MechWarrior Online
  • vaakuum
    Off: Nekem a Warhead ment közepes-magas (de inkább magas) beállításokkal egy hárommagos Phenom procival 3.2 Ghz környékén egy 4850-essel. Mondjuk lövésem sincs, az milyen enginre épült, csak játszottam vele, nem vizsgáltam a lelkivilágát. Ehhez képest az MWO full low beállításon tudott azon a hardveren 18-20 fps között a múlt hónap közepe magasságában az aktuális patchen.
    De mint láttuk a tegnapi napon, most a 3.41-nél tartanak, tehát biztosan foglalkoznak a problémával, próbálkoznak. Egy biztos, nekem tetszik a játék hangulata olyannyira, hogy most VGA-kártya nélkül full low beállítással, 12-13 fpssel is játszom vele, ha van időm :)

On: úgy érzem, katapultból csak rakétásat szabad csinálni. Az már egyéni ízlés kérdése lehet, hogy LRM is kerüljön rá, vagy csak SRM, és azon belül az SSRM kell-e valakinek, de szerintem az A1 nagyságrendileg erősebb, mint amikor felrakok két heavy lasert meg 2 mediumot egy másik catapultra, és más nem fér rá a tömegkorlátozás miatt, ráadásul secperc alatt túlmelegszik.
    Bár az AC módosítás lehet javít a helyzeten, de szerintem a fegyverzettömeg/sebzés értékek ott is elég ramatyul állhatnak.