MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Birkus Maximus
Birkus Maximus
Engem viszont jobban zavar, hogy most egymás után 3x vágott ki csatából a játék, plusz az MWOMERCS.com nem mûködik...
-Latest patch causes a high FPS drop rate and longer loading time
Az utolsó patch nagy FPS esést hozott, és hosszabb töltési idõt.
Hibajelenség: Obselete version szöveg a frissitéskor
Megoldás: Régi a patcher, elõször uninstalláld a korábbi verzió, majd tölsd le a hivatalos oldalról az új patchert, és telepísd fel azzal. FIGYELEM! Amikor uninstalláltad a játékot, és ugyanabba a könyvtárba akarod telepíteni, elõször ellenõrizd, hogy valóban üres az adott könyvtár. A legtöbb esetben hátramaradnak file-ok az uninstall után, és ez is megzavarja a patchert.
Hibajelenség: Nem lehet uninstallálni.
Megoldás: Próbáld meg ezt a Microsoft-os Fix it megoldást!
Hibajelenség: A patcher elindult, de azt írja, hogy az .exe mûködése leállt.
Megoldás: Szintén régi patcher-ed van, töltsd le az újat.
Hibajelenség: A patcher elindult, de megáll, és azt írja, hogy "connection issues".
Megoldás: Mielõtt rákattintasz a "retry" vagy "cancel" gombra, elõtte zárt be a patchert magát (x gomb jobb oldalt felül)!
Hibajelenség: A patcher "Not conneted" üzenetû ablakot dob fel.
Megoldás: Indítsd el az Internet Explorert. Options > Internet Options > Advanced > Click: "Reset" (Beállítások > Internet beállítások > Speciális (sorry, angol wint használok), és itt beállítások törlése (?). Továbbá töröld a Személyes beállításokat (Delete Personal Settings). Ha befejezte, indítsd újra a gépet, és futtasd a patchert.
Hibajelenség: Teljesen narancs színû a progress bar, és semmi sem történik.
Megoldás: Nyomd meg a "Patch" gombot.
Hibajelenség: A Mechlab-ban alul a patcher két progress barja teljesen narancs, mégsem fejezi be a patchelést.
Megoldás: Lépj ki a játékból, és indítsd újra. (ismert bug)
Most olvasom, és próbálom leszûrni a hasznos infókat, amint tudom, kirakom egy blogposztba, illetve ide.
Úgy tûnik, hogy az új patcher egy bughalmaz... :\
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
am amikor kilottek akkor neztem a nevet,mondom mintha azt olvastam volna itt hogy csak siman hasznalod a neved,mondom proba es irtam all chatbe 😄
Ugyanakkor megjegyzem, hogy a közeli rakétákra akkor is lõ az AMS, ha nem rád lõtték ki õket. Szóval 2-3 alakzatban masírozó 7K Atlas szinte immunins lesz az LRM-ekre. 😊
Az Icy mapos eset: írtam Team-be, hogy valaki jöjjön velem az alagútba. Természetesen a kutya nem jött arra. Amíg csak a Jenner jött, nem aggódtam, mikor feltûnt a két Cata, beírtam Team-be, hogy "Tunnel!"... és hõsiesen megpadlóztam. 😛
ui:sajna nem sikerult kilonom teged tegnap,loptak a killt xD
Szvsz lehetne majd egy kis csapatos játékot kipróbálni. 😉
Szóval a végén mégis csak "azonnali" zárt bétába kerülést jelent az alapító csomag... igaz kicsit megkésve...
CT: 6 slot
RT/LT: 3-3 slot
Szóval minden Mech-re lehet XL engine-t rakni.
Birkus Maximus
Birkus Maximus
Birkus Maximus
Lag az ok,tudom hogy Kanadai/US a server,csak olyan ize volt latni az ugralo mechet aki shutdown-olva van 😄
Kulso nezetet en jobban birtam,de mivel most az nincs ezert majd megszokom a belsot😊
vonalas pancel,en szerettem,neha hasznos volt de ez se a vilag vege😊
En meg egyenlore a berkezo talalati iranyokat nem tudtam megfigyelni annyi minden villog alapjaraton a kepernyon 😄 majd megprobalom kiszurni ma amikor megyek par kort.
Viszont elosszor nem tudtam mi a fene zug alapjaraton amikor csak allok kezedsnel a mechel,aztan leesett hogy a fuzios reaktor az😊
-A Mech módosítás nagyon hasznos... 😊
-A belsõ nézet szvsz nagyon is kell, én mindig csak abban toltam az MW-ket.
-A radar be/ki kapcsolás még nincs benne, ahogy az ECM/Beagle Active Probe sem.
-A "vonalas" páncél kijelzés okkal nincs, nem cél, hogy ennyire pontosan láthasd a páncélzatodat.
-Ha meglõnek/eltalálnak, akkor a HUD-on vörös találati jelzõk láthatóak, hogy melyik irányból érkezett (felül = elõlrõl, alul = hátulról, az oldalak egyértelmûek), mint a legtöbb FPS esetében.
-A weapon grp-ok beállítása azonos az MW2 óta, alaphelyzetben nyilakkal mozogsz benne, plusz jobb CTRL gombbal lehet kiválasztani õket. A Mouse 1 alaphelyzetben a kiválasztott group-al tüzel.
Érdemes átállítani, hogy Mouse 1 = Weapon Group 1, Mouse 2 = Weapon Group 2, Mouse 3 = Weapons Group 3, stb...
Ezeket egyébként az Options-ban lehet állítani, alapmenü, bal oldalt alul, Options.
Most gyk alapbol wsad a dolog+eger es kicsit olyan mintha fps-t tolnek(majd megszokom). De alapvetoen sokkal tobb dolog volt allithato pl:
-aktiv radar kikapcsolasa pl amit most nem lattam hogy lenne
-vonalas sebzes leiras(jobban latod pontosan mennyi pancel van meg az adott reszen,tudom ez baromsag mert honnan kene tudnod hogy az ellenfel hogy all..)
stb szoknom kell mert kicsit mas kialakitas ennyi.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Meglepetesemre megy a laptopon,bar a havas palya kicsit laggos/a ping miatt alig talalok el valakit is 😄 A masik 2 map viszonylag okes,de otthoni gepen ezerszer jobb lesz ebben biztos vagyok.
Iranyitas: nekem az mw4 utan ez nagyon furcsa,valahogy az only billentyuzettel jobban tudtam celozni anno mint most a kotelezo bill+eger komboval,de alapvetoen sokkal fapadosabb az egesz mint mech4ben volt.Illetve ha a jenner-el szaladgalok alig birok celozni ami reszben amiatt van hogy a laptop nemigen birja a motort.
Volt olyan is hogy leallt az elottem levo mech,megalltam a kis Awesome-al,beceloztam bum 3 ppc,erre vissza kerul par meterrel,WTF? odacelzok lovok,erre meg vissza kerul a korabbi helyere(meg mindig leallva) na kossz…😄
Mecheket meg nemigen probaltam modositgatni csak vettem 2ot(de meg a penzbol ahogy neztem kijonne 1 Atlas is meg akar meg 1 mech 😄).Egyenlore megfelelnek a stock dolgok,majd ha megkapom a founders bonuszokat akkor raallok erre is.
Maga a belso nezet engem kicsit zavar,mert nem latom rendesen hogy milyen fegyverrel talalak el(es milyen iranybol),csak dolongel a mech meg azt latom hogy valtozik a szine az adott modulnak(ami zavaro mert csak a korvonal nem a teljes resz szinezodik…😉illetve az is hianyzik hogy nem tudom a mech allapotat vonalas modra allitani mint a mech 3-4ben. Meg meg sok minden(PL nem lattam hogy a radart ki lehet-e kapcsolni kis extra lopakodashoz). Amit orky irt az velem is volt hogy Atlaska betolatott 1 epulet moge es rendesen egybol eltunt,de ettol fuggetlenul szetkaptuk mint debil gyerek a mikulas csomagot.
Nagyon erzodik hogy meg van novelve a mechek pancelzata,sokkal tobbet bir minden mint mech4ben pl.
stbstbstb sok aprosag amit vagy nem vettem meg eszre vagy nincs is benne.
Illetve a sok halal ellenre volt 2 killem 😄 egy Atlas es Catapult banta a dolgot😊)
Ja es el ne felejtsem, a weapon groupokat bellitani 1 remalom 😄
A kissé megmódosított atlas tényleg mindent ver meg kell hogy mondjam
Birkus Maximus
A halál csupán a kezdet...
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"