MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezen kívül van még egy fontos tipp, ami nekem legalább annyit, ha nem többet javított a teljesítményen, mint a cfg buherálás:
1. a launcher.exe és a mechwarrioronline.exe tulajdonságaiban a kompatibilitás fülön be kell pipálni a kép témák letiltását
2. miután elindítottuk a programot, a feladatkezelõben a launcher.exe prioritását fel kell tolni magasra (vagy realtime-ra, de nálam attól meghülyül a hang speciel).
(Bocs, ha már le volt írva itt, nem emlékszem már, mit olvastam a nyáron 😊 ).
BTW béta forumban van egy kis program, amivel lehet egyszerûen állítgatni pár grafikai beállítást, MWOConfig a neve. (Nem használtam, mert a forumon a kimásolható cfg-kben több beállítás van, szóval biztos alaposabban dolgoztak 😉 ).
Másodiknál meg bemászok az arcodba és kb mozizhatsz a meccs hátralevõ részében.Alapszabály hogy mindig legyen nálad valami közelharci fegyver amivel meg tudod magad védeni ha az arcodba másznak.
Pl. itt van kettõ:
Jenner 7F: XL 300-as engine, AMS, 6 db small laser, az eredmény egy veszett gyors (140 km/h) gép amit nem találnak el, hacsak meg nem állsz egy pillanatra. Élvezet vele hülyíteni a nagyokat, egy hátránya van, ha kilõnek, 2,5-3 millió a javítása
Catapult CPLT-K2: egy Gauss-t és egy PPC -t rakok a torzókba (a karokba semmit). 50 lõszer elég, a két fegyver hatótávolsága, töltésideje nagyjából hasonló, elég szépet ütnek. Mindenki a karokat lövi, így a fegyverzet sokáig ép marad. Alap engine van fent, így vesztes csata esetén is nullán vagy.
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
14 ha 5 mech lõ és a vizben vagy víz felé nézek, 18-35fps ha a szárazföldön vízre nem látok rá és csak 2-4 mech van elõttem.
Nekem sokat segített.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
De csodát nem szabad várni, sajnos a CryEngine prociéhsége nagyon nagy. :\
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nekem a játék vmi miatt kb játszhatatlan NÉHA...
A gépem a következõ:
AMD athlon 64 x2 dual core 2600Mhz
AMD Radeon HD 6670 1gb DDR5
4Gb ram
Win 7 64bit.
Nem értem hogy miért van az h néha egész normálisan fut (20-32fps), néha viszont játszhatatlan (6-12) A gépem ennyire gyenge lenne hozzá?
Olvastam egy fórumot ahol különbözõ beállításokat és változtatásokat írnak le hogy a gépen jobban fusson de nekem vhogy nem mûködik.Ez itten
Ti nem tudtok trükköket erre a problémára? Esetleg ha vki nagyon jó angolból és van 20 perce nem fordítaná le és tenné ki vhova magyarul? Sajnos nem megy olyan jól az angol és könnyen lehet hogy csak félrenéztem/fordítottam vmit azért nem megy.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Egy HBK-n próbálkozok de egyre rosszabb 😊
Raktam bele tegnap másik motort,azt reméltem esetleg többet is tud vinni de nem, viszont a nehezebb motor miatt nem fért annyi fegyver meg armor. Így meg ellõtték a lábam...
Egyébként én voltam tegnap MaxSteelHun !
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Így maradok itt, bár a magas ping folyamatosan zavaró, amit én mech-nek nézek az valójában sokszor már nem is az.
A motorra visszatérve, nyilván a súly is mérvadó, inkább páncélra teszem, vagy Ams-re. De egyszer egy másik mechen ki kell ezt is próbálni.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A másik pedig ,hogy a user.cfg be beírtam ezt: cl_fov = 90 de semmi változás nem történt... mit ronthattam el?
Az elsõ idõkben a WoT-ban sem volt jelezve emlékeim szerint.
A motorok plusz hõcserélõi meg nyilván a motor többlet hõjéhez kell.
A motorok a játékban (ugyanúgy mint a táblás játékban) azonos mennyiségû hõt termelnek állás ill. mozgás közben. Tehát nem, a motorok által nyújtott HS-eket így kell érteni, tehát egy 200-as motor esetén alapból 8-as szám fog állni a Heat Sink mellett az infopanelen, ha meg 250-es motort raksz a Mech-be, akkor 10. Próbáld ki. 😊
A motorok plusz hõcserélõi meg nyilván a motor többlet hõjéhez kell.
A network meter-em szerint még a C3+MWO sem generált 1Mbit/s forgalmat, szóval tudja a kukutyin.
Inkább zsoldos lennék bár azt még ugye nem tudni mi elõnye/hátránya lesz.
A hivatalos info ugye az volt, hogy az Nyílt béta után 3 hónappal jöhet a frakciós rendszer, addig marad a TDM jellegû harc... :\
C3 jópofa csak nem tudom nálam miért szakadozott a hang, 25/5ös vdsl csak elég kéne hogy legyen neki meg torrentet is direkt kilõttem 😄
Lone Wolf okés részemrõl amúgy sem terveztem egyik ingame klánhoz való csatlakozást sem . Inkább zsoldos lennék bár azt még ugye nem tudni mi elõnye/hátránya lesz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Amúgy a C3-nál ha beinvitál valaki egy groupba, akkor automatikusan létrehoz egy közös chanellt, ahol a group tagok bekerülnek. Ez jó ötlet, csak még nem mûködik rendesen. 😄
@Lui76: Motorokból két féle van, a standard és az XL, utóbbi jóval könnyebb, viszont vagy háromszor drágább (a javítása is!), és a két oldalsó torzóból is lefog 3-3 critical slot-ot (ie.: pl. XL motorral nem fogsz tudni AC/20-ast felszerelni a Hunchback-re vagy az Atlas-ra, mert a 12 slot-ból ugye lefog 3-at az XL motor, az AC/20-asnak meg kellene 10 slot...).
A motorok mérete (100 -> 400 között) két dolgot határoz meg, az egyik ugye a sebesség, amire a Mech képes, nagyobb motor -> nagyobb sebesség, eddig nem nagy kunszt. Viszont a nagyobb sebesség mellett kihatással van arra is, hogy milyen gyorsan forgatja a torzót (milyen gyorsan fordítod a felsõ tested balra-jobbra), és milyen gyorsan tudsz kanyarodni.
A harmadik dolog pedig az, hogy minden motorban vannak beépített heat sinkek (hõcserélõk), mégpedig a következõképpen:
100-120: 4HS
125-145: 5HS
150-170: 6HS
175-195: 7HS
200-220: 8HS
225-245: 9HS
250-270: 10HS
275-295: 11HS
300-320: 12HS
325-345: 13HS
350-370: 14HS
375-395: 15HS
400: 16HS
Szóval a motor sokmindenre van kihatással....
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Lone Wolves" nahát én is ezt választottam míg nem ismert a frakciók "jellemzõi"
Mostanság nincs új mech bemutatva vajon megálltak a 15-nél?
Birkus Maximus
Birkus Maximus
A fõ elõnye, hogy nincs olyan gond, hogy akkor most regisztráljunk ide, oda, de én nem, stb.
Ahogy látom a fragmentálódás gondja a régi, vannak kialakult társaságok, de mindenki úgy van vele, hogy mozdulni nem hajlandó, azt várja, hogy a többi játékos jöjjön hozzá.
Most Masakarival is éppen ezt beszéljük, hogy Ooorky-ék az Inkvizitor oldalról már saját csapattal és csatival bírnak. TVelveték is ugye bedobták a HTO-t.
Én a Lone Wolves-t pont az ilyenek "ellenpontjaként" csináltam, mert én is mondhatnám, hogy ott van a Goro Mumble, Fenrir-ékkel ott szoktam talizni, ott WoT-oznak õk is.
Így van egy "független" gyülekezõpont, aztán majd meglátjuk. Érveket, ellenérveket várok, meg véleményeket is, hogy lehetne esetleg összefogni a társaságot.
C3-on mi a neved? Masakari néven futok vegyél fel ASAP!
A névválasztás adja magát, a Lone Wolves (Magányos Farkasok) egy olyan zsoldos csapat, amelyik nem rendelkezik szigorú hierarchiával, nincsenek rangok, stb. Nincs regisztrálva a Zsoldosok céhébe se, és nem kérdeznek sokat a tagok elõéletével kapcsolatosan. Magányos, független Lance-ek gyülekezete, amelyet a "Bizottság" (a legtapasztaltabb Mechwarriorok gyülése) irányít, és logisztikai illetve taktikai hátteret nyújtanak az adott hadjáratban. Minden nap elején összegyûjtik, hogy ki akar harcolni, és arra a napra õk kapnak zsoldot. Aki nem akar, az nem harcol.
A Lone Wolves tipikus magatartása az, hogy egy formálódó csata elején felajánlja a szolgálatait a védõknek, ha ezt visszautasítják, akkor pedig a támadóknak.
A Gator kampány idején (3025) az Egyesült Napoknál szolgáltak, mire a Drakónok a 21st Galedon Regurálisokat dobták a nyakukba, gondolván hamar szétkergetik a farkasokat. Csúnyán ráfaragtak, mert a Magányosok kemény közelharcosoknak bizonyultak. Mikor a Drakón erõk fele már elpusztult, a Lone Wolvesek elkezdtek vitatkozni a zsákmány felett, így a túlélõk el tudtak menekülni.
vélemény? (cifu)
He asks, "Say, Hanse, what are the two of you talking about?"
Hanse responds, "We're planning the Fourth Succession War where we're going to kill ten million Capellans and a clown."
"Why the clown?" Asks Janos curiously.
"See?" Hanse winks at Justin who grudgingly hands over a wad of C-Bills. "I told you nobody would pay attention to the ten million Capellans."
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A: The number of Atlases.
Q: How many Word of Blake fanatics does it take to change a light bulb?
A: Twelve. One to change the light bulb and 11 to chant the purification prayers.
Q: How many ComStar Adepts does it take to change a light bulb?
A: Twelve. One to change the light bulb and 5 to fill out the necessary paperwork. The other six are actually Word of Blake secret agents who are responsible for the light bulb’s premature end of life.
Q: How many Clanners does it take to change a lightbulb?
A: 13, 1 to challenge it to a Trial of Grievance for going out, 1 laborer to clean up the glass, ten to form a circle of equals, and 1 tech to put a new one in because Warriors are too good for that.
http://www.troll.me/images/another-boromir-meme/one-does-not-simply-walk-into-strana-mechty.jpg
😄DDDDDDDDDD
http://mwomercs.com/forums/topic/7362-battletech-jokes/
"Win7 x64-et azért tényleg érdemes lehet megpróbálni ha esetleg sokszor jönne elõ ez a hiba."
Hála a számítástechnika isteneinek, azt mondhatom, most, hogy volt alkalmam több idõt tölteni a teszteléssel (alvás helyett), ritkán vág ki ezzel a hibaüzenettel. Úgy tûnik, csak az ismerkedés ment nehezen 😊
http://mwomercs.com/forums/topic/46740-mechwarrior-pick-up-lines/
😄DDDDDDDD
Nagydög : jelenlegi állapotában még odébb van az ob.
Mas: A nyilt betarol meg mindig semmi hir?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub