre gondolok...

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

[NST]Cifu
Egen, az a baj, hogy ez jobbára csak video konfig, és nem ott van a baj, hanem a CPU optimalizációval.

DonZorro
Igen ezt is kipróbáltam, látszólag semmi eredménye sem volt. Sõt még a fullos konfigodat is beállítottam, azzal sem volt semmi változás.

Olyan mintha teljesen figyelmen kívül hagyta volna a beállításokat.

De semmi baj, még csak BÉTA...

[NST]Cifu
Azt, hogy elírtam, mert a #2178 -ast akartam írni, ott vannak User.cfg tanácsok. 😊

Amúgy sajnos igen, nekem C2D E8400 @ 3,3Ghz, 4 giga ram és GTX460 mellett közelharcnál élvezhetettlen volt (igaz a legfrissebb patch-el már nem teszteltem azt a gépet).

DonZorro
Megnéztem. Mit kell nézni rajta???

DonZorro
CPU: C2D 8600 3.33Ghz;
MB: GA-Ep45-DS5
Mem: Geil 4Gb ddr3
Vid: GTX 295
OP: Win7 32

Szeintem ezek nem kevesek hozzá, ennél NAGYON durvább gamékat is tökéletesen futtatnak.

Pont ezért nem értem az egészet... 😞

[NST]Cifu
Per pillanat az intel i3/i5/i7 szériás procikra van optimalizálva az egész, így Core2Duo procival (illetve ezekkel egyenrangú AMD procikkal) bizony problémák vannak.

A #2187 -as hsz.-ben lévõ dolgokat megnézted?

Cobra.
Valószínûleg gyenge a processzorod vagy az egész gép kevés.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

DonZorro
Sajnos nekem iszonyatosan szaggat a game. 😞

De minden grafikai beállításon!

Valaki találkozott már hasonlóval Srácok???

We are happy to announce that you have been approved for Closed Beta!
Látom van is szerver lehet tölteni és tesztelni is most akkor?

óóó dehogynem,ha tudnád milyen gyorsan fel lehet szívódni a házak között......
Scottt

Nagyon hangulatos kis pálya lehet,de kb semmi értelme nincs rombolható környezet nélkül..

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Torzonborz
micsodaaaaa Te kaptál ??? grrrr na megállj csak !<#violent>

<#vigyor>

Nekem most 1,5 giga
Jockey
hogy hogy neked nincs es nekem van?😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

DonZorro
Nekem is megjött a behívó... 😉

Végre!!!Bejutottam én is!Mennyit foglal a kliens?Mert ugye nem jelzi ki.

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oyvtj9LdU14

😄DDDDDDDD