MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az ugye nem a gyári készülék?

Torzonborz
ááá catapulttal 4 kill \0/ kezdem megkedvelni ezt a dögöt. 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ha jól tudom már nem küldenek több béta kulcsot,legalábbis így emlékszem.szóval lehet várnod kell amég open béta lesz.
Szia! Regisztrálsz a weblapon, végignyomod a kérdésekre a választ és vársz míg a pending statusz aprrovedre változik. Nekem 2 vagy 3 hét alatt lett az.

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Archie2048
Sziasztok
Én még anno a táblás játékkal kezdtem ill. a szerepjátékkal, meg persze a könyvekbõl is olvastam párat.
meg játszottam az MW2 Mw3 MW4 Mcommander1+2-vel

hogy lehet béta kulcsot szerezni? 😄

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Az eddigi tapasztalatok alapján egész jó a netkód ezzel nem volt gond, csak a grafikai részével a dolognak.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Planned

General lobby (two teams, players can chat, etc.)
Balancing teams based on chassis weight classes
Balancing teams based on player skill.

És erre a WoT nem képes 2 év alatt sem. Szánalom.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Látványvilággal semmi problémám.... netcode.. majd kiderül ha lesz open beta EU server mit tud

Nekem mindig a mozgás/irányítás volt a problémám, irányításra inkább értem hogy hiába van veszett sok FPS-em akkor sem smooth a mozgás.. ebben sem😞

Torzonborz
ha azt nyomod akkor zoomol. legalább is nálam alapból azon van.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Egérgörgõre ti tudtok bindelni funkciót? Nálam sajnos nem megy, pedig pl. a motort, vagy a zoomot simán el tudnám rá képzelni!

Torzonborz
mármint a reward-ra értettem hogy bug . jelen pillanatban teljesen mindegy mit csinálok trial mechel ha nyerek ha vesztek fixen 36k cb jön. ennek így mi értelme ? gondolom ez még nem végleges.

[NST]Cifu
@Torzonborz: Nem bug, exploit. Korábban volt szó arról, hogy valami módon megpróbálják kezelni (pl. ha az elsõ két percben halsz meg, akkor nem kapsz pénzt), de az ilyen trükköket nehéz jól megoldani.

@Wolverine: a NARC/Tag csak az LRM-ekre hat (talán még a Streak SRM-ekre).

@Vaakuum: A Mech kikapcsolásának az értelme elviekben az lenne, hogy ilyenkor eltûnsz a radarról. Korábbi Mech játékokban a leállított Mech-eket befogni is nehezebb volt. Itt jelenleg amennyire én tudom, nincs még beintegrálva ez a dolog.

Az alap menüt nem lehet teljes képernyõre rakni, ez várhatóan késõbb lesz megcsinálva.

@Wlanseraf: Ajánlom figyelmedbe a Nexquiz-t, szintén Cryengine 3, és elég jól megy. Ez egy béta állapotban lévõ játék, és nem a jelenre, hanem a jövõre gondoltak, amikor kiválasztották a motort. 3-4 év múlva motorcsere nélkül még mindig elegendõ tartalék lesz benne ahhoz, hogy a látványvilágot ne érje kritika.

Amúgy szvsz nagyon jó választás a CryEngine, szép, rengeteg beállítási lehetõség van (az User.cfg-vel kb. mindenki be tudta állítani magának 5 évre visszamenõ hardwerhez a játékot). A 200fps-nek pedig semmi értelme, amikor a legtöbb játékos úgy is olyan kijelzõt használ, amely fizikailag 60 fps-t képes megjeleníteni.

A CryEngine-el egy gond volt, a netkód, ez pedig úgy tûnik úgy-ahogy orvosolva van, legalábbis most már nincsenek olyan warpolások, gumiszallagon rángatott Mech-ek, mint az elsõ idõkben.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Tegnap sikerült felrakni, minden megy simán, maxon.
Rettenetesen furcsa volt újra játszani.
Azt jól látom, hogy a csapatot a gép adja, nincs beleszólásom abba, hogy hova kerülök? Vagy, hogy ismerõsökkel kerüljek egy csapatba?
Cryengine.....😞 életben nem láttam még olyan cuccot ami ezzel készült és normális a multi benne.

Nem az a bajom hogy fut😊 az megvan 30-50 fps FullHD-ben de természetesen butítva ami kell😊 de az egy online gaméban szar.... jobb lett volna egy UE engine.. ott ezzel a graffal lenne vagy 200fps😊

Miért használhatatlan?

Nem tudom, mi lehet az oka, de nekem telepítés után tegnap gyakorlatilag azonnal elindult. Igaz, hogy minden low, de mûködött. Össz-vissz vagy 3-szor dobott ki memória allokációs hibára panaszkodva 5 óra alatt. Mondjuk legutóbb éppen kilépés elõtt, amikor próbából felhúztam mindent maxra 😊

Maga az alap-képernyõ, ahol a mecheket lehet turkálni, szerelni, megvenni, stb.,azt hol lehet kirakni teljes képernyõre? Addig eljutottam, hogy a csatákat ablak nélküli teljes képernyõben adja. NEkem valahogy nem szimpatikus kis ablakban a képernyõ közepén még a mech-buheráló ablak sem, körülötte meg egyéb windóóóóz parancsikonok sokasága, meg háttérkép kilógó széle, stb.

Kár hogy ezt a használhatatlan enginet választották a készítõk😞

A mech kikapcsolásának mi értelme van? Én próbáltam párszor, de olyan vígan rakétáztak továbbra is, hogy öröm volt nézni a röpködõ alkatrészeimet. Tehát ilyenkor nem veszti el a targetet a célzórendszer. Akkor viszont mire van?

Cikk-cakkban mozogtál, vagy egyenesen haladtál? Honnan tudod, honnan kaptad a végzetes lövéseket?

Cobra.
A Gauss nem irányított lövedék, szóval kisnipeoltak 😊

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Beszívtam 1300 méterrõl (vagy láb D) 3 fejlövést és pukk😊 Kizárásos alapon gauss lehetett, csakhogy ha nem is gyorsan de mozgásban voltam... Ez lehet a Narc vagy a Tag hatása?

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Torzonborz
ja igen most esett le a tantusz hogy ezt nyugodtan lehetne csinálni. 😞
remélem csak vmi bug .

Írták is fórumon, hogy a leghatékonyabb pénkeresés trial jennerrel gyorsan lelövetni magad, és már kezdheted is az új meccset. 1 milla per óra.
No comment.
Torzonborz
najó ez így nagyon nem frankó. ahogy nézem standard 36k cb a reward akár nyerek akár nem . pedig most volt 3 killem 😞

de most kifejezetten arra gondolok, amikor azt nyomom a laborban, hogy create new mech.
Én azt hittem, vannak alap mechek kopaszon, és a cuccot is egyesével nekem kell megvenni, és felrakni rájuk, amit meg nem használok, ez megy valami raktérféleségbe.

Alig száz csata, és meg is tud az ember javítani egy nagyobbacska xl engine-t 😄
Torzonborz
hmm gyõztes csata 36k cb háááát ez elég necces 😄

de legalább maxon is jól megy a játék , úgy látszik mákos vagyok \0/

vakum : trial mechet nem lehet konfigurálni.

Jaaa, ez mindjárt kellemesebb.
És az egyedi szerelések hogyan mennek? Itt lapozgatom egy ideje, de fix konfigokat látok, és nem egyértelmû, hogy hogyan tudom õket egyedi fegyver-konfigurációval ellátni.

[NST]Cifu
Vagy MC-ért tudsz venni, vagy C-Bill-ért.

Torzonborz
de nem csak mc-ért lehet venni hanem cbillért is.

MErt ahogy én látom a create new mech feliratoknál, ott nem csak CB van megadva árnak, hanem mellett van feltüntetve néhány ezer MC is. Amire meg az elõbb azt a választ kaptam, hogy venni lehet.

Torzonborz
már miért is ?

tehát aki nem fog fizetni mc-ért, az csak végig trial mechekkel játszhat?

Az hagyján,tegyük fel megveszed.de utána a javítást is tudd fizetni!!😄
[NST]Cifu
Valami iszonyat lassan jön a CB is. Alapító Púpossal 60-100 ezer C-bill egy csata. Így nem lesz egyhamar XL engine. 😊

Torzonborz
mc-t veszel xp meg nem jön trial mech-el.

na ez nekem pont elég, hogy megkavarjon 😊

Egyébként MC-t meg XP-t hogyan lehet szerezni? Mert a CB még csak csak csöpörög lassan, de a másik kettõ még mindig 0.

Te mikkel játszottál eddig, hogy ezt szoktad meg? 😊
Az alap beállítás sokkal közelebb van a megszokott wasd-hez, mint fordítva, annyi, hogy az a/d nem sidestep hanem fordulás, és nem csak addig megy elõre amíg nyomod 😉
Csakhát én megszoktam, hogy a dolgok arra mennek, amerre az egérrel irányítom õket...nekem szerintem jobban menne úgy.

Teljesen felesleges szétbontani, meg egérrel amúgy is finomabban lehet forgatni a mech törzsét mint billentyûvel.

költõi kérdés akart lenni....de bele gondoltál abba hogy ha megcseréled akkor csak még nehezebb lesz oda figyelni mit csinálsz? ha csak arra gondolok hogy a felsõtestet mozgatod az egérrel és lõsz,az 1 helyen van minden,most meg szét akarod bontani és a 3 dolgot megbonyolítani???hááát te tudod de szerintem hülyeség
A-D gombokkal.

és akkor mivel akarod a felsõtestet mozgatni?
Azt valahogy meg lehet csinálni, hogy az egérrel ne a felsõtestet forgassa a balra-jobbra tengely mentén, hanem a lábakkal forduljon abba az irányba?

PPC-nek szerintem más most az effektje ill. jó hogy neked jobban megy,emberek nagy részének csak szarabbul😊
Én még nem próbáltam. Viszont azt kell hogy mondjam, hogy bár nem lehet levenni mindent annyira, mint cfg buzulásal, nekem jobban fut most a játék.
Pálya elején kb amig egyszer körbefordulok, addig szakad, de utána még Forest colonyn is egész jó. Az FPS számláló most se nagyon mutat magas értékeket, viszont sokkal stabilabb, folyékonyabb érzése van az egésznek. Azelõtt ha azon a pályán a nyakamba esett valami 1-2 mech közelharcban, garantált volt a képregény (és így általában az exitus).
Most amikor berongyoltam a bázisunkat foglaló 4-5 gonosz közé, és azok elkezdtek répázni mindennel ami a csövön kifér, teljesen faszán irányítható maradt. (Arra a tíz másodpercre legalábbis, ameddig még éltem 😄 ).

Ja, és csak nekem tûnik úgy, hogy a PPC mintha kicsit fürgébb lenne? Nem sokat használtam korábban, mert nem jött be, de most egész jól elboldogultam vele.
Oldalra lépni nem tudnak ezek a monstrumok?

Én próbáltam de nekem nem mûködött.....
Itt van mit kell átírni, hogy mûködjön megint a cfg buzerálás.
[NST]Cifu
@Torzonborz: Az Open béta már "fizetõs", anno már morogtam emiatt, én sem szeretem, amikor bétateszterként fizetek. :\

Akinek amúgy nem megy elfogadható sebességel, az legyen olyan kedves, és csináljon róla ticketet, lássák csak, hogy mennyire gázos így a szitu. :\