MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt szeretném kérdezni hogy aki bejutott a bétába alapító csomaggal és kapott 13k mc-creditet,azt most szabadon lehet költeni vagy az már az alapító csomagos adagból megy le?
Proci:I3-2310M ,2.1Ghz
MEmória:4 giga
Vid kari:Ati 6470 1 giga
asszem ennyi az ami lényeges a játék szempontjából,most fogom tölteni,de nem fûzök hozzá sok reményt hogy menni fog rajta.
nem baj , csak jussak be egyszer és lesz haddelhadd ! <#vigyor>#vigyor>
egyébként laptop konfig ?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Rossz hir: Csak a gyengebb laptopon tudom jelenleg kiprobalni 😄
Éjszakai pálya megvan? 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
@Nagydög: Igen, van borulás, de eddig tudomásom szerint csak akkor, ha két mech összeütközik, és ott is elég faramuci módon. Hol átsétálsz a másikon, hol már egy apró érintésre mindketten elestek. Az ütközésvizsgálatot most patchelik majd.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Elkuldtem kulon,elvileg most jo.
PM-et nem kaptam...
Az AS-7-D meg,nos ez kozelharci kiosztas inkabb,szoval az lrm-nek nem sok ertelme van igazabol szerintem.
Mondjuk nekem passzolna is valamennyire xD
Nem birok a seggemen maradni es altalaban megyek be kozelharcba,ezert is preferalom inkabb a MedLasokat meg az Lbx-eket😊 Bar itt a korlatolt hozza feresek miatt tuti valtozni fog kicsit a megszokott harcmodorom.
ui:irtam pm-edre nem tudom megkaptad-e mert nem ir cimzettet a valasznal.
-A Trial Mech-ek egytõl-egyig "alap" 3025-ös Mech-ek, AS-7-D Atlas, HCK-4G Hunchback, stb. Sehol egy XL engine, sehol egy SSRM-2, sehol egy ER PPC. Az AS-7-D meg annyira nem "felhasználó barát", AC/20 (14 lõszer) + LRM-20 (240 lõszer) + SRM-6 (60 lõszer) + 2xMedLas. Szerinted ki lesz képes ezt a loadout-ot kihasználni? Még az AWS-8Q a leg "boat-ab" a maga Small Las + 3x PPC-jével. Ezekkel ideig-óráig el lehet lenni, de fejlõdni nem lehet velük. Egy XL engine-es Cata K pl. megeheti akár az AWS-8Q-t is.
-Nem tudsz fejlõdni, új Mech-eket unlockolni velük.
Remélhetõleg az Aug. 7-ei verzióba már bekerül ez is a játékba...
Per pillanat vannak a bétában ilyen "trial" mech-ek. Ezek XP-t nem termelnek, nem lehet õket átalakítani sem, viszont a javításuk és lõszerrel való utántöltésük sem kerül pénzve. De lehet velük játszani és pénzt grindelni. Szvsz az induló Mech is valami ilyesmi lehet majd, tehát hacsak nem áldozol MC-t az elsõ Mech-edre, akkor az induló (trial) Mech-el kell az elsõ "rendes" Mech-re összegrindelni a pénzt. De ez az én feltételezésem, ezzel kapcsolatos DEV poszt nem volt még.
Illetve, a minden csata után kapott pénz után lehet még máshogy szerezni?
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
-Az LRM reload time-ja kicsi (nem akarok hazudni, de kb. 5 másodperc), vagyis ha lerohansz a hegyrõl akkor elveszted a lock-ot, és a következõ rakétaindítás elõtt újra be kell fognod a célt. Ne feled, hogy duplázva van a páncélzat, viszont az LRM-ek sebzése csak 1,6x-va. Egy gyorsabb Mech-re is simán kilõhetsz 300-400 LRM-et, mire megpusztul. Nagyobb Mech-ekre lazán kilõhetsz 500 rakétát is, ha más nem lõ rá, vagy AMS-e van... Bizony az LRM lõtávja tényleg jó support fegyverré teszi, ám az okozott sebzése csekély. Szóval egy LRM boatnak úgy kell köpülnie a rakétákat, ahogy csak bírja. 😊
-Nem érdemes annyira fedezékbe húzódni, max. a Gauss/AC/ERPPC sniper-ek elõl... Ám amíg egy Gauss-al lehorzsolják rólad a páncélzatot, addig lazán végzel vele LRM-ekkel. Szóval hacsak nem 2-3 sniper néz ki egyszerre, nem célszerû bújkálni.
-Elfutni akkor célszerû, ha már kezd közel lenni az ellenség. 😊
Birkus Maximus
Bõvebben:
Az elsõ zárt béta buildben az LRM kb. 30°-os szögben indult, majd meredeken emelkedett, és úgy csapott le.
A harmadik patch-ben megváltoztatták az LRM mûködését, kb. 0-5°-os szögben indulnak a rakéták, és csak minimális pályagörbületük volt.
A negyedik patch-ben az elõbbi kettõ közötti megoldás van, a rakéták majdnem vízszintesen indulnak, majd kb. 30-50 méteres távolság után emelkedni kezdenek, és úgy haladnak tovább a célpont felé.
Mint említettem, a jelenlegi Mech-ek rakéta hardpoint-jai vagy a torzón vannak, vagy a kezeken, de úgy, hogy nem lehet õket a torzótól függetlenül kitéríteni (Cata). Emiatt nem tudsz a "hátra dõléssel" sokat segíteni, mivel ha a célkereszt nem a célra mutat, akkor elveszti a befogást, és kész.
Ha felemeled a mechet, hogy fölötte menjen el akkor elveszti a lock-ot. Legalábbis én így tapasztaltam.
A halál csupán a kezdet...
Birkus Maximus
-Saját magad kb. 630 méteres távolságból vehetsz észre ellenfeleket, az elõtted lévõ 180°-os zónában. Csak a terep maga, illetve az épületek nyújtanak fedezéket, ezek mögé húzódva "el lehet tünni". A növényzet, a fákat is ideértve nem számít akadálynak. A 180°-os szögbõl fakadóan ha mögéd kerül az ellenfél, akkor elveszíted.
-In-direkt bármilyen távolságból érkezõ adatokat láthatsz, tehát akár 1400 méterre lévõ ellenfelet is mutat a HUD, ha egy csapattársad látja.
-A játékengine látótávolsága 1000 méter feletti, vagyis ha van rálátásod, akkor láthatod, ahogy ott áll (mozog) a Mech, de ha nincs hozzá 630 méternél közelebb senki, akkor a HUD nem fogja be (így pl. az LRM sem). AC/2-vel, AC/5-el, ER PPC-vel vagy Gauss-al van lehetõség így is lõni (és sebezni).
-Hozzá kell tenni, hogy késõbb várható az ECM és a Beagle Active Probe is. Elõbbi a befogási távolságot csökkenti, utóbbi az ECM és a leállt mech-eket "láthatja". Ezek pontos mûködése a játékban még nem ismert.
-Awesome! 😊
Tömeg: 80 tonna
Sebesség: 48,6 km/h
Páncélzat: 15 tonna
Awesome AWS-8Q
Fegyverzet: 3x PPC, 1x Small Laser
Harpoints: 7x Energy, 1x AMS
Awesome AWS-8R
Fegyverzet: 2x LRM 15, 1x Large Laser, 1x Small Laser
Hardpoints: 3x Energy, 4x Missile, 1x AMS
Awesome AWS-8T
Fegyverzet: 2x LRM 15, 2x Large Lasers, 1x Small Laser
Hardpoints: 5x Energy, 2x Missile, 1x AMS
Awesome AWS-8V
Fegyverzet: 1x LRM 15, 1x PPC, 1x Large Laser, 1x Small Laser
Hardpoints: 4x Energy, 3x Missile, 1x AMS
-Ahogy fent is látható, minden Mech-en lesz legalább egy dedikált AMS hardpoint, ide csak az kerülhet. Az AS-7-K Atlas esetében 2x AMS hardpoint lesz.
-A térkép nagyítható a "B" betüvel.
-Egér DPI fix (eddig a torzó jobbra-ballra mozgatása jelentõs FPS csökkenést okozott, ha magas DPI-jû (?) egér beállítás volt - azért a kérdõjel, mert szvsz nem a DPI-rõl, hanem a rating poll-ról, vagyis a frissitési frekirõl lehet szó).
lepes-loves-shutdown => mech tango 😄
Per pillanat annyira nem vészes a grind, 250'000 C-bill egy gyõztes, 125'000 C-bill egy vesztes csata. Nekem negatív köröm még sose volt szerintem a jelenlegi buildben. Viszonyítás képpen a legolcsóbb mech 2,7 millió C-bill, a legdrágább 11 millió, egy drágább fegyver sincs több 300'000 C-bill-nél. A reaktorok drágák, egy 200-as XL reaktor már három millió.
Viszont még nincs benne a sima/prémium felosztás, tehát lehet, hogy ez a prémiumra van skálázva.
A Match-making úgy néz ki per pillanat, hogy:
-8 vs. 8
-Nincs semmiféle balance, csak lehetõleg 8 ember 8 ellen.
-Van group-olás, viszont nincs garantálva, hogy egy oldalra kerültök, csak az, hogy egy csatába. A most jövõ patchben már igyekszik egy oldalra pakolni az azonos groupban lévõ mech-eket.
Tervezik egy balanceolt rendszerre való lecserélését, de ez még odébb van, még csak ködös megjegyzésekbõl lehet sejteni, hogy leghamarabb a nyílt béta idejére várható, de lehet, hogy még akkor sem.
A nyílt bétára már 12 vs. 12 lesz amúgy a csata felosztása.
Birkus Maximus
A halál csupán a kezdet...