MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A második kérdésem még mindíg áll.PL vegyük a Jennert ami repeszt és néha nekimegyek vele a falaknak azért.Mihez viszonyítjátok a láb irányát?Érzésre,vagy a térképen levõ nyíl esetleg a fent lévõ 3szögeket figyelitek?Van,hogy már nem tudok többet fordítani a torso-n,mert nem tudtam merre áll a láb hirtelen,ami nem vmi jó...Köszi

[NST]Cifu
A .jar fájlt futtasd. De elviekben ha a JAVA fent van, akkor automatikusan hozzárendeli.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

xblades
Ez nekem nem megy, látszik nem nagyon használok ilyent.

Fent van a Java és ez a betömörített fájlok amit kicsomagoltam, de nincs semmi indító fájl, vagy nekem van rosszul társítva.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

[NST]Cifu
Tegnap este láttam, jóváhagytam, de most nem vagyok otthon, szóval majd holnap du. ill. este fele lehet zúzni egy kicsit. 😊

Alant volt az MWO config linkelve, ott tudsz alkotni.

xblades
Köszönet a leírásért, kiraktam. Sok segítség már ez is hogy leírod ide.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Cifu Masa nektek küldtem egy friend inviteot C3-on.
Más: árnyékot ki lehet kapcsolni valahogy? Mert szénné szaggat a gépemen.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Jó, az igaz 😊

Nem vagyok az a szorgos szerkesztõ típus, ezt is csak gyorsan bevertem, mert kérdezték ((ofkorsz felõlem kirakható)).
Kicsit sok van mostanában az én fejemben is ahhoz, hogy komolyabban foglalkozzak vele. 😊
[NST]Cifu
JAVA-s cucc, csak JAVA kell hozzá. 😊

Az installálós topicot nézted gondolom a forumban.

[NST]Cifu
Mert a blogon nincs semmi, ami sértené az NDA-t... 😊

Nyugodtan mehet ki, ha van erõd és kedved kirakni. Paladin (és más, aki szeretne amúgy posztolni) nyugodtan szólhatsz, ha esetleg ilyeneket akarsz kirakni, adok jogot, és mehet az MWOHHQ-ra. Sajnos kevés az idõm, és ha éppen van is egy kis szabadidõm, sokszor akkor sincs erõm rá, hogy posztoljak a blogra...

xblades
Na ja de segítségnek raknám ki mint fordítást.

Más, valaki tudja hogy ezt hogyan kell elindítani? Valamely program kell hozzá (Word, Excel)?

Gyanítom sérti az NDA-t. Mondjuk itt is, de az más 😊
xblades
Cifu #2372 ez tiltott a Blog-ra ?

Scottt
Tévedtem,mégsem mûködik,csak akkor sikerült valami csoda folytán elindítani,úgy néz ki valami driver/GPU nyavaja lesz,mert ki is írja, hogya driver leállt aztán újraindult

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Keretrendszer frissítése megoldotta a problémát.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Szerintem olvasd el a FAQ-t, aztán ha marad kérdés, tedd fel.
Sziasztok!

Nagyon régen játszottam a MW4el azt szerettem,uh gondoltam ezt is kipróbálom.Vettem 1 Commando-t hol tudom állítani,hogy az SRM és a LLaser ne 1 weapon groupban legyen?A másik meg ami fura,hogy nem látom merrefelé áll a torso a lábakhoz képest és ez zavaró,tudom,hogy fent jelzik a 3szögek,de azta kis jelet figyelni miközben mindenhol mech van nem egyszerû.Ti hogy csináljátok,valami javaslat ezzel kapcsolatosan esetleg?Elsõre ennyi.Köszi

Scottt
W7,64bit
Újra raktam,rendszergazdaként indítva is próbálkoztam, de semmi.
Azt írják még a fórumon, hogy rendszergazdaként kellene indítani a telepítõt is,meg még próbálkozok a driver csere-berékkel, de aztán <#nemtudom>

[NST]Cifu
A #2345-nél van egy link az MWO Confighoz, ott van külön egy saturation bug fix, de elég, ha az user.cfg esetében berakod a következõ sort (illetve átirod, ha benne van):

r_HDROffset = 20

Az mech fa nem pilóta fa😉 pilóta skillek még nincsennek bent,elvileg lesznek majd olyanok is.
xblades
Kösz szépen. <#worship>

Csak így gyorsan
A basic-ek mindegyike 2,5%-ot javít, ha megvannak az elitek is, akkor 5-öt:
Anchor Turn - Mech fordulási sebesség
Arm Reflex - Karok sebessége
Coolrun - Hõleadás
Hard Brake - Lassítás
Heat Containment - Hõtûrés (leállás határa)
Kinetic Burst - Gyorsítás
Twist Speed - Torzóforgatás sebessége
Twist X - Torzóforgatás határa

Elite skillek:
Fast Fire - Fegyver cooldown -2,5%
Pinpoint - Fegyver konvergencia +2,5%
Quick Igniton - Indítás / Leállás sebessége +10%
Speed tweak - Csúcssebesség +2,5%

Master egyelõre nem érdekes.
xblades
Nincs leírva valahol magyarul hogy a pilóta fán mi mit jelent?

xblades
Néha meg akkor halsz meg ha nem használod.
Nem akartam kifutni, inkább kikergetett a két nehéz mech😞

Birk@
hát akkor lehet szívtál valamit, a fényérzékenység erre is utalhat <#idiota><#idiota>

Birkus Maximus

Vagy vicces gomba volt a makrónimon 😉

Az a fura, hogy eddig is ugyanezt a lowend cfg-t használtam kb, pár hdr értéket állítottam át a mediumból, mert a havas map játszhatatlanul fényes volt.
Birk@
ha hozzányúlnak a pályához, azt a patch-nél látod, de mivel nem volt, két ok maradt:
- videodriver
- cfg 😉

Birkus Maximus

Vajon a kráteres pálya most lett szép színes kénsárgás, vagy a cfg buzerálás okozta? 😊
[NST]Cifu
A játék ablakban indul, a menü rész is ablakban fut.

Op. rendszer milyen?

Scottt
Üdv!
Nekem is megjött végre a Betam,felraktam
már örültem volna, de ehh..
Elindítom,bejön de nem full screenben,lemegy az Achieved with Cryengine 3,meg az Nvidia reklám aztán elkezd tökölni egy fekete fullscreen,meg a "keretes" MWO ablak között,ide oda váltogat,meg néha bejön alul a tálca is,aztán kékhalál.
Drivert frissítettem,nem segített

Hirtelen nem tudom milyen AMD 2magos proci,BE @3,2
AMD 4830 szintén húzva,2gb ram.
Ötlet?

xblades
Hát Cifu-nak volt igaza, valóban vannak eltûnõ mech-ek csak itt a radarról és nem vizuálisan. Bár az azért elég bosszantó hogy a közvetlen hátad mögött (100m) álló mechet nem érzékeli.

Az Lrm nem vészes még két 20-as adag sem, nem arty szintû csapást okoz. Viszont az Ams így elvetélt, egy póznán áll ki a mech torzo-jából amit egy M.Gun is leszed a helyérõl (szerintem nincs semmilyen páncélozottsága).

A procimagok száma mennyire fontos tényezõ a sebesség szempontjából ennél a játéknál?

Úgy rémlik 😊 Azt a forumot olvastam végig utólag, úgy kerültem én is oda 😊
Huh... Ha jol emlekszem, abbol a Mechwarrior topikbol nott ki a SHU, amit meg en inditottam az Index(vagy meg Internetto?) forumban.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Cifu! A "Milyen gépet..." topikba írtam egy hsz-t, ha esetleg arra járnál, és van kapacitásod egy váloszra, megköszönném. Bár ide is jöhet, mert potenciálisan az MWO miatt gondolkodtam el az újításon.

Passz, semmi extrát nem tettem. Csak kiválasztom hogy Magas, akkor rákérdez, hogy tényleg át akarom-e állítani, és ennyi.
Üdv!

Megpróbáltam a prioritást feljebb tolni de nem engedi. Win7-ben mit kell nyomni h menjen?
Azt írja h a mûveletet nem sikerült végrehajtani.
A hozzáférés megtagadva. Rendszergazdaként vagyok belogolva azért nem értem.

Nekem mûködik,de sokszor nem éri meg használni mert meghalsz😊)

Ne fuss ki😛
xblades
Használ valakinek az O bill.? Mert én hiába nyomkodom nem igen indul újra gyorsabban. Vagy elõtte kéne mielõtt leáll?

Ja és nem igen sok idõ van arra hogyha kimész a pályáról hogy visszatérj.
Nekem nem sikerült😞

Az. De rég volt 😊
(Emlékszem rád ofkorsz 😊 )
#2255 Megjegyzes a tablazat aljan. Gausra is emlekeztem, de csak a PPC-t irja 90 meter minimalis lotavolsaggal. Meg persze az LRM-et.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

xblades
Tudtommal is csak az Lrm nem aktív bizonyos méteren belül, plusz hogy még el sem találja sok rakéta a túl közeli mech-et.
Kivéve persze a telje arctámadást, ott viszont a kéz fegyverek alapból kiesnek.

Ez mondjuk nekem fura. Ok, hogy a gaus es a PPC hosszutavu fegyver, de ha valamit a csovetol 100 meterre trafal el annak ugyanugy kene amortizalodnia. Jatekmechanizmus szempontjabol latom a logikajat, de akkor is hulyen nez ki.

Bucser
Ex SHU Paladin?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kipróbáltam ezt a gauss-os púpost, bejön 😊)
[NST]Cifu
Én pedig a lövés késleltetésével harcolok. 😛

http://mwomercs.com/forums/topic/41265-usercfg-tweaking-for-performance-visuals/
Igen, pillanatnyi elmezavar az oka, hogy nem tettem 😊

A konfigurációkkal kapcsolatban kérdés: ma az olvastam valahol a fórumban, hogy úgy tûnik, a karra szerelt ballisztikus fegyverek mintha pontatlanabbak lennének, a torzóra rakottakkal ellentétben. Vélemény?
(Én még leginkább az alacsony fps-sel, és a saját bénaságommal küzdök, úgyhogy nem vagyok mérvadó 😊 ).
[NST]Cifu
Köszi az MWOConfig-ra való figyelemfelhívást, de akkor már be is rakhattad volna a Letöltési linket. 😉

[NST]Cifu
Awesome AWS-8Q: 240 XL engine, max. páncél, 7x MedPulseLaser, minden helyre Heat Sink. Pusztító.

Hunchback HBK-4G: Gauss, 4 tonna lõszer, 2 MedLas

Centurin CN-9AH: XL Engine, AC/20, 4 tonna lõszer hozzá, 2x SSRM-2, 2 tonna lõszer hozzá

BTW, jön ma valaki C3-ra?