MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Fent van a Java és ez a betömörített fájlok amit kicsomagoltam, de nincs semmi indító fájl, vagy nekem van rosszul társítva.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Alant volt az MWO config linkelve, ott tudsz alkotni.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Más: árnyékot ki lehet kapcsolni valahogy? Mert szénné szaggat a gépemen.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Nem vagyok az a szorgos szerkesztõ típus, ezt is csak gyorsan bevertem, mert kérdezték ((ofkorsz felõlem kirakható)).
Kicsit sok van mostanában az én fejemben is ahhoz, hogy komolyabban foglalkozzak vele. 😊
Nyugodtan mehet ki, ha van erõd és kedved kirakni. Paladin (és más, aki szeretne amúgy posztolni) nyugodtan szólhatsz, ha esetleg ilyeneket akarsz kirakni, adok jogot, és mehet az MWOHHQ-ra. Sajnos kevés az idõm, és ha éppen van is egy kis szabadidõm, sokszor akkor sincs erõm rá, hogy posztoljak a blogra...
Más, valaki tudja hogy ezt hogyan kell elindítani? Valamely program kell hozzá (Word, Excel)?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Nagyon régen játszottam a MW4el azt szerettem,uh gondoltam ezt is kipróbálom.Vettem 1 Commando-t hol tudom állítani,hogy az SRM és a LLaser ne 1 weapon groupban legyen?A másik meg ami fura,hogy nem látom merrefelé áll a torso a lábakhoz képest és ez zavaró,tudom,hogy fent jelzik a 3szögek,de azta kis jelet figyelni miközben mindenhol mech van nem egyszerû.Ti hogy csináljátok,valami javaslat ezzel kapcsolatosan esetleg?Elsõre ennyi.Köszi
Újra raktam,rendszergazdaként indítva is próbálkoztam, de semmi.
Azt írják még a fórumon, hogy rendszergazdaként kellene indítani a telepítõt is,meg még próbálkozok a driver csere-berékkel, de aztán <#nemtudom>#nemtudom>
r_HDROffset = 20
A basic-ek mindegyike 2,5%-ot javít, ha megvannak az elitek is, akkor 5-öt:
Anchor Turn - Mech fordulási sebesség
Arm Reflex - Karok sebessége
Coolrun - Hõleadás
Hard Brake - Lassítás
Heat Containment - Hõtûrés (leállás határa)
Kinetic Burst - Gyorsítás
Twist Speed - Torzóforgatás sebessége
Twist X - Torzóforgatás határa
Elite skillek:
Fast Fire - Fegyver cooldown -2,5%
Pinpoint - Fegyver konvergencia +2,5%
Quick Igniton - Indítás / Leállás sebessége +10%
Speed tweak - Csúcssebesség +2,5%
Master egyelõre nem érdekes.
Nem akartam kifutni, inkább kikergetett a két nehéz mech😞
Birkus Maximus
Az a fura, hogy eddig is ugyanezt a lowend cfg-t használtam kb, pár hdr értéket állítottam át a mediumból, mert a havas map játszhatatlanul fényes volt.
- videodriver
- cfg 😉
Birkus Maximus
Op. rendszer milyen?
Nekem is megjött végre a Betam,felraktam
már örültem volna, de ehh..
Elindítom,bejön de nem full screenben,lemegy az Achieved with Cryengine 3,meg az Nvidia reklám aztán elkezd tökölni egy fekete fullscreen,meg a "keretes" MWO ablak között,ide oda váltogat,meg néha bejön alul a tálca is,aztán kékhalál.
Drivert frissítettem,nem segített
Hirtelen nem tudom milyen AMD 2magos proci,BE @3,2
AMD 4830 szintén húzva,2gb ram.
Ötlet?
Az Lrm nem vészes még két 20-as adag sem, nem arty szintû csapást okoz. Viszont az Ams így elvetélt, egy póznán áll ki a mech torzo-jából amit egy M.Gun is leszed a helyérõl (szerintem nincs semmilyen páncélozottsága).
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Megpróbáltam a prioritást feljebb tolni de nem engedi. Win7-ben mit kell nyomni h menjen?
Azt írja h a mûveletet nem sikerült végrehajtani.
A hozzáférés megtagadva. Rendszergazdaként vagyok belogolva azért nem értem.
Ne fuss ki😛
Ja és nem igen sok idõ van arra hogyha kimész a pályáról hogy visszatérj.
Nekem nem sikerült😞
(Emlékszem rád ofkorsz 😊 )
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Kivéve persze a telje arctámadást, ott viszont a kéz fegyverek alapból kiesnek.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A konfigurációkkal kapcsolatban kérdés: ma az olvastam valahol a fórumban, hogy úgy tûnik, a karra szerelt ballisztikus fegyverek mintha pontatlanabbak lennének, a torzóra rakottakkal ellentétben. Vélemény?
(Én még leginkább az alacsony fps-sel, és a saját bénaságommal küzdök, úgyhogy nem vagyok mérvadó 😊 ).
Hunchback HBK-4G: Gauss, 4 tonna lõszer, 2 MedLas
Centurin CN-9AH: XL Engine, AC/20, 4 tonna lõszer hozzá, 2x SSRM-2, 2 tonna lõszer hozzá
BTW, jön ma valaki C3-ra?